Linda en Henny

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Goossens tweewielers Lochem

Sinds 1971 is Goossens dé fietsspecialist van de Achterhoek en omstreken. Van oorsprong gevestigd in Borculo maar op dit moment volledig in Lochem. Met een breed assortiment, goede service en persoonlijk advies van professionals is elke fietsliefhebber bij Goossens aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw racefiets of mountainbike, maar ook voor uw stadsfiets of e-bike. Of u nu onze winkel bezoekt of online uw producten bestelt, wij zorgen ervoor dat u met plezier op de fiets zit.

Geotrack

Geotrack bedankt voor de steun en support voor onze actie! Automatische ritregistratie via GPS Super eenvoudig en Fiscaal in orde! Ritregistratie van Geotrack maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking device, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan het Geotrack platform. Via de Geotrack applicatie of mobiele toepassing kunt u de verzamelde data bekijken en gemakkelijk heldere rapportages genereren.

Autorijschool de Wilde

Bedankt voor je steun Patrick! Autorijschool de Wilde is dé rijschool van Apeldoorn en omgeving. Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je op een plezierige en vakkundige manier rijles volgen en dat felbegeerde roze pasje in je bezit krijgen? Dan ben je bij Autorijschool De Wilde aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te laten slagen. Kijk voor meer informatie en het boeken van jou rijlessen op: https://www.autorijschooldewilde.nl

Totaliz

Bedankt Liz voor je bijdrage Bij de massage en wellness praktijk Totaliz vindt u ontspannende, wellness en therapeutische massages. Wij bieden verschillende massage vormen aan om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Ik kan mij geen betere masseur wensen dan Liz. Dankzij haar sta ik altijd met de beste benen aan de start van mijn wedstrijden kijk voor meer informatie en het boeken van een asfpraak op de website!! https://www.totaliz.nl

Noaberbuitensport

Bedankt Paulo voor je bijdrage! Noaberbuitensport is in 2010 opgericht door Paulo ten Buuren. Paulo is sportdocent en heeft een grote passie voor bewegen en fietsen in het bijzonder. Door de jaren heen zijn er diverse cilinics georganiseerd op verschillende locatie in de regio Twente, Salland en Duitsland. Mensen enthousiast krijgen om te bewegen en daarbij zelfvertrouwen te ontwikkelen is een van de missies. Voor meer informatie over noabersport en zijn clinics kijk op de website. https://www.noaberbuitensport.nl/

BikeWheels

Bedankt Brian van BikeWheels Goor voor jou bedrijfsdonatie. Een mooi bedrag gesponsord en dankzij jou wielen zullen wij gaan vlammen tijdens de tocht. Aan het materiaal zal het nu niet meer liggen! Dankjewel!

Streefbedrag verhoogd

We hebben het streefbedrag verhoogd. Op 2 pakketten na zijn  we alles kwijt. Een waanzinnige actie dus! We zijn diep onder de indruk van alle mensen die ons en de stichting een warm hart toe dragen. Naast de pakketten ook mooie extra donaties mogen ontvangen. En dat in deze gekke corona tijd die al veel te lang duurt. Zo fijn dat ondanks dat zoveel mensen willen doneren voor dit doel die het ook zo hard nodig heeft. 

Super gave 2e actie.

Voor onze 2e actie zijn wij al vol in touw. Er zijn al een boel bedrijven die ons gaan helpen met het opzetten van deze actie. De eerste actie liep goed. En wij hopen dat met al onze inzet de 2e actie net zo mooi gaat worden als de 1e. De 2e actie zullen wij houden kort voor vertrek. De voorbereiding is in volle gang.  De 3e actie heeft alles te maken met onze fietstocht. Daarover later meer 😉 wij hebben er zin in en doen er alles aan om voor jullie nog wat leuks uit de hoge hoed te toveren. 

Afleverronde 2

De 2e afleverronde is inmiddels geweest. Samen op pad naar deventer schalkhaar epse en ugchelen. Onwijs lief ontvangen met een versierde voordeur. Daarvoor dank Ronald! IEdereen was weer zeer positief over het doel en de pakketten. De lieve woorden blijven maar komen en de laatste pakjes zullen bij gelegenheid afgeleverd gaan worden. 

1e afleverrondje

Het eerste aflever rondje is inmiddels als weer een week geleden. In de sneeuw helaas niet per fiets maar met auto en snowboard. Creatief omgaan met de omstandigheden. Wat zijn we overal liefdevol ontvangen. Wat een steun voor dit goede doel. De volgende ronde word gepland en inmiddels raken de pakketjes ook op. We hebben er nog 7 te gaan voor de verkoop en dan hebben we er gewoon 48 kunnen verkopen. Meer dan we ooit hadden kunnen denken. We werken nog aan een nieuwe actie voor mei/juni en daar zijn de voorbereiding al voor in gang gezet. Het beloofd weer wat moois te worden. Want jullie doneren maar daar mag natuurlijk ook wat tegen over staan.  Iedereen die een pakket besteld heeft of gedoneerd. Nogmaals dank. 

Actie pakketten

Heel erg bedankt. Wat hebben jullie allemaal massaal gereageerd in de 1e week. De eerste 30 pakketjes zijn verkocht. Zondag 7 februari gaan wij per fiets de eerste 20 afleveren.  Op het programmo staat de ronde: Enschede, delden, hengevelde, diepenheim, goor en markelo. Een route van ongeveer 90 km waarbij we iedereen persoonlijk het pakket kunnen afleveren en bedanken. Maar natuurlijk ook via deze weg. Zonder jullie hadden we dit niet gekund! Liefs Linda en Henny 

Actie Pakket

Het actie pakket is compleet! Het pakket bestaat uit: Een set NW sportsokken, A bloc biertje, Sleutelhanger, Ventieldopjes en een flessenopener. Een beetje sport gerelateerd maar dat hoort natuurlijk bij ons. Wil je een pakket bemachtigen voor maar 17.75 incl de bezorgkosten stuur dan een bericht via Facebook of Whatsapp naar Henny of Linda.

Hunnebedden 350

We zijn eruit!

Het word de hunnebedden 350.
Noem ons gek.... maar we gaan het doen.
Alle hunnebedden langs fietsen in 1 lange monster tocht op de mountainbike.
Zand, gravel en mtb tracks worden gekoppeld om zo alle hunnebedden in drenthe aan te doen.
Offroad 350 km is zwaar.
Het zal af en toe even pijn doen, mentaal zwaar zijn om door te zetten.
Voor ons is dit een weekend af zien..... voor mensen met kanker en hun naasten is het een vele malen langere weg.
Een weg die je met de juiste steun kan afleggen.
Hoe mooi is het dat wij dit kunnen doen om juist die mensen die het nodig hebben een veilige plek te kunnen geven bij de nije stichting.
Een huis waar ze terecht kunnen voor activiteiten, een luisterend oor, steun en informatie.

Wij zetten ons in voor de Nije.....
Wil jij ons een duwtje geven? Zodat wij met zijn allen een mooi bedrag kunnen doneren aan dit goede doel!

Via de pagina en facebook kan je op de hoogte blijven van de actie's zullen we af en toe een trainingsblog schrijven en leuke foto's posten van de voorgang.

Onze dank is groot!

Henny en Linda 

Voorstelrondje😊

Even voorstellen wij zijn Linda 30 jaar  jong uit Apeldoorn en Henny 53 jaar oud uit Borculo


Voor 200km mountainbiken draaien we onze hand niet meer om.

Allebei zijn wij inmiddels gefinisht op de Dutch Masters Of MTB en Henny heeft de Bartje en Drenthe200 al bij kunnen schrijven.
Linda heeft een jaar de MTB marathons gereden in de damesklasse (LivCup) en 2 maal de Vulkanbike Marathon in de Eiffel.

Vorig jaar hadden we plannen samen de dutchmasters en Duitse marathons rijden 
Helaas corona zette bijna door alles een streep.
Toch kwam er een doel een toffe uitdaging.
Een zelf bedachte  extreme gravel marathon.
Een rit over 250km zoveel mogelijk offroad.


Nu staan we voor een nieuw jaar 
Corona bepaalt nog steeds onze samenleving..... alles staat op "afgelast" maar de trainingen gaan door.

Nu hebben we weer een plan 
Of alle 55 hunnebedden langs fietsen in drenthe met een totale lengte van 350km ook weer zoveel mogelijk offroad.

Of fietsen van de Nederlandse noordkaap in Groningen naar het 3 landenpunt in Vaals ook zoveel mogelijk offroad .

1 van deze (we zijn nog in dubio) willen we nu koppelen aan een goed doel......

De nije hoeve

Via een blog houden we jullie op de hoogte van de trainingen, de acties en de datum van de sponsortocht

Lieve en sportieve Groet,
Linda en Henny

Mijn donateurs

Linda
doneerde 250

"Actiepakketten"

Henk-jan
doneerde 150

"Linda en Henny heelveel succes met de verdere voorbereiding van dit super goede doel."

Linda
doneerde 100

"2e opbrengst actie pakketten incl extra donaties."

Linda
doneerde 100

"1e opbrengst van de verkochte pakketjes"

Frans Vestergaard
doneerde 50

"Top"

Remco Regterschot
doneerde 50

Cor Van Der Laan
doneerde 50

"Super actie"

Dick Toevank
doneerde 50

"Graag een bijdrage gedaan."

Henk-jan Endeman
doneerde 50

"Linda en Henny heelveel succes met jullie actie voor dit hele goede doel."

Brian - Bikewheels Goor
doneerde 50

Astrid En Andre Pen-hagels
doneerde 50

"Heel veel plezier met de voorbereidingen voor deze fantastische uitdaging. Wij gaan jullie volgen 👍🏻"

Linda Hagels
doneerde 36

Erwin Kuiper
doneerde 25

"Heel veel succes Henny en Linda💪💪"

Torunn
doneerde 25

"Succes!"

Diny Konink
doneerde 25

"Heel veel veilige kilometers gewenst, prachtige actie! Succes!"

Ineke Pelzer
doneerde 20

"Mooi doel! Suc6 jullie kunnen dit en ik blijf jullie volgen en supporten"

Rik Markvoort
doneerde 20

Lars Groters
doneerde 20

"Zet hem op! Succes met de kilometers."

Anoniem
doneerde 20

Nynke V.
doneerde 20

"Lieve Linda en Henny, Jullie zijn toppers, echte doorzetters. Goed dat jullie dit doen!"

Martijn Temmink
doneerde 20

Maarten
doneerde 19

Annie Dapperding
doneerde 17

"Met mijn donatie staan jullie op 700 😊 succes met fietsen en geweldig doel! Jammer dat ook jullie mantel niet gewonnen hebben, maar je best doen is alles wat je kan doen! Succes met inzamelen"

Bouke Knuiman
doneerde 15

Ellen Gast
doneerde 15

"Kei-goed van jullie! Zet ‘m op en heel veel plezier!"

Janny
doneerde 13

"Succes Henny en Linda!!!"

Debby Nijenhuis
doneerde 11

"Alvast een klein duwtje in de rug!! Dankbaar dat jullie dit voor de Nije stichting gaan doen!"

Sabine Boshuis
doneerde 10

"Hoi Linda, weer een nieuwe gave uitdaging maar ik weet zeker jij kunt dit! Rustig doortrappen zoals we op de Mont Ventoux ook deden"

S
doneerde 10

"Succes beide, mooi initiatief!"

Muriel Van Oorspronk
doneerde 10

"Jullie zijn toppers! Goed gedaan!"

Hennie Meutstege
doneerde 10

Astrid Olde Olthuis
doneerde 10

"Wat een superstoere uitdaging gaan jullie aan. Heel veel succes 💪🏻🍀"

Irma Vruggink
doneerde 10

Erwin Van Gestel
doneerde 10

"Glück Auf van de 04 uit Veghel"

Bo Huijsman
doneerde 10

"Mooie actie! Heel veel succes!"

Anoniem
doneerde 10

"Succes beide! Gr. Annet Geerdink"

Anoniem
doneerde 10

"Zet hem op Kanjers! Geweldig initiatief"

Anoniem
doneerde 10

Marjolein
doneerde 5

"Wat een mooie actie, heel veel succes samen! 💜"

Bartovic
doneerde 5

"Succes! Groet Bartovic"

Carlijn Van Der Kulk
doneerde 5

"Een kleine bijdrage, maar alle beetjes helpen!"