Ren tegen kanker

tot

€48.545

Huidig bedrag

26

Deelnemers

KWF regelt mijn startbewijs

 Meer informatie

Ren mee met het KWF-team. Je krijgt je startnummer gratis van ons én we komen je aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit. En dat je minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld. Kies hier de run die bij jou past.

Ik regel zelf mijn startbewijs

 Meer informatie

Je hoeft niet ver of een specifieke race te rennen om een belangrijke bijdrage te leveren aan kankeronderzoek. Kies een afstand die bij je past en ren mee bij een race naar keuze. Schrijf je zelf in bij het evenement en zamel met ons geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je van de evenementorganisatie.

Ik doe mee met mijn bedrijf

 Meer informatie

Kom samen met je collega's in actie voor Ren tegen kanker. Kies een hardloopevenement naar keuze, vorm een team en schrijf je in. Met jullie actiepagina kun je gelijk aan de slag om fondsen te werven voor baanbrekend kankeronderzoek. Zo maakt jouw bedrijf het verschil voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

PK Runningshop

PK Runningshop is al ruim 30 jaar de toonaangevende hardloopspeciaalzaak en wandelspecialist van Nederland. PK Runningshop wil zich inzetten om nog meer geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Koop je nieuwe hardloopschoenen bij PK en zij doneren 10% van het aankoopbedrag direct op jouw actiepagina. 

Lees meer

KWF Support Socks

Samen met STOX Energy Socks zetten wij stappen tegen kanker. En voor het leven. Bij aankoop van een paar van deze high-tech compressiesokken gaat 50% van het aankoopbedrag naar baanbrekend kankeronderzoek.

Bestel de KWF Support Socks

Onze actievoerders

Samen maken we het verschil voor een beter leven met en na kanker

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.

Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen tegen kanker