Rijden tegen Kanker 2020

By Rijden tegen Kanker Join Me

15k voor 15km: de Bruggenloop was een succes!

Graag willen wij alle deelnemers bedanken voor hun grootse inzet gisteren tijdens de Bruggenloop Rotterdam! Samen met ruim 100 deelnemers hebben we meer dan €15.000 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding!

Op naar het volgende evenement!

 

Rijden tegen Kanker 2020 - Bruggenloop

"Bruggenloop x Rijden tegen Kanker" is een initiatief van de organisatie 'Rijden tegen Kanker'. Jaarlijks organiseren wij een rally met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast willen wij kanker bespreekbaar maken en studenten betrekken in de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Ook dit jaar nodigen wij sportievelingen uit om op zondag 8 december de Bruggenloop te rennen tegen kanker! Deze bestaat uit 15km over de bekendste bruggen van Rotterdam. Wij moedigen alle lopers aan en willen bij voorbaat alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan KWF!

Rijden tegen Kanker is een initiatief vanuit het RSC/RVSV. Met in totaal 8 man van onze vereniging sterk, stropen wij onze mouwen op en zijn wij een jaar lang hard aan het werk om alle facetten van deze dag op te zetten. Veel van ons hebben de gevolgen van deze ziekte van dichtbij meegemaakt. Wij slaan de handen ineen in deze strijd naar een kankervrije toekomst.

Our Team Members

Thank you to my Sponsors

Amanda & Edward Van Kersbergen
Donated 100

"Zet hem op Joris!!!"

Anonymous
Donated 10

Laura Nuhaan
Donated 10

Nicoline Van Doremalen
Donated 7

"You can do it!!! 🏃🏻‍♀️"

Anonymous
Donated 5

Leonoor Van Kersbergen
Donated 1

"Suc"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.