When life gives you lemons, make Lemonade! Happy Lemon bracelet

By Femke van Koll

Wij komen in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ik weet uit eigen ervaring hoe kanker je wereld op zijn kop kan zetten. Vanuit Happy Lemon Coaching begeleid ik als gecertificeerd NOBCO coach mensen die te maken krijgen met kanker.

Sponsor Happy Lemon Coaching en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens Happy Lemon Coaching en KWF: dankjewel! 

Vanaf 4 februari 2019 (Wereldkankerdag) verkoop ik zelfgemaakte limited edition Happy Lemon Bracelets voor 5 euro per stuk. Op = op! Niet verkrijgbaar in de winkel. Voor meer informatie over deze aktie en de armbandjes lees mijn blog.

 

 

 

Thank you to my Sponsors

Femke Van Koll
Donated 30

Femke Van Koll
Donated 25

Femke Van Koll
Donated 15

Femke Koll
Donated 13

Femke Van Koll
Donated 12

Femke Van Koll
Donated 10

Femke Van Koll
Donated 10

Marjanne Jongerden
Donated 5

"Ik heb niet veel maar vind het super goed wat je doet"

Erika Wijntjes
Donated 5

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.