Making mugs for KWF

van Agnes Benders

Wij komen in actie tegen kanker

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel! 

Mijn updates

Making Mugs for KWF

Monday 1st Feb

Elk jaar heb je nieuwe voornemens, ook met de start van 2021 had ik een goed voornemen.
Naast natuurlijk de standaard, meer tijd voor jezelf, gezonder eten en meer sporten etc etc wilde ik graag ook mijn werk combineren met een goed doel.

Elk jaar maak ik vele voorbeelden van nieuwe glazuurtechnieken, glazuurcombinaties en werken met tools die we in onze webshop keramiekenglazuur.nl verkopen.
Superleuk om te doen en natuurlijk ook mooi al die werken, maar het is zo jammer dat er dan vervolgens niets meer mee gebeurt. Natuurlijk staan ze in het begin in de pottenbakkerij als voorbeeld en als er nieuwe voorbeelden zijn verdwijnen ze in een doos voor wanneer we er een workshop mee gaan geven.

Ik kan je vertellen we hebben inmiddels heeeeeel veel voorbeelden en ook heel veel dozen met keramiek staan. Dat moet anders kunnen toch?
Daar is nu ook verandering in gekomen met mijn goede voornemen voor 2021!

Alle voorbeelden die ik maak worden in de vorm van een beker/mok met oor. Zodat het gelijk een mooi en handgemaakt product is!! Elke beker wordt op een andere manier/kleur geglazuurd waardoor het een unieke beker wordt. Wat is er mooier om deze unieke bekers dan ook voor een mooi en goed doel te gaan verkopen was dan mijn tweede gedachte. Naast de goede voornemens die je voor jezelf neemt, ook een goed voornemen voor iemand/iets anders. Zo gezegd zo gedaan.

Inmiddels heb ik de stichting KWF Kankerbestrijding aan mijn Mugs_2021 project gekoppeld.
De helft van de opbrengst van de bekers zal gaan naar deze mooie stichting.

Naast het aankopen van een uniek handgemaakte beker "functionele kunst", steun je zo ook gelijk de KWF.

Vind je het leuk om ons project te volgen, kijk dan op ons instagram account Mugs_2021

De eerste gemaakte mokken zijn binnenkort verkrijgbaar in onze webshop

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.