Calo Windesheim

Huis in actie

Wij fietsen voor de Nije stichting!

Wij zijn David, Mees, Kaya en Tim en studeren aan de Calo Windesheim. 

Voor school werd gevraagd een actie te bedenken en uit te voeren en dat is voor de Nije Stichting.

Wij gaan voor de Nije Stichting op vrijdag 7 mei een hele dag op een familie-fiets fietsen en fietsen van Beuningen naar de Nije Hoeve en weer terug.

Normaal gesproken, op een normale fiets, goed te doen, echter is dit meer een soort skelter en kunnen we niet veel harder dan 5 km per uur is ons verteld.

Onderweg kun je ons sportieve oefeningen laten doen tegen een sponsoring en ook hopen we dat je onze tocht wilt belonen met een donatie voor de Nije hoeve.

KWF heeft deze pagina gesponsord en Actief Twente heeft de fiets gesponsord dus alles dat je hier stort komt 1 op 1 bij de Nije stichting terecht.

Wil je ons steunen?

Delen wordt gewaardeerd!


My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Het event een week opgeschoven

Monday 10th May
We hebben helaas het event een week moeten opschuiven omdat een van ons in de buurt was geweest van iemand die corona bleek te hebben. Daarom moest er getest worden en gelukkig was de test wel negatief maar te laat om alsnog te gaan fietsen. Daarom is er in overleg met ons vieren en de fiets sponsor besloten om volgende week vrijdag alsnog de toer te doen.  Een dag na hemelvaart zullen we ochtends rond 9 uur half 10 starten vanaf Beuningen. 
Iedereen die ons gesponsord heeft alvast bedankt en voor wie nog wil sponsoren....het kan nog steeds en een donatie wordt gewaardeerd!

Waar doen we het voor?

Friday 30th Apr
Het begon als een opdracht voor school maar we wilden er ook een goed doel aan koppelen. 
We hebben voor de Nije stichting gekozen.  Inloophuizen hebben het in de tijd van corona heel erg moeilijk gehad . We vroegen Debby Nijenhuis,  initiatief neemster van de Nije stichting en moeder van Tim, hoe het nu met de stichting gaat.
Debby: " Alle inloophuizen in Nederland hebben het moeilijk, we hebben geen fondsenwervende acties kunnen voeren en wij hebben dan ook nog eens de extra moeilijkheid dat we echt nét een maand voor de corona een oude hoeve hadden aangekocht die volledig verbouwd moet worden omdat we dringend meer ruimte nodig hebben.  We zijn dan ook bijzonder dankbaar dat KWF een platvorm heeft gemaakt waar we ons op kunnen profileren en waar we actie op kunnen voeren.  En wat mooi dat jullie nu ook een actie voor ons gaan doen! 
Dit soort acties leveren een win-win op want hoewel we het geld echt heel hard nodig hebben, is het ook fantastisch dat via acties als deze meer mensen straks weten van ons bestaan en ons weten te vinden. ( en als ze dichter in de  buurt van een ander IPSO-huis  blijken te zitten helpen we ze natuurlijk ook door ze daar te introduceren). Corona is vreselijk en kanker hebben in deze tijd is helemaal verschrikkelijk, we hopen dat de mensen weten dat we er voor ze zijn en digitaal ook heel veel mogelijk is. Wandelen mogen we al weer met 4 personen en we hebben ook wandelcoaches want er gaat toch niets boven een persoonlijk gesprek.  Bewegen is bij ons ook heel belangrijk en we hopen straks in de Nije Hoeve ook een beweegruimte op te zetten. Bij slecht weer kunnen we dan ook binnen wandelen en fietsen.  Het lijkt me leuk om alles dat via de Calo opgebracht wordt , 7 mei en hopelijk met nog meer sportieve activiteiten in de toekomst, besteed gaat worden aan de beweegruimte. 
Voor iedereen die de Nije stichting wil volgen en ons werk
www.denijestichting.nl
wil je de verbouwing volgen?
www.denijehoeve.nl
We wensen jullie een geweldige challenge toe de 7e en we zullen jullie graag opvangen bij de hoeve en laten zien waar we mee aan het bouwen zijn. We hopen dat heel veel mensen jullie zullen volgen en steunen, zet m op!"

Wie zijn wij?

Thursday 29th Apr
Wij studeren alle vier aan de Calo Windesheim

David: "Hallo, Ik ben David Jonker! Ik studeer Psychische motorische therapie op Windesheim in Zwolle. Ik vind het leuk om sportief bezig te zijn en om mensen psychisch of lichamelijk te helpen door middel van bewegen. Daarom mijn keuze voor PMT en deze challenge voor de Nije hoeve! Ik ben zelf ook, zoals velen, in contact geweest met iemand in de familie met kanker. Ondersteuning is erg belangrijk voor een goed verloop en daarom zet ik me graag in voor deze mooie stichting".

Kaya: "Ik ben Kaya, 19 jaar oud en ik ben blij dat ik mag zeggen dat wij geld gaan ophalen voor de Nije stichting. Ik zet me in omdat ik het een mooi initiatief vind van ons groepje en het voelt altijd goed om geld op te halen voor mensen die het meer nodig hebben dan ik".

Mees: "Ik ben Mees Heitkamp, 19 jaar en ik doe opleiding tot LO docent op de CALO.  Naast school ben ik graag buiten aan het sporten. Ik doe aan mountainbiken, hardlopen en basketballen. Mijn echte sport is van jongs af aan badminton, maar dat kan nu al een tijdje niet meer helaas. Ik zet me in voor de Nije Stichting omdat ik vind dat er super belangrijk werk wordt verricht binnen de stichting. Op deze manier hoop ik dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan deze mooie stichting".

Tim :"Ik ben Tim Nijenhuis, 19 jaar en studeer aan de Calo. Mijn moeder heeft het inloophuis voor kankerpatiënten en hun familie opgezet dus ik zie dagelijks hoe belangrijk dat werk is. Er wordt nu heel hard gewerkt aan een mooie plek op het gezondheidspark waar iedereen straks terecht kan voor informele zorg, De Nije Hoeve. Daar is veel geld voor nodig.  Waar ik kan probeer ik dan ook de stichting aan mijn activiteiten voor school te koppelen en zo een steentje bij te dragen."


Thank you to my Sponsors

50

Bert en Elly

Goed gedaan Tim en studiegenoten !

21.51

Patrick Vaanhold

19

Leonie

5

El jocho

Heel veel succes strijders!!!

5

Stroopmannetje

Goed gedaan!

5

Lucas Klaren

Free dave

5.4

Tom

15.4

Diane Wevers

15.4

Marianne Pierik

Ik steun deze actie van harte en hoop dat jullie heel veel donaties krijgen

5

Mees Heitkamp

Hee joh abonneer ff!!

50

Paula Derkink

Veel succes

5.4

maud heitkamp

10.4

Annet Bottenberg

Veel succes David en team! Goed bezig voor de Nije Hoeve!

5.4

Anonymous

25.4

Janine

Super Mees!

20.4

Monique In het Veld

Heel veel succes, jongens! Ik hoop dat jullie een flinke afstand hebben afgelegd. Groetjes, Monique

15.4

Galileia Mendes

Top actie jongens

25.4

Bredewold

Succes!!

25.4

Anonymous

Heel veel succes!!!

25.4

Debora ter Horst

Hey jongens, mooie actie, heel veel succes en plezier onderweg!

25

Julia Janssen

Succes!!💪💪

25.4

Jenthe en Thomas

Succes mannen!!👏🏼🤍

5.4

Philip Heitkamp

25.4

Brugginkjes

Succes mannen, we denken morgen aan jullie !

25.4

Chris van der van der harst

You go girls!

10.4

Jessa Buijnink

10.4

Daniel Marsman

15.4

theresia Ruinemans

Goed doel jongens. Succes

15.4

Anonymous

5.4

Norick Rotman

Succes mannen

1

Anonymous

Test of 1,- ook kan voor de kleine donaties op de dag zelf

5.4

Chiel Doornink

10.4

Anonymous

10.4

Stephan Huis in het Veld

Go for it!

13.4

Janny

Heel veel succes toppers!!!! Goed bezig!!!!

10.4

Sandra Roelfsema

50.4

Nora Klaverstijn

Succes jongens

10.4

Raymond

Mooie actie Calo'ers.Zet 'em op!

5.4

Nigel

Succes!

15.4

Anonymous

10.4

Nicole

Succes met jullie mooie actie! Super dat jullie dit doen!

5.4

Liesbeth ter Borgh

50

Rene ter Borgh

Veel succes

10.4

Monique & Laura

Succes mannen. We hebben er vertrouwen in.

25.4

Roel

Succes mannen!

25.4

Kim

Veel succes!

5.4

Job Korpershoek

25

Astrid en André Pen-Hagels

Veel plezier met jullie voorbereidingen en maak er een succesvolle memorabele dag van.

10.4

Bianca Blom

Succes mannen!

5

Femke van Gool

Goed bezig en veel succes gewenst!

25.4

Wilma Wes

Heel veel succes gewenst

10.4

Paula Gaasendam

Zet 'm op. Veel succes!!

11.4

debby Nijenhuis

Eerste begin is er, zet m op!!