Theater Belevenissen

By Tineke Ouwendijk Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Na 50 jaar vrijwilligerswerk waarbij ik diverse functies bij het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) heb vervuld is de tijd gekomen dat ik stop. Jammer genoeg kon ik geen afscheid nemen van de diverse relaties i.v.m. de corona perikelen en het onverwachte overlijden van mijn man, maar we moeten verder. Ik heb daarom het plan opgevat om een boek te laten schrijven over de vele leuke en artistieke zaken die we als GOOG hebben meegemaakt.
Hieronder een beknopte weergave wat we zoal hebben gedaan.
40 jaar televisie / shows met Marco Bakker / 19 concerten Weens Operette Gala met Omroep Max / Grote operaproducties met een begroting van € 80.000 / World Liberty Concert voor 80.000 toeschouwers en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Elk concert/productie heeft zijn verhaal, het was enorm hard werken, maar wat hebben wij een plezier gehad. Dirigent Hans Lamers zal een verhaallijn maken. Het comité van aanbeveling bestaat uit: Jan Terlouw, schrijver / Jan Slagter, directeur omroep Max en Marco Bakker(operazanger) Het boek wordt geschreven door de journalist van de Telegraaf Harrie Nijen Twilhaar. Daarnaast is Harrie ook auteur bij de uitgeverij Promotheus. U kunt alvast een boek bestellen, dit kan door € 20,00 te storten op:NL22 INGB 0008087387 t.n.v. impresariaat Tineke Ouwendijk met vermelding boek. Na ontvangst van dit bedrag is uw bestelling  definitief. Het zou toch geweldig zijn als we heel veel geld kunnen doneren aan het KWF. Mijn motivatie voor KWF. Wij waren thuis met 7 kinderen, waarvan ik de enige ben die nog over is, mijn broers en zussen zijn allen overleden aan kanker. Sinds een paar jaar mag ik me ook in het rijtje voegen. Ben geopereerd aan borstkanker en na een aantal jaren uitzaaiingen gekregen. Ik word heel goed onder controle gehouden bij het ziekenhuis en zie het leven nog helemaal zitten. Gaat u er ook voor? Laten we hopen dat we met zijn allen door deze donatie financieel te ondersteunen dat er weer nieuwe medicijnen uitgevonden worden, zodat deze vreselijke ziekte wordt terug gedrongen.
My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Tineke Ouwendijk
Donated 25

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.