Marcia De Groot

Huis in actie

Wandel mee voor Adamas

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Binnenkort wil ik gaan wandelen, ga je mee?. Doneer minimaal € 15,- en ik neem je mee door het  prachtige Keukenhofbos in Lisse.. De eerste wandeling staat gepland op vrijdag 23 juli om 10.30 uur. Tot dan !  Kun je niet mee wandelen maar wil je wel doneren… ook prima😘 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Vandaag een leuke start met de 1e wandeling in het Keukenhofbos

Friday 23rd Jul
Bedankt allemaal voor je bijdragen. De inschrijving ging vooral via onze website: https://www.adamas-inloophuis.nl/abc . Het thema van de wandeling van vandaag was GELUK! Mooie ontmoetingen, leuke mensen en heerlijk een bakkie gedaan bij de Hofboerderij op het landgoed Keukenhof. Tot de volgende keer: 23 september om 15.30 uur.