Minke's Knuffelactie tegen kanker!

van Minke Brattinga Word lid van mijn team

Minke's Knuffelactie tegen kanker!

30 september 2017! Nationale broer en zussendag! Op deze dag heb ik mijn knuffel-actie tegen kanker bekend gemaakt! Mijn zusje Anna Gretha Visser overleed 22 oktober 2016 aan baarmoederhalskanker! Haar laatste wens is dat haar "Knuffels" zoveel mogelijk worden doorgegeven aan een ieder die een knuffel nodig heeft! Met haar eigen handschrift als lettertype, waarin het gedicht "Knuffels", overgenomen uit het boek "Zet een geranium op je hoed en wees blij", is geschreven, ontwerp ik, met toestemming van Uitgeverij Gideon, verschillende ansichtkaarten en hobbyproducten. Van de opbrengst van mijn "Knuffel-actie" wordt 10% aan KWF gedoneerd! www.knutsel-tijd.nl/anna-gretha-design/
Mijn zusje haar laatste wens was haar "Knuffels" door te geven aan een ieder die een knuffel nodig heeft. Omdat zij creatief was in het schrijven van gedichten en ik in het maken van kaarten, heb ik haar beloofd iets met haar "knuffels" te gaan doen! Mijn (hobby)producten, waarin ik haar handschrift heb verwerkt, zijn ontwikkeld onder de naam Anna Gretha design. Dit is mijn motivatie, het nakomen van mijn belofte en het in vervulling laten gaan van haar laatste wens, haar knuffels door te geven aan een ieder die een knuffel nodig heeft!

Mijn donateurs

Minke Brattinga
doneerde 250

"Mijn donatie van de opbrengst van Minke's Knuffel actie tegen Kanker over 2018"

Minke Brattinga
doneerde 250

"Van de verkoop van mijn eerste stemelset Knuffels heb ik binnen 2 weken al een mooi bedrag kunnen doneren!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.