Pascal Kool

NN Marathon Rotterdam

Mijn activiteiten volgen

11,573
kms

Mijn doel 0kms

Ik ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

#demooiste

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

Week 12 van de training – 02 maart 2020

Februari is weer voorbij en de laatste maand van de training is aangebroken. Zoals ik al schreef in het vorige blog was week 11 een rustige week met een paar korte loopjes. In februari heb ik 236km getraind en het totaal aantal trainingskilometers komt daarmee op 651. Maandag ben ik bij Mark geweest om een T-shirt te laten maken voor de marathon. Het wordt leuk en als hij klaar is zal ik hem snel showen.

Afgelopen zondag was het de dag van mijn verste training. 35km stond op het programma. Na bij mijn moeder op verjaarsvisite te zijn geweest, hebben Annika en de kinderen mij er in Leiden uitgezet en ben ik terug gaan rennen. Wat een end is dat zeg! Op 28,5km stonden Annika en Fenne mij op te wachten om mij aan te moedigen, wat fijn. Het ging best wel goed. Vandaag wel wat stijfjes, dus maar even niet fietsen vandaag.

Deze week nog een paar kortere afstanden en dan zondag 15 maart weer 35km om erna af te gaan bouwen richting 5 april.

Week 10 van de training – 16 februari 2020

Jeetje, alweer 10 weken aan het trainen volgens het schema. Na vorige week de minste kilometers (mede doordat ik griep had), was het deze week tijd voor de meeste kilometers in het schema, namelijk 71km. Door een enorme drukte op het werk was dat nog wel even lastig plannen. In het begin van de week voelde ik nog de nasleep van de griep, maar hoe verder de week vorderde, ging het beter. Vandaag heb ik 31 kilometer gelopen, wat was het zwaar zeg. Wind, harde regen en dan de enorme afstand. Maar ik heb de kilometers weer in de benen! Uiteindelijk heb ik 76 kilometer getraind deze week.

Vandaag heb ik weer een aantal donaties gekregen, bedankt daarvoor. Langzaam zak ik in de top 10, dus werk aan de winkel om meer donateurs te vinden. Ik ben al super blij en trots met wat ik al heb, maar hoe mooi zal het zijn als ik € 4.219,5 zal halen.

Aankomende week een rustigere week en dan de week erna op zondag 35km. Ik hoop dat er dan geen storm “met naam” over het land raast.

Week 9 van de training – 10 februari 2020

Deze week was niet zo een productieve. Het schema zou al minder zijn deze week, maar ik werd ook nog ziek. Een griepje die mij goed te pakken had. Tot zondag geen kilometer gelopen, wel lekker voor de spieren. Zondag zou ik de Groet uit Schoorl gaan lopen, maar deze werd helaas door Ciara afgeblazen. Toen zelf maar een rondje gedaan. Komende week meer kilometers. Peter en Maureen vierden afgelopen weekend hun verjaardag en ze hadden als cadeau een donatie voor mij gevraagd! Bedankt donateurs!

Week 8 van de training – 2 februari 2020

Januari is voorbij en het was een maand met veel kilometers. In totaal heb ik 265km in mijn schoenen gestaan. Ik heb op veel verschillende plekken gelopen zoals Texel, Bladel, Assen en natuurlijk vele kilometers in de duinen vlakbij huis. Vandaag heb ik voor de eerste keer meer dan 30 kilometer gelopen, wat een stuk is dat zeg.

Ook deze week heb ik weer veel lieve donaties gekregen en de opbrengst blijft maar stijgen. Bedankt!

Aankomende week is een rustige week in voorbereiding op de halve van Schoorl op zondag. Eens kijken of ik daar een mooie tijd kan neerzetten.

Tot volgende week!

