Maak een actiepagina

Ik wandel mee tegen kanker

Wandel tegen kanker op jouw manier. Doe mee aan een event naar keuze en maak jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee haal je heel eenvoudig geld op voor kankeronderzoek. Haal je 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande events of doe mee aan een ander wandelevenement. Wandel tegen kanker en voor het leven.

Kies zelf een evenement

Wandel, waar dan ook ter wereld

Kies zelf een evenement en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en zamel geld in voor kankeronderzoek. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt. En haal je 500 euro op? Dan belonen wij jou met het unieke Wandel tegen kanker - shirt!

Maak actiepagina

City Pier Night Walk 

10 maart 2023

City Pier Night Walk

De City Pier Night Walk is een uniek wandelevenement aan de vooravond van de NN CPC Loop Den Haag, waarbij je in de schemering van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen loopt. De route passeert diverse Haagse highlights. Met versierde straten en verschillende lichtelementen belooft het een gezellige avondwandeling te worden. Geniet onderweg van troubadours, bandjes, dj’s en koren. Je kunt kiezen voor een route van 7 of 12 km. Kortom: een avond die je niet wilt missen!

Maak actiepagina

The Rotterdam Marathon Walk

15 april 2023

The Rotterdam Marathon Walk 

Wandel op zaterdag 15 april 2023 door Rotterdam en bewonder onderweg het bruisende hart van Rotterdam, met iconische architectuur en prachtig groen. Voor het eerst wordt er een wandeling toegevoegd aan het marathon weekend, en jij kan daar bij zijn. Onderweg kom je verschillende muziekpunten en verzorgingsposten tegen. De finish is op Coolsingel. Er is keuze tussen 3 afstanden: 5 km, 10 km en 15 km.

Maak actiepagina

Vissenloop IJmuiden

3 juni 2023

Vissenloop IJmuiden

De 7e editie van de Vissenloop! Hét wandelevenement van IJmuiden. Wandel langs de vele bezienswaardigheden die IJmuiden rijk is. Kom wandelend meer te weten over het ontstaan, het visserij en scheepvaart verleden. Een prachtige wandeling met een feestelijke finish. Schrijf je in!

Maak actiepagina

Wandel4daagse Alkmaar

14 t/m 17 juni 2023

Wandel4daagse Alkmaar

Ga jij heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar? Wandel tegen kanker en vóór het leven en haal geld op voor kankeronderzoek. Kies uit een afstand van 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km. En wandel je liever 2 dagen? Ook dat is mogelijk!

Maak actiepagina

Kennedymars

1 en 2 juli 2023

Kennedymars Someren

De Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden. Iets te veel van het goede? Deelnemers kunnen zich ook voor 40km inschrijven. De inschrijving opent binnenkort. Houd onze website daarom in de gaten.

Nijmeegse Vierdaagse

18 - 21 juli 2023

De Nijmeegse Vierdaagse

Loop je mee met de Nijmeegse Vierdaagse van 18 t/m 21 juli? Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere stap die je zet, kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Geef jouw prestatie extra betekenis door je Vierdaagse te laten sponsoren.

Maak actiepagina

Pieterpad

Je kunt het hele jaar door lopen

Pieterpad

Voor velen is het Pieterpad een bucketlist item geworden. Dit koningsnummer van de Nederlandse wandelpaden brengt je langs de mooiste landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie. Je kunt de 26 etappes van de langste wandeling van Nederland op jouw eigen tempo lopen. Geef jouw hike extra betekenis: Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek.

Maak actiepagina

Marathon Eindhoven Wandeltocht 

7 oktober 2023

Marathon Eindhoven Wandeltocht

Op zaterdag 7 oktober 2023 is de Marathon Eindhoven Wandeltocht. Wandel vanaf de start op de Torenallee op Strijp-S mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon. Je kunt 5,10 of 15 kilometer wandelen. Inschrijving opent medio mei 2023. 

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil