Veelgestelde vragenHoe kan ik mijn e-mailvoorkeuren wijzigen?

Dit kun je doen in je persoonlijke overzicht. Klik hier om in te loggen.

Iets op de site werkt niet. Kan ik dit aan jullie doorgeven?

We horen het graag als je ergens vastloopt. Stuur ons een mail via acties@kwf.nl.

Ik kan mijn wachtwoord niet resetten.

Heb je al geprobeerd je wachtwoord te resetten door tijdens het inloggen te klikken op 'wachtwoord vergeten'? Mocht dat niet lukken, neem dan contact met ons op via acties@kwf.nl. Dan helpen we je met het resetten van je password.

Mijn e-mailadres krijgt de melding: 'je bent al geregistreerd met dit e-mailadres' als ik me aanmeld.

Neem contact met ons op via acties@kwf.nl. Dan kijken we of jouw e-mailadres al geregistreerd staat bij de betreffende actie / evenement.

Waarom is acties.kwf.nl overgegaan op een nieuw platform?

Het actieplatform is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Ook is het design in een nieuw jasje gestoken. Op deze wijze faciliteren we onze zeer gewaardeerde actievoerders in het succesvol laten verlopen van hun acties.

Wat is er nieuw aan het vernieuwde actieplatform?

Alle acties staan vanaf nu op één pagina, waardoor je veel inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen actie.

Je kunt nu één account gebruiken voor meerdere acties. In jouw persoonlijke dashboard vind je alle acties die bij jouw profiel horen. Dit persoonlijke dashboard benader je door in te loggen op acties.kwf.nl met jouw inloggegevens. Je ziet op bijvoorbeeld hoeveel mensen jouw pagina hebben bezocht en wie aan jouw actie hebben gedoneerd. Ook kun je via je dashboard eenvoudig bedankmails sturen naar de mensen die je hebben gesteund.

Wat is er anders in vergelijking tot het oude platform?

Jouw actiepagina ziet er vanaf nu anders uit. Jouw oude profielfoto is niet meer zichtbaar. De kwaliteit van de foto van de oude actiewebsite was te laag. Je kunt in jouw dashboard heel eenvoudig een nieuwe profielfoto uploaden. Er is gekozen voor een standaard hoofdbeeld, per thema.