Spontane Step Safari

van Katja Kleinveld Word lid van mijn team

Ik kom in actie tegen kanker

 

In juli 2020 kreeg ik een spontaan plan om offroad een meerdaagse steptocht met bepakking over het Brabants vennenpad te maken. Dit wandelpad van 258 kilometer gaat over voornamelijk onverharde paden door bossen, over heide en -niet te vergeten- langs vennen. 

In natuurgebied de Kampina stepte ik langs een bankje waarop ‘Vier het leven’ stond. Dit bankje – in combinatie met de positieve reacties die ik op Facebook ontving over mijn verslagen die ik daar over mijn tocht had gepost- zorgde ervoor dat ik besloot om een fotoverslag van mijn avontuur ten bate van KWF Kankerbestrijding te maken. 

Iedereen die 2,50 euro doneert (meer mag natuurlijk ook), ontvangt het 28 pagina's tellende digitale verslag van mijn avontuur. Vol met foto's van het mooie gebied, maar ook met tips en inspiratie om zelf op avontuur te gaan. 

De opbrengst laat ik volledig ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding voor de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ik hoop dat er in de toekomst een medicijn bestaat dat iedereen met kanker kan genezen.  

Let op: als je anoniem doneert maar wel een verslag wilt hebben, stuur dan een E-mail berichtje naar info@katjakleinveld.nl en ik zal het verslag naar je toesturen.

Namens KWF en mij: Hartelijk bedankt!

Voor mij begint het bijna een traditie te worden om van leuke avonturen een verslag te maken waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.

In 2009 kwam het boek Wereld Wijd Weg over onze wereldreis uit, waarvan de winst 100% ten goede is gekomen aan KWF Kankerbestrijding. Dit boek is nu alleen nog digitaal verkrijgbaar via www.katjakleinveld.nl/wereldreis

In 2019 kwam het fotoverslag Witte Wondere Wereld uit over mijn langlaufavontuur van de Russische naar de Zweedse grens (verkrijgbaar via deze website https://acties.kwf.nl/fundraiser/katjakleinveld/witte-wondere-wereld).

Mijn badges

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Mijn donateurs

Heli Kleinveld
doneerde 10

Agnes Tops
doneerde 5

"Benieuwd naar je verslag. Je schrijft altijd zo leuk"

Edward Jacobs
doneerde 5

Jeannette Van Breemen
doneerde 5

"Mooi initiatief!"

Nb On The Road
doneerde 3

"Je bent een stoer mens met enorm veel uitdagingen op verschillende disciplines."

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.