Pensioen Frank de Haan

By Frank de Haan

Pensioenfeest 15 september 2022

Voor mijn afscheid ivm pensioen heb ik een specifieke kado wens, namelijk een bijdrage aan kankeronderzoek van het KWF. Met dit kado wil ik graag een steentje bijdragen aan het onderzoek in de hoop dat de ziekte, de pijn, het verdriet en de telkens terugkerende angst en zorg verder teruggedrongen wordt. Ik maak dit proces van heel nabij mee en ben daarom blij met iedere bijdrage. 

Doneer als kado bij mijn pensioenfeestje en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

My Achievements

Feestpagina gemaakt

Aan eigen feest gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Wall of fame

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50.4

Frank Weide

3.4

Anonymous

3

Rens Bloom

5

Anonymous

10.4

Albert De Vries

Frank, ik wens je een geweldige pensioen-tijd tijd toe! Dank voor de samenwerking in het verleden waar ik met groot plezier op terug kijk. Geniet van volle teugen van alle mooie dingen die je niet gaat doen in goede gezondheid! Albert.

20

Anonymous

15.4

Jasper Peen

Hoi Frank bedankt voor de fijne samenwerking. Veel plezier in deze nieuwe fase!

10.4

Anonymous

15.4

Anonymous

Heel veel geluk Frank. Mooi dat je op deze manier geld ophaalt voor dit goede doel!

20.4

Anonymous

25.4

Anonymous

Hoi Frank, mijn donatie is gedaan en ik kom graag op je afscheid! In elk geval tot 15-9. Bedankt voor de uitnodiging, voel me vereerd! Gr. Wil van Roij

5

Anonymous

15

Anonymous

10.4

Danielle Keller

Beste Frank, Na 40 dienstjaren heerlijk genieten in een goede gezondheid. Het gaat je goed! Mooi gebaar naar KWF! groetjes, Danielle