Zeeland in actie!

KWF Thuismarathon

Zeeland in actie

Zeeuwen hebben een groot hart en steunen al jarenlang KWF. Nu grote evenementen zoals de Delta Ride for the Roses noodgedwongen zijn geannuleerd, vragen wij Zeeland om KWF op een andere manier te helpen. Zoek een leuke eigen uitdaging en ga ervoor! Fietsen, lopen, wandelen, zwemmen of welke actie dan ook. Wees creatief, zoek een uitdaging en steun KWF

Eddie Bogaert, Ming Gilbert en Martin Slingenberg.

Afsluiting "Zeeland in Actie"

Vanavond om 24.00 uur is onze eerste “Zeeland in Actie” voorbij. Het was veel werk, maar het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Woensdag 2 september om 10.00 overhandigt de echtgenote van onze overleden vriend Theo Schouwenaar de cheque aan het KWF. Zij doet dit in het bijzijn van haar kinderen. De overhandiging vindt plaats in de pop-up winkel van het KWF, tijdelijk gevestigd in de Klokstraat te Goes (voormalige free record shop). Omroep Zeeland radio en televisie besteedt hier aandacht aan.

We zijn dankbaar dat de teamleden hun uiterste best hebben gedaan om dit mooie bedrag binnen te halen. Hun prestaties waren geweldig. Onze dank hiervoor.

Eddie Bogaert, Martin Slingenberg en Ming Gilbert.

Een eindspurt "Zeeland in actie".

We zijn bezig aan een eindspurt. Natuurlijk hebben we met z'n allen al een geweldig bedrag opgehaald, we hopen dat we ons streefbedrag nog halen.. Helpt u mee? 

nieuwe teamleden

Wat zou het geweldig zijn als we nog nieuwe teamleden zouden krijgen. We willen graag het streefbedrag halen. Dus kunt u kubussen vernielen,  zwemmen, kanoën, breien, autowassen, truckduwen, gewicht heffen, handballen, koken, kleien of wat dan ook, zoek de uitdaging en doe mee.  U mag natuurlijk ook teamleden sponsoren. Het kan nog tot de 31ste augustus.   Doennnnnnnnnnnnn (Delen is lief)

Yes!!!!! € 30.000 euro

We hebben de €30.000 euro gehaald. Geweldig een compliment aan alle mensen die hieraan  hun steentje hebben bijgedragen. Op naar de € 32.500,- Doen jullie mee?

Een verkorte versie van de livestream. Doneren stellen we erg op prijs.

Liverstream livestream en foto's

In het vorige bericht staat de link naar de Livestream, de eerste 23 minuten even doorspoelen dat was de aftelling, tenzij u die wil zien. Daarna ziet u de livestream. 

Livestream "Zeeland in Actie" Eerste 23 minuten doorspoelen voor terug kijken

Geweldige bedrijven en een geweldige actie.

Zeeland in actie.

Onze actie voor het KWF loopt prima, we hebben al €29000,- euro opgehaald, het meeste van de deelnemende teams aan de Thuis Marathon van het KWF. Maar we gaan door tot 1 september met als hoogtepunt de livestream a.s. vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur. U kunt deze op onze facebook pagina volgen.

De livestream wordt mogelijk gemaakt door Hofman Productions, die kosten nog moeite bespaart om het tot een succes te maken. Mocht het weer tegenzitten dan stelt RBK verhuur uit Middelburg een gratis tent ter beschikking. De Krokante Krab uit ’s Gravenpolder verzorgt de catering voor de mensen die de hele dag in touw zijn. En natuurlijk alle sponsors, maar in het bijzonder de Rabobank Oosterschelde en ICt Peet uit Kamperland.

Dus vrijdag niet buiten in de zon zitten zonder uw laptop om onze uitzending te volgen. Zaterdag praat heel Zeeland over “Zeeland in actie” en u wilt toch mee kunnen praten?

Zeeland in actie.

We zijn best trots op de bijna € 29000,- euro die onze actie tot nu toe heeft opgebracht. Natuurlijk gaan we meer dan € 30000,- halen.  We werken hard aan de livestream. De mensen van Hofman Productions doen er alles aan om het te laten slagen. Wedden dat u geniet van de livestream. Ook hebben we van RBK verhuur de toezegging om bij regen een tent te plaatsen. Tenslotte zijn we blij dat het bestuur en de molenaar van de Oostmolen en alle artiesten alles in het werk stellen om de actie te laten slagen. En weet u, iedere cent gaat naar het KWF, we financieren waar nodig uit eigen zak en iedereen werkt belangeloos mee. En niet vergeten te doneren natuurlijk!!!!

RBK verhuur

RBK verhuur stelt op ons verzoek direct een tent beschikbaar om de livestream ook bij regenachtig weer bij de Oostmolen  kan gebeuren. Wilt u tenten, kramen of andere zaken huren voor uw feest of evenement.  https://rbkverhuur.nl/

Teamleden gezocht.

We hebben natuurlijk al een mooi resultaat geboekt, maar we zoeken nog nieuwe teamleden die helpen het bedrag te verhogen. Iedere individuele actie is toegestaan. Denk eens aan: fietsen, wandelen, garageverkoop, ramen wassen, auto wassen, elke sport actie etc. etc. Doet u mee voor het goede doel? 

Livestream promo.

Een voorproefje van de livestream Zeeland in Actie op vrijdag 7 augustus aanstaande. Mis het niet, het wordt een leuke avond. En op TV zijn toch enkel herhalingen...😉https://zeelandinactie.wordpress.com/livestream/

Geweldig € 2500,- sponsoring van de Rabobank

Rabobank Oosterschelde sponsort € 2500,- voor Zeeland in actie. Het bedrag wordt binnenkort bijgeschreven op ons KWF account. 

Livestream op vrijdag 7 augustus 2020, aanvang 19.00 uur!!!

7 Augustus 2020 is de livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge met vele bekende Zeeuwen zoals Boer Bastiaan met zijn Milou, Boerin Bertie en Elsa van Hermon. Binnenkort maken we meer namen bekend. Een livestream die u niet mag missen. Noteer vast in uw agenda. En doneren voor het goede doel of teamlid worden is nog steeds mogelijk. Zeeland in actie duurt tot 1 september 2020.

Livestream 7 augustus 2020 vanaf 19.00 uur

We gaan een livestream uitzenden vanaf de Oostmolen in Kloetinge met muziek, interviews en natuurlijk bekende Zeeuwen. U hoort meer van ons, dit mag u niet missen.

Teamlid worden?

Sinds 26 mei 2020 hebben we samen bijna €17000,- opgehaald voor het KWF dat dit jaar miljoenen misloopt.  Een geweldig bedrag, maar er is natuurlijk meer nodig om de miljoenen goed te maken, wij zullen dat niet halen.

MAAR, we hebben nog 2 maanden tot 1 september 2020, het einde van onze actie. We willen dan ook iedereen oproepen teamlid te worden, bedenk een individuele actie en schrijf u in als teamlid. U hoeft geen honderden sponsors te vinden. Iedere euro is er één voor het goede doel. En een individuele actie kan van alles zijn, van .. meter rollator duwen, scootmobiel rijden, ramen wassen, wandelen, skeeleren, zwemmen,  ijsjes eten, taart bakken tot ……

Doet u mee?

Natuurlijk is sponseren ook heel fijn, dat kan via https://acties.kwf.nl/fundraisers/Zeelandinactie

Wij, maar ook alle huidige en toekomstige kankerpatiënten zijn u dankbaar!

Martin Slingenberg, Eddie Bogaert en Ming Gilbert.

Willy Verbeek en Eddie Bogaert

In gedachten rijd ik het dorp Ovezande binnen, op zoek naar het adres van Willy Verbeek. Willy is een oud voetballer van V.V. Volharding en hij nam onlangs contact met me op in het kader van “Zeeland in Actie”. “Natuurlijk geef ik je een donatie”, liet Willy als antwoord op mijn steunverzoek weten, “maar dan zou ik het ook wel leuk vinden om samen eens een rondje te fietsen”. De afspraak is toen gelijk gemaakt en vandaag gaat het er van komen. Ik heb eerder begrepen dat Willy zelf niet zo fanatiek meer fietst en dat hij op de fiets van zijn zoon met mij de mooie Zak van Zuid Beveland zal induiken. Ik ben dus voorbereid op een rustig rondje, want de 73-jarige Verbeek zal de straatstenen er toch ook niet zomaar meer uit fietsen, is mijn veronderstelling. Ik kijk raar op als ik de voormalige vleugelaanvaller van Volharding naar buiten zie komen. Mét fiets…..maar wat voor een fiets…een speed pedelec e-bike van uitzonderlijke klasse. Een waarbij je al 30 kilometer per uur rijdt als je met je ogen knippert. Ook als de outfit niet direct super aerodynamisch is, maar bestaat uit een zwarte voetbalbroek en platte gympen. En zo tuffen we van Ovezande via Driewegen en Ellewoutsdijk naar Hoedekenskerke. Willy kletst honderduit, ook tegen de wind in. Het met een kenteken uitgedoste monster op twee wielen kan volgens de voormalige schicht van Ovezande, gemakkelijk 50 kilometer per uur halen. Ik besluit om mijn snelheid tegen de wind in terug te brengen van 30 naar 28, zodat ik ook nog mee kan doen aan het geanimeerde gesprek. De herinneringen aan weleer komen boven drijven, waarbij Willy meer details weet te vertellen over gezamenlijke gebeurtenissen dan dat ik me kan herinneren.
In Kwadendamme besluiten we nog een lusje over Heinkenszand te maken en op de weg naar ’s-Heerenhoek halen we een man in die we eerder in onze herinneringen hadden zien passeren: Nico de Winter tuft op de fiets richting Lewedorp. “Hij gaat daar biljarten”, vertrouwt Willy me toe. Nico draagt een mondkapje, kleur blauw-groen. Dat past prima bij de kleur van zijn ogen.

Bij Het Klompenkot tussen ’s-Heerenhoek en Borssele gaan we even goedemorgen zeggen tegen exploitant Gerard Nagelkerke en trakteert Willy me op een paar heerlijke colaatjes. Gerard is goedgeluimd, alhoewel hij het hele “anderhalve meter gedoe van Rutte” maar dom vindt. Ik snap ‘m wel, de horeca krijgt zwaar voor de kiezen.
Tijdens de onderbreking bij Het Klompenkot betaalt Willy mij zijn donatie met het verzoek om dat door te storten naar “Zeeland in Actie”. Hij geeft 5 euro extra, hij heeft het zo naar de zin. Een mooie man, die Willy Verbeek. De bloedfanatieke en flitsende aanvaller van weleer is een stuk rustiger geworden. Willy zet zich in voor onder andere de voedselbank. In zijn 800 vierkante meter moestuin in Ovezande kweekt hij heel wat groenten voor die belangrijke voorziening. Via de bakker in Ovezande heeft Willy gezorgd dat het overschot van de Ovezandse bakkerij ook bij de voedselbank terecht komt. Mensen als deze Willy Verbeek zijn sieraden in de samenleving. Het is fijn om met deze kanjer rustig wat te drinken, waarna we via Driewegen opnieuw Ovezande aandoen. Ik neem afscheid van Willy, die besluit om toch eens wat meer per fiets De Zak in de duiken. En dat gaan we zeker ook nog eens samen doen. Ik pak na Ovezande nog een extra lusje om aan de geplande 70 kilometer voor vandaag te komen en blijf met mijn gedachten in Ovezande. Bij de voetbalclub en bij de wielerwedstrijden die ik daar aan de microfoon mocht doen. En waar ik zelfs ook nog aan wielerwedstrijden heb deelgenomen. De herinneringen maken me gelukkig. Ik realiseer me dat ik mooie tijden heb mogen meemaken en dat het nu dus ook mooi is om me, net als Willy Verbeek, nu sterk te maken voor een actie voor het goede doel. Zeeland in Actie. 

€15000,-

Begonnen met een streefbedrag van €10.000,- en nu zijn we al aan de €15.000,-. Alle donateurs en teamleden bedankt, geweldig. Maar we gaan door tot . . . . . .

€ 14000 euro !!!

Door alle geweldige teamleden en donateurs zijn we de €14000,- gepasseerd op naar de 15000 en meer?

€ 13000 op naar de . . . . .

Geweldig, we zijn de € 13000 gepasseerd, natuurlijk maakt dit het miljoenen verlies niet goed, maar we zijn er heel blij mee. Iedere euro helpt om kanker de wereld uit te krijgen.

€12.000 en er komt een livestream.

We zijn de € 12.000,- gepasseerd.  Iedere donateur geweldig bedankt. En we hebben nog een nieuwtje. Vrijdag 7 augustus is er vanaf 19.00 uur een livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge. De livestream wordt ons aangeboden door Hofman productions uit Goes.  En natuurlijk is de presentatie in handen van ons teamlid Elsa van Hermon. Tijdens de uitzending zijn bedrijven welkom om hun donatie aan te bieden.

€ 11.000 voor KWF

Geweldige we zijn de €11000,- gepasseerd. Dank aan alle donateurs en teamleden. We hopen natuurlijk op een nog mooier bedrag. 

De €10.000 gepasseerd.

€10.000 euro voor het KWF, ontzettend mooi. Maar we zijn er nog niet, onze actie gaat door tot eind augustus. We zoeken nog steeds teamleden en donateurs. Doet u mee?

Geweldige actie door Remco Wevers.

Vandaag fietste ons teamlid Remco Wevers van Oldenzaal naar Goes. Een geweldige prestatie voor Zeeland in actie. Remco heeft dit gedaan natuurlijk gedaan voor het goede doel, en als een herinnering aan onze ontvallen vriend Theo Schouwenaar. 

Bijna € 9000,-

Ons team wordt steeds groter en beter. We hebben bijna € 9000,- opgehaald, geweldig.  De actie gaat nog door tot eind augustus door. Wij hebben we ons streefbedrag naar boven bijgesteld. Donaties zijn nog steeds van harte welkom, evenals nieuwe teamleden.

Natuurlijk nodigen we bedrijven van harte uit om teamlid te worden. Dat kan op heel veel manieren, zoals een leuke actie, misschien wel een voor het Guinnes Book of records. En natuurlijk gaan wij extra aandacht besteden aan geweldige acties en mooie donaties. Doet u mee?

Eddie, Ming en Martin

Teamleden

Begonnen Eddie, Ming en ik de actie in het zonnetje bij mij in de tuin. We zijn nu al met tien teamleden meer. Geweldig en we weten bijna zeker dat er nog teamleden bijkomen. We zijn al ruim over de 5000,- sponsering. We zijn dan ook heel blij met de actie van onze teamleden en de ontvangen donaties.

Geweldig, over de helft

Geweldig we zijn over de helft van het streefbedrag. Iedereen bedankt dat jullie op welke wijze dan ook meedoen. 

Mijn donateurs

Rabobank Oosterschelde
doneerde 2.500

Eddie Bogaert
doneerde 500

"Eigen opbrengst via Eddie gestort"

De Deelnemers Aan De Solex Tocht Van 't Kompenkot Op 25 Juli 2020
doneerde 420

"Klasse !! Veel succes verder"

Mini-camping Victoria
doneerde 350

"De opbrengst van de jaarlijkse camping BBQ met verloting wordt ieder jaar aan een goed doel gedoneerd. De prijzen van de verloting worden door de kampeerders bijeengebracht en via een verloting weer verdeeld onder de kampeerders. Een super gezellige avond met een prachtige opbrengst voor Zeeland in Actie!"

Anoniem
doneerde 290

Bgb Office Solutions Bv
doneerde 250

"Topprestatie geleverd, respect!"

Peet Ict B.v.
doneerde 250

"Succes Ming!"

Anoniem
doneerde 250

"Stichting Arjaan de Schipper ondersteund deze actie."

Zeeland Theaters.
doneerde 250

Gert-jan & Jannie
doneerde 211

"Met veel respect en waardering gedoneerd."

Eduardus Bogaert
doneerde 210

"Door Cobie opgehaald, dank je wel!"

Fam. Jumelet
doneerde 205

"Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden."

Pierre Vermeule
doneerde 200

"FgM Fiets groep Middelburg olv Pierre Vermeule Wij steunen heel graag deze actie"

Collecte Tijdens Kwf Thuismarathon
doneerde 175

"De opbrengst van de donaties in de collectebus tijdens de KWF Thuismarathon."

Lima Beach
doneerde 150

"Succes Margo! Hopelijk veel geld binnen halen."

Anoniem
doneerde 150

Anne-marie & Justin Janse
doneerde 138

"Tuurlijk steunen wij jou! Onvoorstelbaar is de wijze waarop jij je inzet tegen deze k.. ziekte! Nu je streefbedrag bijstellen..... die eerste 1000 is binnen! X"

Costuumpje: Els, Connie, Jeannette, Mieke
doneerde 115

"De (deel)opbrengst van de mondkapjesactie, via Peter de Vos, voor het KWF! Van Costuumpje: Els, Connie,Jeannette, Mieke"

Familie De Vos
doneerde 100

"Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier"

Anoniem
doneerde 100

Table D'hôte Teune &
doneerde 100

Joop V Pel
doneerde 100

"Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte"

Ilse Vos
doneerde 100

"Succes Casper💪🏻"

Gerben Everaard
doneerde 100

"Hallo Wijnand en Jean-Pierre, een hele mooie actie en een hele zware taak in het vooruitzicht. Ik wens jullie beide succes in de voorbereiding en voor de dag zelf. Groetjes Gerben & Colleen"

Anoniem
doneerde 100

Stel Orthopedie
doneerde 100

"Fantastisch wat jullie doen kanjers!! Blij dat wij in meerdere opzichten een steentje kan bijdragen."

De Schrijver Vastgoedonderhoud
doneerde 100

"Je zet je altijd zo geweldig in voor dit mooie doel en daarom we je graag ondersteunen bij deze actie."

Frans Sijnesael
doneerde 100

"Elsa, succes!"

Anoniem
doneerde 100

Kees
doneerde 100

"Geweldig Eddie. Mijn complimenten!"

Jaap De Rooij
doneerde 100

"Veel succes met deze actie!"

Bestuur Sv Nieuwdorp
doneerde 100

"Succes Peter !!"

Arno Tange
doneerde 100

"Heel veel succes vanavond Patrick!👍"

Rene Z
doneerde 100

Genie Advies B.v.
doneerde 100

Marjelle Jacobsen
doneerde 100

"Succes! Super goed van jullie!"

Anoniem
doneerde 95

Bsc Toernooi Nieuwdorp Dag 3 En 4
doneerde 75

Anoniem
doneerde 70

Anoniem
doneerde 69

Els, Mieke En Connie
doneerde 68

"De opbrengst van de door ons gemaakte mondkapjes, verkocht via Costuumpje!"

Bezoekers Bsc Toernooi 15 Augustus
doneerde 65

Anoniem
doneerde 65

"Dank namens Janny"

Iris Veekens
doneerde 60

Bezoekers Bsc Toernooi 12 Augustus
doneerde 60

Margo Mulder
doneerde 51

Patrick Van Passel
doneerde 50

"Succes met je actie"

Anoniem
doneerde 50

John En Janneke
doneerde 50

"Heel veel succes Xander met je 300 km!!!"

Leendert Muller
doneerde 50

"Zet m op Elsa"

Ad Lijmbach
doneerde 50

"Mijn euro's, (afgerond) op basis van km minder dan vorige maand."

Fa. A.a.k. Van Den Hoek & Zoon
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Camphens
doneerde 50

"Zet hem op ik leef nog door dat er genoeg onderzoek is gedaan naar borstkanker"

Anoniem
doneerde 50

Fruitsalon
doneerde 50

"Succes"

Rob Minnaar
doneerde 50

"Veel succes."

Fynn En Sharon
doneerde 50

"Goed bezig mams!!!"

Gerard Nagelkerke Van Bar Eetcafé 't Klompekot.
doneerde 50

"Succes Peter !!"

John Van Baal
doneerde 50

"Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!"

Richard Schuller
doneerde 50

"Natuurlijk doneer ik mee. Succes Anne"

Evert Haak
doneerde 50

"Toch nog even een bijdrage ........."

Gerda Van Der Pol
doneerde 50

"Hoi Len, Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie waar je heel veel vrije tijd in hebt gestopt. Je hebt je doel behaald! Met nog een "klutsje" erbij van ons. Rien en Gerda"

Arno Van Horssen
doneerde 50

Cris Cuypers
doneerde 50

"Veel succes Ad"

Anoniem
doneerde 50

Edwin Van't Westeinde
doneerde 50

"Succes"

Nicole Stange-keijmel
doneerde 50

"Veel succes! Eddie, zolang ik jou ken zet jij je in voor dit belangrijke goede doel."

Bonte
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

"Succes met deze actie, Eddie. Komt zeker goed door jouw inzet, en die van je medefietsers."

Hans En Marjet Luteyn
doneerde 50

Camping Karnemelkshoek
doneerde 50

Mieke Schouwenaar
doneerde 50

"Veel succes!🚵‍♀️"

Anoniem
doneerde 50

Eric De Ruijsscher
doneerde 50

"Mooie actie Elsa! Veel succes!"

Cornelis Bove
doneerde 50

"Veel succes Eddie"

Jeroen
doneerde 50

"Zet m op Paddy! Goed bezig"

Jpm Hop
doneerde 50

"Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa"

Frans Geijs
doneerde 50

Johan En Leonora Vd Klooster.
doneerde 50

Joost En Sharina
doneerde 50

"Veel succes mannen!"

Anoniem
doneerde 50

"Succes Jacco, groetjes van nummer 11"

Vecchio Sport
doneerde 50

"Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie."

Sjaak En Colinda
doneerde 50

"Veel succes mannen!"

Wilhelm & Marloes
doneerde 50

"Veel succes met de voorbereidingen en we komen jullie aanmoedigen de 29e!"

Oma
doneerde 50

"Trots op je Xander.Succes"

Martha Van Enk
doneerde 50

"Sucses he"

Paul De Gier
doneerde 50

Stefan Sevens
doneerde 50

"Go for it!"

Robert
doneerde 50

"Veel succes Roy!"

M. Slingenberg
doneerde 50

José Van De Swaluw
doneerde 50

Peter Visser
doneerde 50

Peter Visser
doneerde 50

Monique Schoonen
doneerde 50

"Elsa, succes en ik ben trots op je!"

Frank Van De Vijver
doneerde 50

Helma En Peter Kloet
doneerde 50

"Go Jacco!"

Jolanda Nijholt
doneerde 50

"Succes Anne! 😘"

Peggy
doneerde 50

"Go go go Eddie"

Janke Mulder
doneerde 50

Hanne Van Aart
doneerde 50

"Topper Margo! Zet em op! 💪🏼"

Peter Platschorre
doneerde 50

"Succes!!!"

Emjee/bert
doneerde 50

"Mooie actie, succes!!"

Maikel, Nicole En Kids
doneerde 50

"Yes, you did it! Knappe prestatie Xander."

Pim Roovers
doneerde 50

"zet hem op jonge!"

Willem-jan Bek
doneerde 50

Matja Gabriëlse
doneerde 50

Joost Niederer
doneerde 50

't Wienkeltje, Havenweg, Nieuwdorp
doneerde 50

Adrie Van Den Brande
doneerde 50

"Een grote uitdaging , Heel veel succes"

John En Janneke
doneerde 50

"Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!"

Alex De Feijter
doneerde 50

Smidt Investments Bv
doneerde 50

"Geweldig goed Erik en Andrea! Heel veel succes en ook plezier! Groetjes, Erik en Astrid"

Arnold Van Laviere
doneerde 50

Freja De Mooij
doneerde 50

Joke Van Der Lei
doneerde 50

"Heel veel succes Erik en Andrea. Mocht Appelscha op jullie route liggen, wees welkom bij Staatsbosbeheer :)"

Niek Van Bedaf
doneerde 50

Arjen Geene
doneerde 50

Jean-paul En Agnieszka
doneerde 50

"Eddie, respect voor al jouw inzet! Wij dragen graag ons steentje bij."

David Van Eerd
doneerde 50

"Goe bezig mannen"

Ellian Geene
doneerde 50

"Goed idee Arjen, veel succes van ons vijven!"

Ahmet Van Eetcafe Orient Express; 's Heerenhoek
doneerde 50

"Ook vanuit 's Heerenhoek veel succes met deze bijzondere actie voor dit bijzondere doel."

Anoniem
doneerde 50

"gift voor een goed doel, succes verder gewenst!"

Adri Van Noorden
doneerde 50

"Mooi initiatief. Succes!!!!"

Adri Gerards
doneerde 50

"Recent 50 jaar getrouwd stortten we 50 euro aan het KWF. Uit respect en ter nagedachtenis aan Theo Schouwenaar, al gekend vanaf m'n 17e en recent ook 50 jaar getrouwd, doch helaas......"

Rian Van Der Made
doneerde 50

"Veel succes en denk aan John"

Itn Groep
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

"heel veel succes!! de kop is er af"

Joop Van Der Laan
doneerde 50

"Alle steun is welkom voor jou Eddie, chapeau voor deze actie. Ik zal het ook delen via social media 👍"

Marjan Camphens
doneerde 50

"Opgeven is geen optie ex patiënt borstkanker"

Johan Koens
doneerde 50

Kees Kik
doneerde 50

"Succes Eddie!"

Anoniem
doneerde 50

"Bedrag van een sponsor die anoniem wil blijven"

Ineke En Sidney
doneerde 50

""Petje af", mooie actie!"

Michel
doneerde 50

"Mooie prestaties!"

Anoniem
doneerde 50

Ab
doneerde 50

"Succes! Groeten Ab"

Spaans
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Marie Mcdonnell
doneerde 50

Eddie En Marjolein
doneerde 50

"Ik ben trots op je! Een prachtige uitdaging. Succes!"

Michel Janssen
doneerde 50

Guus Verdult
doneerde 50

"Mooie actie Martin, zet hem op en maak de rit (ten) Veel succes!"

Steffi Berks
doneerde 50

"Succes Lenneke! Zet hem op!"

Aik Meeuse En Jeanne Kers
doneerde 50

"Fietsen maar! Daar zijn Zeeuwen altijd goed in geweest!"

Anoniem
doneerde 50

Camperplaats Leeuwarden
doneerde 50

"Wat mooi en goed dat jij / jullie hiervoor inzetten! Uiteraard doneren wij een bedrag. Wij maken 50 euro over. Heel veel succes! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden."

Joris Ossewaarde
doneerde 50

"Hoi Roy, heel veel succes met de de rit voor dit goede doel! Groet, Angie & Joris 👍🏻"

Kees Vermeulen
doneerde 50

Stefan, Henriëtte En Elise
doneerde 50

"Succes!!"

Fam Koeman
doneerde 50

"Ga ervoor heren."

Vera
doneerde 50

Nico Geels
doneerde 50

"Sterkte en veel succes met de tochten. Jasper, Sanne, Anna en Nico"

Ronny Vette
doneerde 50

Hans Koppelaar
doneerde 50

"Martin, geweldig initiatief. Veel succes met de training en met de actie"

Mieke Schouwenaar
doneerde 50

"Veel succes!"

Ad Polak
doneerde 50

"Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken"

Ferhan Topal
doneerde 50

"Klasse actie Peter, succes, en hart voor KWF en Nieuwdorp ❤️"

Anoniem
doneerde 50

Mieke Schouwenaar
doneerde 50

"Veel succes!🌹"

Anoniem
doneerde 50

Le Grand Bazar
doneerde 50

"Heel erg veel succes met je actie!!"

Mieke Schouwenaar
doneerde 50

"Veel succes!"

Jacco Leijdekkers / Westhove
doneerde 50

"Goed bezig Arjan! Veel succes met je actie. 👍🏻💪🏻"

Rinie En Nel Jakobsen
doneerde 50

"Ad een mooie prestatie zo in je eentje"

Loopgroep Zeeland
doneerde 50

"Wijnand en Jean-Pierre! Heel veel succes ! Ik ben enorm trots! Super intitiatief!!"

Peter Vos
doneerde 50

A De Frankrijker
doneerde 50

"Zet hem op Lenneke. Wat een super goed initiatief"

Anoniem
doneerde 50

"Succes Roy!!"

Danny Megens
doneerde 50

"Goed bezig Arjan , prachtige sportieve en maatschappelijke uitdzging 👍💪👊"

Fietswereld Bliek
doneerde 50

"Je bent super bezig, nog heel veel suc6 verder"

Daniëlla Vette
doneerde 50

"Heel veel succes met jullie inspanningen voor deze geweldige actie👌"

Roy Bogaert
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Mzvc Mzvc
doneerde 50

Mathijs Roelofs
doneerde 50

Eddie Bogaert
doneerde 50

"Foto Oestdrdam, Ko Schrijver."

Van Niewenhuizen
doneerde 50

"Van Van Niewenhuijzen"

Familie Van Zuidam En Familie Buijze
doneerde 45

"Heel veel succes op de Camerig jongens!"

Margreet Vd Vorst
doneerde 45

Ilse Mol
doneerde 40

"Succes Eddie met dit mooie initiatief"

Ellen Van Langen
doneerde 40

"Dromen Doen. Ook in Goes. Mooi Margo. Wij volgen het op de voet. Veel succes."

Titia Van Doorn
doneerde 40

"Veel succes Elly! Alles gaat dit jaar anders, maar jij blijft er tegenaan gaan. (; -)"

Anoniem
doneerde 40

Biljarters Uut 't Nieuwedurp: Jan Wondergem, Cees La Grand, Jan Beije, Wim Ten Hove, Rinus Westerweel, Cees Otte, Jan Polderdijk En Ton Uitterhoeve.
doneerde 40

Edwin Evenhuis
doneerde 38

Lion Baas
doneerde 36

"€0.50 per km leek mij wel wat voor zo'n monster tocht..... Go For It. #goedbezig"

Anoniem
doneerde 35

"Succes met de laatste loodjes van jullie mooie actie!"

Rein Stroosnijder
doneerde 35

"Succes Eddie !👍🏻"

Rein Stroosnijder
doneerde 35

"Eddie succes 👍🏻❗️"

Pieter Vette
doneerde 35

Anoniem
doneerde 35

Anoniem
doneerde 35

Revelino En Debora
doneerde 34

"We maken de 750 vol 😀. Veel succes met je 300km (wat een monsterrit) voor het goede doel."

Anoniem
doneerde 31

"Heel veel succes"

Marcel Koole
doneerde 30

Anoniem
doneerde 30

"Samen sterker!"

Marius Koole
doneerde 30

Dirk-jan Slingenberg
doneerde 30

"Mooie actie. Veel succes!!"

Nicole Meerburg
doneerde 30

Ron Geertse
doneerde 30

"Goed bezig Paddy👊🏻💪🏻"

Werner Testers
doneerde 30

"Succes met jullie aktie voor het goede doel!"

Marco Van Oosten
doneerde 30

"Heel veel succes met dit prachtige initatief!!!!"

Inkie Weegels
doneerde 30

"Heel veel succes met deze uitdaging! Wij moedigen jullie vanaf de Noordweg aan! Paul en Inkie"

Arie En Nicole Voermans
doneerde 30

"Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪"

Sandra Goossen
doneerde 30

"Succes Lenneke! 😘"

Bas Jumelet
doneerde 30

Wilfred Raas
doneerde 30

Jef Bauwens
doneerde 30

"succes Roy!"

Ruben Kievit
doneerde 30

"Zet hem op Jean-Pi—erre 👍👍"

Anoniem
doneerde 30

Cent En Carmen Traas
doneerde 30

Harrold Dielissen
doneerde 30

"Wat een geweldige prestatie Ad.."

Cor De Jongh
doneerde 30

De Verzekershop
doneerde 30

"Na de Grevelingen maar weer eens een biertje doen."

Nicolien, Marlijn En Julan
doneerde 30

"Genieten dat je nu weer tijd hebt voor dit soort dingen. Je kunt dit!!! Liefs van je 3-tal🥰"

Eddie Bogaert
doneerde 30

"Van Rudy de Klerk, foto Schengen Goes."

Tante Emma En Julia Bogaert
doneerde 30

"Een groot compliment!"

Debby Bogaert
doneerde 30

"Topactie! Trots op je 👍"

Anoniem
doneerde 28

Jan De Jager
doneerde 28

"Iedere stap is waardevol Peter!"

Cees Reitsma
doneerde 28

"Succez!"

Anoniem
doneerde 28

Jan Braat
doneerde 28

"Goed bezig Anne. Succes met je actie"

Adriaan Coppoolse
doneerde 28

"Nette actie...pleuriseindlopen."

Wim Verburg
doneerde 28

Anoniem
doneerde 28

"Succes 🌹🍀"

Mirjam Schouwenaar
doneerde 28

"Succes 🌹🍀"

Wim
doneerde 28

"Goeie actie mannen. Succes verder."

Jan De Muynck
doneerde 28

"Succes iedereen met de uitdagingen"

Erwin Van Loo
doneerde 28

"Succes met deze mooie en noodzakelijke actie"

Anoniem
doneerde 28

"Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak."

Burgemeester Vecchio's
doneerde 28

"Roy, zet hem op! Wij Vecchio's zijn sowieso trots op je omdat je deze zware uitdaging aangaat. Gr de burgemeester :-)"

S Trouwborst
doneerde 28

Marco Boekema
doneerde 28

"Succes en vooral ook veelplezier!"

Anoniem
doneerde 28

Debby Bogaert
doneerde 28

Maaike Ottenhof
doneerde 28

"Succes Lenneke, Goes bezig"

Anoniem
doneerde 28

Anoniem
doneerde 28

"Jullie kunnen het toppers!!"

Anoniem
doneerde 28

Anoniem
doneerde 28

Olaf Buteijn
doneerde 28

"Succes, Peter!"

Anoniem
doneerde 28

Niek Van Belzen
doneerde 27

"Succes Patrick"

Bas Zwartkruis
doneerde 26

"Gas erop jonge!"

Suus Dijkgraaf
doneerde 26

Van Loenhout
doneerde 25

"Super gedaan Ming!"

Madeleine Dekker
doneerde 25

"wat goed dat je dit doet! Veel succes!"

Anoniem
doneerde 25

"Succes Pat, ons pap zal trots op je zijn!"

Rainier Zweep
doneerde 25

"Succes mannen! Goed bezig"

Jack De Boo Van Uijen
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Jikke Van Loo
doneerde 25

Family Finney
doneerde 25

"Best of luck from the Finneys"

Jan Dingemanse
doneerde 25

Peter Koopman
doneerde 25

"Goed bezig Patrick !"

Jolanda Engelbrecht
doneerde 25

"Succes bikkel!!!"

Cor Daane
doneerde 25

"Succes!!"

Sara Pouwer
doneerde 25

"Succes!"

Marco Traas
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Chris Aarnoutse
doneerde 25

"success paddy!"

Peter Remijn
doneerde 25

Sander
doneerde 25

"Goed bezig Patrick! Succes!"

Jos
doneerde 25

"Ook wij hebben van dichtbij ervaren wat kanker kan doen. Heel veel succes!!"

Kenny Moelker
doneerde 25

"Heel veel succes!"

Jan Bogaert
doneerde 25

"Courage"

Anoniem
doneerde 25

John Clement
doneerde 25

Zeeland Running
doneerde 25

Familie Vos
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Evelyn Wijnbergen
doneerde 25

"Lieve Eddie heel veel succes 👍👍👍👍"

John Wiskerke
doneerde 25

"Succes Roy,, hele uitdaging voor het goede doel!"

Arjan Koole
doneerde 25

Maud Van Loo
doneerde 25

Bert Schrier
doneerde 25

"Succes!"

Lia Verburg
doneerde 25

"Goed bezig veel succes !! Xx"

Cati Smulders
doneerde 25

"Wat een prachtige en knappe prestatie hebben jullie geleverd. Complimenten!"

Henk Van Gelder
doneerde 25

"Veel succes met jullie actie !"

Patrick
doneerde 25

"succes Michael"

Anoniem
doneerde 25

"Veel veilige en gezonde kilometers gewenst!"

Wally Gilbert
doneerde 25

Marloes Bazen
doneerde 25

"Originele actie! Prachtig! Succes!!"

Peter Kortekaas
doneerde 25

Freek Bustraan
doneerde 25

"Zet m op Martin! Mooi initiatief, maar ik blijf die fietstassen verdacht vinden😉"

Seb Cretier
doneerde 25

"Zet hem op!"

Kees Maljaars
doneerde 25

Trudy En Levien Cijsouw
doneerde 25

"Veel succes kanjer, hoop dat je het streefbedrag haalt"

Marie-fien Sturms
doneerde 25

"SUCCES"

Jos Vermeule
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

"laat je je fietstochten op Strava zien?"

Anoniem
doneerde 25

"Loop in gedachten met je mee... succes voetbal vriend"

Monnie Ijsebaert
doneerde 25

"Knap gedaan."

Annet Van Hal
doneerde 25

"Mooi initiatief om een goed doel (dit goede doel) aan jullie tocht te verbinden. Heel veel succes en nu al diep respect voor jullie. Groetjes Annet"

Jan Blok
doneerde 25

"Succes Peter"

Martin De Kok
doneerde 25

"Klasse hoe je jezelf hiervoor hebt ingezet!"

Marijke Couque
doneerde 25

"Knap hoor veel succes"

Jan Koole
doneerde 25

"Je bent goed bezig Ming!"

Henny Van Horssen
doneerde 25

"Succes Wim!"

Anoniem
doneerde 25

"Heel veel succes morgen."

Anoniem
doneerde 25

Cora Volkeri
doneerde 25

"Succes!"

Anoniem
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Simone V.
doneerde 25

"Zet ‘m op!"

Anoniem
doneerde 25

Hidde Wisselink
doneerde 25

"Je bent een Topper!"

Conny De Bruyn
doneerde 25

"Dat gaat je zeker lukken Elsa. Succes!"

Vecchiosport
doneerde 25

"Suc6 Roy"

Marco En Martine
doneerde 25

"Succes arjan!"

Anoniem
doneerde 25

"Martin succees"

Hans
doneerde 25

"Dinsdag 11 augustus ff rammen met Martin"

Anoniem
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Karlijn
doneerde 25

"Zet ‘m op, Elsa!"

Fysiotherapie Van Liere
doneerde 25

"Succes Arjen"

Ludger De Nijs
doneerde 25

"wat een top prestaties van alle Middelkampers"

Eddie Bogaert
doneerde 25

"Omdat de strijd tegen kanker moet doorgaan!"

Eddy Peeters
doneerde 25

"Wat goed van je dit sportieve initiatief..!!! Top hoor.. lieve groeten Eddy ,SUCCES!"

Frank En Ageeth Niederer
doneerde 25

"Goed initiatief, veel succes!!"

Marc Kolijn
doneerde 25

"Hoi Elsa , heel veel succes !! Groetje Marc en Marielle"

John Staes
doneerde 25

"Gaat jou wel lukken! Mooi initiatief , zet hem op 💪🏻"

Anoniem
doneerde 25

"Succes Margo! Stoer dat je dit doet!"

Jean-pierre Maas
doneerde 25

Van Ingen
doneerde 25

"Veel succes mannen."

De Vrijdagmorgen Wandelgroep Nieuwdorp
doneerde 25

Ira Von Harras
doneerde 25

"WHOOP WHOOP 👏🏼"

Edwin De De Kort
doneerde 25

José Van Thiel
doneerde 25

"Wat een mooi iniatief Wijnand en Jean-Pierre. Heel veel succes!💪🏃‍♂️🏃‍♂️😘"

Erica Huige
doneerde 25

"Top dat jullie dit doen!!!"

Anoniem
doneerde 25

Arjan De Roo
doneerde 25

"Succes patrick"

Hein Versluis
doneerde 25

"Kanjer!"

L Jumelet
doneerde 25

"Heel veel succes allemaal."

Mirjam Vreeke-reijnierse
doneerde 25

"Mooie actie en veel succes"

Regina Tevel-goethals
doneerde 25

"Top bezig Elsa 👍"

Anoniem
doneerde 25

Adrie Louwerse
doneerde 25

Dave Siebrecht
doneerde 25

"Steunen jou doel graag, goede zaak."

Jacky Gilbert
doneerde 25

Peter Adriaanse
doneerde 25

"Succes mannen, zeer goed initiatief"

Rudi Blommaert
doneerde 25

"Klasse man. Nog ff volhouden"

Kdcc-zld
doneerde 25

"Uw geweldig doel steunen wij van harte."

Anoniem
doneerde 25

"Mooi initiatief."

Joris Antiek
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Edwin Klap
doneerde 25

Petra En Leen
doneerde 25

"Zet m op pa 👊"

Els Van Den Van Den Dries Poortvliet
doneerde 25

"Succes"

Bets Wubben
doneerde 25

"Martin heel veel succes met jouw team. Gezien wat ik allemaal mee heb gemaakt in het verleden en ook nu.nog zie ik vrienden die met deze rotziekte te maken hebben. Daarom mijn donatie."

Anoniem
doneerde 25

"Ik heb ut oek aan mun rekker Elsa. Kanker aan de prostaat. 8 Juni operatie in Gent"

Erwin De Koster
doneerde 25

"Top gedaan Eddy, respect voor je prestatie en je inzet voor KWF"

Annemie Bunnig
doneerde 25

"Goed van je!!!"

Frank Montauban En Hanneke De Bruin
doneerde 25

"Veel succes"

Marjan Blok
doneerde 25

"Heel veel succes, Lenneke!!"

Jan Blok
doneerde 25

"Mooie actie voor een goed doel, Arjen!!"

Harm Fluijt
doneerde 25

"Succes Arjen !"

Peter Rentmeester
doneerde 25

"Prachtige actie."

Lenie Lievense
doneerde 25

"Lieve Ming, heel veel succes met deze mooie actie."

Marco Kloet
doneerde 25

"Succes"

F Coppejans
doneerde 25

"Succes Michael 💪"

Jopie Zweedijk
doneerde 25

"Opgeven is geen optie, we vechten door"

Sjaak
doneerde 25

"Mooie actie mensen, succes!"

Johan
doneerde 25

"Fantastisch initiatief"

Fons@anny De Maat
doneerde 25

Adri Van Liere
doneerde 25

Irma De Dreu
doneerde 25

"Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig."

Trudi Van Dijk &sjoerd Van Dijk
doneerde 25

"Heel veel succes , alle kleine beetjes helpen!!"

Anoniem
doneerde 25

Fons En Anny De Maat
doneerde 25

"Alle beetjes helpen kanker te bestrijden"

Natascha Kuizenga
doneerde 25

"Veel succes en veel fietsplezier gewenst!"

Rian Van Der Made
doneerde 25

"Geweldig wat je hebt gepresteerd met deze wind . Ik doneer omdat KWF het nodig heeft en jij daarvoor gefietst hebt .Chapau."

Rob Ferdinandus
doneerde 25

Marco Geels
doneerde 25

R+ Makelaardij
doneerde 25

"Succes Peter! Zet hem op"

Rudy Demmenie
doneerde 25

"Succes en met respect voor jullie inzet..."

Jacco Kloet
doneerde 25

Roy Bogaert
doneerde 25

Kriss Van Opdorp-van Vaerenbergh
doneerde 25

"Succes, Martin!"

J
doneerde 25

Rinus Verboom
doneerde 25

"Succes Eddie. Klasse"

Claudia Opzeeland
doneerde 25

"Succes !! 💪🏼🍀😘"

Willem De Jager
doneerde 25

Gerben Verburg
doneerde 25

Patrick
doneerde 25

"I stick you a heart under the belt! #goodbusy"

Jan Bom
doneerde 25

"Eddy, succes en sterkte met het behalen van je streefkilometers. Mij gaat dat niet lukken. Gr"

Gerben Verburg
doneerde 25

Gerben Verburg
doneerde 25

Arno Geelhoed
doneerde 25

Tjarda Omta
doneerde 25

"Wat een schitterende prestatie ! Proficiat aan beide !"

Christian Vette
doneerde 25

"Veel sterkte en succes maar ook plezier tijdens jullie super marathon."

Adrie En Ineke Geene
doneerde 25

"Succes Arjen Groetjes Pa en Ma"

Huissoon Sport
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Joost De Goffau
doneerde 25

"Go Margot! ;-)"

Dick Kooman
doneerde 25

"Succes,"

Jean-pierre
doneerde 25

"Mooi initiatief Roy. Heel veel succes."

Edgar Buijs
doneerde 25

"Mooie actie, succes!"

Paul Burger
doneerde 25

"#Keep Running 🏴🖤👍"

Johan Rijkeboer
doneerde 25

"Succes mannen, go, go, go..."

Albert Van Breemen
doneerde 25

"Blijven fietsen! 👍🏼😷😁"

Wijnand Vette
doneerde 25

Caroline
doneerde 25

"succes!"

Anoniem
doneerde 25

Patrick Iersel
doneerde 25

Janny Verburg
doneerde 25

Janny Verburg
doneerde 25

Tiny Vd Muijsenberg
doneerde 25

"TOI TOI TOI Succes Martin"

Annemiek
doneerde 25

"Zet hem op Xander!"

Grada Van Langeraad
doneerde 25

Marianne En Jolanda
doneerde 25

"Heej Lenneke wat een sportief top idee om op deze manier toch een bijdrage te leveren nu veel niet kan doorgaan en 1000 km pff ga er maar aan staan petje af en go for it girl!!"

Etappe Commerce
doneerde 25

"Heel veel succes met jullie super sympathieke initiatief! Samen voor elkaar!"

Lian Van Herk-treels
doneerde 25

Fam Van De Valck
doneerde 25

"Heel veel succes!!"

E.m. Bogaert
doneerde 25

"Eddie, succes met de actie!"

Peter Mol
doneerde 25

"Ga ervoor mannen ! Gaat lukken !!"

Peter Mol
doneerde 25

"respect voor wat je hebt gedaan !"

Peter Mol
doneerde 25

"respect voor je inzet !"

Lenneke Strijd
doneerde 25

Patrick Van Hoecke
doneerde 25

"heel veel succes pap en mam"

Stephan Strijd
doneerde 25

Annelies Spek
doneerde 25

Ming Gilbert
doneerde 25

Peter En Jacqueline Van Langeraad
doneerde 25

"Heel veel succes Michiel!"

Straat Collecte Arnemuiden 29 Augustus
doneerde 25

Rinus Struik
doneerde 25

Marc & Gorik
doneerde 25

"Succes"

Maarten Den Dekker
doneerde 25

"Succes Roy! Maak er een mooie dag van 💪"

Etappe Commerce Eveline De Lange
doneerde 25

"Topper"

Jan De Rijke
doneerde 25

"Succes met je bijdrage aan dit ontzettend goede doel!"

Sylvia Trouwborst
doneerde 25

Corrie
doneerde 25

"Kop in de wind !!!!!"

Anoniem
doneerde 25

"Go for it Eddie!"

Thea Jordaan
doneerde 25

"veel succes michael"

Nellie Hamerslag
doneerde 24

"Heel veel succes!"

Simone
doneerde 23

"Je kunt dit! 💪🏼 Als het je lukt neem ik taart mee naar de uitzending (of maak ik thee met melk voor je, jij mag kiezen). Successs!"

Kees Versluijs
doneerde 23

Derkje Koel
doneerde 22

Anoniem
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

"Succes Roy!"

Peter Hop
doneerde 20

"Goed doel"

Hilly Bosch (no. 85)
doneerde 20

"Fantastisch dat jullie dit doen. Ik ben al donateur van het KWF maar voor iemand uit ons eigen appartementencomplex doe ik graag een extra donatie."

Caro En Carlo
doneerde 20

"Succes Arjen 💪🏻"

Anne Van De Swaluw
doneerde 20

"Ik sponsor alvast eerst zelf de eerste 20 km. U hopelijk de andere 180!"

Peter Van Parys
doneerde 20

Ed Schmitz
doneerde 20

Adri En Nelleke
doneerde 20

"Goed initiatief voor het goede doel !! SUCCES !"

Judith Goetheer
doneerde 20

"Zet um op voor dit goede doel! 💪 Heel veel succes Patrick (en Martin Slingenberg )"

Oscar Elshout
doneerde 20

"Zet hem op Arjan. Top!"

Rinus Van Zuidam
doneerde 20

"veel succes kanjers"

Maarten Pleijte
doneerde 20

"Succes"

Ad En Han
doneerde 20

"Veel succes voor dit bijzonder goede doel!"

Rens En Karin Deurloo
doneerde 20

Leon En Renata Elenbaas
doneerde 20

Anja Brandt
doneerde 20

"succes Peter! Grt, Anja"

Maarten Den Dekker
doneerde 20

"Succes mannen!"

Geert Waelput
doneerde 20

"Ik zal aan je denken dat weekend. Straffe kerel. 💪"

Marijke
doneerde 20

Marleen Van Vuuren Van Doesselaar
doneerde 20

"Succes Elsa ☀️"

Jan-willem En Esther Meertens
doneerde 20

Sharon Liplijn
doneerde 20

Sylvia Voskamp
doneerde 20

"Veel succes met de laatste kilometers! Knappe prestatie. Het gaat je vast lukken!!"

Lisa Elenbaas
doneerde 20

Sabine
doneerde 20

"Respect voor jouw prestatie, ongelofelijk!!!! KWF als doel raakt mij persoonlijk erg diep....."

Inge De Smit
doneerde 20

"Succes Xander!!!"

Michel Sinke
doneerde 20

"Succes Patrick!"

Van Der Vlies
doneerde 20

Sjaak Labruijere
doneerde 20

"Veel succes, goede zaak."

Els Korstanje
doneerde 20

"heel veel succes"

Cor N
doneerde 20

"Veel succes"

Marco Visser
doneerde 20

"Succes! Goed werk!"

John Guequierre
doneerde 20

"Gedaan"

Jan En Anneke Blok
doneerde 20

"Heel veel succes en plezier gewenst!"

Jimmy Peters
doneerde 20

"Whoop, go for it dude! Held!"

Rosemarie Verdaasdo K
doneerde 20

"Veel succes! En geniet van de rit en het mooie weer.🌸🤗"

Louw Wielemaker
doneerde 20

"Heel veel succes! Top dat jullie dit doen👍"

Mark De Voogd
doneerde 20

"Andrea en Erik, ik volg jullie nu een poosje en heb best al wat km's voorbij zien komen. Dit slaat echt alles!! Ongelooflijk mooi en goed om dit te doen. Zoveel km's gaan niet voorbij zonder het nodige aan doorzettingsvermogen en ook wat pijn hier en daar,maar dat staat in klein contrast met de gevolgen van de ziekte. Ik heb bewondering!!"

Wilbert Koole
doneerde 20

"Goed bezig broer.....succes met laatste etappe...... maar blijf daarna ook lekker fietsen"

Gerard Van Der Moezel
doneerde 20

"Doe je best."

Stefan Koole
doneerde 20

"Hoi Arjen mooi initiatief. Succes met je rit. Ik hoop je ook weer snel te zien met de TGV groep. 👍🚴‍♀️💪👏"

Marc De Vrieze
doneerde 20

"Succes Roy"

Mirjam Visser
doneerde 20

"Super trots op jou 👍🏻"

Francien Neuféglise-de Reu
doneerde 20

"Zet m op meid, je kunt 't"

Leon Weststrate
doneerde 20

"Succes Eddy met je fietstochten!"

Dennis Meerman
doneerde 20

"Mooi initiatief 👍 Veel succes!"

Marcel Van Gilst
doneerde 20

"Heel veel succes . Hopelijk niet zo warm als deze ochtend"

Bram De Waard
doneerde 20

"Succes!"

Regine En Wim Boogert
doneerde 20

"Heel veel succes mannen!💪🏻"

Jos Van Wees
doneerde 20

"Goed bezig Martin"

Paul Mulder
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

"Op de pedalen om euro’s binnen te halen . Ook al gaat het waaien ,kanker gaan we de nek omdraaien."

Daniel Joppe
doneerde 20

"Succes Roy mooi initiatief!"

Freddy En Annie Schauwvliege Vergauwen
doneerde 20

"Goed initiatief Elly"

Chris Soetens
doneerde 20

"Heel veel succes met jullie onderneming voor het goede doel. Jullie zijn mijn favoriete toppers. Groetjes Chris en Christine Soetens"

Swinkels
doneerde 20

Jo-annes En Mariska De Bat
doneerde 20

"Zet ‘m op!"

Cees En Cobi Joosse
doneerde 20

Jaap Weststrate
doneerde 20

"Het gaat goed zie ik. Succes verder!"

Leni En Marco Lanser
doneerde 20

Gert Jan Niewenhuijse
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Michiel Bruschke
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Lilybeth En Ron Nagtegaal
doneerde 20

Julia Van Der Sneppen
doneerde 20

"Ik vind het een knappe prestatie Roy. Complimenten."

Patrick Van Iersel
doneerde 20

"Op naar de 10.000 👊👊👊"

Wilma Bosma
doneerde 20

"Lenneke omdat je er bijna bent doneer ik nog een keer!"

Peter Van Dompselaar
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Jörgen Peer
doneerde 20

"Heel veel succes en denk dat ik een stuk met jullie meeloop."

Het Kbtjesteam
doneerde 20

"HET KRULLEBOLLETJESTEAM UIT TERNEUZEN."

Peter Vd Hoven
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

"Prima actie Peter; veel succes"

Jaap En Doret
doneerde 20

Wouter Katsman
doneerde 20

"Goed bezig Arjen"

Struijk
doneerde 20

Leen Oele
doneerde 20

"Voor Roy: hoe sterk is de eenzame fietser"

Anoniem
doneerde 20

Christine Fijnaut
doneerde 20

"Veel succes Elsa 🍀"

Martin & Annemarie Thomaes
doneerde 20

"Veel succes..."

Frans Sutin
doneerde 20

"straffe gasten die Middelkampers"

Nelly En Ivo Van De Plasse
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Xander Van Dijk
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

"kanjer."

Sam Van Gorp
doneerde 20

Fam. Rinus Vermue
doneerde 20

Jaap Van De Plasse
doneerde 20

"Mooi initiatief. Succes ermee!"

Jan Baaijens
doneerde 20

"Goed gedaan!!"

Adri Rottier
doneerde 20

Naa Priester-wiskerke
doneerde 20

Ed Van Den Bergen
doneerde 20

"Heel veel succes, Eddie!"

Magda En Rinus Rijk
doneerde 20

Anoniem
doneerde 20

Jose Van Den Bulck
doneerde 20

Cees En Adri Geschiere
doneerde 20

Stefan Doberitz Van Oosterhout
doneerde 20

"Wat ben je toch een groots kanjertje, zettemop♥️"

Anoniem
doneerde 20

"Succes Patrick. Mooi dat je dit doet"

Tanny Meijers
doneerde 20

Huib Boogert
doneerde 20

"Zoals beloofd."

Piet De = ==
doneerde 20

Kees Bastiaansen
doneerde 20

Ada Dieleman
doneerde 20

"Kanjer!"

Annemie Acke
doneerde 20

Jeanne Broeckaert
doneerde 20

Willy Verbeek
doneerde 20

"Veel succes, Wklly"

Wim Verburg
doneerde 20

Henk Monnier
doneerde 20

"Donatie van Henk en Ineke"

Oma
doneerde 20

"heel veel succes oma"

Anoniem
doneerde 20

Cindy & Patrick Jumelet
doneerde 20

"Heel veel succes!💪🏽"

Thijs Smets
doneerde 20

Leon Van T Westeinde
doneerde 20

"Succes. Mooie actie👍"

Rinaldo Lokers
doneerde 20

"Zet hem op dude"

Leo Vorthoren
doneerde 20

"Ik had me een weekje vergist, maar hierbij met terugwerkende kracht alsnog een sponsor bijdrage. Heel knap gedaan!"

Lou Van Burg
doneerde 20

"Succes topper"

Anoniem
doneerde 20

Anneleen De Ruyck
doneerde 20

Supporters Onderweg Op 25 Juli Ovezande En Driewegen
doneerde 20

Anoniem
doneerde 19

Joeri Koole
doneerde 19

Joke De Visser-almering
doneerde 19

"Heel veel succes Eddie"

Jeroen Vredegoor
doneerde 19

Simone & Kurt Theunis
doneerde 19

"Steuntje in de rug van Xander. Succes met sportieve actie."

Gudo Klein Gebbink
doneerde 19

Rudi Blommaert
doneerde 19

"Goed bezig Eddie"

Rik Verhaegen
doneerde 19

"Enjoy the ride."

Ella
doneerde 19

"Heel veel succes!!!!!!!"

Menno Visser
doneerde 19

Astrid Everaard
doneerde 19

Marco Visser
doneerde 19

"Succes! Goed werk!"

Anoniem
doneerde 19

"Succes!!!!!!"

Ruud Dingemanse
doneerde 19

"Mooi initiatief Arjen!"

Govert V
doneerde 19

Hans Ottens
doneerde 19

"Ik wil wel foto's zien!"

Anoniem
doneerde 19

Dennis Boudewijns
doneerde 19

"Succes Patrick."

Janine Zandee
doneerde 19

"Via LGZ volg ik jullie een beetje, al ken ik jullie niet persoonlijk. Respect voor deze 50 km, succes vandaag!!"

Lex
doneerde 19

"Lieve Franny, superfijn dat je dit doet. Als je een rondje gaat fietsen bel ff dan fiets ik mee om je uit dr wind te houden."

Kenneth Den Hollander
doneerde 19

"Succes! Mocht je onderweg nog goede koffie tentjes tegen komen hoor ik het wel 😂"

Yvonne Van Renswoude
doneerde 19

"Succes Lenneke!"

Roos Saman
doneerde 19

"Zet hem op kanjer!!!"

M Caljouw
doneerde 19

Adrir Everaard
doneerde 19

"Zet hem op !!"

Geert Doosje
doneerde 19

"Natuurlijk doen we mee"

Rogier Van Gemert
doneerde 19

"Veel succes!"

Marian Aerssens
doneerde 19

"Dag lieverd, veel succes."

Jarno Waterham
doneerde 19

Anoniem
doneerde 19

Frank Schins
doneerde 19

"Goed bezig jonge :)"

Piet En Anita De Vos
doneerde 19

"Succes allemaal,mooie actie"

Ivo
doneerde 19

Marco Wagenaar
doneerde 19

"Kanjer"

Igor Goossens
doneerde 19

"💪"

Anoniem
doneerde 19

"Nog een stukkie Elsa!"

Kenny Verhoye
doneerde 19

"Een kleine moeite voor een grote inspanning, mooi initiatief!"

John Van Den Heuvel
doneerde 19

"Veel plezier en succes toppers!"

Peter Adriaanse
doneerde 19

"Succes Roy, jij kan het"

Connie Rommens
doneerde 19

Philomien Voermans
doneerde 19

"Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6"

Anoniem
doneerde 19

Peter Wolfs
doneerde 18

"Kom op Arjan, wat een goed initiatief. Zet hem op !!!👍 grtz Peter en Karin"

Anoniem
doneerde 17

"Zet um op Xander"

Erik Janssen
doneerde 17

"Goed bezig!"

Anoniem
doneerde 17

Anoniem
doneerde 16

Dorien Van Bokhoven
doneerde 15

"Succes!"

Anoniem
doneerde 15

"Succes Patrick 👍"

Anita Ten Cate
doneerde 15

"Donatie gedaan. Veel succes."

Anita Elve
doneerde 15

Rinie Vaane
doneerde 15

"Heweldig dat je t doet!"

Rik En Kayleigh
doneerde 15

"Hoi Arjen, goed dat je je inzet voor het KWF. Dat is een mooi doel. Succes met fietsen! Groeten, Rik en Kayleigh"

Muriel Hofman
doneerde 15

"Veel succes Patrick! Groetjes David & Muriel"

Lou Remijn
doneerde 15

Silvia Van Muijlwijk
doneerde 15

"Wow, da's nog een een rit! Succes Andrea en Erik 💪🏻💪🏻"

Jose Hurkmans-van Der Kelen
doneerde 15

"hey Eddie wij steunen met alle liefde jouw actie die je zeker zult behalen..heel veel succes groetjes José en Tjeu"

Hans Klerks
doneerde 15

"Succes Arjen. Goed initiatief voor een erg goed doel.👍"

Albert Verstraeten
doneerde 15

"Veel succes"

Johan En Annemieke Van Den Boomen
doneerde 15

"Succes gewenst van je oud-collega’s uit Eindhoven"

Geert De Vos
doneerde 15

"Veel succes Elly. Goede actie !!"

Tim
doneerde 15

"Go go go Len! Heel veel suc6, goed bezig."

Bjorn Van Belzen
doneerde 15

Michel Dappers
doneerde 15

Ming Gilbert
doneerde 15

"Zet um op 💪🏻💪🏻💪🏻"

Naomi
doneerde 15

"Succes Eddie!"

Kim Remijnse
doneerde 15

"Zet hem op Arjen"

Danny Van Solm
doneerde 15

"Patrick,,,, toffe actie👍🤛"

Villa Vera
doneerde 15

"Goed bezig elsa"

Marjan Van Zweden
doneerde 15

"Mooi initiatief👍"

Jos En Leonie Van Rossenberg
doneerde 15

Arnoud Rijk
doneerde 15

"Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!"

Emy Terwiel
doneerde 15

"Top Peter suc6 met de laatste kmeters"

Peter Michielsen
doneerde 15

"Succes Peter, mooie actie!"

Humphrey Nieuwersteeg
doneerde 15

"Maak er een mooie rit van."

Familie Grefkens
doneerde 15

Martin Leijnse
doneerde 15

"Veel succes Patrick!"

Peter En Petra Wentzler
doneerde 15

"Jullie zijn kanjers!!! Super goed gedaan!😘"

Annemieke
doneerde 15

"Heel veel succes Erik en Andrea!! Kanker is inderdaad een rot ziekte."

Helma Minderhoud
doneerde 15

"Wijnand en Jean-Pierre, TOP dat jullie dit gaan doen ! Heel veel succes!"

Carolien Lauwers
doneerde 15

"Goed initiatief! Veel succes met de 50km"

Caroline Van Den Hoek
doneerde 15

"Goede actie, Margo! Trots op je!"

Gaico Aertssen
doneerde 15

"Goed initiatief Arjen!!"

Dirk
doneerde 15

"Strakkexactie hoor, sterkte met de uitvoering"

Sien Vd Klooster 5 Euro En Fam. Adri Witte 10 Euro.
doneerde 15

Jan Van Dalen
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

Mike En Daniella Evers
doneerde 15

"Toppers"

J Mol
doneerde 15

Josien Bartucek; Hans Kopmels; Leen Priester
doneerde 15

Quinten Van Komen
doneerde 15

Elma Flipse
doneerde 15

"Heel veel succes Arjen!!"

Jan Wieman
doneerde 15

"Ad Polak is mijn held!"

Anoniem
doneerde 15

"Wat een geweldig initiatief. Heel veel succes!"

Wim Wouters
doneerde 15

"Mooie actie lefgozer !"

Martin Geurden
doneerde 15

"Martin, veel succes met het fietsen voor het goede doel 👍 klasse"

Diny Dobbenberg
doneerde 15

"Succes met fietsen het is een goed doel"

P Bakker
doneerde 15

"Goed bezig"

Sandra Hamels
doneerde 15

"zet hem op, je bent goed bezig"

Ursula Bouwmeester
doneerde 15

"Mooi initiatief, veel succes met de actie 🌹"

Belle Gijssel-klop
doneerde 15

"Ik doneer al op vaste basis aan het Kanker-Fons, maar ik vind het super goed dat ze er alles aan proberen te doen deze vreselijke ziekte klein te krijgen dus doneer met liefde nog wat om hulp te bieden ❤️ ..ik hoop dat velen mee zullen doen🍀👍🏼"

Hannie Tissink
doneerde 15

"Bijna de €25000,- Geweldig!"

Cora
doneerde 15

"Succes Elsa !"

Guido Harmsen
doneerde 15

"Klasse, Ad!!!"

Anoniem
doneerde 15

Els Verfaillie
doneerde 15

"Roy, hopelijk heb je de tocht goed volbracht gisteren, mooi dat je dat doet voor het goede doel!"

Anne Meint Bouma
doneerde 15

Wendy En Dennis Van Der Linden
doneerde 15

"we wensen jullie veel positieve reacties en een mooie opbrengst"

Gijsa En Ine Vd Does
doneerde 15

Frans De Kok
doneerde 15

"Succes"

Lieneke
doneerde 15

"Succes! Groet Lieneke"

Anoniem
doneerde 15

Bert Van't Hof
doneerde 15

"Kleine aanvullende ondersteuning voor jou mooie doel."

Olivier Aertssen
doneerde 15

"Omdat u mij altijd steunt. Steun ik u ook!"

Anoniem
doneerde 15

Coen Sander
doneerde 15

"Franny, Veel succes met je sponsorfietstocht! Goed bezig!"

Danielle Leenstra
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

"Veel succes!"

Remco Van Der Kuijl
doneerde 15

"Succes met de 200km! Gaat jou zeker lukken!"

Jolanda Santbergen
doneerde 15

"Succes Elsa!"

Anoniem
doneerde 15

Rosan Vette
doneerde 14

Toon De Kam
doneerde 13

"Succes topper!"

Anoniem
doneerde 13

"Ik wens Martin heel veel sterkte"

Joyce Kramer
doneerde 13

A But
doneerde 13

"Mooi actie"

Andrea Van Elteren
doneerde 12

Nikki De Koning
doneerde 12

"Succes, Patrick. Groetjes Nikki."

Anoniem
doneerde 12

"Succes Elsa, goede actie"

Peter Vd Maas
doneerde 11

"Geniet er van."

Berry Knibbeler
doneerde 10

"Pat succes man..met je thuis marathon.."

Rian Krijger
doneerde 10

"Succes en zet 'em op!"

Marie Jose Janse
doneerde 10

Leo Pielaet
doneerde 10

"Je kunt het!!!Succes"

Anoniem
doneerde 10

Leny Munter
doneerde 10

"Succes Arjen"

Anoniem
doneerde 10

"Succes!!!!"

Mario Disco
doneerde 10

"Doe je best hé mafkees 👍💪"

Dennis Mulder
doneerde 10

"Succes Peter!"

Michel Van Sluijs
doneerde 10

"Mooi initiatief Eddie; met jouw conditie is die 1000km zo bij elkaar getrapt 😉 Succes!"

Rik Van Oostende
doneerde 10

"Heel veel succes!"

Lex Luteijn
doneerde 10

Wilma Crucq
doneerde 10

"Veel succes toppers, dat gaat helemaal goedkomen"

Anne De Kam
doneerde 10

Adrie
doneerde 10

"Succes, dat lukt je wel."

Albertine Tuil- De Werd
doneerde 10

"succes Topper"

Anoniem
doneerde 10

Marjo Nagtzaam
doneerde 10

"Top initiatief. Zet m op topper!"

Marianne Moorman
doneerde 10

Tom B.
doneerde 10

"Succes Anne!"

Edwin Schoe
doneerde 10

"Gaan met die banaan..! Succes met deze nobele tocht."

Patricia Willemse
doneerde 10

Muriel Hofman
doneerde 10

Anita Groenouwe
doneerde 10

"Goede aktie in deze crisis!"

Danny De Blaeij
doneerde 10

Bennie De Looff
doneerde 10

Kees Schog
doneerde 10

"Succes Patrick 💪"

Laura De Ridder
doneerde 10

"Veel succes mannen."

Jan Stuut
doneerde 10

M. Slingenberg
doneerde 10

"Nog ff je doel aangeven op je pagina. Goed intiatief Patrick en een leuke actie"

Nidia Dijkema
doneerde 10

"Succes!"

Anoniem
doneerde 10

"Ook ik draag graag mijn steentje bij als nichtje van! Succes!"

Anoniem
doneerde 10

Peter Gruijters
doneerde 10

"Succes"

Jan & Mirjam
doneerde 10

"Succes met je tour door Zeeland voor het KWF!"

Fam. Francke
doneerde 10

"Mooie actie, goed doel, Groetjes fam. Francke"

Marianne Sinke
doneerde 10

"💪💪🙋‍♀️"

Han Van Mierlo
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Zet hem op bas"

John De Jonge
doneerde 10

Trudy Bonte-schipper
doneerde 10

Erik En Kyra
doneerde 10

"Mooi initiatief Arjen! Zet hem op 💪"

Sjoerd En Toto Van Der Horst
doneerde 10

"Goed bezig👍🏼"

Riny Danes
doneerde 10

"Heel veel succes Lenneke!"

Marlies
doneerde 10

"Succes Xander!!!"

Bram Lagendijk
doneerde 10

"Veel succes"

Anoniem
doneerde 10

Bommetje Van Veen
doneerde 10

Niels Voet
doneerde 10

Rick Engering
doneerde 10

"Gevraagd te doneren door Bert Schrier. Zet 'm op!"

Franny Van Iersel
doneerde 10

"Heel mooi doel! Zet hem op!!!"

Marlies De Molennaar
doneerde 10

"Jou kennende ga jij dit volbrengen 🚴‍♂️ toy toy toy Roy😘"

E Pals
doneerde 10

Mark Kloet
doneerde 10

"veel succes morgen Arjen . mooie rit toegewenst"

Kees De Kok
doneerde 10

Melanie En Leon Niewenhuijse
doneerde 10

Adriana
doneerde 10

"Succes Patrick!"

Anoniem
doneerde 10

Hemand Oedai
doneerde 10

"👍🏾👍🏾👍🏾"

Rody En Sara Lamper
doneerde 10

"Heel veel succes!"

Ruud Verbeek
doneerde 10

"Succes💪"

Arnoud Rijk
doneerde 10

"Succes Patrick, flinke maar mooie ronde voor de boeg"

Corné Minderhoud
doneerde 10

"Succes peter!"

Mariska Goethals
doneerde 10

Massagepraktijk Laurentius
doneerde 10

"Succes Patrick, flink rondje weer!"

Semmy (collega Janneke )
doneerde 10

"Heel veel succes!!"

Arie Boer
doneerde 10

"Je kent het motto van de huzaren :"Als je moe bent, kun je altijd nog 100 meter!!""

Joran De Witte
doneerde 10

"Zet em op!"

Hans Van Den Broeke
doneerde 10

"Succes Peter."

Mariska Bomhof
doneerde 10

"Succes verder Peter!"

Dimphy Korstanje
doneerde 10

"Veel succes Roy!"

Myrte Tolhoek
doneerde 10

Dave
doneerde 10

"Zet hem op Arjen"

Heddie Nieuwdoro
doneerde 10

"Suc6"

Rens Van Liere
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"succes"

Fam Van Loenhout
doneerde 10

"Toppers ! Super initiatief, maatschappelijk brede betrokkenheid en goede PR. #Respect"

Jack Boonman
doneerde 10

"Succes Eddie"

Petra En Leen
doneerde 10

"Succes Pat!"

Anoniem
doneerde 10

Petra En Leen
doneerde 10

"Enorm indrukwekkend presentatie Andrea & Erik"

Anoniem
doneerde 10

Margriet Vd Weele
doneerde 10

Tom Kloet
doneerde 10

"Zet hem op!"

Jan Nagelkerke
doneerde 10

"Doe je best Elsa en veel succes 😉"

Willinda Breedijk
doneerde 10

"You Go, Peter! Dank je wel voor je inzet en tijd voor dit goede doel! Geweldig, wat een prestatie!"

Alien Ten Kleij
doneerde 10

"Succes met deze actie"

Anoniem
doneerde 10

Marianne Smak
doneerde 10

J. Stuut
doneerde 10

"Succes Eddie!"

Anoniem
doneerde 10

Lisette
doneerde 10

"Succes Patrick!"

Antoinette
doneerde 10

"Wat een goed initiatief!"

Jan En Ineke Murre
doneerde 10

Jan Stuut
doneerde 10

Rob Rabe
doneerde 10

"Vanwege de knappe prestatie van de ploegleider"

Nina De Leeuw
doneerde 10

"Veel succes Arjen!"

Antoine Witkam
doneerde 10

Martin En Maddy
doneerde 10

"Hartstikke leuk dat je meedoet. Mooie actie."

Marije Noordhoek
doneerde 10

"Veel succes morgen!"

Klaas En Ria Smak
doneerde 10

Martin En Maddy
doneerde 10

"Leuk dat je mee doet Wim, je weet hoe goed het doel is"

Anoniem
doneerde 10

Frans Voet
doneerde 10

"Succes Eddie, super dat je dit weer doet voor de KWF."

Jens Berkhout
doneerde 10

Richard
doneerde 10

"Succes Wijnand"

Michel Calon
doneerde 10

"Super actie Sanne, chapeau meissie en heel veel succes. Ik weet gewoon dat je het kan, strong lady 💪👊👍😉"

Franny Iersel
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Jan En Mirjam Joziasse
doneerde 10

"Veel succes!"

Maud Bogaert
doneerde 10

"Heel veel succes Roy met deze mooie actie!!"

Menno Nagelhout
doneerde 10

"💪"

Jan De Kam
doneerde 10

Vch Kuik
doneerde 10

Tim Kramer
doneerde 10

Anco Bauer
doneerde 10

"Succes Eddie 🚴‍♂️🚴‍♂️"

Anoniem
doneerde 10

Alex Dekker
doneerde 10

Moniek
doneerde 10

"Alternatiefje, succes!"

Chris Op 't Hoog
doneerde 10

Jack Marinissen
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Margriet Kok, De
doneerde 10

"Succes Bart....."

Marcel Pater
doneerde 10

Heidy Willems
doneerde 10

"Zet m op mannen, voor het KWF!"

Henk Antheinisse En Gerard Vader
doneerde 10

Ellen Voge
doneerde 10

Wilfried Uitterhoeve
doneerde 10

André ?? Kwakernaak
doneerde 10

Amanda Groenendaal
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

André ?? Kwakernaak
doneerde 10

Sjaak Dekker
doneerde 10

"Veel succes"

Anoniem
doneerde 10

"Hopelijk haal u het streefbedrag! Heel k al gedaan."

Marloes Saaman
doneerde 10

Kees Bin
doneerde 10

"Succes!"

Anoniem
doneerde 10

Samantha De Groot
doneerde 10

"Succes wat een geweldige actie topper"

Berry En Annette Van De Ven
doneerde 10

"Super prestatie en goed doel Arjan💪💪"

Jonneke Witjes
doneerde 10

Hanneke
doneerde 10

"Veel succes Franny!"

Annemiek Verhage
doneerde 10

"Zet ‘m op Patrick! Niets is jou ook te gek he;-) #keeprunning"

Ahmed El Kharbouchi
doneerde 10

"Goed bezig Peter en heel veel succes met actie! Groetjes, Ahmed El Kharbouchi"

Marije Kopmels
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Bastiaan De Koeijer
doneerde 10

"Succes Arjen! Mooi dat je ook voor mijn pa rijdt."

Schaapje?
doneerde 10

"Succes👍"

Ludy Oosthoek
doneerde 10

"Come on Pieter Vette!!!"

Carls Zaat
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Jan Tolsma
doneerde 10

Berry Simonse
doneerde 10

"Mooie uitdaging, nog mooier doel"

Erwin Van Der Sloot
doneerde 10

"Veel succes! Go for it!"

Dien Kerkhove-geschiere
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Veel succes allemaal."

Jeroen Verheule
doneerde 10

Linda Van Os
doneerde 10

"Succes! 🚲💪🏻🌹"

Hans Kasse
doneerde 10

"Succes Erik & Andrea"

Caramia Marques
doneerde 10

"Succes Elsa!!"

P.i.e.t. Pieters
doneerde 10

"Succes Peter. Prima initiatief"

Walter Plessius
doneerde 10

"Succes 👍"

Anoniem
doneerde 10

Corrine Golverdingen
doneerde 10

"Elsa, heel veel succes!!!!!"

Franklin Klaasse
doneerde 10

"Suc6 met klimmen jonge middelkamp boy’s..."

Marco Van Boven
doneerde 10

"Succes Elsa💪👊"

Gemma Bogaert
doneerde 10

Hans En Mieneke Niewenbroek
doneerde 10

"Veel succes Peter !"

Stéphane De Barbanson
doneerde 10

"Veel succes topper!"

Niels Platschorre
doneerde 10

"Succes, zet 'm op!"

Maike Boerdam
doneerde 10

J. Berendsen
doneerde 10

"Succes.Prima idee voor dit doel."

Ronnie Mesu
doneerde 10

"Mooi initiatief Patrick! Wel een beetje doorrennen graag"

Jan Tavenier
doneerde 10

"Arjan, succes (je bent nu al onderweg)"

Richard
doneerde 10

"Mooi initiatief!"

Harry Wisselink
doneerde 10

"Zet hem op Arjen"

Wilfried Uitterhoeve
doneerde 10

Silvester En Tessa Rossenberg
doneerde 10

"Heel veel succes!"

Daniëlle Van Eenennaam
doneerde 10

"Een walcherse Marathon, niet te zunig. Gewoon een schepje erboven op."

Anoniem
doneerde 10

"Doe je best Elsa! Succes met de actie!"

Anoniem
doneerde 10

Claudia Riemens
doneerde 10

"Veel succes allemaal! Mooi initiatief ❤️🚲🌹"

Leon Tavenier
doneerde 10

Andre Miltenburg
doneerde 10

"Heel veel succes met jullie aktie!"

Cees
doneerde 10

"Top Roy!"

Martijn Lavooij
doneerde 10

"Succes Patrick!!!"

Sharona Wentzler
doneerde 10

"Super goed gedaan. Trots op jullie!"

Durby Meijboom
doneerde 10

"Succes! 🤛🏻"

Anoniem
doneerde 10

Peter Snaaijer
doneerde 10

"Peter, veel succes"

Bo Kwekkeboom
doneerde 10

Roy Bogaert
doneerde 10

"Zet ‘m op kanjers!"

Milou Roemeling
doneerde 10

"Zet ‘m op Ming!"

Tamara Van Leeuwen
doneerde 10

Marieke Van Falier-maas
doneerde 10

"succes gewenst met dit goede doel"

Jan Dalebout
doneerde 10

Michel Van Sluijs
doneerde 10

"Tien kilometer per dag valt best mee joh 😉 Succes met deze uitdaging!"

Lenny En Ad Franse
doneerde 10

Peetman Wisse
doneerde 10

"Heel veel succes! Dankjewel dat je dit doet!"

Ilona De Koster
doneerde 10

Monique Van Korven
doneerde 10

"Succes jean pierre goed bezig👍👍👍"

Nelleke Vleugel
doneerde 10

"Geweldig dat je dit doet Eddy. Ik sponsor je."

Marijke
doneerde 10

"Goed bezig, Lenneke! Alle vertrouwen in dat dit jou gaat lukken."

Jan Braat
doneerde 10

"Mooie actie Peter. Succes"