Week 7 van de training – 26 januari 2020

Het was een week met diepe dalen en hoge pieken. Op maandag hebben wij afscheid genomen van Wim. Een zeer indrukwekkende dienst met familie en vrienden van Wim die mooie woorden spraken. Wat komt dat binnen zeg… En de muziek niet te vergeten, zo belangrijk voor hem. En ZOOOO ontzettend hard. Ik denk dat ik deze maar aan mijn hardlooplijstje moet toevoegen, om mij door de moeilijke kilometers te helpen. Zoals ik vorige week al schreef, vroeg Wim een donatie aan het KWF in plaats van bloemen. Nou, dit is gehoord! Vrijdag heb ik met Roos en Annika de collectebus geopend en wat een opbrengst. We hebben het voor de zekerheid een aantal keer nageteld, maar het klopt.

1.142,25 zat er in de bus!!!

Het totaal staat nu op € 3.069,-. Wat ben ik trots, maar zeker nog niet klaar. Allemaal bedankt!

Het lopen gaat goed. Wel wat pijntjes hier en daar, maar ik ga gewoon rustig door. Deze week heb ik weer 68,5km gelopen. Gisteren ontving ik een shirt van het KWF en die heb ik gelijk maar aangetrokken. Een beetje extra reclame kan vast geen kwaad #rentegenkanker. Vandaag ben ik na een strandwandeling met het gezin vanaf Noordwijk naar huis gerend. Wel lekker, een keer geen rondje en ontzettend mooi door de duinen. Op naar een nieuwe trainingsweek.

Allemaal bedankt voor de donaties!

Week 6 van de training

Wat een week was dit zeg. Binnen een week was het streefbedrag al binnen, wat fijn. Iedereen ontzettend bedankt voor de donaties! En het is nog niet klaar. Wim wilde geen bloemen bij de uitvaart, maar een donatie voor het KWF. Roos, Marlijn en Maarten hebben mij gevraagd of de donaties in mijn pot mogen. Dus ik heb nu nog meer motivatie om een goed resultaat te gaan behalen.

Deze week heb ik de meeste kilometers tot nu getraind, 68,5km in totaal. Het gaat nog steeds erg lekker. Dit weekend waren wij naar het Vennenbos en heb ik daar twee keer heerlijk gelopen. Zaterdag samen met Babette die aan het trainen is voor de RopaRun en vandaag de grens over voor een lange duurloop.

Volgende week meer.

Sponsors

De inzameling gaat heel erg goed. Ik sta zelfs in de Wall of Fame!! Ik ben erg trots dat naast alle donaties van personen, ook bedrijven mij willen sponsoren.

 

De sponsors tot nu tot zijn:

Bureau Bewust Verzekerd - https://bureaubewustverzekerd.nl/

Oudshoorn On & Offshore Technical Services

Panita Catering - http://www.panita-catering.nl/

Meekel Kwaliteit en Advies - http://www.meekel-ka.nl/

 

Ook ben ik nog met andere bedrijven in gesprek.

 

Alvast bedankt sponsors!!

Wow wat een donaties

Zoals beloofd, zal ik een klein blog bijhouden om de donateurs op de hoogte te houden van mijn voorbereidingen. Kijk ook op Strava, daar staan alle loopjes.

Zaterdag heb ik berichtjes verzonden om donateurs te werven voor mijn "Marathon tegen Kanker". En wat een tussenstand heb ik nu al. Wat fijn en heel erg bedankt! Op naar nog meer.

Zaterdag (10,3km) en zondag (21,2km) gelopen. Elke keer als ik door de duinen ga denk ik wat wonen wij toch in een mooi gebied. Gister ben ik meer richting IJmuiden geweest. Daar kom ik niet zo vaak, maar wat mooi.

De komende weken gaan de trainingskilometers flink omhoog, dus nog meer nieuwe plekken ontdekken.

Gisteravond werden wij gebeld dat Wim is overleden aan deze rotziekte. Na een tijd van ups en downs heeft hij ons toch moeten verlaten. Roos, Maarten, Marlijn, Valentin, Hugo en Lieve veel sterkte. De komende kilometers zijn voor Wim.

Het lopen gaat goed en ik kijk uit naar de langere loopjes, dus dat is een goed teken.

Snel meer.

Bedankt!

Pascal

Mijn donateurs

Roos Meekel
doneerde 1.142

"Opbrengst donatie Wim Meekel."

Anoniem
doneerde 250

Oudshoorn On & Offshore Technical Services
doneerde 250

"Veel succes, liefs Sonja en Thomas #GOFORIT!"

Fvme
doneerde 100

Paul Meekel
doneerde 54

"Superveel respect voor jou. Zet 'm op Pascal!"

Egbert Boer
doneerde 50

Richard En Marije
doneerde 50

"Veel succes Pascal!"

Hans Moreel
doneerde 50

"Top Pascal en weten beiden waarom💪👍"

Inez Scholte
doneerde 50

"Ik heb reuze bewondering voor je doorzettingsvermogen Pascal want dit doet echt niet iedereen je na. Veel succes gewenst!"

Peter, Maureen & Tjitske
doneerde 50

"Veel succes met alle (trainings)kilometers! 🐽"

Fam Bloemberg
doneerde 42

"Voor elke kilometer een euro... Dus wel uitrennen he, anders zien we de km'ers wel weer terug in onze portemonnee ;) Succes met de voorbereiding en geniet van de ervaring."

Birgit David Tristan En Luna
doneerde 42

"Succes!"

Frank En Mieke
doneerde 42

"Succes namens ons en de kids! Mooie uitdaging voor een zeer goed doel!"

Koen Mondelaers
doneerde 42

"Zet 'm op Pascal. Mooi dat je dit doet."

Richard Gerards
doneerde 35

Annika Meekel
doneerde 28

"Nu al trots op je 😘"

Henk Meekel
doneerde 28

"Zet 'm op"

Anja Knuth
doneerde 28

"Helemaal geweldig"

Joost M
doneerde 28

"Succes Pascal!"

Nel & Janny Van Eck Bierman
doneerde 25

"Goed doel, 👍"

Gerrit Jan Ekkelkamp
doneerde 25

"Succes Pascal. Ik zie dat de training al in volle gang is en dat je goed op schema bent. Erg mooi gebaar om deze presatie te doen om geld te verzamelen voor onderoek naar de rot ziekte."

Anoniem
doneerde 25

Marcel Cuiper
doneerde 25

"Ik neem mijn hoed af voor je!!! Succes met de voorbereidingen en ook heel veel plezier!"

Pieter Nieuwesteeg
doneerde 25

Patrick Moreel
doneerde 25

"Natuurlijk sponsoren wij mee. Bijzonder knap dat je dit gaat doen, je bent een vechter en heb er alle vertrouwen in dat het je lukt. Ga ervoor!"

Michiel Appelman
doneerde 25

Wouter Kleimeer
doneerde 25

"Succes Pascal!! Een mooi doel en een hele uitdaging."

Anoniem
doneerde 25

Mark Den Blanken
doneerde 25

"Mooie actie Pascal!!"

Alexander Schippers
doneerde 25

"Hoi Pascal. Goed initiatief. Peter en Maureen vroegen dit als verjaardagsbijdrage."

Wilco Korver
doneerde 25

Peter
doneerde 25

"Success Pascal"

Graham Milne
doneerde 25

F.t. Boer
doneerde 25

Henny Kool-bierman
doneerde 25

"Toppie kanjer ben trots op je xx"

Anoniem
doneerde 21

"We hebben vertrouwen in je!"

Paul & Lida Van Essen
doneerde 20

"Goed bezig! Zet ‘m op Lacsap!"

Fam Maas
doneerde 20

"Zet hem op Pascal! Jij kan dit"

Wim En Jose Pijnaker
doneerde 20

William Elferink
doneerde 20

Alexander P
doneerde 20

Remco Hoogendoorn
doneerde 20

"Suuces kerel!"

Tom Schipper
doneerde 20

"Je bent al goed op weg, dit gaat jou lukken! Met plezier een donatie voor deze bijzondere prestatie en voor het KWF"

Henk En Anja
doneerde 20

"Gefeliciteerd met je verjaardag"

Anoniem
doneerde 20

"Verjaardagen Maureen en Peter"

Paul Gelauf
doneerde 20

Dirk-jan En Josien
doneerde 20

"Heel veel succes! Wat een top prestatie (nu al)!"

