Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn e-mailvoorkeuren wijzigen?

add remove

Dit kun je doen in je persoonlijke overzicht. Klik hier om in te loggen.

Iets op de site werkt niet. Kan ik dit aan jullie doorgeven?

add remove

We horen het graag als je ergens vastloopt. Stuur ons een mail via acties@kwf.nl.

Ik kan mijn wachtwoord niet resetten.

add remove

Heb je al geprobeerd je wachtwoord te resetten door tijdens het inloggen te klikken op 'wachtwoord vergeten'? Mocht dat niet lukken, neem dan contact met ons op via acties@kwf.nl. Dan helpen we je met het resetten van je password.

Mijn e-mailadres krijgt de melding: 'je bent al geregistreerd met dit e-mailadres' als ik me aanmeld.

add remove

Neem contact met ons op via acties@kwf.nl. Dan kijken we of jouw e-mailadres al geregistreerd staat bij de betreffende actie / evenement.