PK Runningshop

Ren tegen kanker en voor het leven in samenwerking met PK Runningshop.

Ga jij in actie komen tegen kanker? En wil je jezelf op de best mogelijke manier voorbereiden? Dan ben je bij PK Runningshop aan het juiste adres! De winkel in Dodewaard is al ruim 30 jaar dé hardloop- en wandelspecialist van Nederland. PK staat bekend om hun goede service en kwalitatief hoogwaardige producten. Hardloop-, trail- en wandelschoenen worden altijd op een zeer deskundige manier (gratis) aangemeten. Alle adviseurs zijn ervaren hardlopers of wandelaars, zodat ze je als hardloper of wandelaar altijd het beste, persoonlijke advies kunt verwachten.


Dalwagen 43
6669CB Dodewaard

Nieuwe hardloopschoenen met impact

Koop je nieuwe hardloopschoenen bij PK Runningshop en PK doneert 10% van het aankoopbedrag direct op jouw actiepagina! Hoe werkt het? Simpel: Shop je nieuwe schoenen bij PK, laat bij het afrekenen je Ren tegen kanker-actiepagina zien en ontvang 10% van jouw aankoop als donatie. De actie is zowel online als in de winkel geldig. Online vul je de link naar jouw actiepagina in bij het afrekenen. Zo komt jouw aankoop direct ten goede aan baanbrekend kankeronderzoek. In de winkel helpen de adviseurs je graag met een gratis voetmeting. 
Deze actie is geldig tot 31 december 2023

Check de actie bij PK

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en voor het leven. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. En of je nu meerent met het KWF-team, zelf een evenement kiest of je eigen rondje bedenkt: alles wat je doet is goed. Met je nieuwe hardloopschoenen van PK Run ben jij goed voorbereid op je volgende run. En 10% van het aankoopbedrag wordt direct op je actiepagina gedoneerd. Waar ga jij van start?

Kom in actie: Ren tegen kanker

Wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker met team KWF. Iedere kilometer die je loopt is een stap dichterbij een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Maak een keuze uit de door KWF geselecteerde wandelevenementen of wandel je eigen rondje. Heb je nieuwe wandelschoenen nodig voor je actie? Koop ze dan bij PK Runningshop. PK doneert 10% van het aankoopbedrag van jouw nieuwe wandelschoenen direct op jouw actiepagina. Zo komen jullie samen in actie voor baanbrekend kankeronderzoek.

Kom in actie: Wandel tegen kanker