Linda en Henny

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

start en finishplaats

Friday 14th May
De start en finishplaats is bekend. Wij zullen starten op Zaterdag 12 Juni bij het hunnebed centrum in Borger. Als alles volgens plan loopt (en daar gaan we vanuit) zullen wij ook daar finishen op zondag 13 juni. de hele dag en nacht zullen we live te volgen zijn via de website. Link hiervan word gedeeld kort voor de start.

First Energy Gum

Tuesday 4th May
Ook First steunt onze actie en leveren ons voldoende kauwgom aan zodat wij niet zonder energie in de tocht komen te zitten. Ontzettend bedankt voor de bijdrage en support voor onze actie

Waar

Sunday 25th Apr
Ook WAAR Apeldoorn heeft zicht toegevoegd met een mooie bijdrage! Dankjewel Jennifer. Zoek je een mooi cadeau met een goed verhaal? Dan ben je bij WAAR aan de Marktstraat 1a/b in Apeldoorn aan het juiste adres. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan eerlijke en duurzame producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen. Van een kraamcadeau tot een verjaardagscadeau voor mannen of vrouwen, van Moederdag tot een passend relatiegeschenk en van een housewarming pakket tot een bedankje voor de juf; er is voor iedereen wat leuks te vinden in de winkel. De cadeaus worden met zorg voor je ingepakt. Dat maakt het nóg leuker om te geven! En is de buit binnen, plof dan neer voor een heerlijke cappuccino en een vers gebakje in de koffiehoek. Waarvoor kun je bij ons terecht? Fairtrade- en duurzame producten waarmee we de wereld een beetje mooier maken. Klik hier voor onze merken. Originele cadeaus voor mannen en vrouwen, jong en oud. Lokale producten; met liefde gemaakt in Apeldoorn. Fairtrade relatiegeschenken en kerstpakketten die bijdragen aan een beter milieu.

Gerdi fotografie

Sunday 25th Apr
Gerdi Fotografie: Ook Gerdi heeft zich aangesloten bij onze actie. Gerdi fotografie “opereert” vanuit Ruurlo, maar kan (tegen km vergoeding) overal in Nederland fotograferen. Gerdi is all round hobby fotograaf en heeft nog een bucketlistje af te werken.... Ook voor sportclubs en bij wedstrijden te boeken. Heb jij nou een fotoshoot in gedachten of staat jou idee bij haar op de bucketlist neem vooral contact op. Kijk voor meer info op: https://www.gerdioonk.com

Stilte:

Wednesday 21st Apr
Het was even stil op de pagina en her en der ontvingen wij berichten of het allemaal wel goed gaat. Achter de schermen word er op dit moment keihard door gewerkt aan de acties en de tocht! De route is in kaart gebracht en tussen het werken en de organisatie word er ook getraind. De start en finish locatie word binnenkort bekeken en een deel van de route zal worden voorgefietst in het kader van training en route controle. Langzaam aan vallen alle stukjes op zijn plek en zullen wij binnenkort de actie bekend gaan maken. Houd de pagina dus goed in de gaten. Kort voor de tocht op 12 en 13 juni zullen wij de start en finish locatie bekend gaan maken als deze door de keuring is 🚴🏼‍♀️ Word vervolgd!!

Goossens tweewielers Lochem

Wednesday 31st Mar
Sinds 1971 is Goossens dé fietsspecialist van de Achterhoek en omstreken. Van oorsprong gevestigd in Borculo maar op dit moment volledig in Lochem. Met een breed assortiment, goede service en persoonlijk advies van professionals is elke fietsliefhebber bij Goossens aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw racefiets of mountainbike, maar ook voor uw stadsfiets of e-bike. Of u nu onze winkel bezoekt of online uw producten bestelt, wij zorgen ervoor dat u met plezier op de fiets zit.

Geotrack

Wednesday 31st Mar
Geotrack bedankt voor de steun en support voor onze actie! Automatische ritregistratie via GPS Super eenvoudig en Fiscaal in orde! Ritregistratie van Geotrack maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking device, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan het Geotrack platform. Via de Geotrack applicatie of mobiele toepassing kunt u de verzamelde data bekijken en gemakkelijk heldere rapportages genereren.

Autorijschool de Wilde

Tuesday 30th Mar
Bedankt voor je steun Patrick! Autorijschool de Wilde is dé rijschool van Apeldoorn en omgeving. Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je op een plezierige en vakkundige manier rijles volgen en dat felbegeerde roze pasje in je bezit krijgen? Dan ben je bij Autorijschool De Wilde aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te laten slagen. Kijk voor meer informatie en het boeken van jou rijlessen op: https://www.autorijschooldewilde.nl

Totaliz

Sunday 28th Mar
Bedankt Liz voor je bijdrage Bij de massage en wellness praktijk Totaliz vindt u ontspannende, wellness en therapeutische massages. Wij bieden verschillende massage vormen aan om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Ik kan mij geen betere masseur wensen dan Liz. Dankzij haar sta ik altijd met de beste benen aan de start van mijn wedstrijden kijk voor meer informatie en het boeken van een asfpraak op de website!! https://www.totaliz.nl

Noaberbuitensport

Saturday 20th Mar
Bedankt Paulo voor je bijdrage! Noaberbuitensport is in 2010 opgericht door Paulo ten Buuren. Paulo is sportdocent en heeft een grote passie voor bewegen en fietsen in het bijzonder. Door de jaren heen zijn er diverse cilinics georganiseerd op verschillende locatie in de regio Twente, Salland en Duitsland. Mensen enthousiast krijgen om te bewegen en daarbij zelfvertrouwen te ontwikkelen is een van de missies. Voor meer informatie over noabersport en zijn clinics kijk op de website. https://www.noaberbuitensport.nl/

BikeWheels

Monday 15th Mar
Bedankt Brian van BikeWheels Goor voor jou bedrijfsdonatie. Een mooi bedrag gesponsord en dankzij jou wielen zullen wij gaan vlammen tijdens de tocht. Aan het materiaal zal het nu niet meer liggen! Dankjewel!

Streefbedrag verhoogd

Saturday 13th Mar
We hebben het streefbedrag verhoogd. Op 2 pakketten na zijn  we alles kwijt. Een waanzinnige actie dus! We zijn diep onder de indruk van alle mensen die ons en de stichting een warm hart toe dragen. Naast de pakketten ook mooie extra donaties mogen ontvangen. En dat in deze gekke corona tijd die al veel te lang duurt. Zo fijn dat ondanks dat zoveel mensen willen doneren voor dit doel die het ook zo hard nodig heeft. 

Super gave 2e actie.

Wednesday 10th Mar
Voor onze 2e actie zijn wij al vol in touw. Er zijn al een boel bedrijven die ons gaan helpen met het opzetten van deze actie. De eerste actie liep goed. En wij hopen dat met al onze inzet de 2e actie net zo mooi gaat worden als de 1e. De 2e actie zullen wij houden kort voor vertrek. De voorbereiding is in volle gang.  De 3e actie heeft alles te maken met onze fietstocht. Daarover later meer 😉 wij hebben er zin in en doen er alles aan om voor jullie nog wat leuks uit de hoge hoed te toveren. 

Afleverronde 2

Wednesday 10th Mar
De 2e afleverronde is inmiddels geweest. Samen op pad naar deventer schalkhaar epse en ugchelen. Onwijs lief ontvangen met een versierde voordeur. Daarvoor dank Ronald! IEdereen was weer zeer positief over het doel en de pakketten. De lieve woorden blijven maar komen en de laatste pakjes zullen bij gelegenheid afgeleverd gaan worden. 

1e afleverrondje

Saturday 20th Feb
Het eerste aflever rondje is inmiddels als weer een week geleden. In de sneeuw helaas niet per fiets maar met auto en snowboard. Creatief omgaan met de omstandigheden. Wat zijn we overal liefdevol ontvangen. Wat een steun voor dit goede doel. De volgende ronde word gepland en inmiddels raken de pakketjes ook op. We hebben er nog 7 te gaan voor de verkoop en dan hebben we er gewoon 48 kunnen verkopen. Meer dan we ooit hadden kunnen denken. We werken nog aan een nieuwe actie voor mei/juni en daar zijn de voorbereiding al voor in gang gezet. Het beloofd weer wat moois te worden. Want jullie doneren maar daar mag natuurlijk ook wat tegen over staan.  Iedereen die een pakket besteld heeft of gedoneerd. Nogmaals dank. 

Actie pakketten

Sunday 31st Jan
Heel erg bedankt. Wat hebben jullie allemaal massaal gereageerd in de 1e week. De eerste 30 pakketjes zijn verkocht. Zondag 7 februari gaan wij per fiets de eerste 20 afleveren.  Op het programmo staat de ronde: Enschede, delden, hengevelde, diepenheim, goor en markelo. Een route van ongeveer 90 km waarbij we iedereen persoonlijk het pakket kunnen afleveren en bedanken. Maar natuurlijk ook via deze weg. Zonder jullie hadden we dit niet gekund! Liefs Linda en Henny 

Actie Pakket

Sunday 24th Jan
Het actie pakket is compleet! Het pakket bestaat uit: Een set NW sportsokken, A bloc biertje, Sleutelhanger, Ventieldopjes en een flessenopener. Een beetje sport gerelateerd maar dat hoort natuurlijk bij ons. Wil je een pakket bemachtigen voor maar 17.75 incl de bezorgkosten stuur dan een bericht via Facebook of Whatsapp naar Henny of Linda.

Hunnebedden 350

Thursday 21st Jan
We zijn eruit!

Het word de hunnebedden 350.
Noem ons gek.... maar we gaan het doen.
Alle hunnebedden langs fietsen in 1 lange monster tocht op de mountainbike.
Zand, gravel en mtb tracks worden gekoppeld om zo alle hunnebedden in drenthe aan te doen.
Offroad 350 km is zwaar.
Het zal af en toe even pijn doen, mentaal zwaar zijn om door te zetten.
Voor ons is dit een weekend af zien..... voor mensen met kanker en hun naasten is het een vele malen langere weg.
Een weg die je met de juiste steun kan afleggen.
Hoe mooi is het dat wij dit kunnen doen om juist die mensen die het nodig hebben een veilige plek te kunnen geven bij de nije stichting.
Een huis waar ze terecht kunnen voor activiteiten, een luisterend oor, steun en informatie.

Wij zetten ons in voor de Nije.....
Wil jij ons een duwtje geven? Zodat wij met zijn allen een mooi bedrag kunnen doneren aan dit goede doel!

Via de pagina en facebook kan je op de hoogte blijven van de actie's zullen we af en toe een trainingsblog schrijven en leuke foto's posten van de voorgang.

Onze dank is groot!

Henny en Linda 

Voorstelrondje😊

Sunday 27th Dec
Even voorstellen wij zijn Linda 30 jaar  jong uit Apeldoorn en Henny 53 jaar oud uit Borculo


Voor 200km mountainbiken draaien we onze hand niet meer om.

Allebei zijn wij inmiddels gefinisht op de Dutch Masters Of MTB en Henny heeft de Bartje en Drenthe200 al bij kunnen schrijven.
Linda heeft een jaar de MTB marathons gereden in de damesklasse (LivCup) en 2 maal de Vulkanbike Marathon in de Eiffel.

Vorig jaar hadden we plannen samen de dutchmasters en Duitse marathons rijden 
Helaas corona zette bijna door alles een streep.
Toch kwam er een doel een toffe uitdaging.
Een zelf bedachte  extreme gravel marathon.
Een rit over 250km zoveel mogelijk offroad.


Nu staan we voor een nieuw jaar 
Corona bepaalt nog steeds onze samenleving..... alles staat op "afgelast" maar de trainingen gaan door.

Nu hebben we weer een plan 
Of alle 55 hunnebedden langs fietsen in drenthe met een totale lengte van 350km ook weer zoveel mogelijk offroad.

Of fietsen van de Nederlandse noordkaap in Groningen naar het 3 landenpunt in Vaals ook zoveel mogelijk offroad .

1 van deze (we zijn nog in dubio) willen we nu koppelen aan een goed doel......

De nije hoeve

Via een blog houden we jullie op de hoogte van de trainingen, de acties en de datum van de sponsortocht

Lieve en sportieve Groet,
Linda en Henny

Thank you to my Sponsors

5.4

Jeannette Wes

35.4

Sander Grootoonk

Klasse gedaan Linda en Henny!

15.4

Bert Janmaat

25.4

Wooods VOF

Toppers!!! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!! Echt Chapeau 🥳🤩🎉

280

Henny wesseldijk

15.4

Hennie Meutstege

Top dat jullie dit doen.

15.4

Nicole van der Woning

Zet ‘em op toppers! You can do this! GoGoGo!!!

15.4

Gerben Meutstege

Mooie actie! Succes morgen!

36.4

Anonymous

Zodat er een mooi rond bedrag is om te doneren 😘

25.4

Han Schuilenborg

Hoi Linda en Henny, mooie actie! Succes groetjes Han

50.4

André Altena

Heel veel succes Henny en Linda. Jullie kunnen het. Groetjes André Altena e. Dini Vruwink

35.4

Ronald Bijl

15.4

Anne-Fleur en Erik

Anne-Fleur en Erik 3 loten

25.4

Simone Wes

Wij willen graag 6 loten. Succes toppers!!

5.4

Edgar Op den Dries

1 lootje

25.4

Arend Jan Hofstee

6 loten

15.4

Ronny Kosters

Succes met de actie en monster rit💪👍

15.4

Jarno

Zet hem op kanjer!

30.4

Gerdien

Succes!!!

25.4

Jos Olde Reuver of Briel

Graag 6 lootjes

15.4

Michiel Nijhof

Graag 3 loten.

5.4

Voet

Succes Henny, Groet Mark

10.4

Lisette S

25.4

Jaco de Wit

mooie actie ..

50.4

Marjan de Wilde

12.9

Rik Markvoort

3 Loten voor jullie actie

5.4

Maarten en Nicole van der Kolk

Graag willen wij 1 lot kopen. En natuurlijk heel veel succes met fietsen!

15.4

Marije Bussink

Heel veel succes! Toppers!

12.9

Gerdi Oonk

Gerdi Oonk -3 loten graag

12.9

Maartje

Héél veel succes maar ook Donders veel plezier! Jullie kunnen het 🙏

50.4

Anonymous

Succes toppers!

10.4

Anonymous

10.4

M. Reink

25.4

Geert Krist

6! Lootjes dan. (2x3 lootjes = €25) Zet hem op Linda. gr. Geert Krist

12.9

Nynke Vergeer

Zet hem op toppers!!!!

5.4

Arjen

Succes gewenst!

25.4

Thecla Blaas

5.4

Jannie

Succes Henny en Linda!

5.4

Jeannette Heikens

Zet hem op . Toppers

12.9

Henny ten Vergert

3 loten

10.4

Irma

Toppers!

50.4

Camping ‘t Haller Fam Oonk

Henny en Linda succes

20

Fam Tiessink

12.9

Peter Ten Buuren

Succes👍

20

Wim Tiekamp

12.9

Geert Jan Dijk

Graag speel ik mee met 3 loten.

12.9

Maarten vd velden

Succes met de actie en hopelijk zamelen jullie meer in dan jullie hopen

5.4

Albertine Pannekoek

Succes!! Groeten albertine

13

Lars Groters

3 loten graag.

12.9

Familie. Wiltink

Graag 3 lootjes 1 op naam Jitske 1 op naam Youri en 1 op naam Henk

15.4

Richard Eektimmerman

3 loten

38.4

Bas Ziggers

Naam: Bas Ziggers aantal loten: 9

15.4

Maurice Boeve

13.4

Rianne de Wilde

3 loten graag! En wat een toppers zijn jullie! Go go go op die fietsen!👍🏻👍🏻

12.9

R. van de Kuilen

En hop, creatief grabbelen. Kleine moeite, nu jullie! Succes

25.4

Bike Totaal Goossens Lochem

Succes Linda en Henny

25.4

Lea Bosma

Graag 6 loten. Lea Bosma Maurik

12.5

Ineke

Graag 3 lootjes

20.4

Willy Lebbink

15.4

Marianne ten Brink

leuke actie. heel veel succes gewenst. Theo en Marianne

25

Renee & Veerle

Dank Henny, voor de super toffe, spontane mtb-tocht rond de Lochemse berg. Wij wensen jou en Linda alle succes toe met jullie mega toffe uitdaging voor een prachtig doel!

25.4

Rinus Smet

Veel succes de 12e juni met deze uitdaging

25.4

Familie Okken

Veel plezier, weinig tegenslag, fijne rit en mooi weer gewenst!

15.4

Reina Vruggink

Veel succes.

50.4

Dick Toevank

Graag een bijdrage gedaan.

19.65

Martijn Temmink

25.4

Erwin Kuiper

Heel veel succes Henny en Linda💪💪

15.4

Bouke Knuiman

150.4

Henk-Jan

Linda en Henny heelveel succes met de verdere voorbereiding van dit super goede doel.

50

Brian - BikeWheels Goor

25.4

Torunn

Succes!

50.4

Cor van der Laan

Super actie

10.4

Hennie Meutstege

10.4

Muriel Van Oorspronk

Jullie zijn toppers! Goed gedaan!

50.4

Remco Regterschot

250

Linda

Actiepakketten

17

Annie Dapperding

Met mijn donatie staan jullie op 700 😊 succes met fietsen en geweldig doel! Jammer dat ook jullie mantel niet gewonnen hebben, maar je best doen is alles wat je kan doen! Succes met inzamelen

10.4

Erwin van Gestel

Glück Auf van de 04 uit Veghel

20.4

Rik Markvoort

5.4

Marjolein

Wat een mooie actie, heel veel succes samen! 💜

10.4

Anonymous

Zet hem op Kanjers! Geweldig initiatief

10.4

Anonymous

Succes beide! Gr. Annet Geerdink

5.4

Bartovic

Succes! Groet Bartovic

13.4

Janny

Succes Henny en Linda!!!

10.4

Irma Vruggink

10.4

Astrid Olde Olthuis

Wat een superstoere uitdaging gaan jullie aan. Heel veel succes 💪🏻🍀

35.5

Linda Hagels

10.4

S

Succes beide, mooi initiatief!

5.4

Carlijn Van der Kulk

Een kleine bijdrage, maar alle beetjes helpen!

10.4

Bo Huijsman

Mooie actie! Heel veel succes!

100

Linda

2e opbrengst actie pakketten incl extra donaties.

50.4

Frans Vestergaard

Top

25.4

Diny Konink

Heel veel veilige kilometers gewenst, prachtige actie! Succes!

15.4

Ellen Gast

Kei-goed van jullie! Zet ‘m op en heel veel plezier!

100

Linda

1e opbrengst van de verkochte pakketjes

10

Anonymous

20.4

Nynke V.

Lieve Linda en Henny, Jullie zijn toppers, echte doorzetters. Goed dat jullie dit doen!

50

Astrid en Andre Pen-Hagels

Heel veel plezier met de voorbereidingen voor deze fantastische uitdaging. Wij gaan jullie volgen 👍🏻

50.4

Henk-Jan Endeman

Linda en Henny heelveel succes met jullie actie voor dit hele goede doel.

20.4

Anonymous

20.4

Lars Groters

Zet hem op! Succes met de kilometers.

10.4

Sabine Boshuis

Hoi Linda, weer een nieuwe gave uitdaging maar ik weet zeker jij kunt dit! Rustig doortrappen zoals we op de Mont Ventoux ook deden

11.4

Debby Nijenhuis

Alvast een klein duwtje in de rug!! Dankbaar dat jullie dit voor de Nije stichting gaan doen!

20.4

Ineke Pelzer

Mooi doel! Suc6 jullie kunnen dit en ik blijf jullie volgen en supporten

19.4

maarten