Marco Wisse

Niet vergeten.. nooit vergeten hoeveel ik van je hou Join Us

Niet vergeten.. nooit vergeten hoeveel ik van je hou

Mijn papa, sterk, familieman, trotse opa en beschermende vader. Lieve man van mama. Wat wilde je graag bij ons blijven, afscheid moeten nemen viel je zo zwaar. Je hebt zo gevochten, zelden geklaagd. Je droeg je ziekte met de moed van een leeuw. We zagen je aftakelen, steeds weer die teleurstelling na een goeie periode. Tot je lichaam op was. Wat missen we je pa!! De liefde zal altijd blijven en ons verdriet is daar de belichaming van.

Zoveel mensen krijgen hier dagelijks mee te maken. 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Een geliefde verliezen, sinds kort weet ook ik wat het inhoudt. Er is nog zoveel geld nodig voor onderzoek. Daarom heb ik me aangemeld voor de kustmarathon op 3 okt 2020.. Het zal zwaar worden maar niets vergeleken bij de strijd van mijn vader ??

Willen jullie mij aub sponsoren ? Voor iedereen die tegen deze ziekte vecht en iedereen die hier in de toekomst nog mee in aanraking komt. 

Je aansluiten bij mij en meelopen kan natuurlijk ook.. 

Dankjulliewel 

Liefs Corine 

Thank you to my Sponsors

Marco Wisse
Donated 1

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.