Maak een actiepagina

Ik doe mee aan een bestaand wandelevenement en maak een actiepagina voor:
___

Hier vind je een greep uit het aanbod van Nederlandse wandelevenementen waar je in actie kunt komen voor Wandel tegen kanker. Goed om te weten; je kunt vaak zelf kiezen welke afstand je gaat lopen. Zo is er altijd een evenement die bij jou past waarvoor je je kunt laten sponsoren. Kies hier een wandelevenement of maak je eigen rondje!

Nijmeegse Vierdaagse

19 - 22 juli 2022

De Nijmeegse Vierdaagse

In de derde week van juli vindt de grootste wandelprestatietocht ter wereld plaats. Loop vier dagen 30, 40 of 50 kilometer in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Schrijf je in voor de Vierdaagse en maak hier een actiepagina aan om jouw wandeltocht extra betekenis te geven. 

Maak actiepagina

Wandel4Daagse Alkmaar

15 t/m 18 juni 2022

Wandel4Daagse Alkmaar

Ga jij heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar? Wandel tegen kanker en vóór het leven en haal geld op voor kankeronderzoek. Schrijf je in bij de Wandel4Daagse Alkmaar en maak vervolgens hier een actiepagina. Er is geen minimum bedrag aan sponsorgeld, elke euro telt.

Maak actiepagina

Kennedymars

2 en 3 juli 2022

Kennedymars Someren

De Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden. Iets te veel van het goede? Deelnemers kunnen zich ook voor 40km inschrijven. Welke uitdaging ga jij aan? Wandel tegen kanker en voor het leven. Schrijf je in bij de organisatie van de Kennymars en maak hier een actiepagina aan. 

Maak actiepagina

30 van Zandvoort

26 maart 2022

30 van Zandvoort

Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin & Kruidberg. Inschrijven doe je via de website van de 30 van Zandvoort. Kies uit 18,30 of 35 kilometer en laat jouw prestatie sponsoren op jouw persoonlijke actiepagina. Elke stap die je zet draagt bij aan een beter leven voor mensen die zijn geraakt door kanker.

Maak actiepagina

Oer-IJ Expeditie

26 mei 2022

Oer-IJ Expeditie

Wandel jij mee tegen kanker op Hemelvaartsdag? Ga mee op een echte ontdekkingswandeltocht door een verborgen landschap, dat zich laat lezen als een spannend geschiedenisboek. Schrijf je in op 1 van de 5 afstanden via Oer-IJ Expeditie en maak hier jouw actiepagina aan. Iedere euro die je ophaalt draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek!

Maak actiepagina

Pieterpad

Je kunt het hele jaar door lopen

Pieterpad

Voor velen is het Pieterpad een bucketlist item geworden. Dit koningsnummer van de Nederlandse wandelpaden brengt je langs de mooiste landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie. Je kunt de 26 etappes van de langste wandeling van Nederland op jouw eigen tempo lopen. Geef jouw hike extra betekenis: Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek.

Maak actiepagina

Kies zelf een evenement

Wandel, waar dan ook ter wereld

Kies zelf een evenement en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en zamel met ons geld in voor kankeronderzoek. 

Maak actiepagina

Acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen werken we aan ons doel: een wereld waarin geen mens meer hoeft te sterven aan kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil