Kavita Anneveldt

Singelloop Utrecht

Ik ren tegen kanker en voor het leven tijdens de Singelloop Utrecht

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 

Kanker is een ziekte die niemand ontziet. De ziekte is niet alleen slopend voor je lichaam ook psychologisch en emotioneel is het zwaar en de gevolgen zijn enorm. Zowel voor patiënt als omgeving.

Persoonlijk heb ik dit meegemaakt bij de trajecten van zowel mijn moeder als mijn vader. Angst, spanning, onzekerheid, keuzes maken, de weerslag van de behandeling op het lichaam, afhankelijk worden van anderen en zoveel meer waar men doorheen gaat.

 Met mijn moeder gaat het gelukkig al lange tijd heel erg goed, maar mijn vader is in 2017 na een heftig traject aan kanker overleden .

Binnen mijn familie en directe omgeving zijn er nog steeds (teveel!) mensen, waaronder ook kinderen en baby's, die met een vorm van kanker te maken hebben en een verschrikkelijk zwaar traject moeten doorlopen.

Eerder heb ik al eens gecollecteerd en nu ga ik  hardlopen voor het KWF (zonder hardloopervaring, maar al hard aan het trainen voor de 5km!). 

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

Doel behaald!!!

Thursday 26th Aug

Jeetje wat was ik vanochtend verrast toen ik mijn mail opende. Wederom veel donaties ontvangen en daarmee heb ik mijn streefbedrag behaald (toeters en bellen). Zoals je op mijn pagina kunt lezen betekent het veel voor mij om dit te kunnen doen voor #KWF.

De donaties dragen bij aan de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Belangrijk omdat nog steeds 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker krijgt....Van dichtbij heb ik ervaren hoe verschrikkelijk en slopend de ziekte is zoals te lezen op mijn persoonlijke pagina. 

Dus namens KWF en mijzelf: Dank aan iedereen voor de lieve berichten, de steun en de donaties.

Dank aan alle sponsoren!

Wednesday 25th Aug

Hierbij wil ik een moment nemen om alle sponsoren te bedanken voor hun steun, lieve berichten en donaties!

Elke dag boeken we vooruitgang om de kans op kanker te verkleinen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren. 

Ik ben heel trots dat ik al €412,00 heb opgehaald voor baanbrekend kankeronderzoek, maar ik ben er nog niet. 

Mijn streefbedrag van €500,-.  moet vóór 04 september behaald zijn en ik kom nog tekort.

Dus daarom nogmaals de oproep mij te sponsoren voor de Singelloop d.m.v. een donatie

Ik ben hard aan het trainen en hoop echt dat ik met jullie steun èn mijn streefbedrag in 'da pocket' voor het KWF over de finish ren!

Liefs Kaviet

PS: Wil je weten wat er precies gebeurt met je donatie? Kijk dan op kwf.nl/onderzoek

No pain no gain!

Thursday 19th Aug
Al mocht het dan even stil zijn op mijn blog ik heb zeker niet stil gezeten!  Ik houd mij aan het trainingsschema van 2-3x per week en ervoor en erna een benen- en billen en buikspiertraining. Dat helpt voor mij beter dan alleen een warming up en cooling down.  Tevens moet ik zeggen dat ik niet gedacht had dat ik het zo gedisciplineerd zou volhouden (iets met zelfkennis).  Ik doe het gewoon of zet mijzelf ertoe, ik verleg mijn grenzen, ik verbijt de pijn (binnen gezonde grenzen) en........ik zie vooruitgang. Jippie!!!
De knieën zijn na elke training minder dik en minder pijnlijk dus hopelijk kan ik op den duur pijnloos rennen. Wel heb ik besloten om te gaan joggen i.p.v. hardlopen i.v.m. de knieën en kans op blessures.
Tot zover deze update ennogmaals dank aan alle sponsoren voor jullie donaties, lieve berichten en steun!
Liefs Kavita

Wat een euvel!

Monday 2nd Aug
De nachtmerrie van op kamp naar Zeeland in groep zeven is er weer. Wij (moesten!)  2,5 uur tegen windkracht 5 in fietsen en ik had als enige een zware fiets zonder versnellingen. Het resultaat:  Wekenlang twee enorm dikke opgezwollen en stekende knieën door vastzittend vocht en sindsdien zijn de knieën  zwak en pijnlijk gebleven bij bewegen. Maar ja er valt mee te leven en normaal sta ik er niet bij stil. Totdat.....
ik nu aan hardlopen ben gaan doen!  Vrijdag en zaterdag veel last gehad en zondag eindelijk rust kunnen pakken.  Ik laat dit euvel mij niet tegenhouden! Indien nodig zal ik het oplossen m.b.v. extra steun/brace/fysio etc.
Vanochtend om 09.00 uur weer gestart met een herhaling van de 400m interval en misschien woensdag ook herhalen om de knieën te ontzien. Wordt vervolgd.....

Net in de hoosbui

Friday 30th Jul
Zojuist 3x 400m interval gedaan .Net niet binnen voor de regen maar wel extra sprintje naar huis de laatste 200 m ;-)

Hoppa!

Friday 30th Jul
Een goed begin is het halve werk, daarom goede hardloopschoenen aangeschaft en zondag 25 juli voor het eerst in mijn leven gaan hardlopen met trainingsmaatje Elard (die ook gaat lopen voor het KWF!!!). 
Een interval training van ong. 3.6 km ( 280m lopen - 280m hardlopen) en dat was even wennen zeg pfff, maar wel gedaan inclusief warming up en cooling down, want geen blessures!
Dinsdag helemaal alleen gegaan ...Eerlijk gezegd wel nadat ik mijn angst moest overwinnen en daarna mijzelf de deur uit moest trappen i.v.m. het slechte weer.  
Op de rustdagen beweging door alles wat ik moet doen lopend te doen en een tempowandeling (2.6-3.0 km). 
Goed begin  dus...Hoppa !

Thank you to my Sponsors

25.40

Lenneke Neef

5.40

Deborah Van Der Krogt

Zet hem op Kavita. Ik ben ontzettend trots op je!!

25.40

Edwin Rouw

20.40

Tim Douma

10.40

Maike

Succes met de 5 km., Kavita, ik moet er niet aan denken ;-)

15.40

Ira

29.40

Barbara Van Der Waerden

Succes Kavita!

25.40

Ivar Van Borrendam

Succes! 💪🏻😎

8.40

Daniel Biato

Congratulations Kavita! Proud of you.

25.67

Rianne

Hee lieverd! Straks heb je precies 500 euro en zeventien cent hoop ik :-p succes lieverd, ik weet dat je het kunt en super dat je dit doet!

50.40

Jolanda De Jong

Zet 'm op topper!

25.40

Ansje Van Aelst

50.40

Lily Lorenz

15.40

Hans Van Es

11.40

Anonymous

50.40

Familie Korst

Lieve kavita, wat ben je toch weer een topper! Dat je dit doet. Mocht je een brace nodig hebben dan wil ik die graag sponsoren! Zet hem op! ❤️Familie korst

50.40

Jeanine Lorenz

15.40

Elvin Boer

15.40

Bart Fagel

Succes Kavita!

10

Anonymous

50.40

Karsten De De Gier

Super stoer, succes 💪💪

15.40

Siekie Nijmeijer

20.40

Kavita

Ik ga ervoor en hoop op steun van jullie!

5.40

Sandra Boolman

Alle kleine beetjes helpen. Liefs, Sampie xxx

25.40

Miriam Houweling

You go girl ;-D