G-voetbal staat op tegen kanker

By Robert van den Bosch Join Me

Wij organiseren een Clubs4life-dag

Wij scoren samen tegen kanker tijdens onze Clubs4life-dag op onze voetbalvereniging. We halen daarmee geld op voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig.

Kanker treft 1 op de 3 mensen. Helaas kent iedereen wel iemand in zijn directe omgeving die grconfronteerd wordt met deze vreselijke ziekte. Daarom moet er geld ingezameld blijven worden voor onderzoek, en het bestrijden van kanker.

Mensen met een beperking hebben een connectie met mensen die getroffen worden door de ziekte kanker. Mensen met een beperking zijn gewend om met een moeilijke situaties om te gaan. Daarom staan ze op tegen kanker om mensen te ondersteunen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte.

Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens onze Stichting bijzondere mensen in beweging sv Honselersdijk, DVV Delft, vv SEP en KWF: dankjewel! 

My Updates

Aantal inschrijvingen voorbij de 30

Op 6 juni moet een prachtig benefietvoetbaltoernooi plaatsvinden bij vv SEP in Delft. De bedoeling is om samen met 50 teams dit toernooi te voetballen. De inschrijvingen komen vlot binnen. Inmiddels hebben 32 teams zich ingeschreven. De aankomende weken zal de 50 gehaald worden waarna de deur dicht gaat en inschrijvingen niet meer mogelijk worden. Heeft u interesse schrijf u snel in want vol is vol.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.