KaJa2020

van Brenda van der Zaag Word lid van mijn team

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Brenda Van Der Zaag
doneerde 50

Annemieke
doneerde 40

"Dankjewel voor de gezellige en leerzame middag. Wat mooi dat je op deze manier bijdraagt aan de strijd tegen kanker. Mogen er nog maar veel donaties volgen. Wij wensen je heel veel sterkte en geluk toe! Groetjes van Annemieke en Kasper"

Indra Basgiet
doneerde 35

Lynn
doneerde 35

"Wat een fijne work-out!"

Mijn updates

Deelnemers zoeken.

Tuesday 15th Sep
De praktische dingen zijn voor mij makkelijk; certificaat halen, visitekaartje met eigen twist maken, routes maken, oefeningen verzamelen, persbericht schrijven. Maar nu komt het volgende.  Vandaag voelde ik even onzekerheid  omdat ik dit punt het moeilijkst vind  en ik me dus afvroeg hoe ik aan deelnemers kom.. Maar direct na thuiskomst kreeg ik een goed teken. Het Leids Nieuwsblad  belde voor een afspraak. Joepie!!! Het komt in de krant!

Certificaat gehaald!

Sunday 30th Aug
Vandaag weer heel veel geleerd. Nu ben ik ook Power Walking trainer. Certificaat is binnen en ik kan beginnen. Eerst maar eens power conditie opbouwen en een plan maken .Gelukkig heb ik lesgeef ervaring zat en de PR moet ook wel lukken.

Mijn actie: met oa powerwalking geld doneren aan KWF

Thursday 20th Aug
Ons familieweekend gaat wegens aangescherpte coronamaatregelen niet door.  Het zou de eerste keer zijn zonder ons jongste zusje Karin. Zij is op 6 april 2020 overleden aan uitgezaaide borstkanker. Precies 4 maanden later overlijd mijn allereerste vriendje en soulmate Jan Hoogervorst aan een gemene vorm van kanker. Dit alles heeft mij doen besluiten om een Powerwalking groep in Leiden op te starten en geld te gaan doneren aan KWF.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.