Maak een actiepagina

Ik wandel mee tegen kanker

Wandel tegen kanker op jouw manier. Doe mee aan een event naar keuze en maak jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee haal je heel eenvoudig geld op voor kankeronderzoek. Haal je 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande events of doe mee aan een ander wandelevenement. Wandel tegen kanker en voor het leven.

Kies zelf een evenement

Wandel, waar dan ook ter wereld

Kies zelf een evenement en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en zamel geld in voor kankeronderzoek. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt. En haal je 500 euro op? Dan belonen wij jou met het unieke Wandel tegen kanker - shirt!

Maak actiepagina

Kennedymars

2 en 3 juli 2022

Kennedymars Someren

De Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden. Iets te veel van het goede? Deelnemers kunnen zich ook voor 40km inschrijven. Welke uitdaging ga jij aan? Wandel tegen kanker en voor het leven. Schrijf je in bij de organisatie van de Kennymars en maak hier een actiepagina aan. 

Maak actiepagina

Nijmeegse Vierdaagse

19 - 22 juli 2022

De Nijmeegse Vierdaagse

In de derde week van juli vindt de grootste wandelprestatietocht ter wereld plaats. Loop vier dagen 30, 40 of 50 kilometer in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Schrijf je in voor de Vierdaagse en maak hier een actiepagina aan om jouw wandeltocht extra betekenis te geven. 

Maak actiepagina

Marathon Eindhoven Wandeltocht 

8 oktober 2022

Marathon Eindhoven Wandeltocht

Op zaterdag 8 oktober 2022 is de Marathon Eindhoven Wandeltocht. Wandel vanaf de start op de Torenallee op Strijp-S mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon.  Je kunt 12 of 18 kilometer wandelen. Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek in Eindhoven.

Maak actiepagina

Pieterpad

Je kunt het hele jaar door lopen

Pieterpad

Voor velen is het Pieterpad een bucketlist item geworden. Dit koningsnummer van de Nederlandse wandelpaden brengt je langs de mooiste landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie. Je kunt de 26 etappes van de langste wandeling van Nederland op jouw eigen tempo lopen. Geef jouw hike extra betekenis: Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek.

Maak actiepagina

Wandel4Daagse Alkmaar

15 t/m 18 juni 2022

Wandel4Daagse Alkmaar

Ga jij heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar? Wandel tegen kanker en vóór het leven en haal geld op voor kankeronderzoek. De Wandel4Daagse Alkmaar heeft al plaatsgevonden. Je kunt nog tot 4 weken na het evenement gebruik maken van je actiepagina.

 Bekijk

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil