226KWF

By Boy Pijls Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

“Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Het KWF loopt dit jaar veel sponsorgeld mis wegens evenementen die niet door gaan,

Ik kom in aktie om geld op te halen voor kankeronderzoek. 3.8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42.195 km lopen om precies te zijn, een hele triathlon. De reden dat ik gekozen heb voor het afleggen van mijn eerste volledige triatlon is vanwege het uitdagende en uitputtende karakter, echt een dag afzien. 

Daarnaast heb ik besloten om mijn sportieve doel te koppelen aan een goed doel. In mijn geval is dit KWF, omdat ik in mijn directe familie en kennissen kring te veel gevallen zie en heb gezien die lijden of hebben geleden aan deze vreselijke ziekte. Vaak sta je als “buitenstaander” machteloos aan de zijlijn toe te kijken en hoop je op een snelle genezing. Op deze manier wil ik al deze mensen een hart onder de riem steken en hopelijk dus bijdragen aan hun herstel maar dus ook aan onderzoek ter voorkoming van deze ziekte.

Geld voor onderzoek naar kanker is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: Dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Callum Zeeuw
Donated 20

Annelot, Rick En Jules
Donated 10

"SUCCES !!"

Roy
Donated 10

"Super initiatief! Topper🤟🏼"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.