Fietsend van Groningen naar Kopenhagen

By Hilde-Marije En Maartje

Wij komen in actie tegen kanker

Hallo,

Wij zijn Hilde en Maartje. In juni fietsen wij samen van Groningen naar Kopenhagen. Dit doen we niet zomaar, we willen namelijk geld ophalen voor KWF. We kiezen ervoor om geld op te halen voor KWF, omdat we een bijdrage willen leveren aan onderzoek en ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. In onze eigen levens hebben we  namelijk gezien hoe het  mensen en hun naasten geraakt worden door kanker. Door te doneren, kunnen jullie ook een betekenisvolle bijdrage geven tegen kanker; Tegen kanker, voor het leven. 

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Gehaald, we zijn in Kopenhagen!!

Thursday 20th Jun
Vandaag was de laatste etappe naar Kopenhagen. We hebben langs de mooie kustlijn van Denemarken gefietst en halverwege nog een Italiaanse lifter in onze slipstream meegenomen (hij fietste van Sicilië naar de Noordkaap). In Kopenhagen werden we hartelijk ontvangen door Janneke en Evert. Uiteindelijk hebben we van Groningen tot hartje Kopenhagen 666 km erop zitten en ruim 3300 euro opgehaald voor dit mooie doel! Dit hebben we samen met jullie gedaan. We willen jullie donateurs daarom ook ontzettend bedanken voor jullie mooie bijdrage aan het KWF, middels onze actie en de lieve & bemoedigende woorden, dankjulliewel!

Dag 5, van neuratjensdorf naar Vordingborg

Wednesday 19th Jun
Vanochtend zijn we vroeg vertrokken richting Vordingborg. We wilden graag de shuttlebus van 9.00 uur halen die ons over de brug ging brengen, deze brug is gestremd voor fietsers... Toen we bijna bij de bus waren, kreeg Hilde een lekke band. Snel wisselen en opzoek naar de bus. Gelukkig was deze snel gevonden en konden we mee. Na de bus fietsten we richting puttgarden om de ferry te nemen naar rodby. dat betekende dat we ook Denemarken hebben bereikt! We kwamen mooi op tijd aan in Vordingborg, zelfs iets te vroeg, onze kamers waren nog niet klaar 🤪 Morgen is alweer de laatste fietsdag...

Dag 4, van Kellinghusen naar Neuratjensdorf

Tuesday 18th Jun
Vanmorgen weer een lekker ontbijtje gehad met warme broodjes bij ons vrienden op de fiets adres. Toen we wilden vertrekken bleek Hilde-Marije een lekke band te hebben. Gelukkig was deze snel vervangen en konden we toch echt op pad. We hadden weer een erg mooie tocht, met wat meer en steilere klimmetjes dan gisteren. Eindelijk hebben we het ook een hele dag droog gehouden met erg mooi weer (we hebben de zonnebrand rijkelijk laten vloeien). Morgen laten we Duitsland achter ons en steken aan wal in Denemarken!

Dag 3, van Selsingen maar Kellinghusen

Monday 17th Jun
Vandaag een mooi zonnig tochtje door een appelboomgaard en een boottocht richting een plaatsje ten Noorden van Hamburg. Nog vijf km voor ons slaap adres belanden we nog midden in een enorme onweersbui. We hebben daar gelukkig een schuilplekje onder een afdakje gevonden en gewacht tot de bui voorbij was. We zitten nu bij een gezellig vrienden op de fiets adres en mogen vanavond ook nog mee eten, salade uit eigen tuin. Heerlijk!

Dag 2 van Augustfehn naar Selingen!

Sunday 16th Jun
Vanmorgen hebben we heerlijk ontbeten met de gasten Fenny en Johan, en een andere fietser bij een erg leuk vrienden op de fiets adres. We konden dus goed uitgerust op pad voor de 125 km die voor ons lag. We lieten langzamerhand de meer plattere wegen achter ons en belanden in mooi glooiend landschap. We hadden gelukkig het grootste deel van de tijd zon, maar aan het einde toch nog een kleine regenbui. Tot morgen!

We zijn vertrokken!

Saturday 15th Jun
Vanochtend zijn we vanuit Haren vertrokken, waarbij we werden uitgezwaaid door allemaal lieve mensen. Na een paar uur bereikten we de eerste grensovergang. Tegelijkertijd bereikten we de grens van 3000 euro donatie voor dit mooie doel, bedankt allen! We hebben vandaag regenbuien getrotseerd en gefietst door zonnige weilanden. Op naar morgen!

Nog een week!

Saturday 8th Jun
Volgende week zaterdag (15 juni) vertrekken wij bepakt en bezakt vanaf @italiniharen. Wij zijn er klaar voor 😁 Via de actiepagina en onze instagram (teamhi_ma) kunnen jullie ons gedurende de fietstocht naar Kopenhagen volgen.

Nog drie weken! 👍💪

Friday 24th May
Afgelopen maandag hebben wij samen met de gebroeders Vroom de Elfstedentocht volbracht! Een mooie training voor onze tocht naar Kopenhagen. De Elfstedentocht fietsten wij in onze nieuwe "fiets tegen kanker" shirts. Deze fietsshirts hebben wij ontvangen van @kwfkankerbestrijding omdat wij meer dan 500 euro hebben opgehaald ♡

Nog één maand! 🗓

Wednesday 15th May
Inmiddels hebben we alle accomodaties geboekt! We hopen op dag 6 de finish te bereiken!
 
De route 🚲 

Dag 1️⃣ 🇳🇱 @italiniharen 🍦- Augustfehn
Dag 2️⃣ Augustfehn - Selsingen
Dag 3️⃣ Selsingen - Kellinghusen 
Dag 4️⃣ Kellinghusen - Gremersdorf
Dag 5️⃣ Gremersdorf - Vordingborg 
Dag 6️⃣ Vordingborg - 🏁 København 🇩🇰

Voordat we aan dit avontuur beginnen, maken we oa een trainingsronde door Fryslân. Aanstaande maandag staat de Elfstedentocht op het programma!

Testweekend

Monday 22nd Apr
Om 10.00 uur stond afgelopen zaterdag het vertrek gepland voor ons testweekendje. 10.00 uur werd 10.15 uur, omdat een van ons de tas niet gemonteerd kreeg op de fiets... gelukkig was dit snel opgelost en konden we om 10.15 vertrekken richting Ommen. De route hebben we iets moeten aanpassen om de buien te ontwijken. Wonder boven wonder hebben wij bijna geen regen gehad! Na 93 km gefietst te hebben kwamen we in Ommen aan. We besloten geen ommetje meer te maken om de 100km vol te maken, omdat er donkere wolken boven Ommen hingen. Dag 2. Zondagochtend zijn we op tijd vertrokken richting Groningen. De route die we eigenlijk voor de heenweg hadden gemaakt hebben we zondag gedaan. Net als gisteren kwamen we weer langs de VAM-berg. We hebben nu de steile nieuwe klim mee gepakt; met extra gewicht (bepakking) kwamen we beide zonder te lopen boven 😝. Daarna boven op de VAM-berg even bijtanken en toen weer verder richting Groningen. In Rolde kregen we toch nog een bui... en onze regenjassen zaten onderin tas... Even schuilen en weer door. Gelukkig eindigde ons testweekend met de zon! Op maar de Elfstedentocht.

Uitzoeken van de route!

Saturday 9th Mar
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze tocht naar Kopenhagen. Vandaag hebben we de eerste stappen gezet in het uitzoeken van de route en slaapplekken.

Thank you to my Sponsors

15.4

Himanshu Rijnberg

Toppers!🥳👌🏾

10.4

Amber Siegers

50.4

Maartje

25.4

Annerieke Uffelen

Super goed gedaan! Trots op jullie!

25

Ernst

Een mooie tocht en een goed resultaat voor KWF. Goede actie van jullie!

40.4

Elly Hoogeveen

Heel trots op jullie prestatie. Bedankt dat jullie je hiervoor hebben ingezet! Liefs Elly

20.4

Anonymous

15.4

Klaas Hoomans

Succes met de laatste etappe!

15.4

Annemieke Enninga

Lekker bezig dames!!! Natuurlijk steun ik dit goede doel van harte. Ook ik heb in mijn familie gezien wat kanker doet met levens. Succes met de laatste loodjes!

10

Anonymous

25.4

Rutger

Goed bezig H-M en M!

5.4

Daan Lagerwaard

50.4

Pieter En Marry Elzinga

100.39

Hardenberg

Geweldig dat jullie al in Denemarken zijn! Zet hem op Maartje en Hilde.Marije, mooi en bijzonder dat jullie dit doen. Groet uit Hardenberg

25.4

Anonymous

Zet hem op damrs.

25.4

Leandro Marreiros

Succes en veel plezier op de tocht

15.4

Daan Koning

10.4

Greta Wolthof

18.4

Anonymous

Veel succes dames.

15.4

Janet Weisbeek

25.4

Jan Hendrik En Johanna

Super meiden!

25.4

Ernst

Goede en mooie tocht gewenst.

25.4

Fam. Lolkema

Beste Hilde en Maartje, Wij willen jullie een hart onder de riem steken tijdens jullie fietsavontuur van Groningen naar Kopenhagen. Wat een prachtige inzet om geld op te halen voor KWF! Jullie bijdrage aan onderzoek en ondersteuning voor mensen met kanker en hun naasten is bewonderenswaardig. We wensen jullie een veilige en inspirerende reis toe. Tegen kanker, voor het leven! 🌟 zet ‘m op 🍀 Liefs Pieter, Siegrid, Carmen en Kjeld

20.4

Jaring Ypma

15.4

Fleur

19.65

Anonymous

15.4

Karin Terhürne

Heel veel (fiets)plezier gewenst! Groet, Guus & Karin

21

Anonymous

50.4

Marja En Durk

Respect voor jullie actie Durk en Marja

10.4

Quincy Dijkstra

Succes!

15.4

Jan Middel

Hey meiden, gaaf dat jullie dit doen en veel succes zowel met fietsen als met €€🍀 Groetjes Jan

25

K.o

15

Grietje Steentjes

Heel veel succes!

10.4

Jacoba

Kop dr veur... voor dit goede doel!

25.4

Peter Nauta

Heel veel succes met deze fietstocht!!!

25

Sietske De Vlugt

15

Kirsten En Niels

Heel veel succes meiden :) en genieten :)

25.4

Erik & Annewil Bentum

Heel veel succes! En geniet!

25.4

Anonymous

25

Cornelis Nolta

Veel succes meiden. En geniet ervan.

30.4

Soria Van Uffelen

15

David

Ga er voor !

25.4

Anonymous

Hoi Maartje en Hilde-Marije, wat een goed initiatief! Succes en ook heel veel plezier gewenst op jullie fietstocht naar Kopenhagen! Liefs oom Chris en tante Gina

51.4

Erik

Heel mooi, goed tocht samen!

25.4

Willem Van Ommeren

100.4

Mg Visser-spijkerman

25.4

Edith & Koos V.d

Geweldige actie, veel succes buuv!

15.4

Joyce Miedema

25.4

Anonymous

25.4

Rienk Wiersma

50.4

Gerben & Eyelien

Hé meiden! Super dat jullie dit doen. Maak er een mooie trip van en vergeet niet te genieten 💜 Liefs Gerben & Eyelien

10.4

Margreet Bosma

Hé kanjers zet 'm op en veel succes en plezier ook. Van Margreet

25.4

Arianne Vincenten

Heel veel succes Hilde-Marije en Maartje, veel plezier!!

25.4

Wieke

Jullie kunnen het!! Heel veel succes.

25.4

Inge Regts

Heel veel succes, en geniet ervan!

25.4

Nora De Loyer

15.4

Nienke Terpstra

50.4

Elly & Frank Hoogeveen

Wat goed dat jullie dit doen. Zet hem op en veel fietsplezier. Hartelijke groeten.

50.4

Anonymous

Veel succes meiden! Liefs van Melanie en Jenne

50

Opa-en-oma

20.4

Erik Groenendal

Heel veel succes!

15.4

Karel Geertsema

Veel succes (en plezier)dames

10.4

Wouter

Succes!

50.4

Gerard Bruijn

10.4

Anonymous

25.4

Egge Jan Pier

Heel veel succes 💪

20.4

Rudi & Kea

Succes dames!!🍀

25.4

Daniëlle

Hey Hilde-Marije, mooi avontuur en super goed doel! Veel succes samen met Maartje ❤️🍀

20.4

Lex En Ypie Op De Hoek

Hilde Marije en Maartje veel fietsplezier

25.4

Dirk Duijn

10.4

Patrick Woldinga

Heel veel succes

15.4

Anonymous

Goed bezig Hilda!

100.4

Anonymous

25.4

Hilda

Succes

25.4

Willie Klaassen

25.4

Anonymous

Veel succes Maartje met jouw deelname aan deze actie! Ari en Liesbeth

43.4

Elske Tjalma-lenis

Succes met de voorbereiding en zet 'm op met de fietsreis naar Kopenhagen!

15.4

Anna Maura

Wauw geweldig Marije!

25.4

Bert Van Veenen

Succes gewenst dames

10

Yvonne

Heel veel succes!

25.4

Oene En Akke Dijkstra

Heel veel succes dames. Wat fijn dat jullie dit doen.

15.4

Willem- Hus

Succes!

25.4

Gerard Timmerman

Succes, sterkte en veel plezier onderweg!

25.4

Wim Timmerman

Succes dames !

25.4

Anonymous

25.4

Anonymous

25.4

Tiny Runia

Een prachtig initiatief Maartje en Hilde-Marije

40.4

Jan Willem En Anneke

Heel veel succes! Mooi doel om voor te fietsen!

43.4

Dianne Kuenen

Een symbolisch bedrag! Succes en veel plezier!

54.4

Laura Haan

15.4

Anonymous

10.4

Jenne De Vlugt

Suc6 Hillde!

25.4

Ultsje Dijkstra

TOP DAMES 👍

25.4

Ludolf

Veel plezier ook met jullie tocht

25.4

Anja Dijkstra

Heel veel succes meiden met deze mooie bijzondere fietstocht x

25.4

Jam Den Dulk

15.4

Oene De De Vlugt

15.4

Sietske Heutink

Mooi doel waarvoor jullie fietsen. Trotse nicht!!

15.4

Anonymous

15.4

Jissie Klein

Succes!

25.4

Carla-en-remko De

Lieve Marije en Maartje, wat goed dat jullie dit gaan doen! Geniet van jullie avontuur. Heel veel succes. Gr Remko, Carla, Femke en Mente

25.4

Catharina Dijkstra

10.4

Germ Spanninga

15.4

Cathy Spanninga

Succes meiden!!

30.4

Bertha En Koos

Succes Dames! Mooie Aktie en Mooie Stad!

25.4

Wiebe-rjim Nijlunsing De Jong

Succes Maartje en Hilde Marije

25.4

Tjitske Rutgers

Veel succes

25.4

Margo Huisman

25.4

Wietse Vroom

Veel succes! Ik zal duimen voor mooi weer....

25.4

Anonymous

Succes

20.4

Jan En Tineke

Wat een mooi en goed doel. Heel veel succes. Alleen maar respect voor jullie.

25.4

A Woldring

Veel succes dames! Het wordt vast een prachtige tocht!

25.4

Anonymous

15.4

Marry Van Vliet

25.4

Pieter

Mooi plan succes met de sponsoring en de sportieve uitdaging!

15.4

Ernst

Succes met jullie fietstocht en het ondersteunen van KWF! Kunnen we jullie fietstocht volgen (op deze site)?

36.4

Janneke Elzinga

Suc6x6!

25.4

Tryntsje Spanninga

7.9

Machteld

Wat een mooi liefdadig en ook nog sportief doel! Kleine bijdrage, gaat om het gebaar. Veel succes!!

25.4

Johannes De Vlugt

50.4

Sjaak

Heel veel succes dames, en heel mooi doel. Grtjs Sjaak

50.4

Ruurd En Elbrich

Heel veel succes toppers.

50.4

Fam Van Essen

Heel veel succes en plezier! Zet hem op💪 Gr. Willem, Antoinet, Flore & Neva

20.4

Martine Wemer

Toppers, zet hem op voor dit mooie doel!

25.4

Sietze Douma

50.4

Piet Kort

Veel succes dames.

25.4

Aeilko Kamst

Succes!

25.4

Marloes Kamst

Succes toppers! 😘😘

15.4

Jelle

15.4

Sophie

Mooie actie! Succes!

25.4

S&s

25.4

Carien-eppo Vroom-stel

Dat het mag bijdrage aan de overwinning van deze akelige ziekte.

25.4

Anonymous

25.4

Hilde-marije En Maartje