Kies je evenement

Ren voor het leven en tegen kanker. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Voor een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker

Kies een evenement
___

Hier vind je een overzicht van alle hardloopevenementen waar je in actie kunt komen voor Ren tegen kanker. Goed om te weten; je hoeft niet altijd een hele marathon te lopen. Bij de meeste evenementen kun je ook uit kortere afstanden kiezen waarvoor je je kunt laten sponsoren. Kies een evenement dat bij jou past.

Lindahl’s Singelloop Utrecht

1 oktober 2023

Lindahl’s Singelloop Utrecht

Je hoeft geen enorme afstand af te leggen om impact te maken. De Lindahl’s Singelloop Utrecht heeft de mooiste parcoursen voor de kortere afstandloper. Kies uit 5 of 10 kilometer en geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. De Lindahl’s Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Lindahl’s Singelloop Utrecht. Inschrijvingen voor een gratis ticket zijn gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor KWF.

 Bekijk

ASML Marathon Eindhoven

8 oktober 2023

ASML Marathon Eindhoven

De ASML Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Maar de marathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding en innovatie. Laat je aanmoedigen door één van de 200.000 enthousiaste toeschouwers terwijl jij hardloopt. Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de ASML Marathon in Eindhoven! Inschrijvingen voor een gratis ticket zijn gesloten. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor KWF.

 Bekijk

TCS Amsterdam Marathon 

15 oktober 2023

TCS Amsterdam Marathon 

Ren tegen kanker in de hoofdstad en geniet van de highlights die de stad te bieden heeft. Start in het Olympisch stadion, geniet van de sfeer langs de Amstel, ren onder het Rijksmuseum door en laat je aanmoedigen in het Vondelpark. Niet voor niets dat de vorige editie van de TCS Amsterdam Marathon was uitverkocht! Inschrijvingen voor een gratis ticket zijn gesloten. Heb je al een ticket gekocht? Dan kun je nog wel een actiepagina maken om in actie te komen voor KWF.

 Bekijk

NN CPC Loop Den Haag

10 maart 2024

NN CPC Loop Den Haag

Loop jij mee in deze Haagse klassieker? De NN CPC Loop staat internationaal bekend om de halve marathon van topniveau. Sportievelingen van elke leeftijd de kans om zichzelf te overtreffen op het mooie, snelle parcours. Het is een heus familiefeest! Doe ook mee aan de 48e editie van dit geweldige evenement! Kies uit 5 km, 10 km of een halve marathon (21 km). Doe nu een voorinschrijving. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer het evenement open is. 

 Meld je aan

NN Marathon Rotterdam

14 april 2024

NN Marathon Rotterdam

Kom in actie voor KWF tijdens #demooiste marathon van Nederland. Ren over de iconische Erasmusbrug, langs de Kralingseplas en kom juichend over de finish op de Coolsingel. Zien we jou aan de start deze 43e editie?

 Bekijk

Enschede Marathon

21 apil 2024

Enschede Marathon

In 2024 kun je voor het eerst rennen tegen kanker in Enschede. Het parcours is snel, de faciliteiten top geregeld en de organisatie professioneel. In Enschede haal je het beste uit jezelf. Ren je mee?

 Bekijk

Utrecht Marathon

19 mei 2024

Utrecht Marathon

Ren jij dit jaar mee door de prachtige Domstad? Het parcours is een mooie combi van groen en de oude binnenstad. De Utrecht Marathon is echt een feestje.

Doe nu een voorinschrijving. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer het evenement open is. 

 Meld je aan

Maastrichts Mooiste

9 juni 2024

Maastrichts Mooiste

Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en prachtige buitengebied van Maastricht. Ervaar hoe het is om te starten en finishen in de mooiste stad van Limburg! Doe nu een voorinschrijving. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer het evenement open is. 

 Meld je aan

Ren tegen kanker-acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker