Zeeland in actie!

KWF Thuismarathon

Zeeland in actie

Zeeuwen hebben een groot hart en steunen al jarenlang KWF. Nu grote evenementen zoals de Delta Ride for the Roses noodgedwongen zijn geannuleerd, vragen wij Zeeland om KWF op een andere manier te helpen. Zoek een leuke eigen uitdaging en ga ervoor! Fietsen, lopen, wandelen, zwemmen of welke actie dan ook. Wees creatief, zoek een uitdaging en steun KWF

Eddie Bogaert, Ming Gilbert en Martin Slingenberg.

Team Updates

Afsluiting "Zeeland in Actie"

Monday 31st

Vanavond om 24.00 uur is onze eerste “Zeeland in Actie” voorbij. Het was veel werk, maar het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Woensdag 2 september om 10.00 overhandigt de echtgenote van onze overleden vriend Theo Schouwenaar de cheque aan het KWF. Zij doet dit in het bijzijn van haar kinderen. De overhandiging vindt plaats in de pop-up winkel van het KWF, tijdelijk gevestigd in de Klokstraat te Goes (voormalige free record shop). Omroep Zeeland radio en televisie besteedt hier aandacht aan.

We zijn dankbaar dat de teamleden hun uiterste best hebben gedaan om dit mooie bedrag binnen te halen. Hun prestaties waren geweldig. Onze dank hiervoor.

Eddie Bogaert, Martin Slingenberg en Ming Gilbert.

Een eindspurt "Zeeland in actie".

Sunday 23rd
We zijn bezig aan een eindspurt. Natuurlijk hebben we met z'n allen al een geweldig bedrag opgehaald, we hopen dat we ons streefbedrag nog halen.. Helpt u mee? 

nieuwe teamleden

Friday 14th
Wat zou het geweldig zijn als we nog nieuwe teamleden zouden krijgen. We willen graag het streefbedrag halen. Dus kunt u kubussen vernielen,  zwemmen, kanoën, breien, autowassen, truckduwen, gewicht heffen, handballen, koken, kleien of wat dan ook, zoek de uitdaging en doe mee.  U mag natuurlijk ook teamleden sponsoren. Het kan nog tot de 31ste augustus.   Doennnnnnnnnnnnn (Delen is lief)

Yes!!!!! € 30.000 euro

Monday 10th
We hebben de €30.000 euro gehaald. Geweldig een compliment aan alle mensen die hieraan  hun steentje hebben bijgedragen. Op naar de € 32.500,- Doen jullie mee?

Een verkorte versie van de livestream. Doneren stellen we erg op prijs.

Monday 10th

Liverstream livestream en foto's

Sunday 9th
In het vorige bericht staat de link naar de Livestream, de eerste 23 minuten even doorspoelen dat was de aftelling, tenzij u die wil zien. Daarna ziet u de livestream. 

Livestream "Zeeland in Actie" Eerste 23 minuten doorspoelen voor terug kijken

Thursday 6th

Geweldige bedrijven en een geweldige actie.

Monday 3rd

Zeeland in actie.

Onze actie voor het KWF loopt prima, we hebben al €29000,- euro opgehaald, het meeste van de deelnemende teams aan de Thuis Marathon van het KWF. Maar we gaan door tot 1 september met als hoogtepunt de livestream a.s. vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur. U kunt deze op onze facebook pagina volgen.

De livestream wordt mogelijk gemaakt door Hofman Productions, die kosten nog moeite bespaart om het tot een succes te maken. Mocht het weer tegenzitten dan stelt RBK verhuur uit Middelburg een gratis tent ter beschikking. De Krokante Krab uit ’s Gravenpolder verzorgt de catering voor de mensen die de hele dag in touw zijn. En natuurlijk alle sponsors, maar in het bijzonder de Rabobank Oosterschelde en ICt Peet uit Kamperland.

Dus vrijdag niet buiten in de zon zitten zonder uw laptop om onze uitzending te volgen. Zaterdag praat heel Zeeland over “Zeeland in actie” en u wilt toch mee kunnen praten?

Zeeland in actie.

Thursday 30th
We zijn best trots op de bijna € 29000,- euro die onze actie tot nu toe heeft opgebracht. Natuurlijk gaan we meer dan € 30000,- halen.  We werken hard aan de livestream. De mensen van Hofman Productions doen er alles aan om het te laten slagen. Wedden dat u geniet van de livestream. Ook hebben we van RBK verhuur de toezegging om bij regen een tent te plaatsen. Tenslotte zijn we blij dat het bestuur en de molenaar van de Oostmolen en alle artiesten alles in het werk stellen om de actie te laten slagen. En weet u, iedere cent gaat naar het KWF, we financieren waar nodig uit eigen zak en iedereen werkt belangeloos mee. En niet vergeten te doneren natuurlijk!!!!

RBK verhuur

Tuesday 28th
RBK verhuur stelt op ons verzoek direct een tent beschikbaar om de livestream ook bij regenachtig weer bij de Oostmolen  kan gebeuren. Wilt u tenten, kramen of andere zaken huren voor uw feest of evenement.  https://rbkverhuur.nl/

Teamleden gezocht.

Monday 20th
We hebben natuurlijk al een mooi resultaat geboekt, maar we zoeken nog nieuwe teamleden die helpen het bedrag te verhogen. Iedere individuele actie is toegestaan. Denk eens aan: fietsen, wandelen, garageverkoop, ramen wassen, auto wassen, elke sport actie etc. etc. Doet u mee voor het goede doel? 

Livestream promo.

Friday 17th
Een voorproefje van de livestream Zeeland in Actie op vrijdag 7 augustus aanstaande. Mis het niet, het wordt een leuke avond. En op TV zijn toch enkel herhalingen...😉https://zeelandinactie.wordpress.com/livestream/

Geweldig € 2500,- sponsoring van de Rabobank

Thursday 16th
Rabobank Oosterschelde sponsort € 2500,- voor Zeeland in actie. Het bedrag wordt binnenkort bijgeschreven op ons KWF account. 

Livestream op vrijdag 7 augustus 2020, aanvang 19.00 uur!!!

Monday 6th

7 Augustus 2020 is de livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge met vele bekende Zeeuwen zoals Boer Bastiaan met zijn Milou, Boerin Bertie en Elsa van Hermon. Binnenkort maken we meer namen bekend. Een livestream die u niet mag missen. Noteer vast in uw agenda. En doneren voor het goede doel of teamlid worden is nog steeds mogelijk. Zeeland in actie duurt tot 1 september 2020.

Livestream 7 augustus 2020 vanaf 19.00 uur

Friday 3rd
We gaan een livestream uitzenden vanaf de Oostmolen in Kloetinge met muziek, interviews en natuurlijk bekende Zeeuwen. U hoort meer van ons, dit mag u niet missen.

Teamlid worden?

Sunday 28th

Sinds 26 mei 2020 hebben we samen bijna €17000,- opgehaald voor het KWF dat dit jaar miljoenen misloopt.  Een geweldig bedrag, maar er is natuurlijk meer nodig om de miljoenen goed te maken, wij zullen dat niet halen.

MAAR, we hebben nog 2 maanden tot 1 september 2020, het einde van onze actie. We willen dan ook iedereen oproepen teamlid te worden, bedenk een individuele actie en schrijf u in als teamlid. U hoeft geen honderden sponsors te vinden. Iedere euro is er één voor het goede doel. En een individuele actie kan van alles zijn, van .. meter rollator duwen, scootmobiel rijden, ramen wassen, wandelen, skeeleren, zwemmen,  ijsjes eten, taart bakken tot ……

Doet u mee?

Natuurlijk is sponseren ook heel fijn, dat kan via https://acties.kwf.nl/fundraisers/Zeelandinactie

Wij, maar ook alle huidige en toekomstige kankerpatiënten zijn u dankbaar!

Martin Slingenberg, Eddie Bogaert en Ming Gilbert.

Willy Verbeek en Eddie Bogaert

Friday 26th

In gedachten rijd ik het dorp Ovezande binnen, op zoek naar het adres van Willy Verbeek. Willy is een oud voetballer van V.V. Volharding en hij nam onlangs contact met me op in het kader van “Zeeland in Actie”. “Natuurlijk geef ik je een donatie”, liet Willy als antwoord op mijn steunverzoek weten, “maar dan zou ik het ook wel leuk vinden om samen eens een rondje te fietsen”. De afspraak is toen gelijk gemaakt en vandaag gaat het er van komen. Ik heb eerder begrepen dat Willy zelf niet zo fanatiek meer fietst en dat hij op de fiets van zijn zoon met mij de mooie Zak van Zuid Beveland zal induiken. Ik ben dus voorbereid op een rustig rondje, want de 73-jarige Verbeek zal de straatstenen er toch ook niet zomaar meer uit fietsen, is mijn veronderstelling. Ik kijk raar op als ik de voormalige vleugelaanvaller van Volharding naar buiten zie komen. Mét fiets…..maar wat voor een fiets…een speed pedelec e-bike van uitzonderlijke klasse. Een waarbij je al 30 kilometer per uur rijdt als je met je ogen knippert. Ook als de outfit niet direct super aerodynamisch is, maar bestaat uit een zwarte voetbalbroek en platte gympen. En zo tuffen we van Ovezande via Driewegen en Ellewoutsdijk naar Hoedekenskerke. Willy kletst honderduit, ook tegen de wind in. Het met een kenteken uitgedoste monster op twee wielen kan volgens de voormalige schicht van Ovezande, gemakkelijk 50 kilometer per uur halen. Ik besluit om mijn snelheid tegen de wind in terug te brengen van 30 naar 28, zodat ik ook nog mee kan doen aan het geanimeerde gesprek. De herinneringen aan weleer komen boven drijven, waarbij Willy meer details weet te vertellen over gezamenlijke gebeurtenissen dan dat ik me kan herinneren.
In Kwadendamme besluiten we nog een lusje over Heinkenszand te maken en op de weg naar ’s-Heerenhoek halen we een man in die we eerder in onze herinneringen hadden zien passeren: Nico de Winter tuft op de fiets richting Lewedorp. “Hij gaat daar biljarten”, vertrouwt Willy me toe. Nico draagt een mondkapje, kleur blauw-groen. Dat past prima bij de kleur van zijn ogen.

Bij Het Klompenkot tussen ’s-Heerenhoek en Borssele gaan we even goedemorgen zeggen tegen exploitant Gerard Nagelkerke en trakteert Willy me op een paar heerlijke colaatjes. Gerard is goedgeluimd, alhoewel hij het hele “anderhalve meter gedoe van Rutte” maar dom vindt. Ik snap ‘m wel, de horeca krijgt zwaar voor de kiezen.
Tijdens de onderbreking bij Het Klompenkot betaalt Willy mij zijn donatie met het verzoek om dat door te storten naar “Zeeland in Actie”. Hij geeft 5 euro extra, hij heeft het zo naar de zin. Een mooie man, die Willy Verbeek. De bloedfanatieke en flitsende aanvaller van weleer is een stuk rustiger geworden. Willy zet zich in voor onder andere de voedselbank. In zijn 800 vierkante meter moestuin in Ovezande kweekt hij heel wat groenten voor die belangrijke voorziening. Via de bakker in Ovezande heeft Willy gezorgd dat het overschot van de Ovezandse bakkerij ook bij de voedselbank terecht komt. Mensen als deze Willy Verbeek zijn sieraden in de samenleving. Het is fijn om met deze kanjer rustig wat te drinken, waarna we via Driewegen opnieuw Ovezande aandoen. Ik neem afscheid van Willy, die besluit om toch eens wat meer per fiets De Zak in de duiken. En dat gaan we zeker ook nog eens samen doen. Ik pak na Ovezande nog een extra lusje om aan de geplande 70 kilometer voor vandaag te komen en blijf met mijn gedachten in Ovezande. Bij de voetbalclub en bij de wielerwedstrijden die ik daar aan de microfoon mocht doen. En waar ik zelfs ook nog aan wielerwedstrijden heb deelgenomen. De herinneringen maken me gelukkig. Ik realiseer me dat ik mooie tijden heb mogen meemaken en dat het nu dus ook mooi is om me, net als Willy Verbeek, nu sterk te maken voor een actie voor het goede doel. Zeeland in Actie. 

€15000,-

Monday 22nd
Begonnen met een streefbedrag van €10.000,- en nu zijn we al aan de €15.000,-. Alle donateurs en teamleden bedankt, geweldig. Maar we gaan door tot . . . . . .

€ 14000 euro !!!

Saturday 20th
Door alle geweldige teamleden en donateurs zijn we de €14000,- gepasseerd op naar de 15000 en meer?

€ 13000 op naar de . . . . .

Friday 19th
Geweldig, we zijn de € 13000 gepasseerd, natuurlijk maakt dit het miljoenen verlies niet goed, maar we zijn er heel blij mee. Iedere euro helpt om kanker de wereld uit te krijgen.

€12.000 en er komt een livestream.

Thursday 18th
We zijn de € 12.000,- gepasseerd.  Iedere donateur geweldig bedankt. En we hebben nog een nieuwtje. Vrijdag 7 augustus is er vanaf 19.00 uur een livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge. De livestream wordt ons aangeboden door Hofman productions uit Goes.  En natuurlijk is de presentatie in handen van ons teamlid Elsa van Hermon. Tijdens de uitzending zijn bedrijven welkom om hun donatie aan te bieden.

€ 11.000 voor KWF

Tuesday 16th
Geweldige we zijn de €11000,- gepasseerd. Dank aan alle donateurs en teamleden. We hopen natuurlijk op een nog mooier bedrag. 

De €10.000 gepasseerd.

Saturday 13th
€10.000 euro voor het KWF, ontzettend mooi. Maar we zijn er nog niet, onze actie gaat door tot eind augustus. We zoeken nog steeds teamleden en donateurs. Doet u mee?

Geweldige actie door Remco Wevers.

Friday 12th
Vandaag fietste ons teamlid Remco Wevers van Oldenzaal naar Goes. Een geweldige prestatie voor Zeeland in actie. Remco heeft dit gedaan natuurlijk gedaan voor het goede doel, en als een herinnering aan onze ontvallen vriend Theo Schouwenaar. 

Bijna € 9000,-

Wednesday 10th

Ons team wordt steeds groter en beter. We hebben bijna € 9000,- opgehaald, geweldig.  De actie gaat nog door tot eind augustus door. Wij hebben we ons streefbedrag naar boven bijgesteld. Donaties zijn nog steeds van harte welkom, evenals nieuwe teamleden.

Natuurlijk nodigen we bedrijven van harte uit om teamlid te worden. Dat kan op heel veel manieren, zoals een leuke actie, misschien wel een voor het Guinnes Book of records. En natuurlijk gaan wij extra aandacht besteden aan geweldige acties en mooie donaties. Doet u mee?

Eddie, Ming en Martin

Teamleden

Friday 5th
Begonnen Eddie, Ming en ik de actie in het zonnetje bij mij in de tuin. We zijn nu al met tien teamleden meer. Geweldig en we weten bijna zeker dat er nog teamleden bijkomen. We zijn al ruim over de 5000,- sponsering. We zijn dan ook heel blij met de actie van onze teamleden en de ontvangen donaties.

Geweldig, over de helft

Thursday 4th
Geweldig we zijn over de helft van het streefbedrag. Iedereen bedankt dat jullie op welke wijze dan ook meedoen. 

Thank you to our Sponsors

25.4

Gerard Schilte

10.4

André Vermeulen

10.4

Anonymous

3

yvonnes Atelier

10.4

Kors Welleman

2.4

Peter de Vos

10.4

Harry Wisselink

250.4

BGB Office Solutions BV

Topprestatie geleverd, respect!

250

Zeeland Theaters.

25.4

J

15.4

anne meint bouma

115.4

Costuumpje: Els, Connie, Jeannette, Mieke

De (deel)opbrengst van de mondkapjesactie, via Peter de Vos, voor het KWF! Van Costuumpje: Els, Connie,Jeannette, Mieke

25

Straat collecte Arnemuiden 29 augustus

10.4

Rosa Otte

175.4

Collecte tijdens KWF Thuismarathon

De opbrengst van de donaties in de collectebus tijdens de KWF Thuismarathon.

5

Anonymous

10.4

Carlos van den Berg

Goed gedaan Wijnand en Jean-Pierre! TOP !!

10.4

Martijn van der Bliek

10.4

Monique .

10.4

Fam Plansoen

Zet hem op buurman!!

10.4

Dorien

Succes Wijnand en Jean-Pierre! Zet hem op!

10.4

Hans Lievense

10.4

Dennis Van Rutten

Klasse mannen dat jullie dit doen. Zeker na de corona tijd.

25.4

Erica Huige

Top dat jullie dit doen!!!

10.4

Tamara Schöningh

19.4

Janine Zandee

Via LGZ volg ik jullie een beetje, al ken ik jullie niet persoonlijk. Respect voor deze 50 km, succes vandaag!!

10.4

Leonard Simonse

Nog even een laatste aanmoediging. Zet me op mannen!

10

Anoniem

20.4

Regine en Wim Boogert

Heel veel succes mannen!💪🏻

30.4

Inkie Weegels

Heel veel succes met deze uitdaging! Wij moedigen jullie vanaf de Noordweg aan! Paul en Inkie

25

Fam van de Valck

Heel veel succes!!

10

Gerjo Bommelje

Succes mannen! Aan de voorbereiding zal het niet liggen.

30.4

Marcel Koole

5.4

Cindy

Succes zaterdag! Misschien loop ik nog een stukje mee.

10

Mark van de weegen

210.4

Eduardus Bogaert

Door Cobie opgehaald, dank je wel!

65

Anonymous

Dank namens Janny

5

Daan Rijk en MIrjam Vermue

10

Rene Moerdijk

10

Rene Moerdijk

28.4

Anonymous

Jullie kunnen het toppers!!

10.4

Daniëlle van Eenennaam

Een walcherse Marathon, niet te zunig. Gewoon een schepje erboven op.

10

Evert Haak

Geweldig gedaan !!

5

Anita

heel veel succes zaterdag!

10.4

Marije Kopmels

10.4

Anonymous

Hopelijk haal u het streefbedrag! Heel k al gedaan.

20.4

Sylvia Voskamp

Veel succes met de laatste kilometers! Knappe prestatie. Het gaat je vast lukken!!

16.4

Anonymous

50.4

Gerda Van der Pol

Hoi Len, Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie waar je heel veel vrije tijd in hebt gestopt. Je hebt je doel behaald! Met nog een "klutsje" erbij van ons. Rien en Gerda

10.4

Fam. Francke

Mooie actie, goed doel, Groetjes fam. Francke

50.4

Danny Megens

Goed bezig Arjan , prachtige sportieve en maatschappelijke uitdzging 👍💪👊

50.4

Loopgroep Zeeland

Wijnand en Jean-Pierre! Heel veel succes ! Ik ben enorm trots! Super intitiatief!!

25.4

Johan Rijkeboer

Succes mannen, go, go, go...

6

Marleen Ossewaarde

25.4

Arno Geelhoed

19.4

Igor Goossens

💪

20.4

Anonymous

kanjer.

10.4

Hans Van der Werf

10

Kenneth van Belzen

Een topprestatie!!!

10

Paul Meerman

75

BSC toernooi Nieuwdorp dag 3 en 4

25

Rinus Struik

5

Houssein Bouzambou

10.4

Ineke Mansier

19.4

Kenneth Den Hollander

Succes! Mocht je onderweg nog goede koffie tentjes tegen komen hoor ik het wel 😂

10.4

Anonymous

50

MZVC MZVC

15.4

Albert Verstraeten

Veel succes

35.4

Anonymous

Succes met de laatste loodjes van jullie mooie actie!

10

Mark Voermans

Topper!!!

20.4

Wilbert Koole

Goed bezig broer.....succes met laatste etappe...... maar blijf daarna ook lekker fietsen

10.4

Samantha De Groot

Succes wat een geweldige actie topper

10.4

Anonymous

150.4

LIMA Beach

Succes Margo! Hopelijk veel geld binnen halen.

20.4

Gerard van der Moezel

Doe je best.

10.4

Richard

Succes Wijnand

10.4

Anonymous

10.4

Rens van Liere

50

Daniëlla Vette

Heel veel succes met jullie inspanningen voor deze geweldige actie👌

10.4

Anonymous

30

Cor De Jongh

50.4

Camphens

Zet hem op ik leef nog door dat er genoeg onderzoek is gedaan naar borstkanker

10.4

Tante marij Van Korven

Succes ...groetjes tante marij

10.4

Buurman Kees uit Nieuw Lekkerland op camping de Inkel

10.4

J Frel

Succes!! 😅

65

Bezoekers BSC toernooi 15 augustus

5

Dhr. de Ruiter

5

Fons vd Waart

5

Corrie Hage

10

Frank Martens

20.4

Marijke

20.4

Maarten Den Dekker

Succes mannen!

25

Grada van Langeraad

5.4

Stefan Y.

Succes mannen!

10.4

Laura de Ridder

Veel succes mannen.

50.4

Jacco Leijdekkers / Westhove

Goed bezig Arjan! Veel succes met je actie. 👍🏻💪🏻

250.4

Anonymous

Stichting Arjaan de Schipper ondersteund deze actie.

22.4

Derkje Koel

10.4

John Hollander

Zet hem op mannen!!!

50.4

Ineke en Sidney

"Petje af", mooie actie!

19.4

M Caljouw

20.4

Jörgen Peer

Heel veel succes en denk dat ik een stuk met jullie meeloop.

60

Bezoekers BSC Toernooi 12 augustus

5.4

Edwin Overbeeke

Succes Peter! Goed bezig!

20.4

Van der vlies

50.4

Bonte

68.4

Els, Mieke en Connie

De opbrengst van de door ons gemaakte mondkapjes, verkocht via Costuumpje!

50.4

Anonymous

10.4

Ko lous

25.8

Suus Dijkgraaf

10

John Pleijte

Succes .. groetjes John

25.4

Rob Ferdinandus

10.4

Anonymous

25.4

Hans

Dinsdag 11 augustus ff rammen met Martin

25.4

Anonymous

100.4

Gerben Everaard

Hallo Wijnand en Jean-Pierre, een hele mooie actie en een hele zware taak in het vooruitzicht. Ik wens jullie beide succes in de voorbereiding en voor de dag zelf. Groetjes Gerben & Colleen

25.4

Martin de Kok

Klasse hoe je jezelf hiervoor hebt ingezet!

25.4

Marloes Bazen

Originele actie! Prachtig! Succes!!

50.4

Anonymous

50.4

Arno Van Horssen

10.4

Fam Van Loenhout

Toppers ! Super initiatief, maatschappelijk brede betrokkenheid en goede PR. #Respect

25.4

Anonymous

5.4

Emma Vos

5.4

Sonja Geerts

Succes Yvonne

5.4

Katleen

15.4

Coen Sander

Franny, Veel succes met je sponsorfietstocht! Goed bezig!

10.4

Hans Tramper

Ontzettend mooi initiatief Patrick! En respect hoe je je passie voor de sport inzet voor het KWF! Alle succes met de Molenmarathon!

5.4

Anonymous

350.4

MIni-camping Victoria

De opbrengst van de jaarlijkse camping BBQ met verloting wordt ieder jaar aan een goed doel gedoneerd. De prijzen van de verloting worden door de kampeerders bijeengebracht en via een verloting weer verdeeld onder de kampeerders. Een super gezellige avond met een prachtige opbrengst voor Zeeland in Actie!

20.4

Anonymous

Succes Patrick. Mooi dat je dit doet

10

Jan en Sylvia Lukasse

28.4

Anonymous

10.4

Joke & Hans Eijsackers

Trots op jou Martin en op (toch nog een beetje ons) Zeeland!

10.4

Maroeska Ars

10.4

John Peeters

Hey maatje, Succes zonder bike!

10.4

Kees De Krom

12.4

Nikki de Koning

Succes, Patrick. Groetjes Nikki.

15.4

Muriel Hofman

Veel succes Patrick! Groetjes David & Muriel

20.4

Judith Goetheer

Zet um op voor dit goede doel! 💪 Heel veel succes Patrick (en Martin Slingenberg )

25.4

Peter Koopman

Goed bezig Patrick !

20.4

Huib Boogert

Zoals beloofd.

5.4

Yvonne Verbeek

5

Wim en Ria ten Hove

5

Albert de Jonge

10.4

Marianne Smak

5.4

Britt

Mooi doel! Succes!

10.4

Wilma Crucq

Veel succes toppers, dat gaat helemaal goedkomen

10.4

Ivon de Pagter

Veel succes!

10

Marly Staes

Veel succes Arjan!! 💪

10.4

Ruud Sprong

25.4

Caroline

succes!

24.4

Nellie Hamerslag

Heel veel succes!

10.4

Helen Van de Sande

Succes!!! Zo veel kilometers. Petje af.

10.4

Inke Duffhues

25.4

van Ingen

Veel succes mannen.

10.4

Monique Van Korven

Succes jean pierre goed bezig👍👍👍

10.4

Marieke van Falier-maas

succes gewenst met dit goede doel

10

Dimphy Korstanje

Veel succes!

25.4

Anonymous

Martin succees

25

Peter Mol

respect voor je inzet !

25

Peter Mol

respect voor wat je hebt gedaan !

25

Peter Mol

Ga ervoor mannen ! Gaat lukken !!

10

Huib Goedegebuure

13.4

Anonymous

Ik wens Martin heel veel sterkte

5

Paula Mol

5.4

Co Bent

5.4

Anonymous

50.4

Camping Karnemelkshoek

2500

Rabobank Oosterschelde

100.4

Table d'Hôte Teune &

100.4

Anonymous

25.4

Rainier Zweep

Succes mannen! Goed bezig

5

Arjan Franse

Respect!

5

Cees Otte

20

Supporters onderweg op 25 juli Ovezande en Driewegen

10

Leon en Carmen

420

De deelnemers aan de solex tocht van 't Kompenkot op 25 juli 2020

Klasse !! Veel succes verder

19.4

John van den Heuvel

Veel plezier en succes toppers!

20.4

Jose van den Bulck

30.4

Ruben Kievit

Zet hem op Jean-Pi—erre 👍👍

25.4

Claudia Opzeeland

Succes !! 💪🏼🍀😘

19.4

Adrir Everaard

Zet hem op !!

10.4

Hendrik en Annemarie de Böck

Beste Jean-Pierre, Veel succes! Hartelijke groeten van Hendrik en Annemarie

50.4

Freja de Mooij

10.4

wendy de smit

fantastische aktie Martin, mijn complimenten. Dat men maar vlug iets vindt voor deze verschrikkelijke ziekte voor Lars, mijn schoonzoon.

10.4

Herman Van de Beek

Goed doel, zet hem op mannen!

5

William Voet

25

Patrick van Hoecke

heel veel succes pap en mam

20

oma

heel veel succes oma

10

kim

succes michael

5.4

Daan Witte

20.4

Hilly Bosch (no. 85)

Fantastisch dat jullie dit doen. Ik ben al donateur van het KWF maar voor iemand uit ons eigen appartementencomplex doe ik graag een extra donatie.

10.4

HansP

35.4

Anoniem

25.4

Christian Vette

Veel sterkte en succes maar ook plezier tijdens jullie super marathon.

28.4

Anonymous

205.4

fam. Jumelet

Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden.

5.4

Anouk Bogers

31.4

Anonymous

Heel veel succes

20.4

jan Baaijens

Goed gedaan!!

10.4

Dennis Stevense

10.4

Johnny Van der Klooster

15.4

Guido Harmsen

Klasse, Ad!!!

5.4

Anonymous

20.4

Xander Van Dijk

10.4

Stan de Koster

Veel succes met jullie loop

69.4

Anonymous

10.4

Eric en Myriam

50.4

Michel

Mooie prestaties!

20.4

Frans Sutin

straffe gasten die Middelkampers

10.4

Storm Klaasse

25.4

Anonymous

10

Armanda

Super gedaan mannen!

10

Familie Wesdorp

20.4

Peter van Dompselaar

10.4

Remko van Komen

30.4

Bas Jumelet

5.4

Danique Van Komen

25.4

Anonymous

10.4

Adrie en Rianne Pepping

Veel succes voor dit goede doel vandaag! Respect!

10.4

Anonymous

15.4

Quinten Van Komen

20

Thijs Smets

10.4

Jurgen Leerdam

25

Peter en Jacqueline Van Langeraad

Heel veel succes Michiel!

10.4

Lisette Kampen

20

Cindy & Patrick Jumelet

Heel veel succes!💪🏽

50.4

Arnold Van Laviere

10.4

Anonymous

Succes jongens👍

10.4

Marloes Bastiaansen

Succes!!

5.4

Els Maas

Succes Jean-pierre!!

20.4

Freddy en Annie Schauwvliege vergauwen

Goed initiatief Elly

25.4

José Van Thiel

Wat een mooi iniatief Wijnand en Jean-Pierre. Heel veel succes!💪🏃‍♂️🏃‍♂️😘

10.4

Liselot Maas

Succes met de 50 km dat gaat vast lukken !

15.4

Carolien Lauwers

Goed initiatief! Veel succes met de 50km

100

Marjelle Jacobsen

Succes! Super goed van jullie!

10.4

Bo Kwekkeboom

19.4

Govert V

10

Marie Claire Deij

10.4

Franklin Klaasse

Suc6 met klimmen jonge middelkamp boy’s...

50.4

Wilhelm & Marloes

Veel succes met de voorbereidingen en we komen jullie aanmoedigen de 29e!

50.4

Joost en Sharina

Veel succes mannen!

100.4

Ilse Vos

Succes Casper💪🏻

5

L. Da Silva

19.4

Astrid Everaard

10.4

Ellen Voge

10.4

Heidy Willems

Zet m op mannen, voor het KWF!

5.4

Anonymous

Succes

10.4

Rob Rabe

Vanwege de knappe prestatie van de ploegleider

100.4

Joop v Pel

Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte

50.4

Gerard Nagelkerke van Bar Eetcafé 't Klompekot.

Succes Peter !!

30

Harrold Dielissen

Wat een geweldige prestatie Ad..

50

Fietswereld Bliek

Je bent super bezig, nog heel veel suc6 verder

45.4

Familie van Zuidam en familie Buijze

Heel veel succes op de Camerig jongens!

5.4

Angela Priem

20.4

Kees Bastiaansen

50.4

Peter Vos

10.4

Paul Steijaert

Nog een extra bijdrage voor al dat fietsen!. Erg leuk en motiverend.

10.4

Sjaak priem

De opa van Storm Klaasse support Storm en KWF

50.4

Ad Polak

Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken

50.4

Ronny Vette

10.4

Wilma Mabelis

Top !! Heel veel succes met jullie uitdaging

25

Jan de Rijke

Succes met je bijdrage aan dit ontzettend goede doel!

15.4

Wendy en Dennis van der Linden

we wensen jullie veel positieve reacties en een mooie opbrengst

15.4

Anonymous

50

Van Niewenhuizen

Van Van Niewenhuijzen

500

Eddie Bogaert

Eigen opbrengst via Eddie gestort

5.4

Mirna Jansen-Coenen

Je bent een topper Peter!

100.4

Kees

Geweldig Eddie. Mijn complimenten!

15.4

Hannie Tissink

Bijna de €25000,- Geweldig!

19.4

Rogier Van Gemert

Veel succes!

25.4

Irma De Dreu

Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig.

10.4

H Nieuwdorp

100.4

Anonymous

10

Forrie Nijsse

10.4

Sigrid Epker-Jense

Succes mannen!! Jullie kunnen het!!

50.4

David van Eerd

Goe bezig mannen

10.4

Anne Marijnissen

10.4

Anonymous

10.4

p jobse

Succes mannen eitje voor jullie .

10.4

Inge Soffers

Heel veel succes!! Het is voor een nobel doel

5.4

Jeanne Scheepens

Veel succes!👍

5

Anonymous

25.4

Peter Adriaanse

Succes mannen, zeer goed initiatief

20.4

Michiel Bruschke

10

Marja Erven

Wat goed van je Jean=Pierre. Dat gaat je zeker lukken .... Ik wens je nu alvast veel succes met trainen. en zeer zeker een goed doel Jean-Pierre (en Wijnand).

10.4

John en Janneke

Thijs, 300 km een topprestatie!!

10.4

John en Janneke

💪 Maarten 300 km een topprestatie!!

50.4

John en Janneke

Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!

15.4

Mike en Daniella Evers

Toppers

50.4

Maikel, Nicole en kids

Yes, you did it! Knappe prestatie Xander.

50.4

Emjee/Bert

Mooie actie, succes!!

5.4

Frans Boogaard

Mooie actie mannen, succes!

10.4

Henk de Krom

5.4

Nel Vreeke

30.4

Arie en Nicole Voermans

Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪

12.9

A But

Mooi actie

5

Anonymous

28.4

S Trouwborst

15.4

Helma Minderhoud

Wijnand en Jean-Pierre, TOP dat jullie dit gaan doen ! Heel veel succes!

25.4

Jean-Pierre Maas

60.4

Iris Veekens

10.4

Roy Bogaert

Zet ‘m op kanjers!

25.4

Ludger de Nijs

wat een top prestaties van alle Middelkampers

10

Diny Broosus

15.4

Arnoud Rijk

Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!

19

Philomien Voermans

Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6

19.4

Anonymous

Succes!!!!!!

10.4

Chris op 't Hoog

30.4

Nicole Meerburg

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

20.4

Anja Brandt

succes Peter! Grt, Anja

25.4

Anonymous

10.4

Mariska Bomhof

Succes verder Peter!

19.4

Joeri Koole

10.4

E Pals

10.4

Anonymous

Zet hem op bas

10

Rob

Doe je best allemaal 😁

5.4

Anonymous

19.4

Anonymous

28.4

Anonymous

10.4

Jan Wieman

Premie voor Ad Polak! Hij heeft ballen.

15.4

Danielle Leenstra

5

Willemien Vette

Succes toppers!!!!

10

Inge Van Zuidam

Succes Bas!!!

20.4

Tanny Meijers

10.4

Lisanne Rijk

50.4

Ferhan Topal

Klasse actie Peter, succes, en hart voor KWF en Nieuwdorp ❤️

10.4

Marloes Rijk

Succes!

50.4

Kees Vermeulen

30.4

Anonymous

20

Anonymous

50.4

Michel Janssen

10.4

Marijn Wiskerke

Geweldig bezig!

23.4

Kees Versluijs

10.4

Maurice Stroosnijder

25.4

Sjaak

Mooie actie mensen, succes!

15.4

Jan Wieman

Ad Polak is mijn held!

10.4

Joke Paauwe

Succes

211.4

Gert-Jan & Jannie

Met veel respect en waardering gedoneerd.

25.4

Anonymous

10.4

Leontien De Jonge

Wat goed dat je het volhoud! Ga zo door "opgeven is geen optie "💪

10.4

Hans en Mieneke Niewenbroek

Veel succes Peter !

28.4

Anonymous

Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak.

28.4

Jan De Muynck

Succes iedereen met de uitdagingen

50.4

Anonymous

Succes Jacco, groetjes van nummer 11

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

50.4

Anonymous

100

Rene Z

25.4

familie Vos

15.4

Lou Remijn

10.4

Semmy (collega Janneke )

Heel veel succes!!

25.4

Peter Remijn

20.4

Rinus van Zuidam

veel succes kanjers

10.4

Rody en Sara Lamper

Heel veel succes!

20

Jeanne Broeckaert

50.4

Fa. A.A.K. van den Hoek & Zoon

14.4

Rosan Vette

100.4

familie de Vos

Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier

10.4

Lex Luteijn

28.4

Jan De Jager

Iedere stap is waardevol Peter!

50.4

Rinie en Nel Jakobsen

Ad een mooie prestatie zo in je eentje

10.4

Yvonne Kind

Ad , zet hem op , je kunt het

10.4

Anonymous

10.4

Martin Rijk

10.4

Jacolien Steijn

Succes!

150.4

Anonymous

50.4

Anonymous

25.4

R+ Makelaardij

Succes Peter! Zet hem op

10.4

Ruben

50

Eddie Bogaert

Foto Oestdrdam, Ko Schrijver.

10.4

Piet Van Dijke

Succes met alle acties.

50.4

Johan Koens

10.4

Lilian Adriaansen

50.4

Adri Van Noorden

Mooi initiatief. Succes!!!!

30

Eddie Bogaert

Van Rudy de Klerk, foto Schengen Goes.

20

Leon Van t Westeinde

Succes. Mooie actie👍

10.4

angelique van Opzeeland

25

L Jumelet

Heel veel succes allemaal.

15.4

Anonymous

5.4

Alex Van der Lugt

Succes met deze mooie actie.

10.4

Tamara van Leeuwen

10.4

Anonymous

30.4

Werner Testers

Succes met jullie aktie voor het goede doel!

10.4

Anonymous

10.4

Ludy Oosthoek

Come on Pieter Vette!!!

100

Genie Advies B.V.

5.4

Jvanhulst@zeelandnet.nl Van

5.4

Anonymous

10.4

Antoine Witkam

25.4

Marco Traas

10.4

Niels Voet

10.4

Han van Mierlo

25.4

Family Finney

Best of luck from the Finneys

20

Anneleen de Ruyck

50.4

Fam Koeman

Ga ervoor heren.

35.4

Pieter vette

5

Rob Van Oosten

10.4

Hans van Hengel

Mooi werk Roy

5.4

Christy Verschelden

Succes Michael! Groetjes Christy

15.4

Els Verfaillie

Roy, hopelijk heb je de tocht goed volbracht gisteren, mooi dat je dat doet voor het goede doel!

10.4

Paul Steijaert

Succes Ad (en de rest ook natuurlijk). Die 200 km. gaat jou zeker lukken!

3

Anonymous

5.4

Jeroen Verstraeten

10.4

Annita van den Ouden

25.4

Rian van der Made

Geweldig wat je hebt gepresteerd met deze wind . Ik doneer omdat KWF het nodig heeft en jij daarvoor gefietst hebt .Chapau.

20.4

Leen Oele

Voor Roy: hoe sterk is de eenzame fietser

20.4

Jaap en Doret

10.4

Peer Everts

Hallo Roy, top dat je dit doet voor een hele goede zaak !

28.4

Debby Bogaert

25.4

Peter Rentmeester

Prachtige actie.

10.4

Ed van den Bergen

Fantastisch, Roy. Prachtige prestatie en met een ongelooflijk positief humeur!

50.4

Ahmet van Eetcafe Orient Express; 's Heerenhoek

Ook vanuit 's Heerenhoek veel succes met deze bijzondere actie voor dit bijzondere doel.

10

Anonymous

10

Anonymous

20.4

Wilma Bosma

Lenneke omdat je er bijna bent doneer ik nog een keer!

5.4

Marielle Kafoe

Heel veel succes 🍀

20.4

Julia Van der Sneppen

Ik vind het een knappe prestatie Roy. Complimenten.

10.4

Miranda Konneman

zet 'm op Roy! Hoop dat je veel windje in de rug hebt!

25.4

Rudi Blommaert

Klasse man. Nog ff volhouden

10.4

L Verbirg

10.4

Jan en Maddy Knibbeler

Toi toi toi Roy. Je bent een kanjer!! Groetjes Jan en Maddy 💪💪👍👍😉

10.4

E. Buteijn

10.4

Guillaume de Punder

Succes morgen! Voor je doel..💪🏽💪🏽💪🏽

10.4

chantal bogaert

succes Roy

25.4

Hein Versluis

Kanjer!

10.4

Remco Wevers

Zet hem op Roy, succes!

10.4

Arjan

Mooi initiatief Roy. Sterkte morgen...

50.4

Robert

Veel succes Roy!

10.4

Silvester en Tessa Rossenberg

Heel veel succes!

10

Tonny Bruin

28.4

Burgemeester Vecchio's

Roy, zet hem op! Wij Vecchio's zijn sowieso trots op je omdat je deze zware uitdaging aangaat. Gr de burgemeester :-)

10.4

Stéphane de Barbanson

Veel succes topper!

10.4

Gemma Bogaert

10

Robert van der Wal

Succes Roy en met dit steuntje in de rug ben je over je streefbedrag gekomen 💪👌

25.4

Anonymous

Heel veel succes morgen.

15.4

Jos en Leonie van Rossenberg

50.4

Sjaak en Colinda

Veel succes mannen!

5

Sacco Koole

Mooi initiatief, veel succes!

10.4

Maud Bogaert

Heel veel succes Roy met deze mooie actie!!

25.4

Patrick

succes Michael

25.4

Jolanda Engelbrecht

Succes bikkel!!!

5

Anonymous

20

Annemie Acke

20.4

Peter Van Parys

10.4

Marianne Moorman

38.4

Edwin Evenhuis

5.4

Geraldine Tilroe

Goed initiatief Roy. Veel success en vooral genieten a.s. zondag!

5.4

Joris Weemaes

Heel veel succes Roy!

25.4

wijnand vette

10.4

Nelleke Westveer

Succes Tom!

10.4

Frans Voet

Succes Roy, mooi initiatief, mooie en sportieve uitdaging.

10.4

Jolijn Delissen

Heel veel succes Roy! Top Actie! 💪🏻 Super dat je je zo inzet voor het KWF!

50.4

Joris Ossewaarde

Hoi Roy, heel veel succes met de de rit voor dit goede doel! Groet, Angie & Joris 👍🏻

10.4

Tom Bogaert

Succes Roy!

10.4

Marion Wonders

Succes en geweldig dat je voor je collega gaat fietsen!

25.4

Patrick

I stick you a heart under the belt! #goodbusy

25

Maarten Den Dekker

Succes Roy! Maak er een mooie dag van 💪

25.4

jacco Kloet

10.4

Raff, Demi en Daan

Doe je best Opa Fiets!!!

19.4

Piet en Anita de vos

Succes allemaal,mooie actie

10.4

Patricia Versteegh

30

Tante Emma en Julia Bogaert

Een groot compliment!

10

Charlotte

Go Adje, GO!!!

5.4

Angelique De Block

Toppers

25.4

Jan Blok

Mooie actie voor een goed doel, Arjen!!

25.4

Marjan Blok

Heel veel succes, Lenneke!!

25.4

Erwin de Koster

Top gedaan Eddy, respect voor je prestatie en je inzet voor KWF

10.4

Harrie Akkermans

Kom op Ad

10.4

Francien Blommaert

Dat gaat jou lukken Roy! Zet um op!

10.4

Evert Blommaert

Veel succes Roy!

5.4

Anonymous

50.4

Adrie Van den Brande

Een grote uitdaging , Heel veel succes

10.4

Lex en Monique van de Vijver

Mooie actie Roy. Veel succes!

7.4

J.a. Steenbakker

25.4

Vecchiosport

Suc6 Roy

15.4

Emy Terwiel

Top Peter suc6 met de laatste kmeters

10.4

Anonymous

Veel succes allemaal.

10.4

Erwin van der Sloot

Veel succes! Go for it!

25.4

Monnie IJsebaert

Knap gedaan.

10.4

Hanneke

Veel succes Franny!

19.4

Ella

Heel veel succes!!!!!!!

50.4

Cris Cuypers

Veel succes Ad

28.4

Adriaan Coppoolse

Nette actie...pleuriseindlopen.

10.4

Anonymous

succes

10.4

Myrte Tolhoek

50.4

John van Baal

Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!

17.4

Anonymous

Zet um op Xander

50.4

Ad Lijmbach

Mijn euro's, (afgerond) op basis van km minder dan vorige maand.

15.4

Anonymous

20

Leo Vorthoren

Ik had me een weekje vergist, maar hierbij met terugwerkende kracht alsnog een sponsor bijdrage. Heel knap gedaan!

10.4

Elly Courtin

Veel succes franny...goed bezig

15.4

sandra hamels

zet hem op, je bent goed bezig

10.4

Erline Dekker

5.4

Anonymous

50.4

Niek van Bedaf

10.4

Tom Verbeek

Top gedaan mannen

10.4

Anonymous