KWF Support Socks

Ren tegen kanker en voor het leven met de KWF Support Socks

Door kanker kan een leven stil komen te staan. Zet onmacht om in kracht en kom in beweging met KWF Support Socks van STOX Energy Socks. Door aankoop van deze high-tech compressiesokken krijg je de optimale ondersteuning als hardloper én gaat 50% van het aankoopbedrag naar baanbrekend kankeronderzoek.

Koop de KWF Support Socks

High-tech compressiesokken ontworpen voor de slimme hardloper. Ervaar minder hardloopblessures, spierpijn, vermoeide benen én herstel sneller. Met iedere stap die je zet steun je mensen die te maken hebben met kanker. Bestel de Support Socks voor €49,- en de helft van het aankoopbedrag gaat naar baanbrekend kankeronderzoek.

Bestel de KWF Support Socks

1.257 paar KWF Support Socks verkocht in 2021

In 2021 zijn er maar liefst 1.257 KWF Support Socks verkocht! Bij aankoop van de sokken gaat 50% van het aankoopbedrag naar KWF. Daarom ontvingen we een donatie van ruim 31 duizend euro van STOX Energy Socks
In 2022 blijven de KWF Support Socks te koop. Deze premium compressiesokken bieden optimale ondersteuning tijdens jouw run én dragen bij aan een beter leven met en na kanker.

Bestel jouw eigen paar KWF Support Socks 

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en voor het leven. Elke stap die je zet draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. En of je nu meerent met het KWF-team, zelf een evenement kiest of je eigen rondje bedenkt: alles wat je doet is goed. Ren je mee?

Lees meer over Ren tegen kanker