Beheerder Lichtjesloop

Huis in actie

Adriaan van Lent

Zaterdag 24 september 2022 is de dag! Omcirkel ‘m met pen, maak een notitie in je smartphone en zet het op je to-do lijst. De organisatie voor het mooiste evenement van Harderwijk is weer gestart.

Geïnspireerd op KWF Samenloop (vooral bekend onder de naam ‘SamenLoop voor Hoop’) is het idee voor De Lichtjesloop ontstaan.

KWF Samenloop was een 24-uurs wandelevenement voor KWF dat werd gehouden tussen 2006 en 2019. In 2021 werd, als gevolg van de coronacrisis, besloten om definitief te stoppen met de evenementen.

Maar het wandelen, de kaarsenceremonie, de saamhorigheid… deze ervaringen hebben zoveel indruk achter gelaten bij veel mensen, dat het idee is ontstaan om toch weer iets te gaan organiseren. Het zal natuurlijk in aangepaste vorm zijn, kleinschaliger, maar we gaan weer lopen!

Kunnen we op jou rekenen? Loop mee en leef mee. Tijdens De Lichtjesloop vieren we het leven met onze kanjers. Steun (ex)-kankerpatiënten en zamel met ons geld in voor Stichting de Maretak ten behoeve van iedereen in en om Harderwijk die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten.

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Binnenkort meer informatie voor teams om aan te melden.

Tuesday 22nd Mar
Hou deze pagina in de gaten.