Maak een actiepagina

Ren voor het leven en tegen kanker. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Voor een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

Ik ren mee tegen kanker:

Ren tegen kanker op jouw manier. Doe mee aan een event naar keuze en maak jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina. Daarmee haal je heel eenvoudig geld op voor kankeronderzoek. Haal je 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande events of doe mee aan een ander hardloopevenement. Ren tegen kanker en voor het leven.

Kies zelf een evenement

Maak actiepagina

Ren je eigen rondje

Wil je ergens anders hardlopen en toch geld ophalen voor baanbrekend kankeronderzoek? Dat kan! Kies zelf een evenement en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en geef je run meer betekenis door je te laten sponsoren voor KWF. Maak een actiepagina aan en start meteen met geld inzamelen!

Maak actiepagina

Maastrichts Mooiste

11 juni 2023

Ren mee in Maastricht

Maastrichts Mooiste

Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en prachtige buitengebied van Maastricht. Ervaar hoe het is om te starten en finishen in de mooiste stad van Limburg! 

Maak actiepagina

Lindahl’s Singelloop Utrecht

1 oktober 2023

Ren mee over de Singels

Lindahl’s Singelloop Utrecht

Je hoeft geen enorme afstand af te leggen om impact te maken. De Lindahl’s Singelloop Utrecht heeft de mooiste parcoursen voor de kortere afstandloper. Kies uit 5 of 10 kilometer en geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. De Lindahl’s Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Lindahl’s Singelloop Utrecht.

Maak actiepagina

ASML Marathon Eindhoven

8 oktober 2023

Ren mee in Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Maar de marathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding en innovatie. Laat je aanmoedigen door één van de 200.000 enthousiaste toeschouwers terwijl jij hardloopt. Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de ASML Marathon in Eindhoven! De inschrijving opent binnenkort.

Maak actiepagina

TCS Amsterdam Marathon

15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon 

Ren tegen kanker in de hoofdstad en geniet van de highlights die de stad te bieden heeft. Start in het Olympisch stadion, geniet van de sfeer langs de Amstel, ren onder het Rijksmuseum door en laat je aanmoedigen in het Vondelpark. Niet voor niets dat de vorige editie van de TCS Amsterdam Marathon was uitverkocht! Doe jij dit jaar mee?

Maak actiepagina

Utrecht Marathon 

21 mei 2023

Bekijk

Utrecht Marathon

Na 3 jaar uitstel gaat de Utrecht Marathon in 2023 eindelijk, echt van start. Loop langs verschillende Utrechtse highlights en finish op het Utrecht Science Park.  Ren jij (weer) mee door de prachtige Domstad? Dit event heeft al plaatsgevonden. Je kunt nog tot 4 weken na het evenement geld ophalen voor je actie.

Bekijk

Acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker