Crossfit Hengelo en Fysiotherapie Kompas in actie voor Bewegen bij Kanker!

Huis in actie

Wij sporten voor de Nije

Doneren kan nu op https://www.denijestichting.nl/actie-bewegen-bij-Kanker


Marlies en Rachel zijn beide oncologie fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kompas en werken daarnaast ook op de Nije Hoeve.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat trainen tijdens kanker diverse gezondheidswinsten oplevert. Zo verbetert het fysiek functioneren en kan het kanker gerelateerde symptomen zoals vermoeidheid, angst en depressie tegen gaan. 

We willen dit graag mogelijk maken bij de Nije Hoeve. Naast de huidige verbouwde boerderij van de Nije Hoeve staat een schuur die, met jullie hulp, kan worden omgebouwd tot een beweegschuur

Om dat te realiseren organiseren we in samenwerking met Crossfit Hengelo een workout op wereld kankerdag, zaterdag 4 februari 2023.

Crossfit en Fysiotherapie Kompas in actie voor Bewegen bij Kanker!

Steun ons met een gift of doe mee met de workout.

Meld je aan

https://www.fysiotherapiekompas.nl/programmas/actie/

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Nieuwe donatie pagina

Thursday 19th Jan
Steun een team! 
https://www.denijestichting.nl/actie-bewegen-bij-Kanker

De eerste aanmelding

Thursday 1st Dec
@fysiokompas

Het eerste duo heeft zich ingeschreven! 💪🏻 Collega Marlies samen met Marleen, ze heeft borstkanker en is bij Marlies onder begeleiding. Samen gaan ze de uitdaging aan om geld op te halen op 4 Februari. Ga naar de website van het Kompas om je in te schrijven.

♬ origineel geluid - Fysiotherapie Kompas

De workout

Thursday 1st Dec

Zaterdag 4 februari 2023 gaan we sporten om geld op te halen voor de Nije Stichting. Iedereen kan zich aanmelden om samen een duo workout te doen. Dit betekent dat je samen de oefeningen in de workout verdeelt en zo zorgt dat je de workout afmaakt.

De workout gaat er als volgt uitzien:

  • 10 min warming up
  • 10 min doornemen techniek
  • 30 min workout
  • 10 min stretch/ cooling down

Voor de precieze inhoud van de workout houdt deze actiepagina en de socials in de gaten. Om mee te doen vragen we iedereen €5,00 per persoon, te voldoen 4 februari 2023 in de box van CrossFit Hengelo middels een tikkie.

Aankondiging

Wednesday 9th Nov

Aankondiging

Monday 7th Nov
@fysiokompas

Marlies en Rachel zijn beide oncologie fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kompas en werken daarnaast ook op de Nije Hoeve. In de nieuwste richtlijn uit Amerika wordt aangeraden dat patiënten met en na kanker 150 minuten per week bewegen op matig intensief niveau, of 75 minuten per week op intensief niveau. Waarbij minimaal 2x per week aan krachttraining wordt gedaan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat trainen tijdens kanker diverse gezondheidswinsten oplevert. Zo verbetert het fysiek functioneren en kan het kanker gerelateerde symptomen zoals vermoeidheid, angst en depressie tegen gaan. We willen we het graag mogelijk maken om bij de Nije Hoeve te kunnen trainen. Naast de huidige verbouwde boerderij van de Nije Hoeve staat een schuur die, met jullie hulp, kan worden omgebouwd tot een beweegschuur. Om dat te realiseren organiseren we in samenwerking met Crossfit Hengelo een workout op wereld kankerdag, zaterdag 4 februari 2023. Dit gaat een duo workout zijn, want kanker draag je niet alleen. Wij willen dan ook iedereen uitdagen om zich in te schrijven voor de workout met zijn buddy en samen zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Crossfit en Fysiotherapie Kompas in actie voor Bewegen bij Kanker! #crossfit #crossfithealth #sportenkanker #oncologie #oncologiefysiotherapie #crossfitmeid

♬ origineel geluid - Fysiotherapie Kompas

De start

Thursday 27th Oct
26 oktober 2022 - Gisteren hebben we met het team gezeten om te bekijken hoe we de actie vorm willen gaan geven. En hoe we deze gaan promoten. De eerste teaser is gemaakt, en Marlies heeft voor het eerst een WOD mee gedaan. 

Hou onze socials in de gaten voor meer informatie!

Thank you to my Sponsors

10.4

Martijn Steunenberg

Succes!! Goed bezig toppers!!!!

10.4

Stefan van der Heijden

Mats en Stefan kunnen helaas niet deelnemen maar wel doneren!

15

Agnes Oude Elberink

Zet um op allemaal!!

15

Annedien

Geweldig initiatief! Ik hoop dat “de schuur” gerealiseerd kan worden en jullie heel veel mensen kunnen gaan helpen. Heel veel succes!

10.4

Anonymous

Heel veel succes