wandelen tegen kanker

By Cindy van den Broeke Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

wandelen tegen kanker

Wednesday 13th Feb

zondag 6 oktober 2019 loop ik samen met 4 van mijn familieleden de wandelmarathon (kustmarathon van Zeeland) van Burgh-Haamstede naar Zoutelande. Dit evenement loop ik dit jaar voor de 3e keer wilde er echter meer mee doen dan alleen maar lopen voor eigen plezier. wilde er graag een goed doel aan koppelen en wel om deze reden April 2018 een aantal dagen na haar mooie trouwdag werd mijn schoonzus ernstig ziek, dit bleek een agressieve vorm van kanker te zijn, mijn schoonzus is nog erg jong begin 40 en dit kwam erg hard aan, sloeg in als een bom, nu enige maanden verder gaat het redelijk, elke dag is er weer een voor mijn schoonzus. Er komt veel bij kijken alles regelen voor je kind en echtgenoot dat kost de nodige tranen en vermoeidheid, er is momenteel geen indicatie te geven hoe lang zij nog bij ons mag zijn. Daarom is zij en familie en vrienden blij met elke dag dat ze nog in ons midden is. Heb besloten om te wandelen tegen kanker ofwel voor KWF, ik kan mijn schoonzus hiermee niet beter maken maar kan wel iets doen voor meer onderzoek naar kanker. Bij deze ben ik daarom op zoek naar sponsoren die geld willen doneren voor het KWF. Het streven is naar een mooi bedrag. 

Wandelen tegen kanker

Friday 4th Jan

Lieve mensen, in 2018 is er een familielid getroffen door een agressieve vorm van kanker, wat inmiddels zeer ernstig is en niet meer te genezen is. Ook loop ik samen met andere familieleden a.s oktober voor de 3e keer de wandelmarathon van burch-Haamstede naar Zoutelande (42km) tijdens de 17e editie van de kustmarathon. Waarvan de oprichter afgelopen donderdag 3 januari 2019 is overleden aan leverkanker. Dit was voor mij de druppel om hier iets mee te doen en daarom wil ik bij deze gaan wandelen voor KWF omdat goede onderzoeken, behandelmethodes etc nog altijd zo hard nodig zijn en hiervoor is geld nodig, bij deze vraag ik om sponsoren voor de wandelmarathon 2019 op 6 oktober 2019.