Ren mee met je bedrijf

Ik wil met mijn bedrijf impact maken en maak een actiepagina voor:
___

Hier vind je een overzicht van alle hardloopevenementen waar je met jouw bedrijf in actie kunt komen voor Ren tegen kanker. Regel zelf een ticket bij een hardloopevenement naar keuze. Maak vervolgens hier een teampagina aan en nodig je collega's uit. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt en draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Haal je persoonlijk minimaal 500 euro op? Dan belonen wij jou met ons unieke Ren tegen kanker - shirt!

Maastrichts Mooiste

11 juni 2023

Ren mee in Maastricht

Maastrichts Mooiste

Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en prachtige buitengebied van Maastricht. Ervaar hoe het is om te starten en finishen in de mooiste stad van Limburg! 

 Bekijk

Lindahl’s Singelloop Utrecht

1 oktober 2023

Ren mee over de Singels

Lindahl’s Singelloop Utrecht

Je hoeft geen enorme afstand af te leggen om impact te maken. De Lindahl’s Singelloop Utrecht heeft de mooiste parcoursen voor de kortere afstandloper. Kies uit 5 of 10 kilometer en geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. De Lindahl’s Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Lindahl’s Singelloop Utrecht. 

 Bekijk

ASML Marathon Eindhoven

8 oktober 2023

Ren mee in Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Maar de marathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding en innovatie. Laat je aanmoedigen door één van de 200.000 enthousiaste toeschouwers terwijl jij hardloopt. Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de ASML Marathon in Eindhoven! 

 Bekijk

TCS Amsterdam Marathon 

15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon

Speciaal voor de TCS Amsterdam Marathon hebben we een unieke aanbieding. Ren mee met team KWF, haal het minimale sponsorbedrag op en krijg gratis tickets voor jullie team! Ren met je collega's langs alle highlights van onze hoofdstad. 

 Bekijk

NN Marathon Rotterdam

16 april 2023

NN Marathon Rotterdam

Loop jij dit jaar mee over de Erasmusbrug en over de Kralingse Plas tijdens #demooiste? En wil je meer impact maken met je run deze 42e editie? Schrijf je in via KWF en laat je sponsoren voor een wel heel bijzonder Rotterdams project: de nog te bouwen Daniel den Hoedbrug tussen het Erasmus MC en Familiehuis Daniel den Hoed. Dit evenement heeft al plaatgevonden. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

 Bekijk

Utrecht Marathon 

21 mei 2023

Bekijk

Utrecht Marathon

Na 3 jaar uitstel gaat de Utrecht Marathon in 2023 eindelijk, echt van start. Je kunt nu voor het eerst ook met een businessteam meerennen. Een team bestaat uit 3-5 leden. Loop langs verschillende Utrechtse highlights en finish op het Utrecht Science Park. Dit event heeft al plaatsgevonden. Je kunt nog tot 4 weken na het evenement geld ophalen voor je actie.

 Bekijk

Team Cromwell rent tegen kanker

Toen collega Ernestine de diagnose borstkanker kreeg, besloten haar collega's van Cromwell om in actie te komen voor Ren tegen kanker. Ze maakten een team en liepen bij de TCS Amsterdam Marathon mee voor Ernestine en voor KWF. In deze video vertellen zij hun verhaal.

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker