ik ren voor beter onderzoek en hoop

van Corine Maas Word lid van mijn team

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 

Mijn pa, zo sterk als een beer, kreeg een aantal jaar geleden de diagnose prostaatkanker. In een vroeg stadium van de ziekte is hij geopereerd.. Helaas bleek het toch al uitgezaaid en verschillende behandelingen en bestralingen volgden. De diagnose: ongeneeslijk maar onder controle, hij zou er oud mee kunnen worden. Na een periode van opluchting de volgende tegenslag. Pa kreeg nieuwe klachten en na onderzoek bleek: de ziekte van Kahler. Een progressieve vorm van kanker die woekert in het beenmerg. De eerste behandeling met chemo was al snel daarna. Wat volgde was een periode van hoop, vrees, liefde en verdriet. Na een chemokuur stond het ziekteverloop een paar maanden stil maar uiteindelijk zette het toch weer door. Mijn sterke pa zien aftakelen was vreselijk om te zien, maar zoveel bewondering voor zijn vechtlust ❤️.. Want hij had nog zoveel plannen, hij hield van zijn gezin, zijn kleinkinderen.. Zijn passie: natuurfotografie.. Hij heeft zoveel mooie plaatjes geschoten! Eind november werd hij opgenomen voor een nieuwe behandeling met chemo, helaas kon zijn verzwakte lichaam dit niet meer aan en is hij op 4 december jl. overleden aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. 

Daarom heb ik me ingeschreven voor de kustmarathon op 3 okt 2020.. Met mijn pa iedere stap in mijn hart hoop ik de eindstreep te halen. Ik heb nog nooit een marathon gelopen en dit zal een hele zware klus worden, maar niets vergeleken bij wat mijn pa en iedereen die vecht tegen kanker moet of heeft moeten doorstaan. Willen jullie mij (maar eigenlijk meer de Kwf) steunen dmv een sponsoring? Meerennen en zelf sponsoren zoeken mag en kan natuurlijk ook, Onderaan deze pagina kun je je aansluiten bij mijn team dan rennen we samen 😉

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Gerbert Maas - Famateq
doneerde 200

"Dapper zus! Veel suc6!"

Marjolein Elenbaas
doneerde 50

"Jullie kunnen het ❤"

Kees Wiskerke
doneerde 50

"Mooi doel Corine veel succes met de training en straks het lopen."

Zilt-e Ziltzaam Lekker
doneerde 50

"Hey topper! You van do it! Succes alvast 😘"

Richard Van Paasschen
doneerde 40

"Tussen kerst en oudjaar heeft een tante van me de strijd tegen deze ziekte nog verloren. Rennen kan ik niet maar ik kan wel degenen die een marathon lopen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen deze ziekte sponsoren. Corine, rop dat je er aan meedoet en veel succes met je voorbereiding richting je te lopen marathon."

Bianca Plune
doneerde 28

"Ik vind het nu al zo goed Corine en Marco om je hier voor in te zetten. Je weet, het gaat niet over het eindpunt maar alles daartussen dus jullie hebben nu al gewonnen. Succes en een dikke knuffel van mij!"

Elma
doneerde 28

"Succes Zus😘"

Claudia Moerman
doneerde 25

"Lieve Corine heel veel succes je kan dit!!"

Ineke Maas
doneerde 25

Janneke Pieper
doneerde 25

"Goed bezig zus, succes!😘"

A.g.m. Pieper
doneerde 25

Ellen Hopman
doneerde 20

"Corine, heel veel succes met je marathon. Een prachtig doel wat ik alleen maar kan steunen !!! Ik hoop dat je veel sponsors vind !"

Krista Pluijmers
doneerde 20

"Heel veel succes en kracht"

Suzanne Hoogesteger
doneerde 20

"Voor alle strijders om mij heen en voor diegene die de strijd verloren 💫"

Corrie Faes-maas
doneerde 20

"Succes Corine!! Ik zou wel met je mee willen rennen, maar dat gaat mij niet lukken. Teveel lieve mensen die de strijd niet gewonnen hebben. ♥️"

Marisca, Dennis En Gijs Belde
doneerde 15

"Voor jullie allemaal 😘"

Silvia Maas
doneerde 15

Esther
doneerde 15

"Succes Corina! Groetjes ‘ouwe buurmeissie’"

Frank Van De Vreede
doneerde 10

Joke Bek
doneerde 10

Edwin Barensten
doneerde 10

Diana Van Liere
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Zet hem op kanjer"

Linda Maas
doneerde 5

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.