Maak een actiepagina

Ik wandel mee tegen kanker

Wandel tegen kanker op jouw manier. Doe mee aan een event naar keuze en maak jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee haal je heel eenvoudig geld op voor kankeronderzoek. Haal je 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande events of doe mee aan een ander wandelevenement. Wandel tegen kanker en voor het leven.

Kies zelf een evenement

Wandel, waar dan ook ter wereld

Kies zelf een evenement en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en zamel geld in voor kankeronderzoek. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt. En haal je 500 euro op? Dan belonen wij jou met het unieke Wandel tegen kanker - shirt!

Maak actiepagina

Marathon Eindhoven Wandeltocht 

8 oktober 2022

Marathon Eindhoven Wandeltocht

Op zaterdag 8 oktober 2022 is de Marathon Eindhoven Wandeltocht. Wandel vanaf de start op de Torenallee op Strijp-S mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon.  Je kunt 5,10 of 15 kilometer wandelen. Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek in Eindhoven.

Maak actiepagina

Pieterpad

Je kunt het hele jaar door lopen

Pieterpad

Voor velen is het Pieterpad een bucketlist item geworden. Dit koningsnummer van de Nederlandse wandelpaden brengt je langs de mooiste landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie. Je kunt de 26 etappes van de langste wandeling van Nederland op jouw eigen tempo lopen. Geef jouw hike extra betekenis: Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek.

Maak actiepagina

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil