Wandel met ons mee

Kies een evenement
___

Hier vind je een overzicht van alle Wandel tegen kanker - evenementen waar KWF jouw ticket voor kan regelen. Elke euro telt en draagt bij aan een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Haal minimaal 250 euro op en KWF regelt je startbewijs. En bij 500 euro aan sponsorgeld belonen we jou met het unieke Wandel tegen kanker-shirt.

Wandel4Daagse Alkmaar

15 t/m 18 juni 2022

Wandel mee in Alkmaar

Wandel4Daagse Alkmaar

Ga jij heerlijk wandelen tijdens de Wandel4daagse Alkmaar door de ongerepte natuur, over het strand, door het bos en historisch Alkmaar? Wandel tegen kanker en vóór het leven tijdens de Wandel4Daagse Alkmaar. Schrijf je nu in!

 Bekijk

Kennedymars

2 en 3 juli 2022


Wandel mee met de Kennedymars

Kennedymars Someren

De Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden. Iets te veel van het goede? Je kunt je ook voor het Rondje Someren van 40 kilometer inschrijven. Wandel met ons mee tegen kanker tijdens de Kennedymars Someren op 2 en 3 juli!

 Bekijk

Marathon Eindhoven Wandeltocht 

8 oktober 2022

Wandel mee in Eindhoven

Marathon Eindhoven Wandeltocht

Op zaterdag 8 oktober 2022 is de Marathon Eindhoven Wandeltocht. Wandel vanaf de start op de Torenallee op Strijp-S mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon. Je kunt 12 of 18 kilometer wandelen. Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek in Eindhoven.

 Bekijk

Vissenloop IJmuiden

21 mei 2022

 Bekijk

Vissenloop IJmuiden

De 6e editie van de Vissenloop is een hele speciale! Er wordt dit jaar namelijk eenmalig vanaf de 10 kilometerafstand gewandeld over Zeesluis IJmuiden, de grootste zeesluis ter wereld! Schrijf je snel in, want het wordt één groot feest. Dit evenement is al geweest. Je kunt nog tot 1 maand na het evenement je actiepagina bekijken.

 Bekijk

Wandel tegen kanker-acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil