Linda en Henny

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

start en finishplaats

De start en finishplaats is bekend. Wij zullen starten op Zaterdag 12 Juni bij het hunnebed centrum in Borger. Als alles volgens plan loopt (en daar gaan we vanuit) zullen wij ook daar finishen op zondag 13 juni. de hele dag en nacht zullen we live te volgen zijn via de website. Link hiervan word gedeeld kort voor de start.

First Energy Gum

Ook First steunt onze actie en leveren ons voldoende kauwgom aan zodat wij niet zonder energie in de tocht komen te zitten. Ontzettend bedankt voor de bijdrage en support voor onze actie

Waar

Ook WAAR Apeldoorn heeft zicht toegevoegd met een mooie bijdrage! Dankjewel Jennifer. Zoek je een mooi cadeau met een goed verhaal? Dan ben je bij WAAR aan de Marktstraat 1a/b in Apeldoorn aan het juiste adres. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan eerlijke en duurzame producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen. Van een kraamcadeau tot een verjaardagscadeau voor mannen of vrouwen, van Moederdag tot een passend relatiegeschenk en van een housewarming pakket tot een bedankje voor de juf; er is voor iedereen wat leuks te vinden in de winkel. De cadeaus worden met zorg voor je ingepakt. Dat maakt het nóg leuker om te geven! En is de buit binnen, plof dan neer voor een heerlijke cappuccino en een vers gebakje in de koffiehoek. Waarvoor kun je bij ons terecht? Fairtrade- en duurzame producten waarmee we de wereld een beetje mooier maken. Klik hier voor onze merken. Originele cadeaus voor mannen en vrouwen, jong en oud. Lokale producten; met liefde gemaakt in Apeldoorn. Fairtrade relatiegeschenken en kerstpakketten die bijdragen aan een beter milieu.

Gerdi fotografie

Gerdi Fotografie: Ook Gerdi heeft zich aangesloten bij onze actie. Gerdi fotografie “opereert” vanuit Ruurlo, maar kan (tegen km vergoeding) overal in Nederland fotograferen. Gerdi is all round hobby fotograaf en heeft nog een bucketlistje af te werken.... Ook voor sportclubs en bij wedstrijden te boeken. Heb jij nou een fotoshoot in gedachten of staat jou idee bij haar op de bucketlist neem vooral contact op. Kijk voor meer info op: https://www.gerdioonk.com

Stilte:

Het was even stil op de pagina en her en der ontvingen wij berichten of het allemaal wel goed gaat. Achter de schermen word er op dit moment keihard door gewerkt aan de acties en de tocht! De route is in kaart gebracht en tussen het werken en de organisatie word er ook getraind. De start en finish locatie word binnenkort bekeken en een deel van de route zal worden voorgefietst in het kader van training en route controle. Langzaam aan vallen alle stukjes op zijn plek en zullen wij binnenkort de actie bekend gaan maken. Houd de pagina dus goed in de gaten. Kort voor de tocht op 12 en 13 juni zullen wij de start en finish locatie bekend gaan maken als deze door de keuring is 🚴🏼‍♀️ Word vervolgd!!

Goossens tweewielers Lochem

Sinds 1971 is Goossens dé fietsspecialist van de Achterhoek en omstreken. Van oorsprong gevestigd in Borculo maar op dit moment volledig in Lochem. Met een breed assortiment, goede service en persoonlijk advies van professionals is elke fietsliefhebber bij Goossens aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw racefiets of mountainbike, maar ook voor uw stadsfiets of e-bike. Of u nu onze winkel bezoekt of online uw producten bestelt, wij zorgen ervoor dat u met plezier op de fiets zit.

Geotrack

Geotrack bedankt voor de steun en support voor onze actie! Automatische ritregistratie via GPS Super eenvoudig en Fiscaal in orde! Ritregistratie van Geotrack maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking device, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan het Geotrack platform. Via de Geotrack applicatie of mobiele toepassing kunt u de verzamelde data bekijken en gemakkelijk heldere rapportages genereren.

Autorijschool de Wilde

Bedankt voor je steun Patrick! Autorijschool de Wilde is dé rijschool van Apeldoorn en omgeving. Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je op een plezierige en vakkundige manier rijles volgen en dat felbegeerde roze pasje in je bezit krijgen? Dan ben je bij Autorijschool De Wilde aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te laten slagen. Kijk voor meer informatie en het boeken van jou rijlessen op: https://www.autorijschooldewilde.nl

Totaliz

Bedankt Liz voor je bijdrage Bij de massage en wellness praktijk Totaliz vindt u ontspannende, wellness en therapeutische massages. Wij bieden verschillende massage vormen aan om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Ik kan mij geen betere masseur wensen dan Liz. Dankzij haar sta ik altijd met de beste benen aan de start van mijn wedstrijden kijk voor meer informatie en het boeken van een asfpraak op de website!! https://www.totaliz.nl

Noaberbuitensport

Bedankt Paulo voor je bijdrage! Noaberbuitensport is in 2010 opgericht door Paulo ten Buuren. Paulo is sportdocent en heeft een grote passie voor bewegen en fietsen in het bijzonder. Door de jaren heen zijn er diverse cilinics georganiseerd op verschillende locatie in de regio Twente, Salland en Duitsland. Mensen enthousiast krijgen om te bewegen en daarbij zelfvertrouwen te ontwikkelen is een van de missies. Voor meer informatie over noabersport en zijn clinics kijk op de website. https://www.noaberbuitensport.nl/

BikeWheels

Bedankt Brian van BikeWheels Goor voor jou bedrijfsdonatie. Een mooi bedrag gesponsord en dankzij jou wielen zullen wij gaan vlammen tijdens de tocht. Aan het materiaal zal het nu niet meer liggen! Dankjewel!

Streefbedrag verhoogd

We hebben het streefbedrag verhoogd. Op 2 pakketten na zijn  we alles kwijt. Een waanzinnige actie dus! We zijn diep onder de indruk van alle mensen die ons en de stichting een warm hart toe dragen. Naast de pakketten ook mooie extra donaties mogen ontvangen. En dat in deze gekke corona tijd die al veel te lang duurt. Zo fijn dat ondanks dat zoveel mensen willen doneren voor dit doel die het ook zo hard nodig heeft. 

Super gave 2e actie.

Voor onze 2e actie zijn wij al vol in touw. Er zijn al een boel bedrijven die ons gaan helpen met het opzetten van deze actie. De eerste actie liep goed. En wij hopen dat met al onze inzet de 2e actie net zo mooi gaat worden als de 1e. De 2e actie zullen wij houden kort voor vertrek. De voorbereiding is in volle gang.  De 3e actie heeft alles te maken met onze fietstocht. Daarover later meer 😉 wij hebben er zin in en doen er alles aan om voor jullie nog wat leuks uit de hoge hoed te toveren. 

Afleverronde 2

De 2e afleverronde is inmiddels geweest. Samen op pad naar deventer schalkhaar epse en ugchelen. Onwijs lief ontvangen met een versierde voordeur. Daarvoor dank Ronald! IEdereen was weer zeer positief over het doel en de pakketten. De lieve woorden blijven maar komen en de laatste pakjes zullen bij gelegenheid afgeleverd gaan worden. 

1e afleverrondje

Het eerste aflever rondje is inmiddels als weer een week geleden. In de sneeuw helaas niet per fiets maar met auto en snowboard. Creatief omgaan met de omstandigheden. Wat zijn we overal liefdevol ontvangen. Wat een steun voor dit goede doel. De volgende ronde word gepland en inmiddels raken de pakketjes ook op. We hebben er nog 7 te gaan voor de verkoop en dan hebben we er gewoon 48 kunnen verkopen. Meer dan we ooit hadden kunnen denken. We werken nog aan een nieuwe actie voor mei/juni en daar zijn de voorbereiding al voor in gang gezet. Het beloofd weer wat moois te worden. Want jullie doneren maar daar mag natuurlijk ook wat tegen over staan.  Iedereen die een pakket besteld heeft of gedoneerd. Nogmaals dank. 

Actie pakketten

Heel erg bedankt. Wat hebben jullie allemaal massaal gereageerd in de 1e week. De eerste 30 pakketjes zijn verkocht. Zondag 7 februari gaan wij per fiets de eerste 20 afleveren.  Op het programmo staat de ronde: Enschede, delden, hengevelde, diepenheim, goor en markelo. Een route van ongeveer 90 km waarbij we iedereen persoonlijk het pakket kunnen afleveren en bedanken. Maar natuurlijk ook via deze weg. Zonder jullie hadden we dit niet gekund! Liefs Linda en Henny 

Actie Pakket

Het actie pakket is compleet! Het pakket bestaat uit: Een set NW sportsokken, A bloc biertje, Sleutelhanger, Ventieldopjes en een flessenopener. Een beetje sport gerelateerd maar dat hoort natuurlijk bij ons. Wil je een pakket bemachtigen voor maar 17.75 incl de bezorgkosten stuur dan een bericht via Facebook of Whatsapp naar Henny of Linda.

Hunnebedden 350

We zijn eruit!

Het word de hunnebedden 350.
Noem ons gek.... maar we gaan het doen.
Alle hunnebedden langs fietsen in 1 lange monster tocht op de mountainbike.
Zand, gravel en mtb tracks worden gekoppeld om zo alle hunnebedden in drenthe aan te doen.
Offroad 350 km is zwaar.
Het zal af en toe even pijn doen, mentaal zwaar zijn om door te zetten.
Voor ons is dit een weekend af zien..... voor mensen met kanker en hun naasten is het een vele malen langere weg.
Een weg die je met de juiste steun kan afleggen.
Hoe mooi is het dat wij dit kunnen doen om juist die mensen die het nodig hebben een veilige plek te kunnen geven bij de nije stichting.
Een huis waar ze terecht kunnen voor activiteiten, een luisterend oor, steun en informatie.

Wij zetten ons in voor de Nije.....
Wil jij ons een duwtje geven? Zodat wij met zijn allen een mooi bedrag kunnen doneren aan dit goede doel!

Via de pagina en facebook kan je op de hoogte blijven van de actie's zullen we af en toe een trainingsblog schrijven en leuke foto's posten van de voorgang.

Onze dank is groot!

Henny en Linda 

Voorstelrondje😊

Even voorstellen wij zijn Linda 30 jaar  jong uit Apeldoorn en Henny 53 jaar oud uit Borculo


Voor 200km mountainbiken draaien we onze hand niet meer om.

Allebei zijn wij inmiddels gefinisht op de Dutch Masters Of MTB en Henny heeft de Bartje en Drenthe200 al bij kunnen schrijven.
Linda heeft een jaar de MTB marathons gereden in de damesklasse (LivCup) en 2 maal de Vulkanbike Marathon in de Eiffel.

Vorig jaar hadden we plannen samen de dutchmasters en Duitse marathons rijden 
Helaas corona zette bijna door alles een streep.
Toch kwam er een doel een toffe uitdaging.
Een zelf bedachte  extreme gravel marathon.
Een rit over 250km zoveel mogelijk offroad.


Nu staan we voor een nieuw jaar 
Corona bepaalt nog steeds onze samenleving..... alles staat op "afgelast" maar de trainingen gaan door.

Nu hebben we weer een plan 
Of alle 55 hunnebedden langs fietsen in drenthe met een totale lengte van 350km ook weer zoveel mogelijk offroad.

Of fietsen van de Nederlandse noordkaap in Groningen naar het 3 landenpunt in Vaals ook zoveel mogelijk offroad .

1 van deze (we zijn nog in dubio) willen we nu koppelen aan een goed doel......

De nije hoeve

Via een blog houden we jullie op de hoogte van de trainingen, de acties en de datum van de sponsortocht

Lieve en sportieve Groet,
Linda en Henny

Mijn donateurs

Henny Wesseldijk
doneerde 280

Linda
doneerde 250

"Actiepakketten"

Henk-jan
doneerde 150

"Linda en Henny heelveel succes met de verdere voorbereiding van dit super goede doel."

Linda
doneerde 100

"2e opbrengst actie pakketten incl extra donaties."

Linda
doneerde 100

"1e opbrengst van de verkochte pakketjes"

Marjan De Wilde
doneerde 50

Frans Vestergaard
doneerde 50

"Top"

André Altena
doneerde 50

"Heel veel succes Henny en Linda. Jullie kunnen het. Groetjes André Altena e. Dini Vruwink"

Remco Regterschot
doneerde 50

Cor Van Der Laan
doneerde 50

"Super actie"

Dick Toevank
doneerde 50

"Graag een bijdrage gedaan."

Henk-jan Endeman
doneerde 50

"Linda en Henny heelveel succes met jullie actie voor dit hele goede doel."

Camping ‘t Haller Fam Oonk
doneerde 50

"Henny en Linda succes"

Anoniem
doneerde 50

"Succes toppers!"

Brian - Bikewheels Goor
doneerde 50

Astrid En Andre Pen-hagels
doneerde 50

"Heel veel plezier met de voorbereidingen voor deze fantastische uitdaging. Wij gaan jullie volgen 👍🏻"

Bas Ziggers
doneerde 38

"Naam: Bas Ziggers aantal loten: 9"

Anoniem
doneerde 36

"Zodat er een mooi rond bedrag is om te doneren 😘"

Linda Hagels
doneerde 36

Sander Grootoonk
doneerde 35

"Klasse gedaan Linda en Henny!"

Ronald Bijl
doneerde 35

Gerdien
doneerde 30

"Succes!!!"

Erwin Kuiper
doneerde 25

"Heel veel succes Henny en Linda💪💪"

Wooods Vof
doneerde 25

"Toppers!!! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!! Echt Chapeau 🥳🤩🎉"

Jos Olde Reuver Of Briel
doneerde 25

"Graag 6 lootjes"

Rinus Smet
doneerde 25

"Veel succes de 12e juni met deze uitdaging"

Han Schuilenborg
doneerde 25

"Hoi Linda en Henny, mooie actie! Succes groetjes Han"

Jaco De Wit
doneerde 25

"mooie actie .."

Torunn
doneerde 25

"Succes!"

Thecla Blaas
doneerde 25

Arend Jan Hofstee
doneerde 25

"6 loten"

Simone Wes
doneerde 25

"Wij willen graag 6 loten. Succes toppers!!"

Familie Okken
doneerde 25

"Veel plezier, weinig tegenslag, fijne rit en mooi weer gewenst!"

Geert Krist
doneerde 25

"6! Lootjes dan. (2x3 lootjes = €25) Zet hem op Linda. gr. Geert Krist"

Lea Bosma
doneerde 25

"Graag 6 loten. Lea Bosma Maurik"

Bike Totaal Goossens Lochem
doneerde 25

"Succes Linda en Henny"

Diny Konink
doneerde 25

"Heel veel veilige kilometers gewenst, prachtige actie! Succes!"

Renee & Veerle
doneerde 25

"Dank Henny, voor de super toffe, spontane mtb-tocht rond de Lochemse berg. Wij wensen jou en Linda alle succes toe met jullie mega toffe uitdaging voor een prachtig doel!"

Ineke Pelzer
doneerde 20

"Mooi doel! Suc6 jullie kunnen dit en ik blijf jullie volgen en supporten"

Rik Markvoort
doneerde 20

Willy Lebbink
doneerde 20

Lars Groters
doneerde 20

"Zet hem op! Succes met de kilometers."

Anoniem
doneerde 20

Nynke V.
doneerde 20

"Lieve Linda en Henny, Jullie zijn toppers, echte doorzetters. Goed dat jullie dit doen!"

Wim Tiekamp
doneerde 20

Fam Tiessink
doneerde 20

Martijn Temmink
doneerde 20

Maarten
doneerde 19

Annie Dapperding
doneerde 17

"Met mijn donatie staan jullie op 700 😊 succes met fietsen en geweldig doel! Jammer dat ook jullie mantel niet gewonnen hebben, maar je best doen is alles wat je kan doen! Succes met inzamelen"

Gerben Meutstege
doneerde 15

"Mooie actie! Succes morgen!"

Bert Janmaat
doneerde 15

Maurice Boeve
doneerde 15

Bouke Knuiman
doneerde 15

Richard Eektimmerman
doneerde 15

"3 loten"

Michiel Nijhof
doneerde 15

"Graag 3 loten."

Nicole Van Der Woning
doneerde 15

"Zet ‘em op toppers! You can do this! GoGoGo!!!"

Hennie Meutstege
doneerde 15

"Top dat jullie dit doen."

Jarno
doneerde 15

"Zet hem op kanjer!"

Marije Bussink
doneerde 15

"Heel veel succes! Toppers!"

Marianne Ten Brink
doneerde 15

"leuke actie. heel veel succes gewenst. Theo en Marianne"

Ronny Kosters
doneerde 15

"Succes met de actie en monster rit💪👍"

Reina Vruggink
doneerde 15

"Veel succes."

Anne-fleur En Erik
doneerde 15

"Anne-Fleur en Erik 3 loten"

Ellen Gast
doneerde 15

"Kei-goed van jullie! Zet ‘m op en heel veel plezier!"

Rianne De Wilde
doneerde 13

"3 loten graag! En wat een toppers zijn jullie! Go go go op die fietsen!👍🏻👍🏻"

Janny
doneerde 13

"Succes Henny en Linda!!!"

Lars Groters
doneerde 13

"3 loten graag."

Maartje
doneerde 13

"Héél veel succes maar ook Donders veel plezier! Jullie kunnen het 🙏"

Gerdi Oonk
doneerde 13

"Gerdi Oonk -3 loten graag"

Henny Ten Vergert
doneerde 13

"3 loten"

Familie. Wiltink
doneerde 13

"Graag 3 lootjes 1 op naam Jitske 1 op naam Youri en 1 op naam Henk"

Rik Markvoort
doneerde 13

"3 Loten voor jullie actie"

Peter Ten Buuren
doneerde 13

"Succes👍"

Maarten Vd Velden
doneerde 13

"Succes met de actie en hopelijk zamelen jullie meer in dan jullie hopen"

Geert Jan Dijk
doneerde 13

"Graag speel ik mee met 3 loten."

Nynke Vergeer
doneerde 13

"Zet hem op toppers!!!!"

R. Van De Kuilen
doneerde 13

"En hop, creatief grabbelen. Kleine moeite, nu jullie! Succes"

Ineke
doneerde 13

"Graag 3 lootjes"

Debby Nijenhuis
doneerde 11

"Alvast een klein duwtje in de rug!! Dankbaar dat jullie dit voor de Nije stichting gaan doen!"

Irma
doneerde 10

"Toppers!"

Sabine Boshuis
doneerde 10

"Hoi Linda, weer een nieuwe gave uitdaging maar ik weet zeker jij kunt dit! Rustig doortrappen zoals we op de Mont Ventoux ook deden"

S
doneerde 10

"Succes beide, mooi initiatief!"

Muriel Van Oorspronk
doneerde 10

"Jullie zijn toppers! Goed gedaan!"

Hennie Meutstege
doneerde 10

Lisette S
doneerde 10

Astrid Olde Olthuis
doneerde 10

"Wat een superstoere uitdaging gaan jullie aan. Heel veel succes 💪🏻🍀"

Irma Vruggink
doneerde 10

Erwin Van Gestel
doneerde 10

"Glück Auf van de 04 uit Veghel"

Bo Huijsman
doneerde 10

"Mooie actie! Heel veel succes!"

Anoniem
doneerde 10

"Succes beide! Gr. Annet Geerdink"

M. Reink
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Zet hem op Kanjers! Geweldig initiatief"

Anoniem
doneerde 10

Marjolein
doneerde 5

"Wat een mooie actie, heel veel succes samen! 💜"

Jeannette Wes
doneerde 5

Bartovic
doneerde 5

"Succes! Groet Bartovic"

Albertine Pannekoek
doneerde 5

"Succes!! Groeten albertine"

Arjen
doneerde 5

"Succes gewenst!"

Jannie
doneerde 5

"Succes Henny en Linda!"

Carlijn Van Der Kulk
doneerde 5

"Een kleine bijdrage, maar alle beetjes helpen!"

Edgar Op Den Dries
doneerde 5

"1 lootje"

Jeannette Heikens
doneerde 5

"Zet hem op . Toppers"

Maarten En Nicole Van Der Kolk
doneerde 5

"Graag willen wij 1 lot kopen. En natuurlijk heel veel succes met fietsen!"

Voet
doneerde 5

"Succes Henny, Groet Mark"