Samenloop Tiel

Samenloop in actie

Wij komen in actie voor onze Samenloop

Samenloop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Een 24-uurs wandelestafette waarbij we stilstaan bij kanker en het leven vieren. Vanwege corona kan ons mooie evenement voorlopig niet doorgaan. Gelukkig is er veel dat we wél kunnen doen. Daarom roepen we 2021 uit tot actiejaar. Iedereen die Samenloop een warm hart toedraagt, kan zich inzetten. Help je mee?

Juist nu is het belangrijk dat we kankerpatiënten laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Dus sluit je aan bij ons team en verzin een eigen actie. Of doneer aan onze actiepagina. Alle steun is welkom.

Dankjewel! Samen maken we het verschil voor al die mensen die door kanker geraakt zijn.

Mijn donateurs

Samen Lopen
doneerde 6.542

"Opbrengst acties oude actiepagina's"

Paaschocolade Actie
doneerde 125

"Paas chocolade actie. Wij willen allle kenissen, familie, vrienden en collega's bedanken voor het bestellen van jullie paaschocolade. Dankzij jullie mogen wij weer een mooi bedrag bijschrijven op onze actie pagina."

Donaties Via Primera Lienden
doneerde 97

"Donaties via Primera Lienden"

Nicolette Horst
doneerde 47

Cees Van Erk
doneerde 35

Boerderij Van Steenbergen Uit Bennekom
doneerde 30

"Donatie namens Boerderij van Steenbergen uit Bennekom, wij zijn enorm blij dat jullie de opbrengst van de henneneitjes aan ons team Samenlopen willen doneren. Dank je wel Hetty voor deze actie."

Anoniem
doneerde 25

Het Suikertuintje Van De Betuwe In Lienden
doneerde 25

"Donaties via Het suikertuintje van de Betuwe in Lienden."