Kies je evenement

Ren voor het leven en tegen kanker. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Voor een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker

Kies een evenement
___

Hier vind je een overzicht van alle hardloopevenementen waar je in actie kunt komen voor Ren tegen kanker. Goed om te weten; je hoeft niet altijd een hele marathon te lopen. Bij de meeste evenementen kun je ook uit kortere afstanden kiezen waarvoor je je kunt laten sponsoren. Kies een evenement dat bij jou past.

NN Marathon Rotterdam

16 april 2023

Ren mee in Rotterdam

NN Marathon Rotterdam

Loop jij dit jaar mee over de Erasmusbrug en langs de Kralingse Plas tijdens #demooiste? En wil je meer impact maken met je run deze 42e editie? Schrijf je in via KWF en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek. En haal je vóór 1 februari minimaal 500 euro op? Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs. Maak nu een actiepagina en start gelijk met fondsenwerven! 

 Bekijk

Utrecht Marathon

21 mei 2023

Ren mee in Utrecht

Utrecht Marathon

Na 3 jaar uitstel gaat de Utrecht Marathon in 2023 eindelijk, echt van start. Loop langs verschillende Utrechtse highlights en finish op het Utrecht Science Park.  Ren jij (weer) mee door de prachtige Domstad?

 Bekijk

Maastrichts Mooiste

11 juni 2023

Ren mee in Maastricht

Maastrichts Mooiste

Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en prachtige buitengebied van Maastricht. Ervaar hoe het is om te starten en finishen in de mooiste stad van Limburg! 

 Bekijk

Singelloop Utrecht

1 oktober 2023

Ren mee over de Singels

Singelloop Utrecht

Je hoeft geen enorme afstand af te leggen om impact te maken. De Singelloop Utrecht heeft de mooiste parcoursen voor de kortere afstandloper. Kies uit 5 of 10 kilometer en geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Singelloop Utrecht. Inschrijving opent in april.

 Bekijk

ASML Marathon Eindhoven

8 oktober 2023

Ren mee in Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Maar de marathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding en innovatie. Laat je aanmoedigen door één van de 200.000 enthousiaste toeschouwers terwijl jij hardloopt. Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de ASML Marathon in Eindhoven! De inschrijving opent in april.

 Bekijk

TCS Amsterdam Marathon 

15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon 

Ren tegen kanker in de hoofdstad en geniet van de highlights die de stad te bieden heeft. Start in het Olympisch stadion, geniet van de sfeer langs de Amstel, ren onder het Rijksmuseum door en laat je aanmoedigen in het Vondelpark. Niet voor niets dat de vorige editie van de TCS Amsterdam Marathon was uitverkocht! Doe jij dit jaar mee?

 Bekijk

NN CPC Loop Den Haag

12 maart 2023

Ren mee met deze klassieker

NN CPC Loop Den Haag

Een nieuw Ren tegen kanker evenement! Deze Haagse loopklassieker staat internationaal bekend om de halve marathon van topniveau. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag krijgen sportievelingen van elke leeftijd de kans om zichzelf te overtreffen op het mooie, snelle parcours. Ook geldt de NN CPC Loop Den Haag als familiefeest. Doe ook mee aan de 47e editie van dit geweldige evenement! Kies uit 5 km, 10 km of een halve marathon (21 km).  Je kunt je niet meer inschrijven voor dit evenement, omdat het al heeft plaatsgevonden. Je kunt nog tot 4 weken na het event om donaties vragen op je pagina.

 Bekijk

Ren tegen kanker-acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker