Zeeland in actie!

KWF Thuismarathon

Zeeland in actie

Zeeuwen hebben een groot hart en steunen al jarenlang KWF. Nu grote evenementen zoals de Delta Ride for the Roses noodgedwongen zijn geannuleerd, vragen wij Zeeland om KWF op een andere manier te helpen. Zoek een leuke eigen uitdaging en ga ervoor! Fietsen, lopen, wandelen, zwemmen of welke actie dan ook. Wees creatief, zoek een uitdaging en steun KWF

Eddie Bogaert, Ming Gilbert en Martin Slingenberg.

Team Updates

Afsluiting "Zeeland in Actie"

Monday 31st

Vanavond om 24.00 uur is onze eerste “Zeeland in Actie” voorbij. Het was veel werk, maar het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Woensdag 2 september om 10.00 overhandigt de echtgenote van onze overleden vriend Theo Schouwenaar de cheque aan het KWF. Zij doet dit in het bijzijn van haar kinderen. De overhandiging vindt plaats in de pop-up winkel van het KWF, tijdelijk gevestigd in de Klokstraat te Goes (voormalige free record shop). Omroep Zeeland radio en televisie besteedt hier aandacht aan.

We zijn dankbaar dat de teamleden hun uiterste best hebben gedaan om dit mooie bedrag binnen te halen. Hun prestaties waren geweldig. Onze dank hiervoor.

Eddie Bogaert, Martin Slingenberg en Ming Gilbert.

Een eindspurt "Zeeland in actie".

Sunday 23rd
We zijn bezig aan een eindspurt. Natuurlijk hebben we met z'n allen al een geweldig bedrag opgehaald, we hopen dat we ons streefbedrag nog halen.. Helpt u mee? 

nieuwe teamleden

Friday 14th
Wat zou het geweldig zijn als we nog nieuwe teamleden zouden krijgen. We willen graag het streefbedrag halen. Dus kunt u kubussen vernielen,  zwemmen, kanoën, breien, autowassen, truckduwen, gewicht heffen, handballen, koken, kleien of wat dan ook, zoek de uitdaging en doe mee.  U mag natuurlijk ook teamleden sponsoren. Het kan nog tot de 31ste augustus.   Doennnnnnnnnnnnn (Delen is lief)

Yes!!!!! € 30.000 euro

Monday 10th
We hebben de €30.000 euro gehaald. Geweldig een compliment aan alle mensen die hieraan  hun steentje hebben bijgedragen. Op naar de € 32.500,- Doen jullie mee?

Een verkorte versie van de livestream. Doneren stellen we erg op prijs.

Monday 10th

Liverstream livestream en foto's

Sunday 9th
In het vorige bericht staat de link naar de Livestream, de eerste 23 minuten even doorspoelen dat was de aftelling, tenzij u die wil zien. Daarna ziet u de livestream. 

Livestream "Zeeland in Actie" Eerste 23 minuten doorspoelen voor terug kijken

Thursday 6th

Geweldige bedrijven en een geweldige actie.

Monday 3rd

Zeeland in actie.

Onze actie voor het KWF loopt prima, we hebben al €29000,- euro opgehaald, het meeste van de deelnemende teams aan de Thuis Marathon van het KWF. Maar we gaan door tot 1 september met als hoogtepunt de livestream a.s. vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur. U kunt deze op onze facebook pagina volgen.

De livestream wordt mogelijk gemaakt door Hofman Productions, die kosten nog moeite bespaart om het tot een succes te maken. Mocht het weer tegenzitten dan stelt RBK verhuur uit Middelburg een gratis tent ter beschikking. De Krokante Krab uit ’s Gravenpolder verzorgt de catering voor de mensen die de hele dag in touw zijn. En natuurlijk alle sponsors, maar in het bijzonder de Rabobank Oosterschelde en ICt Peet uit Kamperland.

Dus vrijdag niet buiten in de zon zitten zonder uw laptop om onze uitzending te volgen. Zaterdag praat heel Zeeland over “Zeeland in actie” en u wilt toch mee kunnen praten?

Zeeland in actie.

Thursday 30th
We zijn best trots op de bijna € 29000,- euro die onze actie tot nu toe heeft opgebracht. Natuurlijk gaan we meer dan € 30000,- halen.  We werken hard aan de livestream. De mensen van Hofman Productions doen er alles aan om het te laten slagen. Wedden dat u geniet van de livestream. Ook hebben we van RBK verhuur de toezegging om bij regen een tent te plaatsen. Tenslotte zijn we blij dat het bestuur en de molenaar van de Oostmolen en alle artiesten alles in het werk stellen om de actie te laten slagen. En weet u, iedere cent gaat naar het KWF, we financieren waar nodig uit eigen zak en iedereen werkt belangeloos mee. En niet vergeten te doneren natuurlijk!!!!

RBK verhuur

Tuesday 28th
RBK verhuur stelt op ons verzoek direct een tent beschikbaar om de livestream ook bij regenachtig weer bij de Oostmolen  kan gebeuren. Wilt u tenten, kramen of andere zaken huren voor uw feest of evenement.  https://rbkverhuur.nl/

Teamleden gezocht.

Monday 20th
We hebben natuurlijk al een mooi resultaat geboekt, maar we zoeken nog nieuwe teamleden die helpen het bedrag te verhogen. Iedere individuele actie is toegestaan. Denk eens aan: fietsen, wandelen, garageverkoop, ramen wassen, auto wassen, elke sport actie etc. etc. Doet u mee voor het goede doel? 

Livestream promo.

Friday 17th
Een voorproefje van de livestream Zeeland in Actie op vrijdag 7 augustus aanstaande. Mis het niet, het wordt een leuke avond. En op TV zijn toch enkel herhalingen...😉https://zeelandinactie.wordpress.com/livestream/

Geweldig € 2500,- sponsoring van de Rabobank

Thursday 16th
Rabobank Oosterschelde sponsort € 2500,- voor Zeeland in actie. Het bedrag wordt binnenkort bijgeschreven op ons KWF account. 

Livestream op vrijdag 7 augustus 2020, aanvang 19.00 uur!!!

Monday 6th

7 Augustus 2020 is de livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge met vele bekende Zeeuwen zoals Boer Bastiaan met zijn Milou, Boerin Bertie en Elsa van Hermon. Binnenkort maken we meer namen bekend. Een livestream die u niet mag missen. Noteer vast in uw agenda. En doneren voor het goede doel of teamlid worden is nog steeds mogelijk. Zeeland in actie duurt tot 1 september 2020.

Livestream 7 augustus 2020 vanaf 19.00 uur

Friday 3rd
We gaan een livestream uitzenden vanaf de Oostmolen in Kloetinge met muziek, interviews en natuurlijk bekende Zeeuwen. U hoort meer van ons, dit mag u niet missen.

Teamlid worden?

Sunday 28th

Sinds 26 mei 2020 hebben we samen bijna €17000,- opgehaald voor het KWF dat dit jaar miljoenen misloopt.  Een geweldig bedrag, maar er is natuurlijk meer nodig om de miljoenen goed te maken, wij zullen dat niet halen.

MAAR, we hebben nog 2 maanden tot 1 september 2020, het einde van onze actie. We willen dan ook iedereen oproepen teamlid te worden, bedenk een individuele actie en schrijf u in als teamlid. U hoeft geen honderden sponsors te vinden. Iedere euro is er één voor het goede doel. En een individuele actie kan van alles zijn, van .. meter rollator duwen, scootmobiel rijden, ramen wassen, wandelen, skeeleren, zwemmen,  ijsjes eten, taart bakken tot ……

Doet u mee?

Natuurlijk is sponseren ook heel fijn, dat kan via https://acties.kwf.nl/fundraisers/Zeelandinactie

Wij, maar ook alle huidige en toekomstige kankerpatiënten zijn u dankbaar!

Martin Slingenberg, Eddie Bogaert en Ming Gilbert.

Willy Verbeek en Eddie Bogaert

Friday 26th

In gedachten rijd ik het dorp Ovezande binnen, op zoek naar het adres van Willy Verbeek. Willy is een oud voetballer van V.V. Volharding en hij nam onlangs contact met me op in het kader van “Zeeland in Actie”. “Natuurlijk geef ik je een donatie”, liet Willy als antwoord op mijn steunverzoek weten, “maar dan zou ik het ook wel leuk vinden om samen eens een rondje te fietsen”. De afspraak is toen gelijk gemaakt en vandaag gaat het er van komen. Ik heb eerder begrepen dat Willy zelf niet zo fanatiek meer fietst en dat hij op de fiets van zijn zoon met mij de mooie Zak van Zuid Beveland zal induiken. Ik ben dus voorbereid op een rustig rondje, want de 73-jarige Verbeek zal de straatstenen er toch ook niet zomaar meer uit fietsen, is mijn veronderstelling. Ik kijk raar op als ik de voormalige vleugelaanvaller van Volharding naar buiten zie komen. Mét fiets…..maar wat voor een fiets…een speed pedelec e-bike van uitzonderlijke klasse. Een waarbij je al 30 kilometer per uur rijdt als je met je ogen knippert. Ook als de outfit niet direct super aerodynamisch is, maar bestaat uit een zwarte voetbalbroek en platte gympen. En zo tuffen we van Ovezande via Driewegen en Ellewoutsdijk naar Hoedekenskerke. Willy kletst honderduit, ook tegen de wind in. Het met een kenteken uitgedoste monster op twee wielen kan volgens de voormalige schicht van Ovezande, gemakkelijk 50 kilometer per uur halen. Ik besluit om mijn snelheid tegen de wind in terug te brengen van 30 naar 28, zodat ik ook nog mee kan doen aan het geanimeerde gesprek. De herinneringen aan weleer komen boven drijven, waarbij Willy meer details weet te vertellen over gezamenlijke gebeurtenissen dan dat ik me kan herinneren.
In Kwadendamme besluiten we nog een lusje over Heinkenszand te maken en op de weg naar ’s-Heerenhoek halen we een man in die we eerder in onze herinneringen hadden zien passeren: Nico de Winter tuft op de fiets richting Lewedorp. “Hij gaat daar biljarten”, vertrouwt Willy me toe. Nico draagt een mondkapje, kleur blauw-groen. Dat past prima bij de kleur van zijn ogen.

Bij Het Klompenkot tussen ’s-Heerenhoek en Borssele gaan we even goedemorgen zeggen tegen exploitant Gerard Nagelkerke en trakteert Willy me op een paar heerlijke colaatjes. Gerard is goedgeluimd, alhoewel hij het hele “anderhalve meter gedoe van Rutte” maar dom vindt. Ik snap ‘m wel, de horeca krijgt zwaar voor de kiezen.
Tijdens de onderbreking bij Het Klompenkot betaalt Willy mij zijn donatie met het verzoek om dat door te storten naar “Zeeland in Actie”. Hij geeft 5 euro extra, hij heeft het zo naar de zin. Een mooie man, die Willy Verbeek. De bloedfanatieke en flitsende aanvaller van weleer is een stuk rustiger geworden. Willy zet zich in voor onder andere de voedselbank. In zijn 800 vierkante meter moestuin in Ovezande kweekt hij heel wat groenten voor die belangrijke voorziening. Via de bakker in Ovezande heeft Willy gezorgd dat het overschot van de Ovezandse bakkerij ook bij de voedselbank terecht komt. Mensen als deze Willy Verbeek zijn sieraden in de samenleving. Het is fijn om met deze kanjer rustig wat te drinken, waarna we via Driewegen opnieuw Ovezande aandoen. Ik neem afscheid van Willy, die besluit om toch eens wat meer per fiets De Zak in de duiken. En dat gaan we zeker ook nog eens samen doen. Ik pak na Ovezande nog een extra lusje om aan de geplande 70 kilometer voor vandaag te komen en blijf met mijn gedachten in Ovezande. Bij de voetbalclub en bij de wielerwedstrijden die ik daar aan de microfoon mocht doen. En waar ik zelfs ook nog aan wielerwedstrijden heb deelgenomen. De herinneringen maken me gelukkig. Ik realiseer me dat ik mooie tijden heb mogen meemaken en dat het nu dus ook mooi is om me, net als Willy Verbeek, nu sterk te maken voor een actie voor het goede doel. Zeeland in Actie. 

€15000,-

Monday 22nd
Begonnen met een streefbedrag van €10.000,- en nu zijn we al aan de €15.000,-. Alle donateurs en teamleden bedankt, geweldig. Maar we gaan door tot . . . . . .

€ 14000 euro !!!

Saturday 20th
Door alle geweldige teamleden en donateurs zijn we de €14000,- gepasseerd op naar de 15000 en meer?

€ 13000 op naar de . . . . .

Friday 19th
Geweldig, we zijn de € 13000 gepasseerd, natuurlijk maakt dit het miljoenen verlies niet goed, maar we zijn er heel blij mee. Iedere euro helpt om kanker de wereld uit te krijgen.

€12.000 en er komt een livestream.

Thursday 18th
We zijn de € 12.000,- gepasseerd.  Iedere donateur geweldig bedankt. En we hebben nog een nieuwtje. Vrijdag 7 augustus is er vanaf 19.00 uur een livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge. De livestream wordt ons aangeboden door Hofman productions uit Goes.  En natuurlijk is de presentatie in handen van ons teamlid Elsa van Hermon. Tijdens de uitzending zijn bedrijven welkom om hun donatie aan te bieden.

€ 11.000 voor KWF

Tuesday 16th
Geweldige we zijn de €11000,- gepasseerd. Dank aan alle donateurs en teamleden. We hopen natuurlijk op een nog mooier bedrag. 

De €10.000 gepasseerd.

Saturday 13th
€10.000 euro voor het KWF, ontzettend mooi. Maar we zijn er nog niet, onze actie gaat door tot eind augustus. We zoeken nog steeds teamleden en donateurs. Doet u mee?

Geweldige actie door Remco Wevers.

Friday 12th
Vandaag fietste ons teamlid Remco Wevers van Oldenzaal naar Goes. Een geweldige prestatie voor Zeeland in actie. Remco heeft dit gedaan natuurlijk gedaan voor het goede doel, en als een herinnering aan onze ontvallen vriend Theo Schouwenaar. 

Bijna € 9000,-

Wednesday 10th

Ons team wordt steeds groter en beter. We hebben bijna € 9000,- opgehaald, geweldig.  De actie gaat nog door tot eind augustus door. Wij hebben we ons streefbedrag naar boven bijgesteld. Donaties zijn nog steeds van harte welkom, evenals nieuwe teamleden.

Natuurlijk nodigen we bedrijven van harte uit om teamlid te worden. Dat kan op heel veel manieren, zoals een leuke actie, misschien wel een voor het Guinnes Book of records. En natuurlijk gaan wij extra aandacht besteden aan geweldige acties en mooie donaties. Doet u mee?

Eddie, Ming en Martin

Teamleden

Friday 5th
Begonnen Eddie, Ming en ik de actie in het zonnetje bij mij in de tuin. We zijn nu al met tien teamleden meer. Geweldig en we weten bijna zeker dat er nog teamleden bijkomen. We zijn al ruim over de 5000,- sponsering. We zijn dan ook heel blij met de actie van onze teamleden en de ontvangen donaties.

Geweldig, over de helft

Thursday 4th
Geweldig we zijn over de helft van het streefbedrag. Iedereen bedankt dat jullie op welke wijze dan ook meedoen. 

Thank you to our Sponsors

2.5k

Rabobank Oosterschelde

500

Eddie Bogaert

Eigen opbrengst via Eddie gestort

420

De Deelnemers Aan De Solex Tocht Van 't Kompenkot Op 25 Juli 2020

Klasse !! Veel succes verder

350

Mini-camping Victoria

De opbrengst van de jaarlijkse camping BBQ met verloting wordt ieder jaar aan een goed doel gedoneerd. De prijzen van de verloting worden door de kampeerders bijeengebracht en via een verloting weer verdeeld onder de kampeerders. Een super gezellige avond met een prachtige opbrengst voor Zeeland in Actie!

290

Anonymous

250

Bgb Office Solutions Bv

Topprestatie geleverd, respect!

250

Peet Ict B.v.

Succes Ming!

250

Anonymous

Stichting Arjaan de Schipper ondersteund deze actie.

250

Zeeland Theaters.

211

Gert-jan & Jannie

Met veel respect en waardering gedoneerd.

210

Eduardus Bogaert

Door Cobie opgehaald, dank je wel!

205

Fam. Jumelet

Mannen, Respect voor jullie inzet ten behoeve van het goede doel, mooi dat jullie dat als gezonde mensen willen doen voor de wat minder bedeelden.

200

Pierre Vermeule

FgM Fiets groep Middelburg olv Pierre Vermeule Wij steunen heel graag deze actie

175

Collecte Tijdens Kwf Thuismarathon

De opbrengst van de donaties in de collectebus tijdens de KWF Thuismarathon.

150

Lima Beach

Succes Margo! Hopelijk veel geld binnen halen.

150

Anonymous

138

Anne-marie & Justin Janse

Tuurlijk steunen wij jou! Onvoorstelbaar is de wijze waarop jij je inzet tegen deze k.. ziekte! Nu je streefbedrag bijstellen..... die eerste 1000 is binnen! X

115

Costuumpje: Els, Connie, Jeannette, Mieke

De (deel)opbrengst van de mondkapjesactie, via Peter de Vos, voor het KWF! Van Costuumpje: Els, Connie,Jeannette, Mieke

100

Familie De Vos

Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier

100

Anonymous

100

Table D'hôte Teune &

100

Joop V Pel

Dat we het een keer mogen winnen van deze verschrikkelijke ziekte

100

Ilse Vos

Succes Casper💪🏻

100

Gerben Everaard

Hallo Wijnand en Jean-Pierre, een hele mooie actie en een hele zware taak in het vooruitzicht. Ik wens jullie beide succes in de voorbereiding en voor de dag zelf. Groetjes Gerben & Colleen

100

Anonymous

100

Stel Orthopedie

Fantastisch wat jullie doen kanjers!! Blij dat wij in meerdere opzichten een steentje kan bijdragen.

100

De Schrijver Vastgoedonderhoud

Je zet je altijd zo geweldig in voor dit mooie doel en daarom we je graag ondersteunen bij deze actie.

100

Frans Sijnesael

Elsa, succes!

100

Anonymous

100

Kees

Geweldig Eddie. Mijn complimenten!

100

Jaap De Rooij

Veel succes met deze actie!

100

Bestuur Sv Nieuwdorp

Succes Peter !!

100

Arno Tange

Heel veel succes vanavond Patrick!👍

100

Rene Z

100

Genie Advies B.v.

100

Marjelle Jacobsen

Succes! Super goed van jullie!

95

Anonymous

75

Bsc Toernooi Nieuwdorp Dag 3 En 4

70

Anonymous

69

Anonymous

68

Els, Mieke En Connie

De opbrengst van de door ons gemaakte mondkapjes, verkocht via Costuumpje!

65

Bezoekers Bsc Toernooi 15 Augustus

65

Anonymous

Dank namens Janny

60

Iris Veekens

60

Bezoekers Bsc Toernooi 12 Augustus

51

Margo Mulder

50

Patrick Van Passel

Succes met je actie

50

Anonymous

50

John En Janneke

Heel veel succes Xander met je 300 km!!!

50

Leendert Muller

Zet m op Elsa

50

Ad Lijmbach

Mijn euro's, (afgerond) op basis van km minder dan vorige maand.

50

Fa. A.a.k. Van Den Hoek & Zoon

50

Anonymous

50

Camphens

Zet hem op ik leef nog door dat er genoeg onderzoek is gedaan naar borstkanker

50

Anonymous

50

Fruitsalon

Succes

50

Rob Minnaar

Veel succes.

50

Fynn En Sharon

Goed bezig mams!!!

50

Gerard Nagelkerke Van Bar Eetcafé 't Klompekot.

Succes Peter !!

50

John Van Baal

Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!

50

Richard Schuller

Natuurlijk doneer ik mee. Succes Anne

50

Evert Haak

Toch nog even een bijdrage .........

50

Gerda Van Der Pol

Hoi Len, Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie waar je heel veel vrije tijd in hebt gestopt. Je hebt je doel behaald! Met nog een "klutsje" erbij van ons. Rien en Gerda

50

Arno Van Horssen

50

Cris Cuypers

Veel succes Ad

50

Anonymous

50

Edwin Van't Westeinde

Succes

50

Nicole Stange-keijmel

Veel succes! Eddie, zolang ik jou ken zet jij je in voor dit belangrijke goede doel.

50

Bonte

50

Anonymous

Succes met deze actie, Eddie. Komt zeker goed door jouw inzet, en die van je medefietsers.

50

Hans En Marjet Luteyn

50

Camping Karnemelkshoek

50

Mieke Schouwenaar

Veel succes!🚵‍♀️

50

Anonymous

50

Eric De Ruijsscher

Mooie actie Elsa! Veel succes!

50

Cornelis Bove

Veel succes Eddie

50

Jeroen

Zet m op Paddy! Goed bezig

50

Jpm Hop

Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa

50

Frans Geijs

50

Johan En Leonora Vd Klooster.

50

Joost En Sharina

Veel succes mannen!

50

Anonymous

Succes Jacco, groetjes van nummer 11

50

Vecchio Sport

Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie.

50

Sjaak En Colinda

Veel succes mannen!

50

Wilhelm & Marloes

Veel succes met de voorbereidingen en we komen jullie aanmoedigen de 29e!

50

Oma

Trots op je Xander.Succes

50

Martha Van Enk

Sucses he

50

Paul De Gier

50

Stefan Sevens

Go for it!

50

Robert

Veel succes Roy!

50

M. Slingenberg

50

José Van De Swaluw

50

Peter Visser

50

Peter Visser

50

Monique Schoonen

Elsa, succes en ik ben trots op je!

50

Frank Van De Vijver

50

Helma En Peter Kloet

Go Jacco!

50

Jolanda Nijholt

Succes Anne! 😘

50

Peggy

Go go go Eddie

50

Janke Mulder

50

Hanne Van Aart

Topper Margo! Zet em op! 💪🏼

50

Peter Platschorre

Succes!!!

50

Emjee/bert

Mooie actie, succes!!

50

Maikel, Nicole En Kids

Yes, you did it! Knappe prestatie Xander.

50

Pim Roovers

zet hem op jonge!

50

Willem-jan Bek

50

Matja Gabriëlse

50

Joost Niederer

50

't Wienkeltje, Havenweg, Nieuwdorp

50

Adrie Van Den Brande

Een grote uitdaging , Heel veel succes

50

John En Janneke

Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!

50

Alex De Feijter

50

Smidt Investments Bv

Geweldig goed Erik en Andrea! Heel veel succes en ook plezier! Groetjes, Erik en Astrid

50

Arnold Van Laviere

50

Freja De Mooij

50

Joke Van Der Lei

Heel veel succes Erik en Andrea. Mocht Appelscha op jullie route liggen, wees welkom bij Staatsbosbeheer :)

50

Niek Van Bedaf

50

Arjen Geene

50

Jean-paul En Agnieszka

Eddie, respect voor al jouw inzet! Wij dragen graag ons steentje bij.

50

David Van Eerd

Goe bezig mannen

50

Ellian Geene

Goed idee Arjen, veel succes van ons vijven!

50

Ahmet Van Eetcafe Orient Express; 's Heerenhoek

Ook vanuit 's Heerenhoek veel succes met deze bijzondere actie voor dit bijzondere doel.

50

Anonymous

gift voor een goed doel, succes verder gewenst!

50

Adri Van Noorden

Mooi initiatief. Succes!!!!

50

Adri Gerards

Recent 50 jaar getrouwd stortten we 50 euro aan het KWF. Uit respect en ter nagedachtenis aan Theo Schouwenaar, al gekend vanaf m'n 17e en recent ook 50 jaar getrouwd, doch helaas......

50

Rian Van Der Made

Veel succes en denk aan John

50

Itn Groep

50

Anonymous

heel veel succes!! de kop is er af

50

Joop Van Der Laan

Alle steun is welkom voor jou Eddie, chapeau voor deze actie. Ik zal het ook delen via social media 👍

50

Marjan Camphens

Opgeven is geen optie ex patiënt borstkanker

50

Johan Koens

50

Kees Kik

Succes Eddie!

50

Anoniem

Bedrag van een sponsor die anoniem wil blijven

50

Ineke En Sidney

"Petje af", mooie actie!

50

Michel

Mooie prestaties!

50

Anonymous

50

Ab

Succes! Groeten Ab

50

Spaans

50

Anonymous

50

Marie Mcdonnell

50

Eddie En Marjolein

Ik ben trots op je! Een prachtige uitdaging. Succes!

50

Michel Janssen

50

Guus Verdult

Mooie actie Martin, zet hem op en maak de rit (ten) Veel succes!

50

Steffi Berks

Succes Lenneke! Zet hem op!

50

Aik Meeuse En Jeanne Kers

Fietsen maar! Daar zijn Zeeuwen altijd goed in geweest!

50

Anonymous

50

Camperplaats Leeuwarden

Wat mooi en goed dat jij / jullie hiervoor inzetten! Uiteraard doneren wij een bedrag. Wij maken 50 euro over. Heel veel succes! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden.

50

Joris Ossewaarde

Hoi Roy, heel veel succes met de de rit voor dit goede doel! Groet, Angie & Joris 👍🏻

50

Kees Vermeulen

50

Stefan, Henriëtte En Elise

Succes!!

50

Fam Koeman

Ga ervoor heren.

50

Vera

50

Nico Geels

Sterkte en veel succes met de tochten. Jasper, Sanne, Anna en Nico

50

Ronny Vette

50

Hans Koppelaar

Martin, geweldig initiatief. Veel succes met de training en met de actie

50

Mieke Schouwenaar

Veel succes!

50

Ad Polak

Ik steun het gehele KWF team Theo Middelkamp en speciaal de jongste renners, Senna, Renzo, Mees, Bas, Storm en Casper in hun poging veel hoogtemeters te pakken

50

Ferhan Topal

Klasse actie Peter, succes, en hart voor KWF en Nieuwdorp ❤️

50

Anonymous

50

Mieke Schouwenaar

Veel succes!🌹

50

Anonymous

50

Le Grand Bazar

Heel erg veel succes met je actie!!

50

Mieke Schouwenaar

Veel succes!

50

Jacco Leijdekkers / Westhove

Goed bezig Arjan! Veel succes met je actie. 👍🏻💪🏻

50

Rinie En Nel Jakobsen

Ad een mooie prestatie zo in je eentje

50

Loopgroep Zeeland

Wijnand en Jean-Pierre! Heel veel succes ! Ik ben enorm trots! Super intitiatief!!

50

Peter Vos

50

A De Frankrijker

Zet hem op Lenneke. Wat een super goed initiatief

50

Anonymous

Succes Roy!!

50

Danny Megens

Goed bezig Arjan , prachtige sportieve en maatschappelijke uitdzging 👍💪👊

50

Fietswereld Bliek

Je bent super bezig, nog heel veel suc6 verder

50

Daniëlla Vette

Heel veel succes met jullie inspanningen voor deze geweldige actie👌

50

Roy Bogaert

50

Anonymous

50

Mzvc Mzvc

50

Mathijs Roelofs

50

Eddie Bogaert

Foto Oestdrdam, Ko Schrijver.

50

Van Niewenhuizen

Van Van Niewenhuijzen

45

Familie Van Zuidam En Familie Buijze

Heel veel succes op de Camerig jongens!

45

Margreet Vd Vorst

40

Ilse Mol

Succes Eddie met dit mooie initiatief

40

Ellen Van Langen

Dromen Doen. Ook in Goes. Mooi Margo. Wij volgen het op de voet. Veel succes.

40

Titia Van Doorn

Veel succes Elly! Alles gaat dit jaar anders, maar jij blijft er tegenaan gaan. (; -)

40

Anonymous

40

Biljarters Uut 't Nieuwedurp: Jan Wondergem, Cees La Grand, Jan Beije, Wim Ten Hove, Rinus Westerweel, Cees Otte, Jan Polderdijk En Ton Uitterhoeve.

38

Edwin Evenhuis

36

Lion Baas

€0.50 per km leek mij wel wat voor zo'n monster tocht..... Go For It. #goedbezig

35

Anonymous

Succes met de laatste loodjes van jullie mooie actie!

35

Rein Stroosnijder

Succes Eddie !👍🏻

35

Rein Stroosnijder

Eddie succes 👍🏻❗️

35

Pieter Vette

35

Anoniem

35

Anonymous

34

Revelino En Debora

We maken de 750 vol 😀. Veel succes met je 300km (wat een monsterrit) voor het goede doel.

31

Anonymous

Heel veel succes

30

Marcel Koole

30

Anonymous

Samen sterker!

30

Marius Koole

30

Dirk-jan Slingenberg

Mooie actie. Veel succes!!

30

Nicole Meerburg

30

Ron Geertse

Goed bezig Paddy👊🏻💪🏻

30

Werner Testers

Succes met jullie aktie voor het goede doel!

30

Marco Van Oosten

Heel veel succes met dit prachtige initatief!!!!

30

Inkie Weegels

Heel veel succes met deze uitdaging! Wij moedigen jullie vanaf de Noordweg aan! Paul en Inkie

30

Arie En Nicole Voermans

Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪

30

Sandra Goossen

Succes Lenneke! 😘

30

Bas Jumelet

30

Wilfred Raas

30

Jef Bauwens

succes Roy!

30

Ruben Kievit

Zet hem op Jean-Pi—erre 👍👍

30

Anonymous

30

Cent En Carmen Traas

30

Harrold Dielissen

Wat een geweldige prestatie Ad..

30

Cor De Jongh

30

De Verzekershop

Na de Grevelingen maar weer eens een biertje doen.

30

Nicolien, Marlijn En Julan

Genieten dat je nu weer tijd hebt voor dit soort dingen. Je kunt dit!!! Liefs van je 3-tal🥰

30

Eddie Bogaert

Van Rudy de Klerk, foto Schengen Goes.

30

Tante Emma En Julia Bogaert

Een groot compliment!

30

Debby Bogaert

Topactie! Trots op je 👍

28

Anonymous

28

Jan De Jager

Iedere stap is waardevol Peter!

28

Cees Reitsma

Succez!

28

Anonymous

28

Jan Braat

Goed bezig Anne. Succes met je actie

28

Adriaan Coppoolse

Nette actie...pleuriseindlopen.

28

Wim Verburg

28

Anonymous

Succes 🌹🍀

28

Mirjam Schouwenaar

Succes 🌹🍀

28

Wim

Goeie actie mannen. Succes verder.

28

Jan De Muynck

Succes iedereen met de uitdagingen

28

Erwin Van Loo

Succes met deze mooie en noodzakelijke actie

28

Anonymous

Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak.

28

Burgemeester Vecchio's

Roy, zet hem op! Wij Vecchio's zijn sowieso trots op je omdat je deze zware uitdaging aangaat. Gr de burgemeester :-)

28

S Trouwborst

28

Marco Boekema

Succes en vooral ook veelplezier!

28

Anonymous

28

Debby Bogaert

28

Maaike Ottenhof

Succes Lenneke, Goes bezig

28

Anonymous

28

Anonymous

Jullie kunnen het toppers!!

28

Anonymous

28

Anonymous

28

Olaf Buteijn

Succes, Peter!

28

Anonymous

27

Niek Van Belzen

Succes Patrick

26

Bas Zwartkruis

Gas erop jonge!

26

Suus Dijkgraaf

25

Van Loenhout

Super gedaan Ming!

25

Madeleine Dekker

wat goed dat je dit doet! Veel succes!

25

Anonymous

Succes Pat, ons pap zal trots op je zijn!

25

Rainier Zweep

Succes mannen! Goed bezig

25

Jack De Boo Van Uijen

25

Anonymous

25

Jikke Van Loo

25

Family Finney

Best of luck from the Finneys

25

Jan Dingemanse

25

Peter Koopman

Goed bezig Patrick !

25

Jolanda Engelbrecht

Succes bikkel!!!

25

Cor Daane

Succes!!

25

Sara Pouwer

Succes!

25

Marco Traas

25

Anonymous

25

Chris Aarnoutse

success paddy!

25

Peter Remijn

25

Sander

Goed bezig Patrick! Succes!

25

Jos

Ook wij hebben van dichtbij ervaren wat kanker kan doen. Heel veel succes!!

25

Kenny Moelker

Heel veel succes!

25

Jan Bogaert

Courage

25

Anonymous

25

John Clement

25

Zeeland Running

25

Familie Vos

25

Anonymous

25

Evelyn Wijnbergen

Lieve Eddie heel veel succes 👍👍👍👍

25

John Wiskerke

Succes Roy,, hele uitdaging voor het goede doel!

25

Arjan Koole

25

Maud Van Loo

25

Bert Schrier

Succes!

25

Lia Verburg

Goed bezig veel succes !! Xx

25

Cati Smulders

Wat een prachtige en knappe prestatie hebben jullie geleverd. Complimenten!

25

Henk Van Gelder

Veel succes met jullie actie !

25

Patrick

succes Michael

25

Anonymous

Veel veilige en gezonde kilometers gewenst!

25

Wally Gilbert

25

Marloes Bazen

Originele actie! Prachtig! Succes!!

25

Peter Kortekaas

25

Freek Bustraan

Zet m op Martin! Mooi initiatief, maar ik blijf die fietstassen verdacht vinden😉

25

Seb Cretier

Zet hem op!

25

Kees Maljaars

25

Trudy En Levien Cijsouw

Veel succes kanjer, hoop dat je het streefbedrag haalt

25

Marie-fien Sturms

SUCCES

25

Jos Vermeule

25

Anonymous

laat je je fietstochten op Strava zien?

25

Anonymous

Loop in gedachten met je mee... succes voetbal vriend

25

Monnie Ijsebaert

Knap gedaan.

25

Annet Van Hal

Mooi initiatief om een goed doel (dit goede doel) aan jullie tocht te verbinden. Heel veel succes en nu al diep respect voor jullie. Groetjes Annet

25

Jan Blok

Succes Peter

25

Martin De Kok

Klasse hoe je jezelf hiervoor hebt ingezet!

25

Marijke Couque

Knap hoor veel succes

25

Jan Koole

Je bent goed bezig Ming!

25

Henny Van Horssen

Succes Wim!

25

Anonymous

Heel veel succes morgen.

25

Anonymous

25

Cora Volkeri

Succes!

25

Anonymous

25

Anonymous

25

Simone V.

Zet ‘m op!

25

Anonymous

25

Hidde Wisselink

Je bent een Topper!

25

Conny De Bruyn

Dat gaat je zeker lukken Elsa. Succes!

25

Vecchiosport

Suc6 Roy

25

Marco En Martine

Succes arjan!

25

Anonymous

Martin succees

25

Hans

Dinsdag 11 augustus ff rammen met Martin

25

Anonymous

25

Anonymous

25

Karlijn

Zet ‘m op, Elsa!

25

Fysiotherapie Van Liere

Succes Arjen

25

Ludger De Nijs

wat een top prestaties van alle Middelkampers

25

Eddie Bogaert

Omdat de strijd tegen kanker moet doorgaan!

25

Eddy Peeters

Wat goed van je dit sportieve initiatief..!!! Top hoor.. lieve groeten Eddy ,SUCCES!

25

Frank En Ageeth Niederer

Goed initiatief, veel succes!!

25

Marc Kolijn

Hoi Elsa , heel veel succes !! Groetje Marc en Marielle

25

John Staes

Gaat jou wel lukken! Mooi initiatief , zet hem op 💪🏻

25

Anonymous

Succes Margo! Stoer dat je dit doet!

25

Jean-pierre Maas

25

Van Ingen

Veel succes mannen.

25

De Vrijdagmorgen Wandelgroep Nieuwdorp

25

Ira Von Harras

WHOOP WHOOP 👏🏼

25

Edwin De De Kort

25

José Van Thiel

Wat een mooi iniatief Wijnand en Jean-Pierre. Heel veel succes!💪🏃‍♂️🏃‍♂️😘

25

Erica Huige

Top dat jullie dit doen!!!

25

Anonymous

25

Arjan De Roo

Succes patrick

25

Hein Versluis

Kanjer!

25

L Jumelet

Heel veel succes allemaal.

25

Mirjam Vreeke-reijnierse

Mooie actie en veel succes

25

Regina Tevel-goethals

Top bezig Elsa 👍

25

Anonymous

25

Adrie Louwerse

25

Dave Siebrecht

Steunen jou doel graag, goede zaak.

25

Jacky Gilbert

25

Peter Adriaanse

Succes mannen, zeer goed initiatief

25

Rudi Blommaert

Klasse man. Nog ff volhouden

25

Kdcc-zld

Uw geweldig doel steunen wij van harte.

25

Anonymous

Mooi initiatief.

25

Joris Antiek

25

Anonymous

25

Edwin Klap

25

Petra En Leen

Zet m op pa 👊

25

Els Van Den Van Den Dries Poortvliet

Succes

25

Bets Wubben

Martin heel veel succes met jouw team. Gezien wat ik allemaal mee heb gemaakt in het verleden en ook nu.nog zie ik vrienden die met deze rotziekte te maken hebben. Daarom mijn donatie.

25

Anonymous

Ik heb ut oek aan mun rekker Elsa. Kanker aan de prostaat. 8 Juni operatie in Gent

25

Erwin De Koster

Top gedaan Eddy, respect voor je prestatie en je inzet voor KWF

25

Annemie Bunnig

Goed van je!!!

25

Frank Montauban En Hanneke De Bruin

Veel succes

25

Marjan Blok

Heel veel succes, Lenneke!!

25

Jan Blok

Mooie actie voor een goed doel, Arjen!!

25

Harm Fluijt

Succes Arjen !

25

Peter Rentmeester

Prachtige actie.

25

Lenie Lievense

Lieve Ming, heel veel succes met deze mooie actie.

25

Marco Kloet

Succes

25

F Coppejans

Succes Michael 💪

25

Jopie Zweedijk

Opgeven is geen optie, we vechten door

25

Sjaak

Mooie actie mensen, succes!

25

Johan

Fantastisch initiatief

25

Fons@anny De Maat

25

Adri Van Liere

25

Irma De Dreu

Veel succes Casper, Bas, Senna, Storm en Mees. Maar vooral veel plezier op de Camerig.

25

Trudi Van Dijk &sjoerd Van Dijk

Heel veel succes , alle kleine beetjes helpen!!

25

Anonymous

25

Fons En Anny De Maat

Alle beetjes helpen kanker te bestrijden

25

Natascha Kuizenga

Veel succes en veel fietsplezier gewenst!

25

Rian Van Der Made

Geweldig wat je hebt gepresteerd met deze wind . Ik doneer omdat KWF het nodig heeft en jij daarvoor gefietst hebt .Chapau.

25

Rob Ferdinandus

25

Marco Geels

25

R+ Makelaardij

Succes Peter! Zet hem op

25

Rudy Demmenie

Succes en met respect voor jullie inzet...

25

Jacco Kloet

25

Roy Bogaert

25

Kriss Van Opdorp-van Vaerenbergh

Succes, Martin!

25

J

25

Rinus Verboom

Succes Eddie. Klasse

25

Claudia Opzeeland

Succes !! 💪🏼🍀😘

25

Willem De Jager

25

Gerben Verburg

25

Patrick

I stick you a heart under the belt! #goodbusy

25

Jan Bom

Eddy, succes en sterkte met het behalen van je streefkilometers. Mij gaat dat niet lukken. Gr

25

Gerben Verburg

25

Gerben Verburg

25

Arno Geelhoed

25

Tjarda Omta

Wat een schitterende prestatie ! Proficiat aan beide !

25

Christian Vette

Veel sterkte en succes maar ook plezier tijdens jullie super marathon.

25

Adrie En Ineke Geene

Succes Arjen Groetjes Pa en Ma

25

Huissoon Sport

25

Anonymous

25

Joost De Goffau

Go Margot! ;-)

25

Dick Kooman

Succes,

25

Jean-pierre

Mooi initiatief Roy. Heel veel succes.

25

Edgar Buijs

Mooie actie, succes!

25

Paul Burger

#Keep Running 🏴🖤👍

25

Johan Rijkeboer

Succes mannen, go, go, go...

25

Albert Van Breemen

Blijven fietsen! 👍🏼😷😁

25

Wijnand Vette

25

Caroline

succes!

25

Anonymous

25

Patrick Iersel

25

Janny Verburg

25

Janny Verburg

25

Tiny Vd Muijsenberg

TOI TOI TOI Succes Martin

25

Annemiek

Zet hem op Xander!

25

Grada Van Langeraad

25

Marianne En Jolanda

Heej Lenneke wat een sportief top idee om op deze manier toch een bijdrage te leveren nu veel niet kan doorgaan en 1000 km pff ga er maar aan staan petje af en go for it girl!!

25

Etappe Commerce

Heel veel succes met jullie super sympathieke initiatief! Samen voor elkaar!

25

Lian Van Herk-treels

25

Fam Van De Valck

Heel veel succes!!

25

E.m. Bogaert

Eddie, succes met de actie!

25

Peter Mol

Ga ervoor mannen ! Gaat lukken !!

25

Peter Mol

respect voor wat je hebt gedaan !

25

Peter Mol

respect voor je inzet !

25

Lenneke Strijd

25

Patrick Van Hoecke

heel veel succes pap en mam

25

Stephan Strijd

25

Annelies Spek

25

Ming Gilbert

25

Peter En Jacqueline Van Langeraad

Heel veel succes Michiel!

25

Straat Collecte Arnemuiden 29 Augustus

25

Rinus Struik

25

Marc & Gorik

Succes

25

Maarten Den Dekker

Succes Roy! Maak er een mooie dag van 💪

25

Etappe Commerce Eveline De Lange

Topper

25

Jan De Rijke

Succes met je bijdrage aan dit ontzettend goede doel!

25

Sylvia Trouwborst

25

Corrie

Kop in de wind !!!!!

25

Anonymous

Go for it Eddie!

25

Thea Jordaan

veel succes michael

24

Nellie Hamerslag

Heel veel succes!

23

Simone

Je kunt dit! 💪🏼 Als het je lukt neem ik taart mee naar de uitzending (of maak ik thee met melk voor je, jij mag kiezen). Successs!

23

Kees Versluijs

22

Derkje Koel

20

Anonymous

20

Anonymous

Succes Roy!

20

Peter Hop

Goed doel

20

Hilly Bosch (no. 85)

Fantastisch dat jullie dit doen. Ik ben al donateur van het KWF maar voor iemand uit ons eigen appartementencomplex doe ik graag een extra donatie.

20

Caro En Carlo

Succes Arjen 💪🏻

20

Anne Van De Swaluw

Ik sponsor alvast eerst zelf de eerste 20 km. U hopelijk de andere 180!

20

Peter Van Parys

20

Ed Schmitz

20

Adri En Nelleke

Goed initiatief voor het goede doel !! SUCCES !

20

Judith Goetheer

Zet um op voor dit goede doel! 💪 Heel veel succes Patrick (en Martin Slingenberg )

20

Oscar Elshout

Zet hem op Arjan. Top!

20

Rinus Van Zuidam

veel succes kanjers

20

Maarten Pleijte

Succes

20

Ad En Han

Veel succes voor dit bijzonder goede doel!

20

Rens En Karin Deurloo

20

Leon En Renata Elenbaas

20

Anja Brandt

succes Peter! Grt, Anja

20

Maarten Den Dekker

Succes mannen!

20

Geert Waelput

Ik zal aan je denken dat weekend. Straffe kerel. 💪

20

Marijke

20

Marleen Van Vuuren Van Doesselaar

Succes Elsa ☀️

20

Jan-willem En Esther Meertens

20

Sharon Liplijn

20

Sylvia Voskamp

Veel succes met de laatste kilometers! Knappe prestatie. Het gaat je vast lukken!!

20

Lisa Elenbaas

20

Sabine

Respect voor jouw prestatie, ongelofelijk!!!! KWF als doel raakt mij persoonlijk erg diep.....

20

Inge De Smit

Succes Xander!!!

20

Michel Sinke

Succes Patrick!

20

Van Der Vlies

20

Sjaak Labruijere

Veel succes, goede zaak.

20

Els Korstanje

heel veel succes

20

Cor N

Veel succes

20

Marco Visser

Succes! Goed werk!

20

John Guequierre

Gedaan

20

Jan En Anneke Blok

Heel veel succes en plezier gewenst!

20

Jimmy Peters

Whoop, go for it dude! Held!

20

Rosemarie Verdaasdo K

Veel succes! En geniet van de rit en het mooie weer.🌸🤗

20

Louw Wielemaker

Heel veel succes! Top dat jullie dit doen👍

20

Mark De Voogd

Andrea en Erik, ik volg jullie nu een poosje en heb best al wat km's voorbij zien komen. Dit slaat echt alles!! Ongelooflijk mooi en goed om dit te doen. Zoveel km's gaan niet voorbij zonder het nodige aan doorzettingsvermogen en ook wat pijn hier en daar,maar dat staat in klein contrast met de gevolgen van de ziekte. Ik heb bewondering!!

20

Wilbert Koole

Goed bezig broer.....succes met laatste etappe...... maar blijf daarna ook lekker fietsen

20

Gerard Van Der Moezel

Doe je best.

20

Stefan Koole

Hoi Arjen mooi initiatief. Succes met je rit. Ik hoop je ook weer snel te zien met de TGV groep. 👍🚴‍♀️💪👏

20

Marc De Vrieze

Succes Roy

20

Mirjam Visser

Super trots op jou 👍🏻

20

Francien Neuféglise-de Reu

Zet m op meid, je kunt 't

20

Leon Weststrate

Succes Eddy met je fietstochten!

20

Dennis Meerman

Mooi initiatief 👍 Veel succes!

20

Marcel Van Gilst

Heel veel succes . Hopelijk niet zo warm als deze ochtend

20

Bram De Waard

Succes!

20

Regine En Wim Boogert

Heel veel succes mannen!💪🏻

20

Jos Van Wees

Goed bezig Martin

20

Paul Mulder

20

Anonymous

Op de pedalen om euro’s binnen te halen . Ook al gaat het waaien ,kanker gaan we de nek omdraaien.

20

Daniel Joppe

Succes Roy mooi initiatief!

20

Freddy En Annie Schauwvliege Vergauwen

Goed initiatief Elly

20

Chris Soetens

Heel veel succes met jullie onderneming voor het goede doel. Jullie zijn mijn favoriete toppers. Groetjes Chris en Christine Soetens

20

Swinkels

20

Jo-annes En Mariska De Bat

Zet ‘m op!

20

Cees En Cobi Joosse

20

Jaap Weststrate

Het gaat goed zie ik. Succes verder!