benefietavond kwf

By Martijn van den bosch

Ik vier feest

wil jij ook iets betekenen voor het onderzoek naar kanker? En woon je in Dordrecht en omstreken? Lees dan verder...

Mijn naam is Martijn van den bosch en ik ben 24 jaar oud. Acht jaar geleden heb ik al eens een benefietavond georganiseerd en daarmee € 2,381 opgehaald. Door het plotselinge overlijden van mijn moeder op 28 oktober 2019 voelde ik mij geroepen om opnieuw een benefietavond te organiseren om het onderzoek naar kanker te stimuleren en hiermee mogelijk andere mensenlevens ooit mee te kunnen redden!

De benefietavond zal vrijdag 5 juni 2020 plaats vinden in feestcafe bij berry in Dordrecht van 20:00 tot 01:00 uur. De kaartjes ter waarde van €15 euro zullen volledig worden gedoneerd aan het KWF en hiervoor ben je voorzien van de entree en een lootje voor de loterij. Ook is het mogelijk extra lootjes bij te kopen waarmee je gesponsorde prijzen uit de loterij kan winnen en wederom de opbrengst van de loten worden gedoneerd.

Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen een speciale avond wordt met een vooral ook een gezellige en feestelijke sfeer, daarom zullen er ook een x aantal artiesten optreden.

Wij hopen deze avond af te sluiten met een opbrengst van tenminste €2000, maar hoe meer hoe beter natuurlijk! Met uitzondering van de consumopties zullen alle kosten worden geschonken aan het KWF. 

Hopelijk zien we je dan en vergeet niet deze pagina te delen met je vrienden, familie of kennissen!!!!

Datum: vrijdag 5 juni 2020 

Tijd: 20:00- 01:00 uur

Adres  vogelaarsweg 16, Dordrecht 

Bereikbaar 

- openbaar vervoer: stukje lopen

-  auto/fiets voldoende parkeergelegenheid 

Event Information

Friday 05th June

Thank you to my Sponsors

Peter Van De Pas
Donated 10

"En ik kom ook graag optreden! Jester Day"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.