Yamato Fighting Cancer

van Carola van Gelstwijk Word lid van mijn team

Yamato Fighting Cancer

Wij vechten samen tegen kanker tijdens  'Yamato Fighting Cancer'  bij Yamato Gym op 21 maart 2020.

We halen als club samen met jullie geld op voor (meer) onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 'Sponsor ons' ten bate van het KWF en daarmee naar meer geld voor onderzoek naar kanker.

Wat kan jij als YG-lid doen?

Wij hopen we dat je als YG-sporter gaat deelnemen met de Randori (JuJutsu) of Kumite (kickboksen). Voor de deelnemers zelf een bijzondere ervaring waar ze met trots en plezier op terug kunnen kijken!

Je bent ook welkom als supporter of vrijwilliger. Neem gerust jouw familie en vrienden mee, zij zijn ook van harte welkom om te komen kijken.

Als je deze avond komt kijken betaal je € 10,- welke in z'n geheel als donatie naar het KWF gaat, meer doneren mag natuurlijk altijd.

Als jij als bezoeker hierbij aanwezig wil zijn mail dan naar info@yamatogym.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. 

Lukt het je niet om aanwezig te zijn dan kan je natuurlijk via deze officiele pagina doneren, waarvoor alvast heel veel dank!

Wij danken jullie vast voor al het support en alle donaties aan het KWF. Alle kleine beetjes helpen het doel: Bestrijden van deze vreselijke ziekte!
 

Mijn donateurs

Anoniem
doneerde 1.000

Ilonka
doneerde 30

"Mooie actie!"

Eric
doneerde 25

Sjoerd Bosma
doneerde 25

Carola Gelstwijk
doneerde 25

Daphne
doneerde 20

"Goed initiatief!"

Jerry Chin
doneerde 20

"Hairstyler Jerry"

Thijs Dijkman
doneerde 10

Benjamin Van Keulen
doneerde 5

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.