Orkaan in Irma

By Herman Delwig Join Me

Boek - Orkaan in Irma

Orkaan in Irma

Verloren aan kanker, gewonnen in trouw

 

Als het in het Caraïbisch gebied nog rustig is en de meteorologen nog geen flauw benul hebben van het ontstaan van de orkaan Irma, zit Herman midden in een orkaan met dezelfde naam. Onthutst, gemangeld en terneergeslagen, want zijn vrouw Irma blijkt aan een ongeneeslijke vorm van kanker te lijden. In het grillige ziekteverloop zoekt hij wanhopig naar herkenningspunten van de vrouw waar hij ooit zo gek op was. Irma op haar beurt herkent haar man niet meer. Het is voor hen beiden dwalen en zoeken, terwijl de kanker in Irma voortwoekert. Toch blijven zij elkaar trouw, vooral door de krachtige onderlinge liefde die zich diep in hen heeft genesteld.

 

Orkaan in Irma is een ontroerende beschrijving van een lijdensweg door een verwoestende ziekte. Ontwapenend, liefdevol, krachtig en met worstelingen die herkenbaar zijn voor iedereen die in zijn of haar relatie te maken heeft (gehad) met een ongeneeslijke ziekte.

 

192 pagina’s

Softcover

€ 19,95

ISBN 9789492435125

met de Royaltys van het boek wordt KWF Kankerbestrijding gesteund.

bestel hier jouw boek

Ik kom in actie tegen kanker

In 2014 werd bij mijn levensmaatje Irma borstkanker geconstateerd. Het ziekteverloop was grillig en trok soms een zware wissel op onze relatie. Toch bleven wij elkaar liefhebben en te goeder trouw. 4 jaar na de eerste constatering van deze ziekte overleed Irma. Ik schreef het boek 'Orkaan in Irma' om een voetafdruk op deze planeet achter te laten met het profiel van Irma en om veel mensen in vergelijkbare situaties tot steun te zijn. De  hartverwarmende reacties op de inhoud van dit boek sterken mij en leidden tot liefdevolle gesprekken van mens tot mens.  

Wat is er dan mooier om met de royalty's het KWF te steunen voor onderzoek naar oorzaken en genezing van deze ziekte.  


Het boek Orkaan in Irma ( ISBN 978-9-492435-12-5) kan besteld worden bij: 

Quo Vadis UItgeverij

Postbus 1027

6501 BA Nijmegen

The Netherlands

Tel: 0031 (0)24-3243653

Website: www.qvuitgeverij.nl

E-mail: info@qvuitgeverij.nl


Thank you to my Sponsors

Herman Delwig
Donated 51

Anonymous
Donated 50

"Succes broer met je actie en je hulp voor het goede doel"

Nelleke
Donated 20

"Ben trots op mijn zusje."

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.