Kies je evenement

Ren voor het leven en tegen kanker. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Voor een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker

Kies een evenement
___

Hier vind je een overzicht van alle hardloopevenementen waar je in actie kunt komen voor Ren tegen kanker. Goed om te weten; je hoeft niet altijd een hele marathon te lopen. Bij de meeste evenementen kun je ook uit kortere afstanden kiezen waarvoor je je kunt laten sponsoren. Kies een evenement dat bij jou past.

NN CPC Loop Den Haag

12 maart 2023

Ren mee met deze klassieker

NN CPC Loop Den Haag

Een nieuw Ren tegen kanker evenement! Deze Haagse loopklassieker staat internationaal bekend om de halve marathon van topniveau. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag krijgen sportievelingen van elke leeftijd de kans om zichzelf te overtreffen op het mooie, snelle parcours. Ook geldt de NN CPC Loop Den Haag als familiefeest. Doe ook mee aan de 47e editie van dit geweldige evenement! Kies uit 5 km, 10 km of een halve marathon (21 km).

 Bekijk

NN Marathon Rotterdam

16 april 2023

Ren mee in Rotterdam

NN Marathon Rotterdam

Loop jij dit jaar mee over de Erasmusbrug en langs de Kralingse Plas tijdens #demooiste? En wil je meer impact maken met je run deze 42e editie? Schrijf je in via KWF en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek. En haal je vóór 1 februari minimaal 500 euro op? Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs. Maak nu een actiepagina en start gelijk met fondsenwerven! 

 Bekijk

Utrecht Marathon

Evenement wordt verplaatst

Utrecht Marathon

De nieuwe datum voor de Utrecht Marathon wordt binnenkort bekend gemaakt. De inschrijvingen gaan voor het einde van 2022 opnieuw open. Houd de website dus in de gaten!

 Bekijk

Maastrichts Mooiste

11 juni 2023

Maastrichts Mooiste

Ren door het prachtige Limburgse landschap tijdens Maastrichts Mooiste. De inschrijving opent eind januari.

ASML Marathon Eindhoven

8 oktober 2023

ASML Marathon Eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de ASML Marathon Eindhoven! De inschrijving opent in april.

TCS Amsterdam Marathon 

15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon 

Ren tegen kanker in de hoofdstad en geniet van de highlights die de stad te bieden heeft. Start in het Olympisch stadion, geniet van de sfeer langs de Amstel, ren onder het Rijksmuseum door en laat je aanmoedigen in het Vondelpark. Niet voor niets dat de vorige editie van de TCS Amsterdam Marathon was uitverkocht! Doe jij dit jaar mee?

 Bekijk

Ren tegen kanker-acties
___

Hoe KWF werkt aan een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker