Raimond de Koning

NN Marathon Rotterdam

Ik ren tegen kanker de marathon van Rotterdam

Op haar 52e overleed mijn moeder, na een zeer kort ziekbed, aan de gevolgen van kanker. Ik was toen nog maar 15 jaar oud. Vorig jaar werd bij mijn enige broer (wederom) darmkanker geconstateerd, ditmaal met vele uitzaaiingen. Hij is terminaal en zijn levensverwachting is onbekend.

Ik ben nu 54 jaar oud... en nog steeds overlijden vrienden, familie en collega's om mij heen aan kanker. 

Dankzij het onderzoek naar deze slopende ziekte zijn er gelukkig ook steeds meer die genezen. Ik wil voor mijn kinderen een toekomst zonder deze ziekte!

Daarom loop ik op 24 oktober 2021 de NN Marathon van Rotterdam: om geld op te halen voor kankeronderzoek! Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dank je wel!

#rairunshvh #nevernotrunning #ikhaatkanker #rentegenkanker

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

De beste burgemeester van de wereld

Tuesday 21st Sep
Bijna vijf weken geleden zonk de moed me in de schoenen. Waarom doe ik dit eigenlijk? Het heeft toch geen zin, die marathon gaat dit jaar toch niet door. Verder trainen is nutteloos. Alsof ik niets beters te doen had met mijn tijd: Studie, kinderen, werk, zorgen om mijn broer. Het monster sloeg toe. Ik was mijn motivatie compleet kwijt en op 21 augustus liep ik mijn laatste training met Nathalie. Ik voelde me schuldig, maar aan de andere kant gaf het ook meer ruimte en tijd. Eerlijk is eerlijk.
Tot 5 dagen geleden. Burgemeester Aboutaleb maakte bekend dat hij de marathon van Rotterdam door wilde laten gaan! Ik schoot diep in de stress, maar besefte me ook heel goed dat het een unieke mogelijkheid was om weer vol aan de bak te gaan en mijn doel weer scherp te krijgen: zoveel mogelijk aandacht en geld ophalen voor het KWF!  Ja, mijn lichaam doet pijn nu ik mijn trainingsschema weer oppak en ervoor moet vechten om de finish te halen op 24 oktober. 

Maar dat is helemaal niets in vergelijking met de pijn die familie, vrienden, collega's met kanker ervaren en moeten ondergaan. Een eindeloos en vaak uitzichtloos gevecht tegen een verschrikkelijke ziekte. En sta ook eens stil bij hun naasten, die lijden in stilte en altijd klaarstaan, niet zeuren maar doorgaan tot het bittere eind. 

Voor hen loop ik op 24 oktober die 42 kilometer. 

Wat zou ik blij zijn als ik in de maand die mij rest tot de start nog een gigantisch bedrag bij elkaar zou kunnen krijgen voor het KWF. Met jullie hulp lukt dat! 

Scan de QR code en doneer! 

24 oktober Marathon Rotterdam!!!

Tuesday 27th Jul

Afgelopen oktober mocht ik mijn alternatieve marathon rondom Hoek van Holland lopen voor #kwfkankerbestrijding en primair voor mijn geweldige broer Gijs en zijn ongekende strijd tegen kanker. 

Inmiddels zit de eerste training van mijn marathonschema er alweer op. De marathon van Rotterdam gloort aan de horizon.

Het doel blijft ongewijzigd. Zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het onderzoek tegen kanker en met een lach en een traan over de finish komen over de Coolsingel.

Sponsor mij via:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/raimondkoning/rotterdam

En mocht je bedrijven kennen die als shirtsponsor willen optreden,  laat het me weten! 

Marathondag

Saturday 6th Feb
25 oktober 2020 was de dag dat ik mijn marathon voor het KWF rondom mijn woonplaats Hoek van Holland heb gelopen. En wat was het een geweldige ervaring. Met de steun van vrienden, familie, collega's en kennissen is het mij gelukt om deze dag tot een mooi en onvergetelijk feest te maken. Samen hebben we deze marathon gelopen; ik fysiek de volledige afstand, anderen liepen een gedeelte mee (tot zelfs een halve marathon!) en vele supporters stonden langs de hele route.  Wat een feest. wat een emoties! en niet alleen bij mij...   

Maar hier eindigt het niet. De marathon van Rotterdam blijft nog steeds het doel en deze staat nu gepland voor oktober 2021. In de tussentijd train ik ook voor Tri Rotterdam op 11 juli. Hier zal ik de olympische afstand op de triathlon zwemmen, fietsen en lopen. 

It giet oan!

Sunday 11th Oct

Zondag 25 oktober 2020 om 10 uur start ik op de Delflandsedijk voor mijn marathon rondom Hoek van Holland! 42km en 195 meter op persoonlijke titel voor het KWF en natuurlijk de kick van de sportieve prestatie. 😉 De finish zal zijn op op de hoek van de Mercatorweg met de Hoekse Hillweg in Hoek van Holland. 🏁

Een aantal van jullie heeft aangeboden mij te willen ondersteunen door mee te lopen, mee te fietsen of iets in de verzorging te doen. Al jullie hulp is van harte welkom! Omdat ik me volledig op het lopen wil focussen, zal mijn coach, supermotivator en goede vriendin Karin Gielisse de complete ondersteuning op zich nemen.

Dus wil je iets voor mij betekenen tijdens mijn marathon, neem dan alsjeblieft contact op met Karin via rairunshvh@gmail.com.

Oh.... en als je een stukje meeloopt, verwacht ik natuurlijk wel een (kleine) donatie aan het het KWF 😊🏃‍♂️

https://acties.kwf.nl/fundraisers/raimondkoning/rotterdam

En als allerlaatste: houd alsjeblieft de Corona regels in acht. 1,5 meter afstand en blijf als thuis als je je niet lekker voelt. 

#Ren tegen kanker, voor Gijs

Wednesday 17th Jun

Het is een tijd stil geweest op mijn blog. Corona heeft de wereld in zijn grip gehouden en zo langzamerhand leven we in een veranderde anderhalve meter maatschappij. De marathon van Rotterdam is verplaatst naar 25 oktober 2020 en nog steeds ziet het er naar uit dat deze doorgaat. Ik heb me voorgenomen om, whatever happens, op deze dag een marathon te lopen! Nu meer dan ooit. Ik zal je vertellen waarom.

Ruim 3 jaar geleden werd er bij mijn broer darmkanker geconstateerd. Na een ingrijpende operatie, zware chemotherapie met alle ellendige bijwerkingen, en een lange herstelperiode werd hij schoon verklaard. Ik was zo ontzettend trots op hem!  Toen werd het april 2020 en werd onze wereld ineens donker. Er werden bij zijn eerste halfjaarlijkse controle tumoren op zijn lever aangetroffen.  Een paar dagen voor de geplande operatie ging hij ’s avonds met zware buikkrampen naar de spoedeisende hulp van het Albert Schweitzer ziekenhuis en de diagnose was onverwacht, overweldigend: darmkanker met uitzaaiingen. Geen genezing meer mogelijk. U bent uitbehandeld meneer de Koning… Ongelofelijk, wat een klap! En waarom hij weer!

Er is nu een periode aangebroken van levensverlengende chemotherapie. Levensverlengend, niet levensreddend. Het is een periode met een nog onbekende einddatum. Maar dat er binnenkort een definitieve einddatum volgt, staat vast. Kanker is een sluipmoordenaar die zonder genade toeslaat, en een tweede leven gaat opeisen van mijn directe familie. 

Nu meer dan ooit zal ik dit jaar de marathon van Rotterdam uitlopen, al moet ik op mijn knieën over de finish komen. Ik ren tegen kanker, voor Gijs.

Nog 12 trainingen....

Wednesday 11th Mar

Afgelopen zondag stond ik aan de start van de City Pier City loop in Den Haag. 21 kilometer hardlopen op marathonhartslag door de Hofstad en via de boulevard van Scheveningen finishen op het Malieveld. Geen stress aan de start, ademhaling en hartslag lekker laag en genieten maar. Wat is het toch een mooie route.

Na afloop kwam eigenlijk direct het besef dat 5 april ineens wel heel dichtbij is. Nog maar 12 trainingen en dan gaat het gebeuren: om 10 uur 's ochtends starten op de Schiedamsedijk, met een dikke laag kippevel weggeschoten worden door Lee Towers, en direct over de Erasmusbrug, met uitzicht op mijn werkplek hardlopend door "mijn" Rotterdam Zuid.

De veertigste editie van de marathon van Rotterdam. Het gaat dit jaar echt gebeuren, en geen virus houdt het tegen. Het maakt me emotioneel en ik weet nu al dat ik een traan zal laten bij de start. Om maar te zwijgen over de storm van emoties als ik na uren hardlopen en afzien over de finish kom.  Ik ben er klaar voor! 

Wereldkankerdag

Tuesday 4th Feb

Het waait weer flink vandaag als ik een, voor mij, intensieve training ga lopen. 7 kilometer op een hoge hartslag, maar ook vandaag lukt het gewoon weer. En sterker nog: het gaat prima. Als ik mijn resultaten aan het registeren ben, besef ik me ineens: Vandaag is het wereldkankerdag. En dan gaan mijn gedachten uit naar een bekende van me. Een plaatsgenoot die afgelopen november voor KiKa de marathon van New York liep en daarmee veel geld binnenhaalde. Een man die zijn hele ziel en zaligheid legde in zijn hardlooptrainingen, zijn sponsoracties voor KiKa en geëmotioneerd over de finish kwam. Dat er juist bij hem korte tijd geleden kanker werd geconstateerd, sloeg in als een bom. Afgelopen weekend heeft hij voorlopig zijn laatste wedstrijd gelopen. Maar opgeven is geen optie, niet voor hem. Ik weet zeker dat hij zijn strijd tegen kanker zal winnen en het hardlopen weer zal oppakken. Het zet alles weer in perspectief. Mijn trainingen zijn niet zwaar, ik heb een goede gezondheid, fijne mensen om me heen, en twee heerlijke kinderen. De komende twee maanden ga ik er nog harder tegenaan en zal ik op 5 april over de finish komen met tranen in mijn ogen en een aantal geliefden in mijn gedachten. Zoals mijn favoriete band Racoon als zong: "Don't give up the fight". Ron, deze is voor jou. 

Nog 171 dagen en 22 uur...

Wednesday 16th Oct

Het lijkt aan één kant nog zover weg, maar komt toch al akelig dichtbij. Ik zal jullie de komende maanden meenemen in mijn voorbereiding naar de marathon. Inmiddels loop ik 3 maal in de week rustig mijn afstanden zonder grote problemen. Nog 70 dagen en mijn loopschema middels het sportrusten principe begint: 100 dagen, 4 keer per week knallen om op 5 april 2020 na 5 uur overvallen door emoties over de finish te komen. Ik heb er super veel zin in! Voor de geïnteresseerden: kijk eens op www.sportrusten.nl 

Zoals jullie misschien al is opgevallen, ben ik inmiddels ruimschoots over mijn streefbedrag van 500 euro heen gegaan. Fantastisch! Ontzettend bedankt voor alle steun in woord en donaties! Maar de 1000 euro lonkt... De komende maanden zal ik me blijven inzetten om het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Daarom staat mijn nieuwe streefbedrag nu op 1000 euro. 

Zo, nu eerst een heerlijk stukje hardlopen! wink

Bedankt!

Tuesday 1st Oct

Lieve Coby, Marcel, Gijs, Bouwine, Mariska, Louise, Annelies, Erwin, Milou, Erik, Martine, Sabrina, Leonie, Carola, Elles, Deborah, Jacq, Peter, Roos, Wilona, Willem, Steinie, Mirella, Roberto, Angelique, en vele andere naamloze sponsors....

ontzettend bedankt voor jullie gulle donaties!!! ❤️

Binnen een paar dagen had ik mijn streefbedrag van 500 euro al bereikt. Dankzij jullie. 

Maar hier houdt het niet op. Naast de vele trainingsuren, zal ik ik me in de 186 dagen naar de marathon blijven inspannen om een zo’n hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor het KWF kankerfonds. 

En daarbij heb ik jullie hulp nodig. Kennen jullie iemand of een onderneming die het KWF en mij zouden willen sponsoren, laat het me weten. Ik zal contact met diegene leggen.

Ik houd jullie op de hoogte!

 

Goedemorgen!

Friday 27th Sep

Wow! Dat is lekker wakker worden. Een eerste blik op mijn pagina en gelijk een hele grote glimlach op mijn gezicht 😊. 

Lieve mensen, ontzettend bedankt voor al jullie donaties! In nog geen dag tijd staat de teller al op bijna 400 euro. 🎉

Blijf vooral steunen en doneren. Nog een kleine 200 dagen voor de start van de marathon van Rotterdam. Hoe mooi zou het zijn om het streefgedrag te kunnen verdubbelen!

Thank you to my Sponsors

108.40

Anonymous

100.40

De Boeve Hoeve Bv

Gigant!!

100.40

Anoniem Anoniem

100.40

Van Der Gaag Boekhouding

Laatste zet over 5k! Proficiat! Heel veel succes!

100.40

Anonymous

Een extra stimulans!!!

100.40

Nicole Derksen

100.40

José

Rai, Topper veel succes met de km-'ers en iedere stap voor dit goede doel !

100.40

Inge Van Leeuwen

Succes

100

Ovd-i Team Den Haag

Succes!!

75.40

Anonymous

Succes !!!

75.40

Verkeersschool Van Genderen

Go for it, Raimond! Uitstekend initiatief en donaties zullen altijd broodnodig blijven.

65.40

Gijs

En hiermee over de eerste 500 heen! Veel succes.

61.40

Anonymous

I believe in you. 🍀🍀

50.40

Mark En Marja Hoveling

You can this schaap!! RUN!!!

50.40

Coby Van Der Gaag-fennema

50.40

Ellie Brouwer

Met mn goededoelenwinkeltje VanDeZolderGeplukt.. een steuntje in de rug!!

50.40

Fam Van Der Gaag

Succes! En zet hem op! Groetjes Dick, Rachel en Noa

50.40

Anonymous

Zet ‘m op, mooi doel !

50.40

Mariëtte Prinsen

💪🏼 Succes. Liefs Jet

50.40

Ludo Martens

Rennen lange !

50.40

Gijs De Koning

Veel succes.

50.40

Timo Bongers

50.40

Anonymous

50.40

Spekking Bv

50.40

Anonymous

50.40

Janneke Van Der Gaag

Superknap dat je het weer doet!!! Succes Het gaat je lukken!

42.60

Monique Van Hoolwerff

Elke kilometer die je loopt denk ik aan je! Liefs Monique

42.60

Tim Van Der Vlies

Knallen Raymond 💪💪💪😅😅

30.40

Anonymous

Lights will guide you.. ✨

30

Marcel En Lisette

Je vorige poging strandde op 30km. Deze keer gaat je tot het einde!

25.40

Anonymous

25.40

Lindy

Zet hem op Rai… Je kan het topper!

25.40

Marius Post

25.40

Esther Bakhuis

Heel veel succes, ben trots op je!

25.40

Hein Van Dreumel

Hoop dat je een mooie tijd neerzet :-)

25.40

Jolanda En Lyando Teuling

Go for it Rai!WIj hebben respect voor wat je doet!!

25.40

Raimond Koning

25.40

Martine De Vink

25.40

Kees Feddes

Succes met de marathon 👍👏👏 Kees

25.40

Linda/jan Van Genderen.

Beste Raimond, wat goed dat je dit doet. En speciaal voor lieve Gijs. Zet hem op, je kan het . En wij steunen jou en Gijs en KWF❤

25.40

Fam. Van Der Bent

Succes met lopen!!! Groetjes buurtjes van nr.8

25.40

Ferry

Mooi actie, Raimond! Veel succes in de voorbereiding en tijdens de loop!

25.40

Robert Krieger

Heel veel succes Raimond..!!!

25.40

Deborah

Heel veel succes Rai

25.40

Ria Van Van Kaam

25.40

Nathalie

😘

25.40

Ewvan Blommestein

Run Raimond run!

25.40

Danielle Burger

Succes buurman!!

25.40

Miep Derksen

Wij steunen met veel respect jouw actie. Theo en Miep

25.40

Margit Fennema

25.40

Peter Kolster

25.40

Martijn

Zet hem op Raymond!!

25.40

Machteld Van Rookhuijzen

Wat geweldig dat je dit doet....

25.40

Anonymous

25.40

Jacqueline

Je bent een kanjer!!

25.40

Anonymous

25.40

Mariska

Succes Rai, topper, een strijd deze rotziekte 🖤

25.40

Felice Augustinus

Succes Rai, top dat je de motivatie weer hebt kunnen vinden!!

25.40

Josette Stout

25.40

Bert De Jong

25.40

Mirella Van Buuren

💗

25.40

Anonymous

25.40

Felice

Heel veel succes Rai!

25.40

Danielle Caffa

Succes morgen Raymond. Super knap dat je dit doet

25.40

Desiree Boone

25.40

Michelle Van Leerdam

Heel veel succes! 💪🏻

25.40

Thijs En Sven :)

Je kan het!

25.40

Jos Bruining

Succes Rai!!

25.40

Priscilla Fens

25.40

Anonymous

25

Annelies Van Der Gaag

🤩run 4 life🏃‍♂️ nu al trots Rai!❤️

25

Ilja

Hey daar! Veel succes tijdens het lopen en vooral daarbuiten. Hoewel lang geleden, weet ik hoe belangrijk je broer voor je is! Een kleine bijdrage is het minste ik kan doen tegen deze rot-ziekte!

25

Mariette Duivestein

25

Rachel Van Der Gaag

Het gaat je lukken... we zijn zo wie zo trots op jou

25

Ellie Brouwer

Succes!,

25

Simone

Wat een mooie actie, succes! Groetjes, de buren van nr 14

23.40

Anonymous

20.40

Jolanda De Jongste

20.40

Daniëlle

🏃 Finishing is your only f*cking option 💪

20.40

Femke Boonstra

Goed hoor!!

20.40

Anje

👍🏻👍🏻💪💪

20.40

Gayney Loontjens

Chapeau! Respect 💪

20.40

Anonymous

20.40

Han Truren

Veel succes

20.40

Jacqueline Naaborg

Super van jou Rai! Veel succes, zet hem op!

20.40

Pee Makkinje

Ree, blijven lopen, voor je moeder, je broer, voor m'n vader, voor anderen en voor jezelf, om je kop leeg te maken en vooruit te blijven kijken. Succes!

20.40

Tjakko En Marianne Luchtenberg

Prachtig doel!

20.40

Lintje

Ik ben mega trots op jouw inzet!!

20.40

Erwin Blokland

Een kleine bijdrage voor een groot doel. Klasse dat je dit doet Raimond, heel veel succes met de voorbereiding!!

20.40

Janneke Van Der Gaag

Het gaat lukken!!!

20.40

Stephan Kleijn

He Raimond, top dat je dit doet! We hebben er helaas allemaal wel een vervelende ervaring mee. Veel succes!!

20.40

Henk Storm

Raimond heel veel succes met het lopen van de marathon. Een hele mooie actie voor een heeeeel goed doel.

20.40

Angelique Verweij

Omdat je een topper bent 😘

20

Anne Pronk

Succes Rai!! 💪💕

20

Anonymous

19.40

Niels En Jo Hendriksen

Heel veel succes ! 💪🏻 Respect !

17.40

Ron Van Oosten

Hier nog een donatie van ons. En tot zondag dan ga jij het doen man 💪🏻💪🏻

16.40

Lisette Elzerman-derksen

16

Nathalie Lieder

Je bent de beste...zo trots op je...nu de 4500 euro aangetikt😘

15.40

Delianne Van De Geest

Alle vertrouwen in jou Rai! Succes alvast.

15.40

Anonymous

15.40

Rosalynn Van Kan

15.40

Yvonne Jansen

15.40

Anonymous

15.40

Jos En Cees Schalkoort

15.40

Anja Kanij

En gaaaaaan

15.40

Anonymous

15.40

Sanne Wierda

Zo mooi dat je dit doet voor je dierbaren. Helaas zijn ook mijn familie en een aantal vrienden niet gespaard gebleven van deze verschrikkelijke ziekte. Ik gun ons allemaal een kankervrije wereld dus ik doneer graag voor dit mooie doel. Zet hem op kanjer!

15.40

Liza De Kurver

Go Rai! Heel veel succes vandaag.

15.40

Sascha Laraen

Succes man en je kant het! 100% vertrouwen in maatje.

15.40

Miranda

Succes Raimond

15.40

Willemien Van Der Gaag

Top Rai! Succes! Groetjes Willemien

15.40

Krister Vd Berg

15.40

Anonymous

Heel veel succes!!

15.40

Michael Bettonvil

15.40

Jaap Ringeling

Succes en de groeten aan Gijs

15.40

Karin

Heel veel succes

15.40

Willie Van P

Heel veel succes!

15.40

Hans Van Garderen

Zet hem op Raimond

15.40

Jan Fransen

Graag gedaan Raimond

15.40

Mariska Van Der Wel

15.40

Tim Verhage

15.40

Esther Bakhuis

Hey topper! Veel succes en wat mooi dat je dit doet voor het goede doel!

15.40

Anonymous

15.40

Anonymous

15.40

Adrie Van Der Post

Rai, veel succes. Het gaat je lukken.

15.40

Peterp

Zet hem op Rai, je hebt eerder laten zien dat je het kunt.

15.40

Anonymous

15.40

Roberto Spiessens

Raymond, veel succes!

15.40

Karin Van Dijk

15.40

Jolanda Wedage

Rai, wat je doet is geweldig en iets om trots op te zijn.

15.40

Richard Van Helden

Succes zondag

15.40

Tom Van Veldhuizen

Kerel zet m op. You can do it!

15.40

Marrit Yntema

Super goed doel! Helaas worden nog steeds teveel mensen met deze ziekte geconfronteerd. Jij kan dit! Al is het kruipend. Zet hem op

15.40

Magda Linders

Vanuit een blauw hart in Twente ..succes met de marathon.

15.40

Elles Vd Ent

Raimond, heel veel succes. Je kan het!!!

15.40

Anonymous

Veel succes RAI!

15.40

Nel De Blooy

15.40

Angelique & Peter

Go Rai! Goed bezig!

15.40

Carola Leander

Je bent een topper!

15.40

Anonymous

15.40

Willona & Ardy Hoekman & Felius

Just do it!

15.40

Lintje

Trots op jou !

15.40

Anonymous

15.40

Bas Wieringa

Zet hem op!

15

Stan, Anouk En Nick

Succes!!!!

15

Esmee Van Genderen

Veel succes!

15

Rob Van Oosten

Mooi doel en natuurlijk heel veel succes. Dit x gaat het jou gewoon lukken. Groeten Ron Pamela en kyan.

15

Liza De Kurver

15

Jelger De Bont

Zet hem op Rai!

12.40

Aaltje Van Den Heuvel

11.40

Erwin Blokland

Hallo Raimond, prachtig om te zien dat je al zo veel mensen hebt kunnen verzamelen om je actie te steunen. Veel succes met de voorbereidingen en straks met het lopen!!

11.40

Sepha Pronk

Veel succes!

11.40

Henk

Run Rai Run! #Respect

10.40

Anonymous

Knallen voor het goede doel!! Sven

10.40

René Oversloot

10.40

Leonie Van Roon

You can do it!! Je bent de bom ;)

10.40

Anonymous

10.40

Ilonka En Koen

Succes, je kan het!!!

10.40

Esmeralda

Heel veel succes!!!!

10.40

Corine Den Hoed

Go go go Raimond!🍀🍀🍀

10.40

Bouwine Roga-schreuder

Mooi doel! Zet m op!

10.40

Marc Vermeulen

10.40

A Luijendijk

Succes kanjer✊😘

10.40

Ben Veldman

Succes met deze mooie actie !

10.40

Elles Van Der Ent-hagendoorn

Heel veel succes..

10.40

Anonymous

Succes en train ze!

10.40

Karin Nienhuis

Heel veel succes en zet hem op.

10.40

Peter Poot

Goed bezig Rai, zet hem op!!!

10.40

Desiree Boender

10.40

Hannie

Got your back babe. X

10.40

Manuela Bambacht

Succes topper, jij kan dit. Heel veel succes ❤️

10.40

Lenette Veenman

You can do it!!💪🍀

10.40

Suzanne T

Succes!

10.40

Anneke

10.40

Marsha Poldervaart

Ik heb helaas ook de nodige mensen verloren aan kanker. Belangrijk dat er geld opgehaald wordt voor onderzoek. Succes en top dat je dit doet! Marsha-MKB

10.40

Mascha L

Zet ‘m op Ray! 💪🏼

10.40

Brûne Bonen

💪💪💪💪

10.40

Josë Valigora

Raimond, heel veel succes bij je trainingen de komende tijd en heel veel plezier tijdens de marathon. Diep respect voor je.

10.40

Sabrina Scholten

Zet m op kanjer!! 💪🏼

10.40

Theo Vd Hoeven

Makkie kanjer👊

10.40

Joop En Bea Lieder

Succes!!!

10.40

Elke S Monster Korporaal

Heel veel succes

10.40

Martina Spapé

Ik weet er zelf alles van om kankerpatient te zijn. Nu gelukkig rustig vaarwater!! Wij wensen Raimond heeeel veeel succes!! Hup hup je kan deze prestatie aan.

10.40

Familie Teuling

He Rai, Zet m op! JE kunt dit!

10.40

Kim Bakelaar

Suc6 je kan het!

10.40

Erik, Claudia En De Kids

Wat een goed doel. Heel veel succes.💪

10.40

Diandra Valentijn

You can do this 💪🏼

10.40

Anonymous

10.40

Anonymous

10.40

Marjo Van Rij

Veel succes!!!

10.40

Anonymous

10.40

Anonymous

10.40

Erik Willemen

Veel succes kerel!!!

10.40

Carolien

Succes met trainen en Op een mooie run met goede omstandigheden

10.40

Kimberley Weterings

10.40

Sandra Alting Siberg

Heel veel succes Raimond zondag 25 okt! groeten van Sandra Alting Siberg, collega van Gijs.

10.40

Nel De Blooy

Succes

10.40

Anonymous

10.40

Dirk Vermeulen

10.40

Michael Rolaff

Succes

10.40

Joop Lieder

Zet um op 💪💪

10.40

Anonymous

10.40

Marion Elsen

Heel veel succes Rai!

10.40

Mariska

Succes topper! Staan bij Blaak je aan te moedigen you can do it 💪👊

10.40

Anonymous

10.40

Michael

10.40

Anonymous

10.40

Leonie Van Roon

Run for life bikkel!

10.40

Roberto Spiessens

Succes met de training en marathon 2020!

10.40

Michel Van Velzen

Raimond, ik wens je heel veel succes en geniet van die 42 prachtige kilometers door Rotterdam. Groeten Michel

10.40

Ben Veldman

Zet m op, mooi doel !

10.40

Rene B

10.40

Steinie Van Kaam

Hey Raimond, zettumop!!

10.40

Wil Jung

Raimond uiteraard sponsor ik jou. Heel veel succes met je trainingsarbeid en op de dag van de mooiste marathon ter wereld.

10.40

Willem Van Ravens

Omdat jij dat kan en prachtig dat je het doet

10.40

Elzerman

Dit keer haal je hem!

10.40

Maria Bitschnau

Zet hem op!

10.40

Annelies Van Balen

Topper💪

10.40

Willona Hoekman

10.40

Jolanda Wedage

Zet hem op Rai.....

10.40

Paul Sommeling

10.40

Rob Scheepbouwer

10.40

Koboswachter

Succes alvast Raimond je kan het dat twijfel ik niet aan

10

Marco S

Succes lange

10

Marianne

Knap gedaan!!

10

Silvana

Veel succes topper 💪

10

Michael De Wit

10

Chantal De Groot

Zet hem op succes!!!

10

Tom Emmerich

Succes Raimond. Omdat ik het doel en de aanleiding van je sportieve prestatie ken, weet ik zeker dat dit je gaat lukken.

10

Evelien Schreuders

Helaas herkenbaar dus ook bij deze mijn bijdrage voor het goed doel. Veel succes en ik vind het nu al een top prestatie van je.

7.50

Tosca Halter

5.40

Ilonka

Succes!

5.40

Nicolette Oliveira

Wat een mooi intens en hartverwarmend initiatief van een broer voor een broer ❣️🙏

5.40

Bianca Ophof

5.40

Anonymous

5.40

Wendy Van Heumen

5.40

Patrick Heijkamp

Bijzonder kwetsbaar verhaal… ik ken u niet maar inspireren doet u wel! Succes volgende maand en heel veel sterkte in alles!

5.40

Coby Pols

Je bent een topper lieverd Coby

5.40

Anonymous

5.40

Jacques Van Schooneveld

Veel succes man! Strakke actie!

5.40

Milou Van Dijken

ZET ‘M OP RAI! ❤️💪🏼

5.40

Ryan De Voogd

Heel veel succes!!

5.40

Richard Bulsing

Veel succes Raimond!

5.40

Anita Stoop

Succes met je voorbereiding

5.40

Denise Kerpel

Goed bezig. Hoop dat je een mooie tijd neerzet. En natuurlijk een hoop geld ophaalt. Succes

5.40

Anonymous

5.40

Anonymous

5.40

Jeanet Dam

5

Eric Wagemans

5

Louise De Kijsser

5

Anonymous

Suc6 Raimond!

5

Nathan

Succes

5

Melissa Jong

5

Monique Leeuw

Mooi initiatief, veel succes

5

Rob Scheepbouwer

2.40

Vivi Van Krimpen