Team Sluis Rent tegen Kanker by the Belfort Bastards

KWF Thuismarathon

Voor wie kom jij in actie?

Iedereen die Rent tegen Kanker heeft een persoonlijk verhaal. Ze kennen iemand die kanker heeft (gehad), zijn iemand verloren aan deze ziekte of zijn zelf patiënt of patiënt geweest.

Door deze ziekte hebben wij een band, of nu willen of niet. En deze verhalen zorgen voor saamhorigheid en zorgen voor een drijfveer. Een drijfveer om te rennen en te verwerken. En het geeft kracht, kracht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het broodnodige onderzoek naar kanker.

 Belfort Bastards

De Belfort Bastards is een bont gezelschap (vooral mannen) die iedere zondagochtend er op uit trekken om km's te maken. De ene veel en snel, de andere wat minder en wat langzamer, maar wel samen. Er wordt heel wat lief en leed gedeeld tijdens het lopen, dus ook de verhalen van ouders, partners, vrienden, collega’s etc  die te maken krijgen met kanker.

Lisette (één van de dames) zet zich sinds 3 jaar met hart en ziel in voor Ren Voor Kwf. Al rennend, zoveel mogelijk geld op te halen voor het kankeronderzoek.

Waarom? Lees hier haar persoonlijke verhaal.

De Bastards wilden graag iets doen om Lisette te steunen en geld op te halen voor Ren tegen Kanker. Zo is al lopend het idee geboren om een fun run te organiseren "Sluis Rent Tegen Kanker by the Belfort Bastards" met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het kankerfonds.  

In september zou de eerste editie van Sluis Rent tegen Kanker plaatsvinden. Door de huidige onzekere situatie hebben we besloten om "virtueel" te gaan. De bedoeling was, en is nog steeds, om de kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor er zoveel mogelijk geld naar KWF gaat.

Inschrijven kan via

https://inschrijven.nl/form/2020092051108-nl

Voor wie kom jij in actie?
Sluit jezelf aan bij ons team, vertel jouw persoonlijke verhaal, deel je actiepagina en help ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel!

www.kwfthuismarathon.nl | #kwfthuismarathon


Inschrijven Sluis (rent) tegen Kanker by the Belfort Bastards

Inschrijven kan via deze link;
https://inschrijven.nl/form/2020092051108-nl
Doen hè!

Thank you to my Sponsors

Rini
Donated 53

"Ik steun Marjan en alle andere actievoerders. Behalve via de donatie steun ik het lopen met het rondje Nieuwvliet - Sluis - Nieuwvliet (over Suusande vasèf) = 26,5 km x € 2 = € 53"

Belfort Drankenboetiek
Donated 50

Kyana Vercruyssen
Donated 30

"Zet hem op Marjan!"

P De Wolf
Donated 30

"Zet hem op"

Danny
Donated 30

"Mooi initiatief Marjan, go for it!"

Isabelle
Donated 20

"Succes!"

Adrie De Groote
Donated 19

"Succes Marjan"

Linda Verhoosel
Donated 15

"Goed bezig Marjan, trots op jou!"

Maria Van Felius
Donated 15

"Wat mooi dat je loopt voor de kankerbestrijding. Het is een rotziekte.Mijn vader, jouw opa was correspondent voor het KWF en Attie en ik moesten dan met de collectebussen op pad. Die tijd is voorbij, gelukkig dat er nog steeds mensen zijn die het KWF willen steunen."

Véronique Michielsen
Donated 15

"Succes!!"

A. Hagen-jagers
Donated 15

"In gedachten bij alle mensen die strijden. Heel veel sterkte toegewenst. Opgeven is geen optie, maar waar haal ik mijn kracht vandaag... ....."

Karin Tromp
Donated 10

Judith
Donated 10

"Dat gaat je lukken Marjan!!!"

Linda Vrielink
Donated 10

"Ben trots op je lief!"

Peter Tak
Donated 10

"Succes!"

Theo Hemelsoet
Donated 10

"Heel veel succes toegewenst en geniet ervan"

Jan Klemens
Donated 10

"Blauwe Thea vogel"

Marcia
Donated 7

"Het aapje"