Sylvia Veenman PSTLEF

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Vereniging doet ook donatie

Sunday 18th Oct
Ik zie net een bericht dat het bestuur van het Purmerender Stadstoneel heeft besloten 100 euro over te maken! Wauw

Bijzonder bericht vanuit het inloophuis

Saturday 17th Oct
 'Speciaal voor Sylvia'.

Sylvia was een vaste gast van het inloophuis die had aangegeven op haar begrafenis geen bloemen te willen maar een donatie voor Wij Allemaal. Sylvia is slechts 56 jaar geworden.

We zijn er stil van.......door het overlijden van Sylvia, door het grote verlies en verdriet voor haar man, kinderen, familie en vrienden, door de donaties  tijdens haar begrafenis die ten gunste komen aan de actie 'schone lucht', dat een vreselijke ziekte ten grondslag ligt aan alles wat we doen, dat dit niet de eerste en laatste keer is dat iemand en wij dit meemaken ......maar ook door het besef wat Wij Allemaal dus voor onze gasten kan betekenen.  Nu, toen en in de toekomst!

Derde doel

Thursday 15th Oct
Wat is iedereen gul voor wat betreft de donaties voor Sylvia aan het inloophuis.  Het dubbele van ons eerste doel is behaald en gaan voor meer. Sylvia haalde veel steun en kracht bij de activiteiten bij het inloophuis.  Hopelijk kunnen anderen dit ook weer snel.doen

Tweede doel ook al behaald

Sunday 11th Oct
Wat gaan we goed als PSTLEF en wat is iedereen gul in doneren 

Streefbedrag gehaald

Sunday 11th Oct
Wellicht iets te voorzichtig geweest met het stellen van het  streefbedrag om op te halen.  We hebben gaan voor een nieuw doel 🙏

Tekst van website pstlef.nl

Sunday 11th Oct
Lieve Syl,

Je bent er niet meer! Na een heftig gevecht ben je 6 oktober jl. in het bijzijn van je grote liefde 'Ries' overleden.

Het Purmerender Stadstoneel zonder Sylvia. Het is niet te bevatten. Jij was er altijd. Vanaf jouw allereerste rol in California Suite (Pieter heeft er nog rugpijn van) in de Rijper Eilanden tot aan La Paloma in de Speelzaal, waar je dit jaar nog extra voorstellingen speelde.

LEF zonder Sylvia. Het is niet te bevatten. Samen gingen we De Vloer Op, faalden we stralend en brachten we meer dan eens het publiek tot tranen. Een lachtraan of toch die andere? Jij wist ze te halen. En ook je warme band met de groep bleef tot het bittere einde bijzonder.

De Speelzaal zonder Sylvia. Het is niet te bevatten. Weet je Syl, wanneer wij in de coulissen stonden, op van de zenuwen, en wij hoorden jou kenmerkende lach bij het binnenkomen van het publiek, namen de zenuwen zichtbaar af. Syl in de zaal betekende sowieso een topavond!

Je staat hier in een gekleurd kadertje. We kunnen het, met de beste wil van de wereld, niet maken om jou in een zwarte rouwrand te zetten. Jij was kleur. Een onmisbare kleur in de vereniging! Die we nu helaas toch moeten missen.

En verdomme Syl, we gaan je missen.

We buigen diep voor je Syl. En een hele dikke kus voorRichard en de kinderen.

Purmerender Stadstoneel en LEF 

Thank you to my Sponsors

10.4

Kwame Van eijndhoven

19.4

Rik & Marieke

15.4

Anonymous

5.4

Anonymous

15.4

Jitske Wijngaards

25.4

Michel en Conny Bart

Ter nagedachtenis van onze Syl Veenman

20.4

Marc en Ellen Bart

Graag gedoneerd voor een organisatie waar Syl zoveel steun uit haalde. Dag Syl x

20.4

Noeke Stal

50.4

Anonymous

25.4

Anonymous

28.4

Marjolein Van Golen

❤️

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

30.4

Anonymous

10.4

Marianne van Deursen

We nemen afscheid van onze Syl. Ze heeft gestreden tegen kanker maar heeft het helaas verloren. Ze droeg het inloophuis' Wij allemaal' in Purmerend een warm hart toe en ik geef graag gehoor aan haar laatste wens om daaraan te doneren.

15.4

LEF

Voor deze topper die de oneerlijke strijd tegen kanker heeft verloren. Ik ga je missen!