Mills Art

By Danique Hendricks Join Me

Wij komen in actie tegen kanker

Ik kom graag in actie omdat ik mijn lieve vader af heb moeten geven aan kanker. Omdat wij als familie en vele andere families hier veel verdriet van hebben wil ik het KWF steunen zodat steeds minder mensen te maken krijgen met kanker.  Met mijn tekeningen hoop ik een steuntje bij te dragen aan onderzoek naar kanker. 10% van de opbrengst gaat dus naar het kwf. Dus bestel snel een tekening en draag ook een steentje bij. 

Thank you to my Sponsors

Ramon Hendricks
Donated 15

"Goed bezig Niekert"

Pino&wilma Koetje
Donated 15

"Zeker goed initiatief"

Teresa Koetje
Donated 10

"Succes, het is een mooi doel."

Samantha Merkx
Donated 10

"Mooi doel Niek, ben trots!"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 8

Anonymous
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Danique Hendricks
Donated 5

My Updates

Mills Art

Wednesday 13th Jan
Vandaag een tekening mogen maken van 2 pracht vrouwen die de strijd tegen kanker aan zijn gegaan maar deze helaas niet hebben overleefd. Op deze manier hebben we toch een stap de juiste richting in gemaakt en kan er weer gedoneerd worden. 

Van start!

Thursday 7th Jan
Ontzettend bedankt alle die al hebben gedoneerd, vele van jullie vonden het een mooi doel maar hadden al een tekening in huis en hebben besloten op deze manier zelf te doneren. Ontzettend bedankt! De eerste aanvragen komen al binnen, ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk op te halen.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.