Aline Aalbertsen

NN Marathon Rotterdam 2024

Mijn activiteiten volgen

707
kms

Ik ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam

Ik doe mee om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek en betere zorg voor iedereen die geraakt is door kanker. Geld dat heel hard nodig is, want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker. Help jij mij met een donatie? Namens mij en KWF: dankjewel!

#demooiste

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

1 week voor 'de mooiste'

Sunday 7th Apr
Nog maar 1 week voor de marathon. 
Op 8-1 begon ik met mijn 100dagen schema van Sportrusten. In totaal 4x een looptraining en 1x een kracht training per week. Ruim 60 trainingen in 100 dagen. Tot nu toe ruim 470 km gelopen. 
Gelopen in de regen, sneeuw, vorst, in het donker, intervallen met de loopgroep van Fit4All, een Urbantrail in Cothen. Dus veel afwisseling gehad in mijn trainingen, helaas kon Saar niet altijd mee. Ik heb genoten, ik heb afgezien, maar nu is het bijna zover! Vandaag sla ik mijn training over, voel me niet helemaal fit, beter nu niet fit  dan volgende week!  Deze week zal in het teken staan van af en toe een klein loopje, koolhydraten stapelen, uitrusten, spullen verzamelen en zorgen dat ik er helemaal klaar voor ben as zondag. Lee Towers zal voor de laatste keer "You never walk alone"  live zingen bij de start en IK ben daar bij! Mijn 2 zussen hebben hun route ook uitgestippeld en zijn herkenbaar aan 2 knal roze hoeden, zo kan ik ze niet missen langs het parcours! Mijn streeftijd zal rond de 4uur en 15min liggen. Toch is uitlopen mijn grootste streef en genieten!!!
Doordat ik loop voor het KWF heb ik zeker het idee dat ik niet alleen loop. De afgelopen maanden in totaal bijna €1300,00 opgehaald, ga ik de €1500,00 nog halen? Voor een ieder die al gedoneerd heeft, hartelijk dank, voor degene die me nog wil steunen? GRAAG!!! 
Volgende week zal ik de laatse blog 

2 weken voor 'de mooiste'

Sunday 31st Mar
We zijn er bijna!!! Nog 2 weken!!!

Maandagavond een interval training gehad bij Fit4All. Dat ging op een flink tempo, onder de 5min per km.
Op vrijdag mocht Saar mee en was het een training om snel te vergeten, onderweg kreeg ik buikloop. Tot overmaat van ramp, door alle stops, verwijderde ik ook nog twee derde van mijn training op mijn nieuwe horloge. Zaterdag een goede rustige training gehad. Vandaag (zondag) voor mezelf een interval training die in hetzelfde tempo ging als maandag!! Saar kon me bijna niet bijhouden ;)
Op de foto zie je hoe Saar smeekt om mee te gaan als ik mijn hardloop tenue aan heb....
De teller voor het KWF staat op €1238,00, ga ik de €1500 halen?
Mijn zussen gaan me in Rotterdam ook aanmoedigen en zijn druk bezig met het plannen van de route, dat is een hele klus! Hieronder een stukje van Ellen en Anneke;

Nog 2 weken voor de GROTE dag. Aline ligt goed op schema, maar hoe zit het met de supporters? 

Wij (Ellen en Anneke) gaan ook lekker! We hebben ons ingelezen in de do's en don't van het aanmoedigen, de aanmoedigingsplekken zijn bepaald en de route is grof uitgestippeld. Dat laatste viel nog niet helemaal mee, want je kunt niet in het parcour oversteken. Gelukkig kent de Maastunnel ook een fietstunnel en kennen we het traject al een beetje. De grootste uitdaging is het Krakelingerbos. Deze ligt tussen snelwegen en een rangeerterrein in waardoor we er lastig kunnen komen. Maar onze aanwezigheid is juist daar van groot belang. 

De man met de hamer ligt daar op de loer. 

En die willen wij juist aftroeven. 

Aline, deze supporters zijn er klaar voor en hebben er zin in! You rock, girl!!!! 
3 weken voor de 'mooiste'

Sunday 24th Mar
Ja ja, het komt nu toch heel erg dichtbij! Veel mensen vragen aan me of ik er al klaar voor ben, mijn antwoord is dan; "ja, dat denk ik wel. Ik voel me fit, heel fit. Conditioneel zal het zeker moeten gaan lukken, die benen zullen ongetwijfeld zeer gaan doen, hopelijk is dat pas aan het eind! Tot nu toe 399km getraind, in verschillende trainingsvormen. Hoge hartslag, lage hartslag en interval. Vaak getwijfeld aan mijn horloge, die gaf vreemde waardes aan.  Deze week besloten om een nieuwe te kopen. Met mijn nieuwe horloge kloppen de waardes weer met wat ik ervaar tijdens het lopen, dus goede investering (lees; rib uit mijn lijf)  
Komende 3 weken zal ik nog ruim 100km lopen en dan ben ik er klaar voor!!
In totaal nu €1212 opgehaald voor het KWF, wat een mooi bedrag! Ik hoop toch richting mijn streefbedrag te koen, dus als je nog niet gedoneerd heb en wil je wel? een klein bedrag zou al heel fijn zijn!
Het weer zit niet altijd mee, maar soms vallen de buien net naast je, zie foto!!
Tot zover weer mijn update, graag tot volgende week!

4 weken voor de 'mooiste'

Sunday 17th Mar
YEAH, over de €1000 heen voor het KWF.
Deze week mocht ik mijn collectebus bij SVL zetten. IK was zo benieuwd wat er in de bus zat. Meerdere weken stond deze in de salon en gister dus bij SVL. In de collectebus zat €198.59
Dat maakt misschien wel dat ik €1500 op ga halen!!!
Deze week begon ik met een natte intervaltraining van 6x5min op snelheid en 2min rust. Dat was een prima training. Vrijdag moest ik een 10km op snelheid lopen, niet mijn favoriete training, dus deze stond al vroeg op de planning. Een appje van mijn moeder gooide roet in het eten, er had een schaap gelamd! Dus eerst daar maar even een helpende hand bieden. Wat een mooi gezicht, 3 kleine lammetjes met een moederschaap die er gelijk goed voor begon te zorgen. Doordat er daarna 2 privé afspraken op de planning stonden werd het een middag loop. Het ging niet van harte, maar deze kan ik weer van mijn lijsje vinken. Zaterdag rustig gelopen. Zondag een 14km op een laag tempo met Saar gelopen. Al met al een heerlijke trainings week. Nu het nog 4 weken is voor de marathon begin ik ook met het stoppen van drinken van alcohol zodat ik straks fris en fruitig aan de start kan staan. In de laatste week voor de marathon zal ik ook mijn voeding aan gaan passen, maar daarover er later meer.
Fijne week!

5 weken voor de 'mooiste'

Sunday 10th Mar
Wat gaat de tijd snel!
Over 5 weken loop ik de marathon, de trainingen gaan goed.
Maandag een blokje gelopen van 8 km, de 32 km van de zaterdag ervoor zat nog in mijn benen. Dat heb ik er toen wel aardig uitgelopen. Op dinsdagochtend mijn minst favoriete training; kracht. Vrijdagochtend heerlijk met Saar gelopen, 12 km met een mooie snelheid van 5.32 per km. Die ochtend gingen we al vroeg op pad, 6.45uur. Er was een mooie zonsopgang en als kadootje zag ik ook nog een ijsvogel vliegen. Zaterdag een rustige training. Vandaag stond er een 13 km op de planning. Saar kon helaas niet mee, dus heb de training alleen afgewerkt.
Wat voor mij het beste werkt is dat ik elke training vast in mijn planning staat. Ik weet precies welke dag ik ga lopen of naar de sportschool gaat, waardoor je niet verzaakt.
Afgelopen week ook weer donaties gehad, zowel online als in de salon in de collectebus,  hartelijk dank! Daardoor heb ik van de week mijn streefbedrag verhoogd naar €1500
Voor iedereen een goede week!


6 weken voor de 'mooiste'

Sunday 3rd Mar
Deze week stond er voor maandag een snelle 7 km op de planning. Samen met Saar heb ik deze gelopen. Al een poosje twijfel ik aan mijn apparatuur omdat mijn gemeten hartslag niet klopt met mijn gevoel. Misschien toch nog investeren in een nieuw horloge? Ik probeer voor nu meer op mijn gevoel te lopen...
Vrijdag heb ik mijn training (met Saar), vogeltjes kijken gelopen. Deze training is bedoeld om heel ontspannen te lopen zonder te letten op hartslag en tempo. Altijd een fijne training!
De training van zaterdag was andere koek, er stond 32 km op de planning!!! Dit is mijn langste afstand naar aanloop van de marathon!
Zaterdag ochtend alle voorbereidingen getroffen; eten en drinken voor onderweg gemaakt, ringen af, goed ontbijt, apparatuur opgeladen, schapenwol voor mijn voeten om blaren te voorkomen ed.
Eerst ben ik via een omweg naar Driebergen gelopen, met de podcast van over mijn lijk in mijn oren. Wat indrukwekkend om vaders te horen die hun kind hebben verloren, of gaan verliezen aan deze K*ziekte. Een extra motivatie om geld op te halen voor onderzoek!!! Daarna mijn afspeellijst van spotify opgezet. Na 11 km kwam ik in Driebergen aan. Mijn krentenbollen met extra veel boter en hagelslag opgegeten, waarna ik me direct kon aansluiten bij de start van de halve marathon van de Driebergenloop. Waar iedereen begon aan de 21.1 km had ik er al ruim 11 km in de benen. Het parcours in Driebergen is lekker uitdagend, zand, blubberige bospaden en de hoogte verschillen van de Heuvelrug. Halverwege kreeg ik het wel wat zwaarder en merkte ik dat ik goed mijn focus moest blijven houden. De finish kwam in zicht en tikte ik 32.14 km aan. Wat een heerlijk gevoel geeft het om deze training te hebben volbracht. 
Vandaag heb ik mezelf maar een rustdag voorgeschreven, want soms is de beste training RUST!


7 weken voor de 'mooiste'

Sunday 25th Feb
Deze week prima kunnen trainen. 
Maandagavond een interval training bij Fit4all. Vrijdagochtend moest ik een snelle 10km lopen, met die training heb ik altijd wat moeite. Je mag (lees moet) even tot het gaatje gaan om te kijken waar je staat. Nou, ik was best tevreden met het resultaat, ondanks de flinke wind liep ik 10km  in 52.01.
Zaterdag was het lopen in de miezerregen.
Zondag een 12km gedaan daar zag ik onderweg al de ooievaars druk bezig op het nest. Ook kon Saar sinds lange tijd weer mee, zoals je op de foto ziet is ze uitgeteld!!!
Het bedrag wat ik al opgehaald heb is €831,00 (en wat nog in de collectebus zit). De komende week ga ik over de 250km heen want er staat een lange training van boven de 30km op de planning, maar daarover volgende week meer!
Geniet van de kleine dingen om je heen, tot volgende week!!!

8 weken voor de 'mooiste'

Sunday 18th Feb
Oeps, nog maar 8 weken. Dat klinkt dat het al heel snel is. Gelukkig gaat het trainen goed, 4 keer per week lopen en 1 keer per week kracht traing. Ik heb een 'klein' pijntje bij mijn heup, maar wat wat stretch oefeningen en rollen met de foamroller moet dat snel weer beter gaan.
Deze week heb ik 2 keer met Dante gelopen, de border collie van mijn moeder, zo gezellig.
Ook gelopen in mijn knal rode shirt van het KWF, daar kan je niet omheen ;)
Deze week is er in totaal €800.00 opgehaald en dan nog geld in de collectebus in de kapsalon. 
Het motiveert me om te gaan trainen ook als het regent zoals vanmorgen!!!
Een goede week en tot de volgende blog!!!

9 weken voor 'de mooiste'

Sunday 11th Feb
Een goede trainingsweek achter de rug. Op maandagavond een interval training bij Fit4all. het was een training met miezer regen. Dinsdagochtend een uur krachttraining om sterk te blijven, Vrijdagochtend ook weer gelopen in de regen, maar de temperatuur was 10 graden. Zaterdag en zondag met droog weer gelopen. Ook had ik vandaag gezelschap van mijn "nichtje". Mijn trainingsmaatje Saar kon deze week nog niet mee, wie weet volgende week wel!!! 
Nog steeds ontvang ik donaties, hartelijk dank!!!
Sommige met een motiverende tekst: 
Je bent een topper!
You never walk alone, zet hem op!
Zet hem op Aline, zo mooi dat je dit doet!
Ik loop in gedachten met je mee. Weet dat je het kan!
De teller staat op €783,00
Deze week was het voorjaar zichtbaar en hoorbaar, de sneeuwklokjes volop in bloei en zelfs de vogels waren hoorbaar in de ochtend!! Hebben jullie ze al gezien en gehoord? Zelfs ook een eekhoorn gespot!!
Voor iedereen een goede week en tot volgende week!!!


10weken voor de 'mooiste'

Sunday 4th Feb
Deze week relatief veel km gemaakt. Mijn schema wat ik volg is van Sportrusten. Volgens dit schema train ik 4x per week in verschillende hartslagzones, waardoor je op verschillende tempo's loopt, nooit verder dan 14km.  Zelf heb ik er een eigen draai aangegeven omdat ik toch graag 3 lange duurlopen wil lopen. De eerste lange duurloop was de halve marathon van Egmond. Deze week stond de tweede lange afstand op de planning, 27km. Tijdens deze loop kwam ik erachter dat mijn tenen het prima doen als ik ze wikkel in schapenwol. Na de vorige marathon hoefde ik maar 7 nagels te lakken! Ook verdroeg ik de gelletjes goed voor de extra voeding voor mijn spieren. Wel moet ik voortaan meer eten van te voren en mijn ringen af doen!!! Zo leer je iedere training, zodat we voorbereid aan de start kunnen staan in Rotterdam. Helaas was deze week mijn trainingsmaatje Saar niet fit, dus die heeft haar rust gepakt!
Er is al een bedrag van ruim €700,00 opgehaald, voor mij een extra motivatie!!!
Goede week en tot mijn volgende blog......

11 weken voor 'de mooiste'

Sunday 28th Jan
Deze week was het weer alle 4 de trainingen anders, variërend van kou, veel wind en regen is het een echte hollandse winter. Graag train ik met kou en met voorkeur de zon erbij!
Er is al ruim €600.00 opgehaald, bedankt donateurs!!! Het motiveert me extra om te trainen, ook al was ik deze week niet helemaal top fit. Het streefbedtag heb ik al verhoogd naar €1000,00!!! Doordat ik het minimum bedrag van €500,00 heb gehaald heb ik een startbewijs!!! Aan jullie allen; dank je wel!!! Ook heb ik het KWF shirt binnen om in te lopen, wie weet zie je me een keer daarmee lopen. Saar loopt regelmatig met me mee, ze is mijn trouwe trainingsmaatje. Tot zover de update. Blijf gezond en tot de volgende update!!!

12 weken voor de marathon

Saturday 20th Jan
12 weken voor de marathon!! 👟
Zondagavond kreeg ik een mail dat er een startbewijs voor me was als ik via het KWF ga lopen! Direct me aangemeld!!💻
Nu zit de eerste week van de actie er al op met al bijna €500,00!! Dank allemaal voor de donatie!
Het is nog 12 weken voor de marathon, dus al lekker aan het trainen. Afgelopen zondag de halve marathon van Egmond aan Zee gelopen in een tijd van 1.57.02, daar ben ik tevreden mee. Maandag waren mijn benen te vermoeid dus niet wezen lopen maar een uur pilates gedaan. Vrijdag heerlijk 12km gelopen in de sneeuw ❄️! Zaterdag een sneeuw trail in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dus deze week goede trainingen gehad! 

Thank you to my Sponsors

15.4

Jolinda

Mooie dag om een stukje te rennen.. 😉 Het KWF is je alvast heel dankbaar.. Toitoitoi! En geniet van t fraaie Rotterdam! 🍀

15.4

Chantal Overvest

Succes! 💪🏼

26.4

Yvonne

Heel veel succes en geniet 🏃🤩 Je bent een kanjer !

54.4

Aline Aalbertsen

23

Caroline Pleijsier

Veel succes Aline!

100.4

Nick Oostenbroek

Run, Aline, run! 🌳

10

Annick Skowronek

Heel veel succes Aline! You can do it! 🔥

15.4

Marije

10.4

Melanie Brink

Heel veel succes!!

50.4

Gerald Cramer

In mijn gedachte loop ik met je mee! Dus hou vol💪

6

Tamara Tenten

25

Pauline

Zet ' m op Aline en geniet!

25.4

Adriaan Stoltenkamp

Je bent een kanjer, succes

25.4

Mary

Succes!!!

15

Caron

Succes Aline!

15.4

Anonymous

Succes!

15

Anonymous

5

Bettie Bleijenberg

Succes Aline! Groetjes Bettie

25.4

smaragd wijnen

15

Kim de Groot

100.4

Gerhard Roeterd

15.4

Z-style

Heel veel succes!!!

25.4

Bart Meijer

25.4

Lily Vernooij

Hoop dat je het streefbedrag bij elkaar kan krijgen Aline… ik heb ook gedoneerd maar doneer maandelijks al heel lang!. Succes met deze marathon…. Zwaar hoor!!!🥰

15

Connie Van Rooijen

Succes Aline! Je kan het!

15

Anonymous

10.4

Familie Kok

Suc6 Aline!

10

Anonymous

50.4

Amanda Minnaar

Heel veel succes toppertje

15.4

Anonymous

16.4

Hans Kooi

5.4

Marije Wijman

Alle kleine beetjes helpen 🫣 Heel veel succes (en plezier) Aline!

25.4

Marjan van Wiggen

10

Mart van Rossum

10

Anouk Molthoff

5.4

Marja

Veel succes Aline!

50.4

Fortune Coffee

Wij steunen jou graag in deze missie Aline. Wat zet je je in voor dit enorm goede doel. Heel leuk om jouw blogs te lezen op weg naar DE dag van de marathon. Heel veel succes en zet hem op topper. Groeten, Ton en Silvia

198.99

Kapsalon aline

Donatie uit de collectebus kapsalon

50.4

Anonymous

Succes met lopen.

15.4

Bastin Hofman

25.4

Anonymous

Veel succes met de voorbereidingen! Die 32 km heb je toch maar mooi te pakken!

15

Fam. Ebergen

Zet hem op

15.4

Niels Van Gent

10.4

Femke Aalbertsen

10.4

Hans Roeleveld

10.4

Esther Verhoeckx

Zet hem op Aline!

10

Bart Bruijne

Je bent een topper Aline !

17

Ruben- Van Leeuwen

Heel veel succes, mooi dat je dit doet!

20.4

Amerentia

Je bent een topper Aline!

10.4

Christine

You never walk alone! Zet ‘m op 💪🏻

10.4

Anonymous

25

Liesbeth

Succes aline! Topper ben je.

10.4

Anita Massop

25.4

Margot Varossieau

Zet hem op Aline. Zo mooi dat je dit doet.

10.4

Peter van Rossen

Hoi Aline, succes in Rotterdam. Ik hoop ook snel weer mee te lopen, ( even conditie opbouwen).

25.4

Luuk Guinee

Succes topper!

15.4

Maud Guine

10.4

Anita Hofman

Succes

20

Irene Van Rossum

10.4

Ruud Van Dijk

10

Jannie Bosschaart

Heel veel succes.

25.4

Anonymous

15.4

Herman Meininger

2.4

Anonymous

30.4

Aline Aalbertsen

15

Dick Vd Brink

Succes Alina

25.4

Gerald

Ik loop in mijn gedachten met jou mee. Weet dat je het kan. Zet ‘m op!!!!!

25.4

Arno Pronk

10

Facebook Donation

25

Ellen Damen

Deze hardloopkanjer sponsor ik graag! Anneke en ik fietsen kriskras door R'dam achter je aan om je supporten.

20

Facebook Donation

20

Facebook Donation

15.4

John Koetsier

25

Facebook Donation

25.4

Anonymous

20

Facebook Donation

15.4

Carry En Dick Zumbrink

We wensen je heel veel succes!

10.4

Iris Zumbrink

Zet hem op!! Topper!!

20.4

Aline Aalbertsen

25.4

Fleur Zumbrink

Heel veel succes Aline, zet hem op! 💪 Liefs Sjoerd & Fleur

30

Facebook Donation

15.4

Jm Van Leeuwen

15.4

Edo van Rossum

Ook hardlopen is een teamsport

15.4

Jacqueline Luiten

Zet hem op, je bent een topper!

5.4

Yvon Roeleveld

Succes!!

30

Facebook Donation

25.4

Henk Fransen

Aline succes met de marathon.

25

Anneke Damen

Zet 'm op, topper!! We komen je aanmoedigen in Rotterdam 💖

25

Facebook Donation

10

Facebook Donation

10.4

Aline Aalbertsen