Rene Valent
doneerde 20

"Goed bezig Pascal!!"

Tim London
doneerde 20

"Goed bezig , go for it !!"

Anoniem
doneerde 19

Anoniem
doneerde 19

"Succes Pascal!"

Els Machielsen
doneerde 19

"Succes Pascal! Je kan het! Xx ook namens Arno"

Gerrit & Marjon Van Loo
doneerde 19

"Super! Veel succes!"

Daniëlle Celie
doneerde 19

"Yes you can!"

Linda
doneerde 19

"Succes!!!💪💪💪💪"

Kimberley Alsemgeest
doneerde 18

"Ik heb m'n geluksgetal gedoneerd, dat het iedereen die met deze rotziekte te maken heeft en jou gedurende de voorbereidingen en de marathon zelf een beetje mag helpen en geluk mag brengen. Zet 'm op Pascal!"

Hendrien Celie
doneerde 15

"Succes"

Alex Schipper
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

Jacqueline Tervoort
doneerde 15

"Wat goed van je! Het is zo'n rotziekte...Succes!!"

David
doneerde 15

"Succes Pascal"

Dave
doneerde 15

"Heel veel succes!!"

Nans & Dim
doneerde 15

"Heel veel succes Pascal, echt respect!"

Anoniem
doneerde 15

Susanne Bas Weeman
doneerde 15

"Zet hem op Pascal groetjes Bas en Susanne"

Teddie Van Dijk
doneerde 15

"Succes Pascal!"

Dennis En Ingrid Rutet
doneerde 15

"Heel veel succes Pascal!!"

Marjon & Richard
doneerde 15

"Veel succes Pascal!"

Martijn En Babette Van Der Pol
doneerde 10

"Toppertje!"

Klaas En Albertine
doneerde 10

"Succes met de voorbereiding en de uiteindelijk prestatie!"

Anoniem
doneerde 10

"volgens mij is het niet erg om te veel op te halen.. Run Forrest."

Marijke Kikstra
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Jeroen Vink
doneerde 10

"Heel veel success gewenst, je gaat het halen, zet hem op. Ik zal je volgen, ik sta langs de kant."

Laura Horselenberg
doneerde 10

"Heel veel succes, zo knap als mensen dit doen, heel veel respect!!! Mijn lieve vriendinnetje Roos nu zonder haar man verder, zo triest weer, Zelf ben ik ook kankerpatiënt., helaas!"

Simon Van Kampen
doneerde 10

"Good luck Pascal and hope you can double your Kool"

Marian Struik
doneerde 10

"Heel veel succes"

Annet Slooten
doneerde 10

"Zet hem op Pascal, je kan het!!"

Birgit
doneerde 10

"Nog maar een bijdrage, voor het goede doel"

Anoniem
doneerde 10

"Ik doneer omdat ik mijn vader aan deze rotziekte heb verloren. Mooi dat je dit doet."

Anoniem
doneerde 10

Johan Weijdt
doneerde 10

"Rustig aan, niet nadenken en het ene been voor de ander blijven zetten, zo werkt het is mij verteld"

Esther De Vries
doneerde 10

"En er na 25 km nog zo fit uitzien! Respect hoor, veel succes!"

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"van Roos voor Henk"

Erik En Femke
doneerde 10

"Succes!!!!"

Jim Clots
doneerde 10

Michael Sgaier Sgaier
doneerde 8

Luna
doneerde 6

"Veel succes. groetjes Luna"

Tristan Boer
doneerde 5

"5 euro van tristan, veel success!"

Tjitsk
doneerde 5

Ed En Ilse Spruit Spruit
doneerde 5

"Veel succes...RESPECT!!!"

Wouter Van Dijk
doneerde 5

"Zet hem op."

Casper Kool
doneerde 1

"Succes Papa! Je kan het."

Fenne Kool
doneerde 1

"Hup Papa! Je kan het!"