Wandel tegen kanker

tot

€0

Huidig bedrag

1

Deelnemers

KWF regelt mijn startbewijs

 Meer informatie

Wandel tegen kanker met team KWF. Je krijgt je startnummer gratis als je minimaal 250 euro aan sponsorgeld ophaalt. Haal je 500 euro op? Dan belonen we je met het gratis Wandel tegen kanker - shirt. Maak hier een keuze uit de door KWF geselecteerde wandelevenementen.

Ik regel zelf mijn startbewijs

Maak een actiepagina

Wordt er in jouw dorp een wandeling georganiseerd? Of doe je mee aan de Nijmeegse Vierdaagse? Jij kunt elk evenement omzetten naar een Wandel tegen kanker-evenement! Schrijf je in bij een evenement naar keuze en ga aan de slag met fondsenwerven. We zetten hier een aantal mooie suggesties voor je op een rij!

Ik organiseer zelf een wandelevenement

Neem contact op

Organiseer jij zelf een wandelevenement en wil je jouw deelnemers de mogelijkheid geven zich te laten sponsoren voor KWF? Dat horen we graag! Vul ons contactformulier in dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden. En wie weet staat jouw event hier binnenkort tussen!

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil