Terra healing

By Sebastiaan van Schaik Join Me

Samen staan we sterk!

Hej. Ik ben Sebastiaan van schaik en ik kom in actie om geld te genereren voor kankeronderzoek. Deze actie valt deels uit een fietstocht door Europa en Scandinavië uit te maken. Eenmaal aangekomen in een gebied waar het goed vertoeven is, zal fase twee van de actie aanvangen. Een solo-survival rond de poolcirkelhoogte, in Scandinavië, voor onbepaalde duur. Hoe meer kilometers er tijdens de fietstocht wordt afgelegd en hoe meer tijd er solo zal worden overleeft des te meer opbrengst het zal opleveren voor dit goede doel. Het zal te volgen zijn via meerdere media, mede dankzij stichting Future of fame, als onder andere via Facebook, Youtube en een hier voor aangemaakte site. Help mij om deze vormen van ziekte aan te pakken en ontdek wat er aan een derde fase aan volgen zal....

My Updates

Help !?!

Hej. Ik ben nog niet zo lang binnen deze site aan de slag geweest, deswegens ben ik er nog niet geheel bekend mee. Zo zou ik graag nog wat foto's verwijderen om deze door anderen te vervangen maar heb nog geen idee hoe dat, alhier thans, voor elkaar te krijgen. Is er iemand die me aan de juiste info weet te helpen, al dan niet direct, om alsnog dergelijke aanpassingen uit te kunnen voeren? Alvast heel erg bedankt, Sebastiaan van Schaik

De groei van de actie

Zowaar vanmorgen wel zes mensen aan de gang gezet voor de opbouw van de site "Terra-crafting.com". Jazeker, het ging allemaal niet zo snel, daar zijn twee hoofdredenen voor te geven. A, ik ben zelf een dieseltje (altijd naar jezelf durven kijken.. lui t en jong ) en B.... niet iedereen, of "alles" (zekere entiteiten) was/waren of is/zijn het met mijn denkwijze/ideeen eens of eens geweest. En met name dat laatste heeft me niet alleen niet geholpen, maar temeer er heel veel zoniet alles aan gedaan het me te bemoeilijken. Nu niet te staven, maar dat zal gaan gebeuren, alleen al voor het "laatste en meest luid lachen" erom kunnende.

Het mag duidelijk zijn dat "Terra healing" hier een afbastering is, van de link "Terra-crafting". Dit laatste is dan ook de organisatie (in wording m.b.v. "Future of fame", 1PK en vrinden op de achtergrond. Te volgen hoe dat verlopen zal kan via Facebook, Linkedin en mettertijd ook via Youtube. Wat langer zal duren is via Instagram te volgen) van waaruit deze actie plaats zal gaan vinden. Een kleine aanpassing aan de actie op zich.. Mogelijk zal deze reis niet per fiets maar tevoet plaats gaan vinden.. Waar ga ik toch aan beginnen.... ;) 

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.