Blog

KWF Stox Support Socks: ken jij ze al?

06 Oct 2023

Speciaal voor KWF ontwierp STOX Energy Socks de speciale Support Socks. Deze High-tech compressiesokken moet iedere slimme hardloper hebben. Je ervaart minder hardloopblessures, spierpijn, vermoeide benen én herstelt sneller.

Ook voor sportieve wandelaars is de KWF Support Sock van STOX een aanrader!

Met iedere stap die je zet steun je mensen die geraakt zijn door kanker. Bestel de Support Socks voor slechts €44,95. De helft van het aankoopbedrag is voor KWF en gaat direct naar baanbrekend kankeronderzoek.

Koop de KWF Support Socks

Hi! Ik ben Brenda. En ik Ren tegen kanker.

Al 11 jaar is hardlopen mijn favoriete sport. Steeds vaker realiseer ik me dat bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. In mijn omgeving ze ik veel mensen die geraakt zijn door kanker. En ook ik maak het op dit moment van erg dichtbij mee.
Daarom zet ik me in voor KWF.

Onlangs rende ik mijn eerste hele marathon in Eindhoven. Daarvoor heb ik een mooi bedrag opgehaald!
Mijn race ging super goed. Mede door mijn nieuwe STOX Energy Socks. Heerlijk zijn ze! Lekker dun, maar toch heel stevig. Ik kan ze echt van harte aanbevelen!
Mijn passie zet me aan tot actie. Ik ben dankbaar dat ik dit kan doen!

Wil je ook van die fijne STOX Sokken? Bestel ze dan via deze link. Van de KWF Support Socks gaat maar liefst 50% van het aankoopbedrag naar baanbrekend kankeronderzoek!