Rik Aarts

Marathon Eindhoven 2021

Ik ren tegen kanker tijdens de Marathon Eindhoven

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

Back on Track!

Hi! Na een paar weken rust, ben ik weer helemaal in training. De afgelopen weken mooie runs in Maastricht mogen doen, waardoor ik weer goed op schema ben! Het lopen op hartslag gaat steeds beter, en vooral rustig beginnen bij lange afstanden krijg ik steeds beter onder controle! Voor mijzelf is dit een enorme vooruitgang! Nu leren drinken en voeding binnen krijgen tijdens de trainingssessies! Natuurlijk nog altijd heel nieuwsgierig of de Marathon 11 oktober 2020 doorgaat ofniet..? Ondertussen maak ik nog de nodige kilometers!

Inschrijving Eindhoven Marathon 2020

Hét is zover... de inschrijving voor de Marathon van Eindhoven 2020 is gedaan! Om het event nóg mooier te maken ga ik ook nog geld inzamelen voor KWF. Én jullie mogen mij gaan sponsoren zodat ik een geweldig mooi bedrag bij elkaar ga lopen! Samen voor het KWF!

Mijn donateurs

Hecham Imala
doneerde 15

"Zet hem op Rikko!"

Rik Aarts
doneerde 10