Huub Schoemaker

Huis in actie

Wij komen in actie voor ons inloophuis

Wij komen in actie voor Inloophuis Debora!

Inloophuis Debora heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Corona trok een streep door veel fondsenwervende acties, waardoor onze inkomsten sterk zijn teruggelopen.

Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden of lekker te ontspannen. Maar ook een plek om kennis te vergaren en te delen of verdieping te ervaren tijdens themabijeenkomsten. Inloophuis Debora biedt deze behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat Inloophuis Debora moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Fijn als je ons helpt door rechtstreeks te doneren via deze pagina (jouw donatie gaat voor 100% naar Inloophuis Debora). Maar je kunt je ook aansluiten als Debora-teamlid en zo je eigen netwerk inzetten (want mensen geven eerder als ze iemand kennen).

En deel onze Debora-Huis in Actie-pagina of je eigen Debora-teamlidpagina natuurlijk zoveel mogelijk via WhatsApp/Facebook/Messenger/Instagram/E-mail.

Evelien op 8 juni bij Inloophuis Debora!

Op 25 mei stapt Evelien van der Werff,  in Zwolle bij inloophuis IntermeZZo op de fiets voor een, via Facebook te volgen fietstocht, om in 6 weken tijd de andere 74 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland te bezoeken. Zo vraagt ze aandacht voor de KWF-actie ‘Huis in actie’ én biedt ze haar tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop: zij overleefde 2x kanker. Evelien gaat ruim 1300 km fietsen langs alle inloophuizen in Nederland. Zou jij haar en daardoor ons inloophuis willen sponsoren, maak dan hier je donatie over.

NB. Alle donaties gaan voor 100% naar Inloophuis Debora.

Ook na 8 juni kun je donaties blijven doen via deze Huis in Actie- en teamlidpagina’s van Inloophuis Debora.

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

25.4

Marcel Dien

40.4

Anne Stijn Van Nes

Dank voor al je inzet voor het waardevolle inloophuis Debora!

15.4

Martha Klaasen Bos

15.4

Ina Gronsveld

Succes met de actie

50.4

Huub Schoemaker