Wandel met ons mee

Kies een evenement
___

Hier vind je een overzicht van alle Wandel tegen kanker - evenementen waar KWF jouw ticket voor kan regelen. Elke euro telt en draagt bij aan een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Haal minimaal 250 euro op en KWF regelt je startbewijs. En bij 500 euro aan sponsorgeld belonen we jou met het unieke Wandel tegen kanker-shirt.

Er zijn op dit moment nog geen  Wandel tegen kanker-evenementen voor 2023 bekend. Maar, houd deze pagina in de gaten. Vanaf dit najaar kun je weer uit meer wandelevenementen kiezen.

Marathon Eindhoven Wandeltocht 

8 oktober 2022

Wandel mee in Eindhoven

Marathon Eindhoven Wandeltocht

Op zaterdag 8 oktober 2022 is de Marathon Eindhoven Wandeltocht. Wandel vanaf de start op de Torenallee op Strijp-S mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende, creatieve hart van Eindhoven, de groene parken en monumenten van het Evoluon. Je kunt 5,10 of 15 kilometer wandelen. Wandel tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek in Eindhoven.

 Bekijk

Wandel tegen kanker-acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil