Fred Marree

The Rotterdam Marathon Walk

“Fred Marree (70) wandelt tegen kanker tijdens de The Marathon Rotterdam Walk”

“In mijn directe omgeving heb ik te vaak meegemaakt wat kanker aanricht bij mensen en hun families”, legt Fred Marree (70) uit. Daarom loopt hij in het NN Marathon Rotterdam weekend, op zaterdag 15 april 2023, voor KWF mee om geld op te halen voor de Daniel den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis.

Met de Daniël den Hoedbrug zijn kankerpatiënten in het ErasmusMC en hun naasten in het Familiehuis Daniël den Hoed sneller en veiliger bij elkaar. Een hele geruststelling in een toch al zorgelijke tijd. “Wil jij ook het verschil maken voor kankerpatiënten in het ErasmusMC? Kom dan over de brug… met een donatie.”  

Tot besluit wil Fred alle sponsors alvast hartelijk bedanken en hij benadrukt dat elke euro welkom is. 

“Help mee, sponsor Fred Marree”

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

T-shirt verdiend

Eerste 5 donaties ontvangen

My Updates

Met een beetje lef, loop je voor KWF

Saturday 4th Feb

Het doel van deze KWF-sponsoractie is natuurlijk het realiseren van de Daniël den Hoedbrug in Rotterdam. KWF zal het sponsorgeld besteden aan deze nog te bouwen brug en het Familiehuis Daniël den Hoed in het nieuwe Rotterdamse wijkje Little C.

De Daniël den Hoedbrug over de Maastunneltraverse vormt straks voor kankerpatiënten en hun naasten een snelle en veilige schakel tussen het Erasmus MC en het Familiehuis. Ongetwijfeld een hele geruststelling in een toch al zorgelijke tijd. Daarom mijn oproep: “Met een beetje lef, wandel je voor KWF. Loop je niet mee, sponsor Fred Marree.”

Met dank aan alle sponsors is nu al meer dan 750 euro gedoneerd. Geweldig, maar we gaan nog steeds door. Elke euro is welkom.

Met sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

Nieuw streefbedrag

Saturday 28th Jan
‘Doe mee, sponsor Fred Marree’

Nee, het parcours van The Marathon Rotterdam Walk is nog niet bekend. De organisatie van de NN Marathon Rotterdam is daar kennelijk nog druk mee bezig. Afwachten maar…

Met de KWF-sponsoractie gaat het goed. Er is al 600 euro gedoneerd. Top! Het oorspronkelijke streefbedrag van 500 euro heb ik daarom verder verhoogd naar 750 euro*). In de komende weken moet dat met nieuwe sponsors en jullie hulp toch haalbaar zijn. Dat zou fantastisch zijn voor de kankerpatiënten en hun naasten. De Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis zijn echt heel belangrijk voor hen.

Elke donatie voor KWF en de Daniël den Hoedbrug is van harte welkom en het wordt bijzonder gewaardeerd. Daarom mijn vraag om ook je familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s uit te nodigen om mee te doen met deze actie.

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
ℹ️ kwfmarathonwalk.nl

*) Het streefbedrag is na een zeer royale donatie opnieuw bijgesteld.

Nog 12 weken…

Saturday 21st Jan
Zaterdag 15 april nadert met rasse schreden. Nog 12 weken. Dat lijkt ver weg, maar de weken vliegen voorbij. Trainen in de sneeuw of in de regen is geen pretje. Dan komt er van trainen niet veel terecht. Maar op een droge dag in de winterzon, zoals afgelopen dinsdag, schieten de kilometers onder je voeten door. Dus dat komt wel goed, hoop ik.

De Marathon van Rotterdam is de mooiste. Dat hoop ik van The Marathon Rotterdam Walk ook. Vol verwachting kijk ik uit naar het wandelparcours, binnenkort hopelijk meer.

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Het is gelukt. Nu door naar de 600 euro!

Saturday 14th Jan
Het is gelukt! Voor mijn deelname aan ‘The Marathon Rotterdam Walk’ is het sponsorbedrag de 500 euro gepasseerd. Super! Alle sponsors, bedankt daarvoor.

Nu we op stoom komen, gaan we door voor 600 euro. Doe je ook (weer) mee? Het geld voor de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis is hard nodig, dus stel je sponsorplannen niet uit en doneer vandaag nog. Daar maak je heel veel mensen blij mee. Kan ik op je rekenen? Fijn, ik zal er in april voor gaan lopen, beloofd is beloofd.

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Meer sponsors welkom

Saturday 7th Jan

Voordat de eerste week van het nieuwe jaar er al weer op zit, wens ik iedereen het allerbeste voor 2023. 

Komende week ga ik mijn training voor The Marathon Rotterdam Walk weer hervatten. Want over drie maanden is het echt zover. Op 15 april 2023.  

Het bijeengebrachte sponsorgeld, waaronder ook mijn eigen bijdrage, staat nu op 401 euro. Dit betekent, dat voor een KWF-startbewijs nog steeds sponsors welkom zijn om de noodzakelijke 500 euro vol te maken. 

Het liefst haal ik natuurlijk nog veel meer op voor de Daniël den Hoedbrug en het gelijknamige Familiehuis. Voor wie het kan missen, geef met royale hand. Doe het vandaag, doe het nu!  

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Fijne feestdagen!

Saturday 17th Dec

Door de vorst liep de schaatskoorts in het land afgelopen week flink op. Dorpen streden om de eerste wedstrijd op natuurijs en schaatsenslijpers zaten er klaar voor. Niettemin heb ik in de winterzon flink gewandeld. Ondanks temperaturen rond het vriespunt was het dankzij dat zonnetje zelfs nog warm tijdens het lopen. 

Na een bruisende start, stagneren de donaties voor mijn deelname aan de The Marathon Rotterdam Walk deze week opnieuw. De Marathonwandeling is pas over vier maanden en dan leeft het bij veel mensen nog niet zo. Gelukkig heb ik thuis ook nog een collectebox van KWF staan. Een paar vrienden hebben al een bijdrage in deze box gedaan. Wat daar uiteindelijk uit zal komen weten we pas in maart volgend jaar, als ik de zegels van dat doosje zal verbreken. 

Iedereen, maar in het bijzonder de sponsors en toekomstige sponsors van de KWF Marathon Walk wens ik fijne feestdagen. Tot volgend jaar…

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Nog honderdelf euro…

Saturday 10th Dec

Deze week weinig nieuws. Evenals vorige week is er nog honderdelf euro nodig voor het minimale streefbedrag van 500 euro voor het KWF-startbewijs. Met dat startbewijs loop ik dan op 15 april 2023 voor KWF ‘The Marathon Rotterdam Walk’. Maar er is gelukkig nog even tijd. Er zijn zeker hier en daar nog wel wat mensen die met een donatie aan KWF over de brug willen komen voor de Daniël den Hoedbrug.

De training was wat minder deze week. Nu kan ik Sinterklaas en de kleinkinderen wel de schuld geven, maar mijn excuus is ‘het weer’. Het was zo nu en dan wel erg nat. Toch lukte het om een enkele keer de wandelschoenen aan te trekken en nog wat kilometers te maken. Wordt vervolgd.

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Trainen in de stad

Saturday 3rd Dec

Afgelopen week heb ik de training ingezet. Aanvankelijk op de loopband in de sportschool, maar buiten lopen is toch veel lekkerder. Het was dan ook prettig wandelweer. Natuurlijk loop ik regelmatig in het bos, door de polder of op het strand. Maar een wandeling dwars door Rotterdam is ook top. Afgeleid door onze bijzondere stad loop je ongemerkt een flinke afstand. Nu maar hopen dat die afleiding volgend jaar april voldoende inspireert tot het uitlopen van The Marathon Rotterdam Walk. 

Met de donaties loopt het lekker, want de teller staat al bijna op 80% van het minimale streefbedrag van 500 euro. Daarvoor wil ik nogmaals dank zeggen. Misschien willen familie, vrienden of collega’s ook wel doneren. Schroom niet om hen aan te moedigen om kwfmarathonwalk.nl in te tikken. 

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Over de helft!

Saturday 26th Nov

Bijna twee weken ben ik sponsors aan het werven via de sociale media. Dan is het toch wel heel leuk om te melden dat we al over de helft van het minimale streefbedrag van 500 euro zitten. Vanmorgen stond de teller al op 283 euro. Super. Bedankt!

Inmiddels heb ik, dankzij de gulle sponsors, ook al het KWF T-shirt verdiend. Een shirt dat ik met trots zal dragen tijdens The Marathon Rotterdam Walk op 15 april 2023 vóór KWF, de Daniël den Hoedbrug en het Familiehuis voor kankerpatiënten en hun familie.  

[Onlangs zag ik dat er kennelijk een fout is gemaakt op de website en ik nog geen T-shirt heb verdiend. Jammer, maar dat T-shirt komt nog wel.]

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

De eerste donaties ontvangen

Saturday 19th Nov
Na de lancering van mijn actiepagina heb ik natuurlijk eerst zelf een donatie gedaan. Een goed voorbeeld, doet goed volgen. En de eerste donaties volgden al snel. In een paar dagen is al ruim 20% van het streefbedrag ontvangen. Super bedankt hiervoor! 

Om de overige 80% op te halen moet nog hard gewerkt worden. Maar daar is nog genoeg tijd voor. Zelf ga ik ook nog trainen, trainen, trainen. Dat doe ik natuurlijk buiten, maar soms ook binnen. Dan ga ik naar de sportschool om die benen in beweging te houden. 

Sportieve wandelgroeten,
Fred Marree
kwfmarathonwalk.nl

Thank you to my Sponsors

10.4

Ellen Persoon

Veel succes Fred!

150

Anonymous

25.4

Lia Kouwenhoven

25

Claudius van Unen

10.4

Ad van Poppel

Fred, Zet hem op!

15.4

Marco de Vries

Succes Fred

15.4

Ti Morais

15.4

Adri Hilleman

Zet ‘m op!

50

Ans Marree

42.59

Anna Feiner

Zoveel kilometers voor een ander! Veel succes en heel graag steun ik je!

11.4

Anonymous

Zet ‘m op!

75.4

Anonymous

Ik las net het bericht, veel succes met deze actie voor het KWF.

10.4

Melissa

Veel succes met deze mooie actie!

10.4

Boedelruiming haarlemmermeer

Succes Fred 👍

10.4

Ayten

Mooi streven Fred, je kunt het!!

25.4

Giel

Volhouden tot de eindstreep!

100.4

Leonore

Zet hem op, Fred!

25.4

Mireilla, Fred en Lio

Succes!

25.4

Kippertjes…

‘Keep walking, Fred’

50.4

Mariella Punt

Zet ‘m op Fred

5.4

Thea Van Boxtel

You go fred... mooi initiatief

50.4

Rotterdammert

Doe mee en breng als sponsor families en patiënten nog dichter bij elkaar door bij te dragen aan de Daniël den Hoedbrug van het familiehuis naar het Erasmus MC.