Debby Nijenhuis

Huis in actie

Ik kom in actie voorons inloophuis

12,5 jaar geleden op 13 maart richtte ik de Nije stichting op voor meer kwaliteit van leven bij kanker. Toen al met de droom om ooit een grote hoeve om te bouwen tot centrum voor begeleiding en ondersteuning bij kanker met verschillende dependances door heel Twente. De Hoeve is inmiddels aangekocht en we zijn met de Nije inmiddels ook op locaties en werken nog aan meerdere witte vlekken om daar ook een dependance op te richten. Helaas is overal veel geld voor nodig en we zijn bijzonder dankbaar dat KWF ons hierin wil ondersteunen! De donaties gaan 100% via KWF naar onze stichting en we zullen dit ook 100% inzetten voor de Nije hoeve en de dependances om ons heen!

Wil jij me helpen met een kleine donatie en/of wil je zelf een actie opzetten?

We doen het samen!


"Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!"

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Moederdag actie!!

M O E D E R D A G A C T I E 💝
In samenwerking met De Nije Stichting
Hebben wij een speciale Moederdag actie.
LekkerNijenplank met een Nije cake
Samen voor €25
Extra te bestellen
Bak Hollandse aardbeien en een bus slagroom
Voor €5
Bos bloemen is net zo duur met Moederdag,
Maar daar heb je maar een week plezier van 😉
Dit is een echte win win situatie 🤩🤩🤩
Zo breng je Milan dichter bij zijn doel 200 cakes te bakken.
Je steunt De Nije Stichting
Je hebt wat lekkers bij de koffie
En nog eens een super gave handgemaakte plank erbij.
Ik zou zeggen bestel snel 😁😁

UITVERKOCHT!!

Binnen een week 100 planken verkocht met lekkerNIJEn!!
Terwijl niemand de plank noch de producten op de plank gezien had! Ongekend hoe snel het gegaan is... Helaas hebben we echt maar voor 100 planken producten dus we kunnen er niet meer compleet verkopen. 

De plank zelf is echter zo prachtig, zo uniek met een speciaal logo én een collectors-item...dat ik op voorhand al wat meer planken had besteld . Gelukkig maar want er zijn ook mensen die deze geweldige hapjesplank alsnog graag willen hebben! Wil jij ook zo'n plank? Voor slechts 19,95 is deze voor jou. Een kleinere variant kost bij bol.com al 29,95! Deze is speciaal voor ons 6 cm langer omdat er dan meer lekkere spulletjes op kunnen. De plank is van prachtig dik eiken en food safe!
Wil je dat we de plank opsturen? Dan komen er wel verzendkosten bij.  Mail naar sponsoring@denijestichting.nl als je toch ook graag zo'n prachtige plank wilt.

Voor iedereen die een plank al besteld had met lekkerNIJEn, als het goed is hebben jullie allemaal al een mail ter bevestiging gehad. Komende week sturen we jullie een mail met daarin de dag en tijd waarop je de plank kunt ophalen zodat we alles corona Proof kunnen doen!

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de steun!

De lekkerNIJEnplanken vliegen de deur uit!! 88 planken in 2 dagen tijd!!

Wat een geweldig succes!!
De lekkerNIJEnplank is bijna 10 jaar geleden ontstaan toen een RvT lid afscheid nam en wij iets bijzonders wilden geven. Het werd een prachtige grote plank met ons logo er in gegraveerd en toen al wilden we er iets mee doen. We waren echter zo druk dat het er niet van kwam. Door huis in actie en een mooi voorbeeld van een collega IPSO huis kwam ons idee weer boven. Wij in Twente hebben de lekkerste lekkerNIJEn en daar kon niet een goedkope plank onder. Ik zocht naar een plank die food-safe is en het liefst ook echt van een mooie houtsoort, waarvan ik zelf de afmeting mocht bepalen en als een we er ook nog een ander doel mee zouden kunnen helpen dan zou dat de win win geven die we altijd zoeken. Ik vond een werkplaats in Oldenzaal waar verstandelijk beperkten samen de mooiste dingen maken. Na bezoek aan de werkplaats wist ik het zeker...liever iets voor de plank betalen en deze mooie groep mensen ook iets gunnen dan zelf meer winst maken door een goedkope plank in een discount-winkel te halen.
Ik had ondertussen sponsoren van ons benaderd die lekkere spullen produceren en het is echt toevallig dat deze allemaal ook nog eens hun bedrijf hebben in de plekken waar wij de dependances starten!   Ik gooide de plank " blind" in de verkoop , een pre sale , zonder te vertellen hoe de plank er uit zag, zonder te vertellen wat er allemaal op komt....maar wél met de belofte dat de waarde sowieso veel hoger zou liggen dan de 24,95. Wát een vertrouwen, wat een gunnen, wat een enthousiasme en wat een geweldige steun voor de Nije stichting!! Binnen een dag heb ik 88 planken verkocht!! 
Ik heb besloten om de inhoud alsnog geheim te laten tot de dag van ophalen.... een foto van de plank zal ik zo delen . Ik heb de plank inmiddels zelfs groter besteld...niet de 44x 19,5 maar 50x 19,5/20 cm gaat het worden. Natuurlijk is het handwerk dus de maten kunnen een beetje verschillen. En aan de zijkanten van de plank twee prachtige , leren, handvatten. Een dikke , ou eiken , plank. Geolied met druivenpitten olie en met een prachtig ingebrand logo...dat logo moet ik dit weekend nog even verzinnen ;-) 

We hebben nog maar een paar planken en de angst is nu dat als iemand ineens heel veel planken besteld dat we dan een probleem hebben want we hebben voor 100 planken de lekkerNIJEn , niet voor meer. Dus mail me eerst even of er nog planken zijn voor je hier de donatie doet, dat scheelt een teleurstelling. Debby@denijestichting.nl
Ik geef je dan door hoeveel je er nog kunt bestellen. 21 tm 24 december in de ochtend maken we een schema om ze te kunnen ophalen. Wij zorgen dat het tot die tijd gekoeld staat.

Wil je de unieke plank los bestellen? dat kan voor 19,95
Heb je toch 24,95 over gemaakt en zijn de planken op? We kunnen hier het geld helaas niet terug storen. Weet dat het 100% bij de Nije stichting terecht komt en we geven je dan alsnog de mooie plank en doen er een geweldig tasje van kunstenares Bianca Leusink bij.

Maar om teleurstellingen te voorkomen kun je me beter even vragen of er nog volle lekkerNIJEn planken zijn.

Wat een prachtig en welkom succes!! Uiteraard gaan we alle sponsoren nog uitgebreid in het zonnetje zetten maar dat kunnen we nu nog niet doen want dan is de verrassing weg.

Dank allemaal voor alle steun en vertrouwen!

Twentse lekkerNIJEn plank!!!

Een prachtige , grote, oud-eiken plank, volledig food safe, vol met Twentse lekkerNIJEn!! We hebben er voor de kerst maar 100 stuks dus op is op. Durf jij het aan om al een pré-order te doen?
Ik beloof dat de verkoopwaarde van de plank meer dan 30,- is. En als de producten blijven komen dan zullen we de prijs ook moeten verhogen. Maar voor wie NU een order durft te plaatsen vóor ik alle producten en foto's plaats en een donatie doet van minimaal 24,95 onder vermelding van "LekkerNIJEN plank",  mag de plank op 24 -12 afhalen bij de Nije hoeve. Je krijgt van ons een tijds-slot om het allemaal volgens de regels en corona-proof te doen.  Alle producten komen uit Twente, worden volgens de regels aangeleverd en de plank blijft maar groeien.....!!
In de pré-order dus 24,95..... zo gauw we alles compleet hebben en het met foto van alle producten plaatsen kan het zijn dat de waarde inmiddels zo hoog is dat we ook de verkoop prijs gaan verhogen. Het is vandaag "giving tuesday" ...doe je mee? En nogmaals...ik beloof een geweldige plank ( alleen de plank is als de aankoop waard) vol met lekkernijen uit Twente. Support your Local en support de Nije!! En dan heb je met kerst een geweldige borrelplank op tafel of een geweldig kado om weg te geven!!

Speciale actie Bianca Leusink Tasjes!

We bestaan 12,5 jaar, bijna 13 en zijn bezig met een prachtige plek voor mensen met kanker en hun naasten en hun nabestaanden. Daarnaast openen we 4 dependances op plekken waar extra ondersteuning gewenst is. Dat dien we in samenwerking met de ziekenhuizen en de oncologische fysiotherapie en een betrokken huisarts.

Het ontwerp van de tasjes is gemaakt door Bianca Leusink, ze maakte voor de Nije stichting een mooi schilderij en daarvan hebben wij een professionele scan laten maken. De tasjes zijn normaal gesproken 5,- per stuk en dat is exclusief verzendkosten. 

Deze speciale KWF actie: 3 tasjes voor 12,50 INCLUSIEF verzendkosten! 
Wees er snel bij want op is op en we zijn aan de laatste 2 dozen toe. 

Wil jij ook een milieuvriendelijke, duurzaam, herbruikbaar tasje en daarmee de Nije Stichting steunen?
Doneer 12,50 via mijn donatie button en zet in de opmerkingen dat je 3 tasjes wilt.  Ik mail je dan voor de bevestiging en vraag je daar naar de verzendgegevens.

Alvast dank!!

Dankjewel !!

De kop is eraf, het eerste streefbedrag is dankzij een bijzonder gulle, anonieme, donatie! Ik heb mijn bedrag dan ook maar voorzichtig verhoogd want zoals je kunt zien hebben we echt nog heel veel nodig! Al 12,5 jaar bestaat de stichting en net toen we de dappere stap hadden genomen om helemaal te gaan voor de hoeve klapte de boel na aankoop ineen omdat de corona alles stil legde. Alle geplande acties vielen weg, samenlopen gingen niet door en tot overmaat van ramp zegt de éen na de andere Noaber af terwijl ze eigenlijk voor 5 jaar steun hadden toegezegd. Als goed doel trek je dan aan het kortste eind en het had niet veel gescheeld of we hadden zelf ook maar het bijltje er bij neer gelegd....opgeven is echter geen optie! Juist nu met corona en ook juist nu we even huis-loos zijn, merken we hoe gewenst we zijn en hoe mensen ons missen en zoeken. En bij de pakken neer zitten is niet onze stijl! We zijn dus tóch maar begonnen met de verbouwingen in de hoop dat straks alles wel weer aantrekt en ondertussen bedienen we onze doelgroep op locaties, in onze nood-unit en ook digitaal hebben we veel mogelijkheden ontdekt. We zijn bijzonder dankbaar dat KWF inziet dat we echt hard hulp nodig hebben en dit platform biedt om geld op te halen om verder te kunnen bouwen. Elke euro telt en het zou ook geweldig zijn als je je bij ons team aansluit en zelf een pagina start! Samen gaan we dit redden en samen zullen we er voor zorgen dat er snel een mooi multi-disciplinair ISPO centrum staat voor ondersteuning en begeleiding bij kanker. Want kanker heb je niet alleen, kanker heb je samen.
En hoewel we nu niet de mooie locatie tot beschikking hebben...weet ons te vinden als je hulp nodig hebt! We zijn er nog steeds en desnoods komen we naar je toe!
www.denijestichting.nl
benieuwd naar de voortgang van de hoeve?
www.denijehoeve.nl
Woon je niet in Twente? Kijk dan op de www.ipso.nl er zijn heel veel fijne Ipso huizen waar je terecht kunt voor informele zorg!

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 2.340

Emballage Actie Jumbo De Jong Losser
Donated 396

Knol Handelsonderneming V.o.f
Donated 325

Anonymous
Donated 264

Anonymous
Donated 200

Anonymous
Donated 200

"Donatie bank verkoop"

Wilma
Donated 125

"Ik wil graag 5 planken bestellen."

Doc17 / Eric Groothuis
Donated 120

"Graag bestellen wij 4 stuks Lekker Nijenplank voor het goede doel. Succes Debby met de Nije Hoeve en de Nije Stichting."

Anonymous
Donated 111

Saskia De Vries
Donated 105

"4x een LekkerNIJEnplank"

Diane Wevers
Donated 100

"Graag 1 volle en 2 lege planken. De Sint deed ook nog ern duit in het zakje :-)"

Mariëtte Bonvanie-alblas
Donated 100

"Veel succes."

Renate Boerkamp
Donated 100

"lekker NIJENplank"

Janny
Donated 100

"Graag 3 van die prachtige planken met lekkerNIJEn"

Debby Nijenhuis
Donated 88

"Voor de Moederdag actie in samenwerking met Milan en zijn Oma. Opbrengsten van de cake staan op zijn pagina"

Jansen Adviseringen
Donated 75

"Succes alhoewel ik het streefbedrag erg hoor vindt..wellicht beter vermelden waarvoor dit allemaal nodig is...?"

Leonie
Donated 75

"Heerlijk, 3 twentse planken! En mijn favoriete goede doel steunen. Want de boerderij komt er. En prachtig wordt ie! Succes! 🍀"

Anonymous
Donated 50

Monique Jem Steenbergen
Donated 50

"Lekker NIJHEN plank"

Han Schuilenborg
Donated 50

"Voor de realisatie van de mooie Hoeve tbv de activiteiten van het warme inloophuis. Succes Debbie"

Han Schuilenborg
Donated 50

"Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag Sarah Debby, wens je nog vele jaren erbij in goede gezondheid en dat al je wensen uit mogen komen.!!! Fijne dag"

Wilma
Donated 50

"Natuurlijk steun ik de Nije Hoeve"

Wienk
Donated 50

"Wij willen graag 2x de LEKKERNIJEN plank.. We zijn heel benieuwd!"

Anonymous
Donated 50

"Lekker nijen plank"

Martijn Venema
Donated 50

"Belangrijk en dankbaar werk Debby. Fijn dat ik een heel klein steentje kan bijdragen."

Inge Bloemendal
Donated 50

Arco Hofland
Donated 50

"Mooie actie!"

Danielle Lemmink
Donated 50

"2 Nijeplanken"

Ria Kuipers
Donated 50

"Graag 2 planken"

Nicole
Donated 50

"Graag twee planken met heerlijke lekkerNIJEN 😍"

Patrick Vaanhold
Donated 50

Petra Smits
Donated 50

"Knuffel!!!"

Janneke Loorbach
Donated 45

Thea Damhuis
Donated 40

Elly Meijer
Donated 40

"2 losse planken met tasje"

Angelien Olde Heuvel
Donated 35

"Twee nije stichting planken."

Anonymous
Donated 33

"Nijeplank mmmm"

Doc17
Donated 30

"Graag nog 1 LekkerNijenplank erbij, alvast dank."

Anonymous
Donated 30

"LekkerNIjen plank."

Daphne
Donated 30

"LekkerNIJEN plank"

Anonymous
Donated 30

"Lekkernijen"

Georgette Elders
Donated 30

"Lekker Nijenplank"

Doc17
Donated 30

"En nog een LekkerNijenPlank erbij, dat maken er samen 6."

Janny Friskus
Donated 30

"6 vijfjes"

Dekkers Stoffen
Donated 30

"Heel graag de Nije plank."

Anonymous
Donated 30

"LekkerNIJENplank"

Saskia De Vries
Donated 28

"1 x LekkerNIJEnplank"

Ludan Schmid
Donated 28

"Geweldige actie voor een prachtig doel"

Anonymous
Donated 28

Ine Van Der Wal
Donated 28

"LekkerNIJENplank"

De Trainingsboerderij
Donated 28

"Weer een prachtige actie van je Debby. Ik weet zeker dat dit weer een Win-win-win wordt."

Anonymous
Donated 26

"LekkerNIJENplank, heel veel succes nijenhoeve"

Ria Kuipers
Donated 25

Debby Nijenhuis
Donated 25

"LekkerNIJEnplank Ray"

Wilma Stoker
Donated 25

"Goed bezig Debby, graag 1 plank"

Anne-marie Hilgerink
Donated 25

"LekkerNIJENplank"

Martin & Timara De Vries
Donated 25

"LekkerNIJEN plank"

Anonymous
Donated 25

"Beste Debby, Graag ontvang ik volgens de Facebookactie 6 tasjes van Bianca Leusink. Waarvoor dank. Groet, Simon Dirks"

Barbara
Donated 25

"Lekkernijen Goed bezig met deze geweldige actie!"

Hanneke Olhof
Donated 25

"Nijeplank"

Ans
Donated 25

"Nije verwenplank kerst"

Thilly
Donated 25

"2x BL tasjes actie"

Geert Nijenhuis
Donated 25

"nijeborrel plank"

Anonymous
Donated 25

"Lekkere NiJE enplank"

Astrid Donkers
Donated 25

"Jullie doen mooi werk."

Hedi
Donated 25

"lekkerNIJEnplank"

Marianne
Donated 25

"voor de mooie Nijenplank"

Karin
Donated 25

"LekkerNIJEN plank"

A.&a Pen - Weer Briljant Bedacht ??
Donated 25

"Nije Plank met lekker Nijen"

Paula
Donated 25

"een lekkerNIJEnplank"

Johnny Van Der Velde
Donated 25

"LekkerNIJEN plank"

Paula Gaasendam
Donated 25

"Hoi Debby, ik bestel graag zo'n lekkere Twentse LekkerNijenplank. Succes."

Marion
Donated 25

"LekkerNIJENplank"

Mirjam
Donated 25

"Voor de lekkere Nijeplank 😋"

Anonymous
Donated 25

"lekkerNIJEn"

Anonymous
Donated 25

"1 x Lekkernijen plank"

Han Schuilenborg
Donated 25

"1 LekkerNIJEN plank"

Ali
Donated 25

"Veel succes met je actie Debby!"

Ellen
Donated 25

"LekkerNIJEn plank😋 Wat een superactie!"

Plentyparts Kuikhoven Hengelo
Donated 25

"Super leuke actie! Wij doen graag mee!"

Danielle Lemmink
Donated 25

"LekkerNIJENplank"

Anonymous
Donated 25

Natasja Vrugteveen
Donated 25

"Lekkernijen plank"

Tanja
Donated 25

"Succes!"

K Kuikhoven
Donated 25

"LekkerNIJEN plank"

Debby
Donated 22

"Natuurlijk zet ik zelf graag de eerste stap"

Marcel Brands
Donated 20

"Plank met tasje"

Marianne
Donated 20

Thea Damhuis
Donated 20

Janny
Donated 20

"bbq Janny"

Anonymous
Donated 20

"4 mondkapjes - 👍🏻"

Wilma Wes
Donated 18

"BBQ 29 juni 2021"

Wensy Vreeswijk
Donated 18

"Bbq Wendy Vreeswijk"

Anonymous
Donated 18

"BBQ Ilse ter Borch"

Anonymous
Donated 18

Anonymous
Donated 18

"Nije Paas plank"

Ria Nowosielski
Donated 18

"BBQ Ria Nowosielski"

Nicole
Donated 18

"Nicole - bbq"

Hauw Sien The
Donated 18

"Bbq"

Marianne Pierik
Donated 18

"Marianne BBQ"

Jose Ulrich/kleinsmann
Donated 18

"barbeque"

Linda Bossenbroek
Donated 18

Jaap Hilbink
Donated 15

Aafke Hammink
Donated 15

"Mondkapjes en verzendkosten"

Marjanvr
Donated 15

"Ik zou graag 3 tasjes van jullie willen ontvangen. 2,50 is extra"

Catrien Gaasendam
Donated 15

"Loterij"

Martje Postma
Donated 15

Patricia Caminada
Donated 15

"Voor de mondkapjes"

Anonymous
Donated 14

"Hi, 3 mondkapjes graag 😷🤗"

Bas Derwort
Donated 14

"3 Prachtige mondkapjes met mijn favoriete busjes erop! Hoe gaaf is dat? Super bedankt en heel veel succes!!!"

Anonymous
Donated 13

Anonymous
Donated 13

"Graag 3 tasjes!"

Lowina Van Der Bij
Donated 13

"graag 3 tasjes"

Patricia Caminada
Donated 10

"Hoi Debby, kleine bijdrage, maar ik hoop dat je je doel haalt. Veel succes."

Willem Van Dinteren
Donated 10

"hieperdepiep hoera en nog 50 jaar"

Olav Rudde
Donated 10

"Succes Debby.... dit gaat jou ook lukken!"

Anonymous
Donated 10

Yvonne Van Til
Donated 10

"100% sta ik achter deze kanjer"

Janny
Donated 10

"Voor 3 van die vrolijke kerstmondkapjes"

Ingrid Wessels
Donated 10

"Nije Licht voor leven lampjes"