De Vrienden

TCS Amsterdam Marathon 2021

Wij rennen voor onze vrienden tegen kanker. Ren je mee?

Voor Max
Voor Koen
Voor Jelle
Voor Yamila

Niet voor onszelf, maar voor de lieve mensen om ons heen. Niet om wat gebeurd is terug te draaien, maar om ons in de toekomst beter te beschermen.

Veel van ons hebben zelf (gelukkig!) niet zoveel verschrikkelijke dingen meegemaakt die gerelateerd zijn aan kanker, maar we kennen wel vrienden die dat hebben moeten doormaken. Wij hebben gezien hoe het je leven kan beïnvloeden, en willen aan iedereen die geraakt wordt door kanker steun betuigen. We zouden graag willen bijdragen aan onderzoek voor de genezing/voorkoming van kanker bij iedereen in de toekomst.

Wij doen mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel!

Doe je zelf mee aan de marathon? Als jij graag mee wilt rennen om jouw familie / vrienden / collega's / teamgenoten / andere dierbaren te steunen, en als je graag deel uit zou willen maken van een groep mensen die deze vrienden op een subtiele manier wilt steunen, dan ben je van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Klik simpelweg op de knop 'Word lid van deze groep', en stuur eventueel een berichtje naar ons met de namen van mensen die jij graag zou willen steunen. Vervolgens zorgen we er samen voor dat het gehoord wordt!

Mijn donateurs

Roel Piera
doneerde 25

"Goede actie, jongens. Veel succes!"