Rijden tegen Kanker 2020

van Rijden tegen Kanker Word lid van mijn team

Rijden tegen Kanker 2020 - Bruggenloop

"Bruggenloop x Rijden tegen Kanker" is een initiatief van de organisatie 'Rijden tegen Kanker'. Jaarlijks organiseren wij een rally met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast willen wij kanker bespreekbaar maken en studenten betrekken in de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Ook dit jaar nodigen wij sportievelingen uit om op zondag 8 december de Bruggenloop te rennen tegen kanker! Deze bestaat uit 15km over de bekendste bruggen van Rotterdam. Wij moedigen alle lopers aan en willen bij voorbaat alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan KWF!

Rijden tegen Kanker is een initiatief vanuit het RSC/RVSV. Met in totaal 8 man van onze vereniging sterk, stropen wij onze mouwen op en zijn wij een jaar lang hard aan het werk om alle facetten van deze dag op te zetten. Veel van ons hebben de gevolgen van deze ziekte van dichtbij meegemaakt. Wij slaan de handen ineen in deze strijd naar een kankervrije toekomst.

Onze Teamleden

Mijn donateurs

Amanda & Edward Van Kersbergen
doneerde 100

"Zet hem op Joris!!!"

Anoniem
doneerde 10

Laura Nuhaan
doneerde 10

Nicoline Van Doremalen
doneerde 7

"You can do it!!! 🏃🏻‍♀️"

Anoniem
doneerde 5

Leonoor Van Kersbergen
doneerde 1

"Suc"

Mijn updates

Frans tegen de wind

Thursday 20th Feb

9 februari was het voor Frans (@franstegendewind op Instagram) dan eindelijk zo ver: het NK tegenwind! Storm Ciara heeft erg haar best gedaan met windstoten tot 140 km/uur, maar de beste man heeft zich niet omver laten blazen. Zijn actie ging erg voor de wind en hiermee heeft hij €1.049 euro opgehaald voor Rijden tegen Kanker! Wij zijn dan ook ontzettend trots op zijn prestatie👏🏽

Apache bedankt!

Thursday 20th Feb

Wij zijn erg dankbaar voor de mooie bijdrage van de lustrumcommissie van dispuut Apache aan Rijden tegen Kanker!

15k voor 15km: de Bruggenloop was een succes!

Monday 9th Dec

Graag willen wij alle deelnemers bedanken voor hun grootse inzet gisteren tijdens de Bruggenloop Rotterdam! Samen met ruim 100 deelnemers hebben we meer dan €15.000 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding!

Op naar het volgende evenement!

 

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.